VN waarschuwt opnieuw voor catastrofaal 2021 met 270 miljoen hongerdoden

—————————————————————————————————————————————-

Westerse lockdowns verwoesten nu al levens van honderden miljoenen mensen

—————————————————————————————————————————————–

2021 dreigt een catastrofaal jaar te worden, waarschuwt de VN. David Beasly, leider van het World Food Programme, luidde afgelopen vrijdag tijdens de Algemene Vergadering de noodklok dat 270 miljoen mensen van de honger dreigen om te komen. ‘We staan nu letterlijk voor de ergste humanitaire crisis sinds het begin van de Verenigde Naties. We moeten meer gaan doen.’

De met afstand belangrijkste oorzaak van deze nieuwe humanitaire ramp is het corona beleid. Lockdowns hebben de wereldeconomie en bevoorradingsstromen zwaar ontregeld. ‘Het middel zou erger kunnen zijn dan de kwaal, vanwege het economische rimpeleffect,’ legde de WFP directeur uit. Daar komen andere door mensen veroorzaakte conflicten, zoals de oorlogen in Syrië, Jemen en Zuid Soedan, nog bovenop.

Mislukte oogsten en varkenspest

Ook dreigen oogsten grootschalig te mislukken (door het diametrale klimaatbeleid, en door Global Cooling, veroorzaakt door het nieuwe zonne minimum, met grillige en heftige schommelingen van het weer en de temperatuur als gevolg. Dit wordt versterkt door het bekende natuurlijke fenomeen La Nina), en kampen diverse landen weer / nog met de varkenspest, die zelfs de Duitse en Europese voedselvoorziening in gevaar kan brengen.

Beasly waarschuwde in augustus ook al voor massale wereldwijde hongersnoden van ‘Bijbelse omvang’. Honderden miljoenen mensen hebben dankzij het door de VN/WHO en WEF opgelegde coronabeleid hun baan en daardoor bestaanszekerheid verloren. Omdat in de meeste landen geen sociale zekerheid zoals in het Westen bestaat, zijn al die mensen in diepe armoede geraakt.

Onbeperkt geld voor de banken, honger voor het volk

VN-secretaris generaal Antonio had het in juni over de ergste voedselcrisis sinds WO-2. Zelfs in de VS stevenen tientallen miljoenen werklozen op voedseltekorten af. De voedselbanken in het land kunnen de wachtrijen niet meer aan. Op één locatie in New York explodeerde het aantal hulpbehoevende gezinnen van 1000 vóór de coronacrisis naar 10.000 in september.

Tevens zeggen duizenden vrachtwagenchauffeurs dat ze niet meer willen rijden naar steden waar de Democratische gemeenteraad de politie heeft ‘gedefund’. In delen van die steden is daardoor anarchie uitgebroken, en woedt een ongekende misdaadgolf. Als de nog niet geplunderde winkels en bedrijven niet meer worden bevoorraad, zullen er al snel grote tekorten ontstaan.

Centrale banken hebben biljoenen dollars, euro’s en andere valuta gecreëerd, vooral om de banken en financiële markten overeind te houden. Wat ze echter niet met één druk op de knop tevoorschijn kunnen toveren is voedsel. (1)

Mensheid opgeofferd op altaar van Agenda 2030 en ‘Grote Reset’

Als het coronabeleid van de WHO en het Westen niet onmiddellijk radicaal wordt omgegooid, zal 2021 één van de allerergste jaren in de menselijke geschiedenis ooit worden. Wereldwijde experts hebben namelijk gewaarschuwd dat ook de gezondheidszorg grote klappen heeft gekregen, en het aantal doden door zelfmoorden en allerlei ziekten zoals TBC, kanker en hartaandoeningen het aantal veronderstelde corona slachtoffers volledig in de schaduw zal stellen.

Volgens recente berekeningen zouden de lockdown maatregelen in Nederland straks de levens van ongeveer 100 mensen van gemiddeld 80 jaar oud ‘gered’ kunnen hebben van Covid-19 (2). Per ieder een beetje gerekt leven zal dit de samenleving vele miljoenen euro’s hebben gekost. Deze levens zijn schijnbaar belangrijker dan die van honderden miljoenen anderen, die op dit moment op het altaar worden gelegd van het VN Agenda-2030 programma, Bill ‘vaccineer iedereen’ Gates, en de door de Klaus Schwab (WEF) en EU gewenste ‘Grote (Groene) Reset’, die tot een wereldwijde communistische klimaat-vaccin dictatuur zal leiden.

Het enige wat deze potentieel grootste misdadigers tegen de menselijkheid ooit nog kan stoppen, is als burgers en volken eensgezind besluiten om er niet meer aan mee te werken, het vertrouwen in hun regeringen opzeggen, en hun levens en vrijheid letterlijk weer terugpakken.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Blue Tiger Studio

Zie ook o.a.:

30-11: Westerse landen zetten leger in tegen burgers die zich verzetten tegen deze VN Agenda 2030 staatsgreep
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Britse oud-opperrechter voorspelt dat mensen ‘hun levens zullen terugpakken, ongeacht wat ministers zeggen’
15-09: Dreigende voedseltekorten in VS, China en Europa, mede door varkenspest
25-08: VN waarschuwt voor wereldwijde hongersnood van Bijbelse omvang door corona beleid
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)
16-06: Groene Nieuwe Deal EU veroorzaakt slechtere oorgsten en hoge voedselprijzen’ (/ Nederland loopt in Europa voorop met vernietigen landbouw en betaalbare voedselvoorziening)
24-05: Wereldwijde Pleite Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
15-05: Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
29-04: VN secretaris-generaal: Corona zeldzame kans om fossiele economie af te breken voor het klimaat
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
17-04: Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lockdown blijkt volslagen nutteloos
15-04: Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)

2019:
03-12: Greta’s Greenpeace klimaatactivisten willen het Westen veranderen in moderne Kiling Fields’

23-11: Bernie Sanders en Jeremy Corbyn  presenteren plannen voor klimaat tirannie – straks ook in NL? (/ Extreemlinks wil fossiele energie criminaliseren en daarmee economie vernietigen)
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

14

 1. Guys we moeten beginnen aan zelfonderhoud en eerst los komen van al die “supermarkten” en bedrijven. Er zijn genoeg organisaties/winkels (wel een beetje duurder) die eten aanbieden waar niet is aangezeten door gifspuiters. En als meer mensen daar hun geld en energie in stoppen, gaan al die andere slechte organisaties failliet. Zij zijn in handen van die illuminatie families. Verder moeten we ook op God vertrouwen no matter what happens. Deze tijden zouden gaan komen al voorspeld in de bijbel, en ik geloof ook dat de einde der tijden er echt aan begint te komen. Maar hoe dan ook zouden we altijd voor de waarheid op moeten komen. Het was ons niet gegarandeerd dat we het makkelijk op de wereld. Maar na deze wereld als we vasthouden aan de Heer, zouden we ons zowieso geen zorgen hoeven maken.

 2. Terechte en correcte en juiste opmerking Lechaiem 6-12-2020 8.00 PM ( zeg ik al tijden . mensen , kijk WIE SCHRIJVEN )

 3. @Svalbard
  06/12/2020 om 7:49 pm

  Bedankt voor de reactie!
  Je schrijft:”Ik draag geen mondkapjes omdat ik daar een gezondheidsprobleem mee heb, dus ik heb er vrijstelling van”.

  Hoe kom je aan die vrijstelling?

 4. Het ene VN-orgaan veroorzaakt wereldwijde ellende (WHO).
  Het andere VN-orgaan waarschuwt voor wereldwijde hongersnood.
  Conclusie: Het is de VN zelf die de problemen veroorzaakt en dan gaat waarschuwen voor die problemen. Elke criticus van het corona-beleid zag al in een heel vroeg stadium hoe de wereldeconomie werd geofferd op het altaar van de IC-bedden. Ik denk aan Kees de Kort b.v.
  Ophouden met deze belachelijke corona-waanzin is de enige echte oplossing.
  Nog mooier zou het zijn als die VN zou ophouden met die pogingen de hele wereld te sturen naar de eigen wensen.
  Totalitaire sturing op grote schaal blijkt altijd heel slecht te werken. Individuele levens tellen dan niet meer, vanwege “het grote plaatje”. Dat is de weg naar de minachting van de persoonlijke waardigheid en dat treft individuele levens.
  In Duitsland staat in de grondwet dat de waardigheid van het individu áltijd gegarandeerd dient te worden door de overheid!! Dat moet altijd centraal staan. Want zodra de persoonlijke waardigheid met voeten wordt getreden, naderen we het terrein van de totalitaire overheden.

  De voornaamste wens van de democratie is: het voorkomen van de macht van een totalitaire overheid. Daarom mogen we die democratie nooit met voeten treden.
  En daarom mag deze corona-dictatuur niet voortduren.

 5. Willy verander je naam in NPO Willy. NPO staat voor Nederlandse Propaganda Omroep.

 6. @Mimi,

  Een mooi opstel, maar ik vrees dat ze Oostindisch doof zullen blijken te zijn. Er zit een verborgen agenda achter, en als ze eenmaal aan de macht hebben geroken kunnen ze daar nog maar moeilijk afstand van doen. En dit is wereldwijd gaande, overal dezelfde riedel.
  Houdt afstand, draag mondkapjes en dergelijke.
  De hele Covid-19 crisis is gekaapt door machtswellustelingen, die er schaamteloos misbruik van maken.
  Ik draag geen mondkapjes omdat ik daar een gezondheidsprobleem mee heb, dus ik heb er vrijstelling van.
  Maar ik ben het zeker met je standpunt eens.
  Voor een stevige griepgolf worden deze maatregelen nooit getroffen, dus zit er een agenda achter. Vreemd is het ook dat er nu blijkbaar geen griep is!
  Is die opeens met vakantie of zo?
  En mondkapjes zijn een ernstige belasting voor je gezondheid, ze werken echter wel.
  Nee, niet tegen het virus, want daar zijn ze net zo effectief tegen als kippengaas tegen muggen.
  Maar ze zijn wel werkend in het beschadigen van je gezondheid.

 7. W…. , zie mijn reactie op site Pentagon weigert mensen van sleepy joe te ontvangen.
  Duidelijk sprake van fraude dus, oogjes open doen !!

 8. De slechte humor van die valse positieve tests is inmiddels dat sinds de invoering van het mondkapje de aantallen weer dagelijks gestegen zijn.

  Inmiddels zijn er wegens geen dragen van mondkapjes bekeuringen uitgedeeld.
  Teletekst:
  n een supermarkt in Zwolle zijn 15
  mensen bekeurd die weigerden een
  mondkapje te dragen.Het was volgens de
  politie een georganiseerde actie.Sinds
  1 december geldt een mondkapjesplicht
  in onder meer winkels en bij de kapper.

  Drie mensen kregen een bon omdat ze hun
  identiteitsbewijs niet konden tonen.Een
  persoon is aangehouden omdat zijn
  identiteit niet kon worden achterhaald.

  Ook in Nunspeet zijn dit weekend boetes
  uitgedeeld aan mondkapweigeraars.Daar
  werden in een winkelcentrum 6 mensen
  aangehouden:4 volwassenen en 2
  minderjarigen uit Nunspeet en
  Harderwijk,meldt Omroep Gelderland.

  Het zou goed zijn om iedereen die bekeurd is, dat er landelijk één centraal meldpunt komt, maar ook één centraal juridische verdediging alsook een persoonlijke verdediging.

  De cijfers in de ziekenhuizen lopen ondanks die meer besmettingen terug. En blijkbaar zijn alle doden corona doden en hiermee moeten we het doen.

  Gisterochtend ook in een winkel zonder mondkapje. Geen probleem tot bij de kassa. Wil je de volgende keer een mondpakje opdoen. Dit laatste was niet het ergste. Een jonge moeder met een kind van een jaar of 4 à 5 schat ik en die hoorde ik zeggen:” Mama, hij draagt geen mondkapje”.

  We leveren een verloren generatie wederom uit. De millenniums watjes komen niet verder te kijken dan hun neus lang is, kijkend, verslavend met hun Smartphones. Het lijkt een nieuwe soort van ‘geile’ sociale bevrediging, als er maar iets van een app iets doet, iemand twittert of het mogelijk het meest geliefde ‘whatapp’ verslaving voeding te geven.

  En als er wederom een hongersnood komt, dan heeft het niet of weinig te maken met mislukte oogsten. Die zijn er altijd wel ergens geweest. Opvallend is ook dat in de landen waar mogelijk de hongersnoden het vaakst voorkomt, dat er tevens een opvallend arsenaal aan wapens aanwezig is.

  Vaak heerst er ook moslim terreur in die landen.

  Spyfromthesky

 9. @willy: géén bewijzen zeg je ?? Op de msm zie je inderdaad niks van bewijzen. Maar als je je even wat moeite zou doen en je gaat zoeken op de vrije media dan struikel je al heel snel over een BERG van bewijzen. Beeldopnames van stembureaus die midden in de nacht door mensen worden ‘bezocht’ en waar je op de beelden duidelijk ziet dat er duizenden stembiljetten door de machines worden gehaald, Duizenden (inmiddels) getekende verklaringen van mensen die getuigen wat zij hebben gezien aan kiesfraude. Tientallen getekende verklaringen van gerenommeerde wetenschappers, data-analisten etc. die kunnen aantonen dat er fraude is geweest…en de lijst gaat maar door en door…Ik denk Willy, dat jij iets teveel NPO kijkt…

 10. “Het enige wat deze potentieel grootste misdadigers tegen de menselijkheid ooit nog kan stoppen, is als burgers en volken eensgezind besluiten om er niet meer aan mee te werken, het vertrouwen in hun regeringen opzeggen, en hun levens en vrijheid letterlijk weer terugpakken.”

  Precies wat ik al een tijdje roep: als wij willen dat deze onzin stopt, dan moeten we naar buiten lopen. een paar weekendjes met protesten (vreedzaam) in Den haag en het is voorbij. Nederland heeft veel te weinig agenten en dat is nu ons voordeel. Ze zijn domweg niet in staat om ons tegen te houden als we met een paar honderdduizend man richting Den Haag gaan. Het is hier geen Duitsland of Frankrijk, waar ze wél een grote politiemacht hebben. Hier zullen ze de landmacht moeten gaan inzetten en die gaan écht niet de bevolking neerslaan, dat kunnen ze vergeten. Ze zijn ook doodsbang dat wij dit gaan doen, kijk maar naar de reactie verleden jaar op de boerenprotesten…(dat bewijst mijn gelijk ). Er zijn echt wel meer dan een half miljoen mensen in Nederland te vinden en bij elkaar te brengen die willen dat deze onzin gaat stoppen. Het enige probleem wat we hebben is dat er (nog) niemand opstaat die in staat is om de verschillende groepen aan elkaar te verbinden, er voor zorgt dat iedereen het gelijkwaardige doel ziet en de verschillen tussen de groepen voor deze gebeurtenis weet te verkleinen. Ik ben er ook op aan het wachten…

 11. Iemand enig idee of de onderstaande brief nut kan hebben als ik deze indien? Bv bij een huisarts/burgemeester oid?

  Beste….

  Misschien is het verspilde energie maar niets doen is voor mij geen optie.
  Gezien de huidige situatie die de hele samenleving aangaat wil ik graag een beroep doen op u om mij ontheffing te verlenen omtrent de mondkapjes plicht.
  Hiervoor heb ik in mijn ogen een aantal zeer belangrijke argumenten die ik graag wil aankaarten.
  Als eerste is het dragen van een mondkapje mijnsinziens verwerpelijk en geef ik door niets te zeggen (wat hoe ironisch ook, tevens nauwelijks mogelijk is met kapje) direct het signaal af het met deze buitenproportionele maatregelen eens te zijn.
  Wat een vervelend bijkomend gegeven is, is dat ik soms last heb van hyperventilatie en dat het dragen van een mondkapje hier mijnsinziens niet bevorderlijk voor is.

  Omdat ik op de hoogte ben van het feit dat het gebrek aan zuurstof hypercapnie veroorzaakt wil ik een beroep doen op artikel 6.7 lid D van de spoedwet en natuurlijk op het gezonde verstand.

  Dan nog de woorden van zowel de heer van Dissel als de heer de Jonge dat de mondkapjes niet werken ofwel geen enkele zin heeft.
  De heer van Dissel stelt zelfs dat als er 200000 mensen een mondkapje dragen er misschien 1 besmetting minder plaatsvindt.

  Dan een misschien nog wel veel zwaarder wegend argument is dat het het IFR cijfer door de WHO is bijgesteld van 3,4 procent naar 0,25 boven de 70 jaar en onder de 70 jaar 0,05 %.
  Waar het dus feitelijk op neer komt is dat dit virus (wat overigens niet aangetoond en geïsoleerd is) vergelijkbaar is met een flinke griep.

  Helaas is dit nog niet alles want het aantal besmettingen dat onterecht besmettingen genoemd worden en gedefinieerd dienen te worden als “positieve tests” zorgen elke dag weer voor extreme angst onder de gehele mensheid.
  Dan heb ik het nog niet eens over de vals positieve tests. Inmiddels is gebleken en zelfs bevestigd door virologe Marjon Koopmans dat deze testen niet geschikt zijn voor het aantonen van een actieve besmetting laat staan een covid 19 besmetting.

  En dan het aantal sterfgevallen is dat met corona of door corona?
  Omdat de tests niet betrouwbaar zijn en mensen sterven met onderliggend leiden als “coronaslachtoffer” betiteld worden en ziekenhuizen extra subsidie krijgen per corona patiënt is dit frauduleuze data.

  Dan dit, Huisarts Rob Elens heeft op eigen initiatief in een vroeg stadium corona patiënten hcq icm zink voorgeschreven met zeer goede resultaten, maar helaas zijn deze medicijnen opgekocht door de overheid en verboden.

  Geen NOS nieuws maar wel goed nieuws!
  Onlangs is er een bijeenkomst in Berlijn geweest waar de ‘World Doctors Alliance’ is opgericht.
  Het is een initiatief van onder andere de Duitse arts Heiko Schöning.
  Op de bijeenkomst kondigde huisarts Elke De Klerk een rechtszaak aan die zij met een groep Nederlandse artsen en verpleegkundigen tegen de Nederlandse staat wil voeren om covid-19 van de A-lijst van meldingsplichtige ziekten te krijgen.
  De definitie van pandemie is namelijk net voor de uitbraak van de Mexicaanse griep in 2009 aangepast. Waardoor er 34 miljoen vaccin’s konden worden aangeschaft tot grote vreugde van Ab Osterhaus en door toediening van deze vaccin mensen bijwerkingen kregen van oa narcolepsie. 

  Opvallend is dat bijna ieder tegengeluid wordt gemeden en men willens en misschien ook wel wetens het mRNA/DNA vaccin als dé oplossing ziet..
  Al mijn haren gaan overeind staan bij de gedachte..
  Om nog maar te zwijgen van de indirecte vaccinatieplicht..

  Wat ook bizar is, is dat (volgens huisarts Felix van der Wissel) al vier jaar op rij elk najaar de ziekenhuizen volstromen wat leidt tot een opnamestop en wat het directe gevolg is van dubbele vergrijzing en een zeer ongezonde vorm van jaren bezuinigen op de zorg.

  En dan door al deze ongegronde destructieve maatregelen zoals anderehalve meter (geen lichamelijk contact dus), handen stuk wassen, ouderen die alleen sterven, eenzaamheid, binnen blijven (geen vitamine d), (nauwelijks beweging), faillissementen, mensen die depressief worden, zelfmoorden of hun behandeling niet krijgen op psychisch en/of lichamelijk gebied. Dit recept icm angst en stress is een zeer vernietigende coktail om je immuunsysteem drastisch omlaag te brengen en gaat het doel compleet voorbij.
  Dit heeft en gaat zeer extreme gevolgen hebben voor de aller armsten wereldwijd.

  En nu ik toch bezig ben wil ik graag pleiten voor een vrijstelling van de ongekwalificeerde pcr test.
  Helaas heb ik mij indirect verplicht moeten laten testen van mijn werkgever.
  Maar hier heb ik spijt van..
  Omdat ik mij bewust ben van al het bovenstaande en meer en omdat mijn geweten het niet toelaat om mee te draaien in dit toneelstuk hoop ik dat u hier iets in kunt betekenen.

  Want niets zeggen is ook iets zeggen…

  Met vriendelijke groet,

  Een bezorgde burger

 12. Het is de klimaatverandering en het mislukken van oogsten door extreem weer dat armoede en honger in de hand zal werken, en dus niet door lockdowns. Ook zijn velen boeren in problemen en ze kappen hele bossen voor landbouwgrond, door de stijgende wereldbevolking zal dit probleem nog toenemen. De armere landen in de wereld zijn daar het slachtoffer van. We worden langs alle kanten gemanipuleerd en dat is zonde. De wereld zal de armoede niet oplossen, ook de VN niet en dat is ook hun bedoeling niet. Ook jezus heeft de armoede niet opgelost, maar dat in onze handen gelegd. en natuurlijk zal ook door het sluiten van bedrijven en winkels de armoede nog toenemen. Waarom blijven die transmigranten dan nog komen? Omdat ze nog altijd welkom zijn , ondanks de verdoken Westerse armoede. Waarom legt Trump zich niet neer bij zijn nederlaag? Hij laat de mensen geloven dat als er geen fraude( wat nergens bewezen is) was hij was verkozen, onzin natuurlijk dit noem ik manipulatie het verdraaien van feiten. Shalom

Comments are closed.