Vijf indicaties van een aanstaande grote false flag operatie in de VS

—————————————————————————————————————————————–

‘Antifa leden verkleden zich als Trump aanhangers’ – ‘De Democraten willen een oorlog beginnen in Amerika’ – Overheidsofficials op militaire bases ingelicht over aanstaande ‘vreselijke, levens veranderende’ gebeurtenis

—————————————————————————————————————————————-

Grote alternatieve Amerikaanse internet media zoals Infowars en Natural News zien een aantal duidelijke indicaties dat er ‘iets groots’ in de VS staat te gebeuren, vermoedelijk een false flag aanslag of operatie, die tegen de conservatieve aanhang van president Trump, en mogelijk ook tegen de president en zijn regering zelf, gericht zal zijn. Een van de signalen betreft de aankondiging van de Amerikaanse marine dat in het kader van een oefening in een groot deel van de staten aan de Atlantische kust de GPS navigatie tot en met 24 januari onbetrouwbaar zal zijn, of helemaal niet zal werken. In andere staten zijn overheidsofficials op militaire bases ingelicht over aanstaande ‘vreselijke, levens veranderende’ gebeurtenis.

De stad Richmond in Virginia valt net binnen het gebied waarbinnen GPS navigatie verstoord zal worden. Dat heeft mogelijk te maken met ‘Lobby Day’ op aanstaande maandag 20 januari. De Democratische gouverneur van Virginia, Ralph Northam, vaardigde drie dagen geleden een ‘executive order’ uit waarin hij de noodtoestand uitriep vanwege een veronderstelde geplande bestorming van het Capitol gebouw door ‘gewapende milities’, die zogenaamd van plan zouden zijn om een opstand te ontketenen.

Antifa verkleed als Trump aanhangers

Conservatieve analisten vrezen dat deze ‘gewapende milities’ in realiteit door de Democraten ingeschakelde (extreem)linkse activisten van met name Antifa zullen zijn, die zich zullen kleden als ‘rechtse nationalisten’ en Trump aanhangers. Uiteindelijk is het de bedoeling om in alle staten de vuurwapens van de burgers in beslag te nemen, zodat die weerloos zijn tegen een interne machtsovername door de globalisten en Democraten, die vermoedelijk buitenlandse VN troepen naar de VS zullen halen, omdat Amerikaanse soldaten hoogstwaarschijnlijk zullen weigeren om op hun landgenoten te schieten.

Ondertussen begint in de Senaat het impeachment proces tegen president Trump. Dit op volledig valse voorwendselen gebaseerde fake proces wordt geleid door ‘Obama’ opperrechter John Roberts, die zich regelmatig fel anti-Trump heeft uitgelaten. Net als in Nederland zijn ook de rechters in de VS allang niet meer onafhankelijk, maar voornamelijk corrupte linksliberale stromannen die zich tegen alle democratische principes in met de politiek zijn gaan bemoeien.

‘Vreselijke, levens veranderende’ gebeurtenis

Verontrustend zijn berichten van overheidsofficials van de staat Oklahoma, die naar een spoedvergadering op een militaire basis werden geroepen, en daar werden ingelicht over een aanstaande ‘vreselijke, levens veranderende’ gebeurtenis. Deze spoedbijeenkomst volgde na meldingen van mysterieuze drones in de lucht boven Oklahoma, Colorado en Nebraska.

Nog een mogelijk aanwijzing is dat de FBI bij distributeurs in het hele land high-end nachtvisie apparatuur in beslag aan het nemen is. Dat zou een misleiding kunnen zijn, maar ook een teken dat de eventuele false flag ’s avonds of ‘s nachts zal plaatsvinden. In het verleden was de FBI het meesterbrein achter een grote (false flag) aanslag in Oklahoma City, en ook de mislukte aanslag op het World Trade Center in 1993. Zoals bekend verkeert de door-en-door corrupte FBI al sinds Donald Trump zich kandidaat stelde in staat van oorlog met de president.

‘Democraten willen oorlog’

‘Bereid je voor, Amerika. De Deep State staat op het punt de totale oorlog op ons los te laten. Ze willen de president vermoorden, het Tweede Amendement criminaliseren, het Eerste vernietigen, de economie laten instorten, rassenrellen beginnen, en feitelijk het hele land in chaos storten,’ waarschuwt Alex ‘Infowars’ Jones. (1)

Mike Adams van Natural News is altijd even uitgesproken als Jones, en voorspelt een ‘false flag bloedbad’ op 20 januari in Virginia, een ‘Charlottesville 2.0, bedoeld om een burgeroorlog en massale chaos te veroorzaken… Wees er klaar voor, want de Democraten willen een OORLOG beginnen.’ En daar krijgen ze de steun van bijna alle mainstream media voor, want die worden –eveneens net als in ons eigen land- vrijwel geheel door links gecontroleerd.

Zowel Jones als Adams staan bekend om hun vaak hyperbolische taalgebruik, maar hebben het een aantal keer wel bij het rechte eind gehad. Een andere conservatieve kopstuk, Dave Hodges, zegt dat zijn bronnen hem hebben gemeld dat Antifa leden zich inmiddels gereed maken om verkleed als Trump supporters en rechtse nationalisten op grote schaal geweld te gaan plegen.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Natural News
Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. Vandaag dus, maandag 20 januari. Hoe dikwijls hebben we dit nu al gehoord, dat buitenlandse VN troepen Amerikaanse burgers gingen ontwapenen? De VN troepen (heus, blauwhelmen? Het soort dat niet mag schieten tenzij ze beschoten worden?) zouden wel gek zijn zich in dat wespennest dat USA is te gaan bemoeien. Dit laat me denken aan 1975 toen ik met spanning het laatste uur van de dag zat af te wachten toen volgens Jehova’s getuigen de wereld ging eindigen.

 2. De ds is tot zeer veel in staat, lukt het morgen niet, dan verzinnen ze wel weer iets anders. En morgen word eerder bereikt in Europa en dan de VS.

 3. @Niki schreef:
  19/01/2020 om 3:45 pm
  LOL Wat een conspiracy theorie is me dit…
  Er zal NIKS gebeuren !

  Laten we hopen dat je gelijk krijgt, ik hoop met je mee…echter, door te leren van het verleden, ken je de toekomst als je je kop uit het zand haalt en je ogen opentrekt tenminste..het gaat allemaal langzaam en sluipend….ik weet nog de tijd dat we centen kregen voor ons spaargeld, nu moeten we al voor ons spaargeld betalen..én om ons eigen geld te mogen afhalen…..kort geheugen of nog groen achter je oren, Niki?

 4. @Willem schreef:
  18/01/2020 om 11:56 am
  “Alles lijkt er op dat men ook in Europa een oorlog wil ontketenen, vanwaar anders dit belachelijke leugenachtige beleid dat zijn weerga niet kent. Daarna is alles uitgedund en kunnen ze weer waarde aan geld toekennen en alle “vijanden” van de staat zijn dan opgeruimd en de omvolking zal zijn voltooiing bereiken. Zijn de aanstichters eigenlijk nog wel menselijk? Als je naar de ogen van deze waanzinnigen kijkt zie ik heel iets anders, kan ook aan mij liggen uiteraard.”

  Ook mijn gedacht, Willem…tenslotte, als je naar het verleden kijkt, zie je dat enkel een oorlog de staatsschulden van landen kan wegvegen: met een schone lei beginnen. Daarom dat ook ongebreideld schulden worden bijgemaakt door europese regeringen. Enorme schulden die nooit meer af te lossen zijn – in belgië weigeren (federale en deel-)regeringen zelfs de staatsschuld af te bouwen en graven dagelijks nog meer putten terwijl de bevolking verder uitgeperst en kapotbelast wordt met de smoes van de staatsschuld die dan niet wordt afgebouwd.

 5. Indien dit waar is, zullen wij zeer kortelings kunnen vaststellen of ondergaan of proberen een toeschouwer te zijn.
  Meer is er niet te zeggen.

 6. Stel dat de VS verlamd wordt door interne linkse terreur, wat blijf er dan over van de linkse EU? Geen spaan! Wij zullen dan het zelfde lot ondergaan als onze grote broer van destijds. Chaos en verval. Oordeel van God vanwege vergaande decadentie en God verlatenheid van het Westen? Zou zomaar kunnen en in Zijn Ogen volkomen terecht.

 7. JC wat heb jij gerookt. Iran heeft het vliegtuig moedwillig uit de lucht geschoten. Het is zelfs gefilmd. Degene die het op youtube heeft gezet zit nu in de gevangenis. Tevens, Iran is 100x groter dan Israel. Hun hoofd gebod is om Istael te vernietigen net als Turkije, Irak, Syrie, Libanon, Gaza, Libie en nog meer van dit soort landen. Israel verdedigd zigzelf. Wie is hier Goliath en wie is David?

  Rene, de meeste false flags vinden niet plaats omdat Alex Jones ze optijd doorziet. Deze man is een zegen voor de US. Daar kan dat linkse koppie van jou niet tegen op. Shom toegewenst uit Israel.

 8. Alex ‘Infowars’ Jones is een oproerkraaier, meestal zit hij er naast.
  Iran is er op gebrand om snel atoomwapens te hebben en eventueel te leveren aan proxy-terroristen, op deze manier kunnen ze de wereldbevolking in de greep van angst krijgen.
  Iran is nu al bezig het proces te versnellen om de atoombom te bouwen.

 9. Voor de rest weet ik niet hoe serieus ik dit artikel moet nemen. Ik begrijp de argumenten maar de logica erachter niet. Waarom zou je een oorlog ontketenen tussen dems en reps als je ze beide al een eeuw volledig controleert? De politiek in de US is een voor het uiterlijk in 2 kampen verdeelde schijndemocratie waar onafhankelijken of 3e partij (libertarians) geen schijn van kans hebben enige macht uit te oefenen. Ook het beleid verandert totaal niet of er nu een republikein of democraat in ’the Whitehouse’ zit.

  Ook dit is dan weer een toonbeeld van Hegeliaanse dialectiek. These + antithese > synthese. Gevestigde orde met ongewenste zekerheid plus opgeworpen probleem (onveiligheid, chaos) leidt tot nieuwe veranderde situatie die als compromis eenvoudig geaccepteerd wordt omdat de onveiligheid voor de bange burgers weggenomen wordt. Ordo ab Chao.

  De vraag is alleen: wat is de inzet? Waarschijnlijk het recht op wapenbezit (2nd amendment: 2e aanvulling op de grondwet waarin staat dat dit grondrecht niet weggenomen mag worden door een wet uit te vaardigen).

 10. De Satan Regeerd over de hele wereld want hij weet dat zijn dagen geteld zijn het is overal oorlog geweld afpersing criminaliteit internet fraude waar moet het heen maar ja het staat geschreven in de Bijbel de laatste dagen zullen slecht zijn

 11. Macron moet vluchten uit het theather.
  Later hebben de betogers het pand in de brand gezet, waar Macron was.

 12. OMG

  Daar gaan we weer. Weer een verwachting voor chaos. Ik hecht meer waarde aan de winter voorspelling van Piet Paulusma

 13. bijzonder…. want als deze info bekend is, dan lijkt het me toch, dat de mensen zich hierop kunnen voorbereiden… Dit riekt naar een afleidingsmanoeuvre… Er zal wel iets anders plaatsvinden, meer in de richting van de financieele wereld..

 14. De second amendement garandeert de Amerikaanse burgers het Grondwettelijk recht op het bezit van vuurwapens als ultieme bescherming tegen een (nooit uit te sluiten) politieke dictatuur.
  Als men de burgers dit recht wil afnemen, dient dit dan ook te gebeuren via de procedure voor de wijziging van de Amerikaanse Grondwet.
  Omdat de DemoNrats van Obama en Clinton weten dat ze nooit genoeg stemmen zullen kunnen halen om via de vereiste grondwetswijziging de Amerikaanse burgers hun wapens af te nemen, proberen ze dit op hun typisch (s)linkse manier via restrictieve interpretaties van de second amendement door links-activistische rechters en gouverneurs.

 15. Alles lijkt er op dat men ook in Europa een oorlog wil ontketenen, vanwaar anders dit belachelijke leugenachtige beleid dat zijn weerga niet kent. Daarna is alles uitgedund en kunnen ze weer waarde aan geld toekennen en alle “vijanden” van de staat zijn dan opgeruimd en de omvolking zal zijn voltooiing bereiken. Zijn de aanstichters eigenlijk nog wel menselijk? Als je naar de ogen van deze waanzinnigen kijkt zie ik heel iets anders, kan ook aan mij liggen uiteraard.

 16. Hoewel ik een trouw volger ben van Xandernieuws, heb ik wel altijd zout klaar staan als ik weer eens een voorspellend artikel lees. Vaak eens met echt inhoudelijk nieuws maar zodra het om toekomstige zaken gaat, neem ik afstand en strooi met wat korrels zout !Vaak is hier de wens de vader van de gedachte. Wilde ik toch even kwijt!

 17. “aanstaande zondag 20 januari”

  De eerstvolgende zondag 20 januari valt pas in 2030. Dan is Trump al lang en breed vertrokken….

 18. Dan gaan de poppen aan ’t dansen. ’t Bekende koekje van eigen deeg. Ze doen hun best maar, roei elkander maar uit; bovendien ver van m’n bed. Misschien laten ze even de rest van de wereld met rust.

 19. Ik dacht dat Antifa alleen in Nederland en Duitsland bestond. Is het dan zo dat er ook in Amerika Antifaleden zitten of worden zij vanuit Europa naar Amerika gevlogen? Is Antifa al wereldwijd ( behalve in de moslimlanden) geïnfiltreerd?

 20. Dit is echt geen goed nieuws. Laten we bidden en hopen, dat dergelijke plannen mislukken.

 21. @xander: zondag a.s. is het 19 januari, geen 20.

  Er staat, op aanstaande maandag 20 januari. Mod.

 22. goedemorgen. de deepstate heeft trump daar waar ze hem willen hebben namelijk, in een hoekje.
  Iran danst op het slappe koord.
  Wie zegt dat iran het vliegtuig uit de lucht schoot ?
  iran heeft de schuld op zich genomen om wraak te voorkomen.
  Irael gaat of wilt nucleaire faciliteiten in Iran gaan bombarderen .
  Iran kan hier niet of nauwelijks op antwoorden omdat ze dan afgemaakt gaan worden.
  Het is typisch David tegen Goliath.
  Poetin gaat zorgen voor hervormingen in zijn land maar blijft samen met Medvedev de conrorle behouden op het leger.
  Zo kunnen zij zich beter concentreren op de toestanden die gaan komen.
  Ukraine was de finaciele draaischijf voor iran om zo hun opgelegde embargo;s te ontlopen.
  De eindfase gaat naderen en de messen worden geslepen op alle fronten .
  Behalve die van de europese unie die lopen rond als kippen zonder kop

Comments are closed.