Vaticaan en VN willen wereldwijd staakt-het-vuren vanwege corona

Samen op weg naar een wereldregering? (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Bijna alle voor corona gereserveerde IC bedden in Nederland nu bezet – Amerika’s topviroloog verwacht miljoenen besmettingen en 100.000 – 200.000 doden

—————————————————————————————————————————————-

Paus Franciscus heeft zich aangesloten bij de oproep van VN secretaris-generaal Guterres om een wereldwijd staakt-het-vuren af te kondigen, alle oorlogen te stoppen, en alle beschikbare middelen in te zetten in de strijd tegen het coronavirus.

‘Ziekte kent geen grenzen,’ zo trapte de leider van het Vaticaan een open deur in vanuit de pauselijke bibliotheek. Hij riep de mensheid op ‘iedere vorm van agressieve vijandigheid  te stoppen, en steun te geven aan de oprichting van corridors voor humanitaire hulp, diplomatie, en aandacht voor degenen die in zeer kwetsbare situaties zitten.’

‘Tijd voor een lockdown van gewapende conflicten’

Een paar dagen eerder had VN-secretaris generaal Guterres via een digitale persconferentie gepleit voor een onmiddellijk einde aan alle oorlogen. Ook wil hij dat de rijke landen $ 2 miljard geven aan de arme landen in de strijd tegen het virus. Het zijn echter vooral de rijke landen die het zwaarst getroffen zijn, en in veel mindere mate de arme landen.

‘Het is tijd voor een lockdown van gewapende conflicten, en ons samen te focussen op het echte gevecht van ons leven,’ zei de hoogste VN baas. ‘Het virus geeft niets om nationaliteit of etniciteit, groeperingen of geloof. Het valt iedereen meedogenloos aan.’

De oproepen van de paus en de VN-secretaris generaal passen naadloos in oud-premier Gordon Browns pleidooi voor een ‘tijdelijke’ wereldregering.

Bijna alle voor corona gereserveerde IC bedden in Nederland bezet

Het aantal besmettingsgevallen wereldwijd is opgelopen naar 680.566, met 32.537 doden. Het werkelijke aantal gevallen en doden is hoogstwaarschijnlijk vele malen hoger, zeker nu opnieuw is gebleken dat China gelogen heeft over de echte cijfers.

In Nederland steeg het aantal besmettingen naar 10.866, en liep het aantal doden met 132 op naar 771. Inmiddels zijn 970 van de 1025 voor corona patiënten gereserveerde IC-bedden bezet, en bijna de helft van het totaal aantal IC bedden in heel Nederland. De verwachting is dat de piek half april wordt bereikt, en er in totaal zo’n 2500 IC-bedden nodig zullen zijn.

Ook in de rest van de Europa nemen de aantallen slachtoffers nog steeds fors toe. Italië nadert de 100.000 besmettingen, en noteerde al 10779 doden. Spanje volgt met 78797 gevallen en 6528 doden, en daarna Frankrijk (37575 / 2314) en Duitsland (52547 / 389).

Het naar verhouding lage aantal doden in Duitsland wordt veroorzaakt door het intensieve testen (veel meer mensen positief bevonden, gemiddelde leeftijd 47-49), en volgens sommige waarnemers ook omdat de veel ouderen die aan corona overlijden niet in de statistieken belanden, omdat als doodsoorzaak hun onderliggende medische aandoening(en) wordt gegeven.

Amerika’s topviroloog verwacht miljoenen besmettingen en 100.000 – 200.000 doden

Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy en Infectuous Disease, en tevens lid van de corona taakgroep van het Witte Huis, is de afgelopen weken op alle grote TV-zenders de meeste gevraagde expert. Nu het aantal doden in de VS is opgelopen naar 2191, en er al 124.686 mensen besmet zijn, verklaarde hij dat de modellen nu laten zien dat miljoenen Amerikanen corona kunnen krijgen, en er tussen de 100.000 en 200.000 kunnen sterven.

Hij benadrukte echter dat deze cijfers nog lang niet zeker zijn. Ze kunnen veel lager uitvallen, maar ook veel hoger. New York en New Orleans zijn op dit moment het zwaarst getroffen, maar het virus verspreidt zich ook in andere steden en gebieden. (2)

Xander

(1) Breitbart
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: paus Franciscus: WikiMedia Commons, bron &  auteur ניר חסון Nir Hason, Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license.
VN-secretaris generaal Guterres: WikiMedia Commons, auteur FinlandUN, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Zie ook o.a.:

29-03: Meer bewijs dat China liegt: Duizenden urnen in Wuhan wijzen op veel meer doden
28-03: De Israëlische strijdmethode tegen corona: Land opdelen in 16 afgesloten regio’s
28-03: Formeel nog geen noodtoestand, maar Duitse democratie wel buiten werking gesteld
28-03: Experts waarschuwen dat het internet in Europa op rantsoen kan gaan, met streaming als eerste
27-03: IJslandse wetenschappers vinden 40 mutaties van het coronavirus
27-03: Britse oud-premier Gordon Brown roept op tot wereldregering om corona te bestrijden
26-03: Britse universiteit Oxford verspreidt hoax dat helft van de bevolking al besmet is en virus geen gevaar vormt
26-03: 80% Chinese corona testen die naar Europa werden gestuurd blijkt niet te werken
25-03: In China zijn sinds corona 21 miljoen mobiele gebruikers verdwenen
25-03: ‘Duitsland schort woensdag de democratie voor een jaar lang op’
24-03: Tal van analisten zeggen dat de wereld na corona nooit meer hetzelfde zal worden
23-02: Franse artsen lagen premier aan om corona: ‘Regering heeft vanaf het begin gelogen’
23-03: Corona drama’s in Spanje en VS;’’Dit is echt geen griep’ zeggen geschokte artsen
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
21-03: ‘Oproep tot onmiddellijk koerswijziging aanpak coronavirus’
20-03: Gelekte video van arts uit horrorziekenhuis Brabant: Alleen nog maar corona, 25% sterfte
20-03: Instanties zoals RIBW laten ouderen en chronisch zieken nu al aan hun lot over
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
19-03: Science studie: Tot 86% mensen met corona weten niet dat ze besmet zijn
19-03: Nobel laureaat professor Levitt: Geen paniek, hou strikte sociale afstand, dan zal het virus snel verdwijnen
18-03: Tijd voor een ander geluid: Bestaat het coronavirus eigenlijk wel?
17-03: Burgemeester Bergamo: Crematorium kan aantal corona doden niet meer aan
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
16-03: ‘Mensen moeten er vanuit gaan dat zijzelf, en iedereen die ze tegen komen, besmet zijn’
15-03: Niet enkel 60-plussers: Helft patiënten in Nederland is onder de 50, scholen gaan toch dicht
14-03: Belgische viroloog en SARS expert waarschuwt dat Europese corona variant veel dodelijker is
13-03: CDC / Universitaire studie: Corona is ‘airborne’, blijft tot 3 uur in de buitenlucht hangen
13-03: ‘We worden slechter behandeld als vuilnis’ – Heftige filmpjes uit Italië doen aan China denken
12-03: Eén dag langer wachten met sociale quarantaine betekent 40% meer slachtoffers’
11-03: Doodse stilte in Bondsdag nadat Angela Merkel zegt dat 60% – 70% bevolking besmet raakt
11-03: Schokkend: Sterftepercentage Lombardia stijgt naar ruim 8%
10-03: Arts in ziekenhuis Bergamo: Corona uitbraak is veel erger dan media berichten
10-03: Medische staat-van-beleg met massale zelfquarantaine kan corona nog stoppen

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. @ Rosalie 9:03 AM. Deze persoon (paus) en de leider van de VN, zijn lakeien van de NWO. Meer hoef ik niet te zeggen.

 2. De VN, de EU ,deze neppaus: allemaal een pot nat. Niet te vertrouwen dus. Deze Bergoglio/ “ paus” is naar voren geschoven door de vele Vrijmetselaars binnen het Vaticaan. In het boek der Waarheid door de Ierse Mary Divine Mercy ,werd daar in 2010 al voor gewaarschuwd. Deze Bergoglio is een marxist. Hij zegt dat we de EU moeten gehoorzamen, nou, dan weet je het wel. Hij is sluw: praat uit twee monden. Ontvangt abortusactivisten,geeft Liliane Plaumen een onderscheiding voor haar abortuspromotie in Afrika en zegt dat hij tegen abortus is. In China heeft hij in overleg met de autoriteiten ervoor gezorgd dat goede priesters uit hun ambt werden gezet en marxistische priesters werden benoemd. Hij knielt om de voeten van moslimmigranten te wassen op Witte Donderdag, en om de schoenen te kussen van een stel hotemetoten uit Afrikaanse landen, maar hij knielt niet voor het Heilig Sacrament. Er is voorspeld door MDM dat hij een wolf in schaapskleren is en dat zijn nederigheid vals is. Dus als ik hem samen zie met iemand van de VN dan gaat er een alarmbel af.

 3. @van buiten schreef:
  30/03/2020 om 5:02 pm

  “Xander het gerucht gaat rond over medische triage invoerings selecties. Op dit moment wordt dit al uitgevoerd. Dit gerucht gaat omtrent de groep WAO ers ook hierin te betrekken en bij ziekte verschijnselen ook niet meer opgenomen gaan worden op de Ic Care en wat er nu ook ga gebeuren op de IC Care zijn de mensen die men al twee weken beademd de stekker er uit te halen.”

  Zou je de bronnen van deze geruchten willen noemen hier, VanBuiten? Want geruchten verspreiden zonder enige bronvermelding, werkt onrust in de hand.

  Om coronapatiënten met een arbeidsongeschiktheids- of een Bijstandsuitkering maar van IC uit te sluiten, zullen de dienstdoende artsen tijdens de triage aan de hand van hun BSN moeten bepalen of patiënten wel of geen (arbeidsongeschiktheids)uitkering ontvangen.

 4. @ vanbuiten
  Daar ziet het wel naar uit. Want de elite moet kunnen sparen en de rest wordt uitgemoord.
  Door bezuinigingen en alles duurder maken zijn ze daar al een hele poos mee bezig
  Maffia gebroed. Iets wat Jezus niet zou doen.

 5. Xander het gerucht gaat rond over medische triage invoerings selecties. Op dit moment wordt dit al uitgevoerd. Dit gerucht gaat omtrent de groep WAO ers ook hierin te betrekken en bij ziekte verschijnselen ook niet meer opgenomen gaan worden op de Ic Care en wat er nu ook ga gebeuren op de IC Care zijn de mensen die men al twee weken beademd de stekker er uit te halen. Want alles wat twee weken aan de beademing ligt daarvan zal zeker ook 50 procent in de WAO komen. Deze goddeloze personen die zelf alleen maar denken aan, er is een begin en een einde en meer niet. Dit heeft niets te maken met een triage selectie maar is gewoon genocide.

 6. Ach ik denk dit is gewoon iedereen te manipuleren geld opslokken en angst aan jagen

 7. Volgend jaar komt de rekening op de mat met een zorgverzekering die 2 keer zo duur zal worden. Dit is toch allang gepland, straks kun je niet meer sparen om nog te reizen, alleen nog betalen en werken tot je erbij neer valt. De nutteloze onwetende slaaf die niet meer kan denken buiten de kaders waarin die gestopt is. En dan maar weer rennen naar de dokter om je weer goed te voelen, die geeft je dan weer pilletje om de symptomen weer voor even te onderdrukken. Nooit zullen ze je leren en het inzicht geven hoe je van de ziektes en de symptomen af kunt komen. Iets om over na te denken.

 8. @Hans > En wie word dan de leider?>> Dat word een lid van de Rothschilds met Nieuw Jeruzalem als wereld hoofdstad. Dat is hun agenda /plan. Dus er hoeft niet gevochten te worden wie er president wordt. Het is allemaal allang gepland en gescript en alles verloopt tot nu (helaas) alsnog volgens hun agenda.

 9. Bert:
  En er zijn virologen, epidemiologen en immunologen die dezelfde kritiek hebben en deze moedig uiten. Ze worden echter door het slijk gehaald door journalisten met lekenkennis. Onder Orban kunnen zulke critici zelfs 5 jaar gevangenisstraf gaan krijgen, hoor ik. Het is totalitaire onderdrukking op een zeer smalle basis!
  Een economische meltdown als gevolg van de lockdown. En als dit gebeurt is er ook geen geld meer voor de gezondheidszorg. Dat moet dat IVRM eens beseffen: de economische ineenstorting levert nog veel meer slachtoffers op!
  Het wordt steeds moeilijker om de overheid nog enig vertrouwen te geven. Er zou wel eens veel verzet kunnen komen tegen dat eindeloze en ziekmakende op slot zetten van alles.
  Dat opkopen van voedsel wordt voorgesteld als oplossing, maar gaat helemaal voorbij aan de noodzaak van deze crisis!
  De ellende ontstaat vooral door de overheidsmaatregelen!

 10. Op https://biflatie.nl/sluiten-alle-beurzen-behalve-cryptobeurzen-de-onvrije-markt/ “Sluiten alle beurzen behalve cryptobeurzen?/De (on)vrije markt”.

  Sluiten alle aandelenbeurzen, dan valt het gehele financiële systeem plat. Wordt er dan een nieuw wereldmunt ingevoerd?

  Op https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10406586/herstel-not-gonna-happen “Herstel? Not gonna happen”:

  “Herstel? Not gonna happen

  BNR Webredactie
  Vandaag, 13:28

  De economische problemen blijven zich verdiepen. De VS gaan langer op slot, de wereldeconomie vertraagt daardoor verder. Die problemen zijn op zich al heel erg, maar er komt een kolossale schuldenlast bij door het jarenlange krankzinnige wanbeleid van de centrale banken. Gratis geld heeft geleid tot een explosieve stijging van de schulden. En nu valt overal de omzet weg.”

  Zo rollen wij de Grote Depressie 2.0 in!

  Op https://joop.bnnvara.nl/opinies/de-overheid-moet-de-oogsten-opkopen-nu-het-nog-kan:

  “De overheid moet de oogsten opkopen, nu het nog kan

  Het is van belang dat de aardappelen en groenten er zijn als de instorting van de wereldeconomie ons dwingt over te schakelen op zulk voedsel”

  Dreigt er door de Coronacrisis nu ook nog een voedselcrisis?

 11. Die twee hebben het hoog in hun bol, wie denken ze nou wel dat ze zijn, niemand gaat naar deze mensen luisteren want ze hebben geen macht en stellen eigenlijk niets voor in de wereld.

 12. Overheden en media moeten onmiddellijk stoppen met het verspreiden van misleidende informatie over dit virus. Vandaag werd bekend dat Prins Charles (71) is genezen. Zelf heb ik het 2 weken geleden ook gehad. Uitsluitend milde symptomen en niet meetbare koorts. Ik neem direct aan dat het honderden miljoenen mensen op dezelfde manier vergaat. De meeste mensen hebben nauwelijks tot geen klachten. Het bedrieglijke is dat in de meeste landen niet volop wordt getest. Zo blijven we ronddolen in sterften updates die we niet kunnen toetsen aan het werkelijk aantal onderliggende geinfecteerden. Maar neem van mij aan dat het er veel zijn. Ik ben van mening dat overheden dit virus misbruiken om de falende zorg in Amerika, Engeland en ook Nederland te maskeren. Want ook voor dit virus was de NHS in Engeland al in de problemen. Al voor dit virus (in november) lag een longpatient op de vloer van een ziekenhuis in Engeland te creperen omdat er geen capaciteit was. En ook voor dit virus zaten in Nederland hele regio’s zonder huisartsenpost en waren er wachtlijsten. Waar blijft verdulleme al de tax payers money? En het allerergste is dat de wereldeconomie nu de prijs moet betalen in de vorm van onnodige lock downs. De uitgebreide besmettingen vonden wereldwijd al in de periode medio februari/ begin maart plaats. Laat het virus gewoon uitrazen. Dan kunnen we verder. Misschien interessant deze link van de Nederlandse Rijksoverheid:https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/influenza/cijfers-context/sterfte

 13. @ Pier 9:37 AM. Met U eens. En het is nog erger ook, totale contole willen deze zogenaamde “fijne heren”. Met behulp van inlichtingendiensten, die niet beter zijn en waren als: de KGB, de Gestapo, de SS, de Stasi, om er maar wat te noemen. Hierbij een link: https://youtube.be/pHIT2f1l_MQ… En zie… De schoenen vallen je uit.

 14. Denkt die clown in Rome dat al die islamieten naar hem zullen luisteren?

 15. En dan nog wat: een staakt het vuren uitroepen is helemaal niet meer nodig joh! Je hoeft helemaal niet meer te vuren vandaag de dag! Je ontwikkeld gewoon een buitengewoon smerige ziekteverwekker en die laat je dan los! Hartstikke efficiënt, goedkoop en eenvoudig! En: niemand die weet wiens schuld het nou ook alweer was!

  Kijk heren, dat is het staakt het vuren uit de praktijk van onze menselijke samenleving.
  De rest is humanistisch gewauwel.

 16. Pier schreef: 30/03/2020 om 9:37 am
  “Goh, dat ze daar nou toch mee komen zeg! Daar zou ik nou nooit opgekomen zijn: ophouden met oorlog! Tuurlijk, dat is de oplossing! Even niet bezig zijn met het doodschieten, bombarderen, vergiftigen, bedriegen, verkrachten, martelen, ophangen en vertrappen van anderen! Wat een prachtig initiatief van deze heren! Hier gaat natuurlijk iedereen meteen in mee!”
  Ja bizar he? Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen! De vos is dus hier de paus.

  Heb je wel eens de gelofte /eed van de Jezuïeten gelezen? Dat orgaan waar de paus ook toe behoort en waar hij dus de generaal van is? Dat kun je er zo naast leggen, dat leest exact hetzelfde. De paus preekt in je gezicht over verdraagzaamheid en zorg terwijl hij onder de gordel met een uitbeenmes bedekt met de ‘mantel der liefde’ je ingewanden openrijt.

  Die man is een sociopaat in dienst van de vader van de leugen en levensgevaarlijk. Terwijl hij vereerd wordt als plaatsvervanger van god op aarde (dat is zijn titel, vicaris filii dei, alleen welke?). Hij is wreed en onbarmhartig en geeft nooit toe. Denk aan het kindermisbruik wereldwijd door priesters, monniken, nonnen enz. En dat is nog maar een fraktie. De ziekte in zijn ziel kent inderdaad geen grenzen.

 17. …. een paar dagen geleden had Antonio Guterres in de Jerusalem Post ! , een nogal controversieel laten publiceren.

 18. He,

  Sir Isaac Newton (die de Bijbel gedurende 30 jaar bestudeerde) berekende dat tussen 2061-90 Jezus terugkomt …Ik vermoed dat anti-Christ na de dood van de Grote Franse Monarch aan de macht komt in het M-O. (2050 ?) In 2030 zouden de machtigen (in Amerika) proberen om het menselijk brein te laten “samensmelten” met A.I.

 19. Idioot idee. Een regering voor de hele wereld. En wie word dan de leider? Trump, xi ping, poetin, Verhofstadt. En hoe zie je dat dan in de praktijk voor je. Een nog groter soort van europarlement waaraan alle staten betalen en we het geld vervolgens aan de landbouw uitgeven… dat komen zo een beetje alle landen bedelen om geld en mag Nederland Duitsland en Amerika gaan betalen voor de rest van de wereld. Je gaat de grootste strijd krijgen wie er president gaat worden. Dit gaat hem niet worden.

 20. @edwin vissers schreef:
  29/03/2020 om 10:19 pm.
  Waar het leugens het groots is, zullen daar de grootste rampen plaats vinden.
  Wat de virus betreft is dit het begin, alleen mensen die van ver gelegen gebieden wonen waar, geen mensen
  van buiten komen zullen er vrij gewaard zijn.
  Er zal inderdaad iets groots aan komen, waar alle mensen overal ter wereld zul tegen vechten om dat zij de schuld
  krijgen van die virus.
  Deze zullen terug vechten, dit is einde van dit planneet.
  Het lot ligt nog niet vast, maar als ik zo zie, wat er al plaats vindt dan ik het niet.
  Waar eind is ook nieuw begin voor de mensheid.

 21. Beste Edwin Vissers,

  dit gaat Putin doen voor W.O. III : alle grote banken en verzekeringsmaatschappijen in New-York platbombarderen (misschien ook alle beurzen in Europa ?), invasie van de Baltische staten en Noord-Scandinavië, andere landen zouden kunnen volgen die in chaos verkeren (bankster-crisissen/Corona/opstanden …).Gr.

 22. Een staakt het vuren lost alle problemen niet op, na het coronavirus zal het nog een hele tijd duren eer alles normaal zal zijn, en dan komt de volgende pandemie. shalom

 23. Welke keizer in rome voerde de decentralisatie van het rijk in.
  Zo konden de regios hun eigen belastingen invoeren volgens hun behoeften en mogelijkheden.
  Nu wordt er gefluisterd om terug alles centraal te doen op wereld niveau. En Wie Gaat De Leiding nemen van DEZE CENTRALISATIE?? Welke garantie is er dat er dan betere regerings kwaliteit zal komen.
  De landen die gecentraliseerd regeerd worden en waren zijn niet deze waar de bevolking de grootste vrijheid hebben en hadden.
  Welk systeem kan garanderen dat de mensen die zorg willen dragen voor het volk aan de leiding komen?
  Meestal is het zo dat onvolwassen pubers door hun machtshonger de leiders worden en er ook niet weg willen.
  Het algemeen stem recht heeft geprobeert dat er een wisselwerking komt.
  Helaas faalt het ook omdat deze die gaan stemmen niet weten wat nodig is om een goede leiding te krijgen.
  De menselijk natuur gaat niet wijzigen of is er toch een lichtje aan de horizon!
  Het lichtje van de technologie die deze natuur kan ombuigen naar meer evenwichtige gedragingen..
  Laat ons hopen dat de mensheid niet alleen met zijn eigen natuur de wereld domineert, maar zich aanpast in harmonie met alles wat leeft op aarde.
  Utopie! Ja! Mogelijk? Ja . Maar dan niet onmiddelijk. In 100 jaar of nog meer ? Maar niet zeker.

 24. @edwin vissers op 29/03/2020 om 10:19 pm
  goed zo edwin jij bent lekker bezig
  1thes5:4 (code taal geen bijbelvers)
  jou persoonlijke “schatkaart” ontvouwt zich ,
  hierna komt opb 12:1 en dan :10 (ook dit is in code, geen bijbeltekst)🤡🤡🤡

 25. Goh, dat ze daar nou toch mee komen zeg! Daar zou ik nou nooit opgekomen zijn: ophouden met oorlog! Tuurlijk, dat is de oplossing! Even niet bezig zijn met het doodschieten, bombarderen, vergiftigen, bedriegen, verkrachten, martelen, ophangen en vertrappen van anderen! Wat een prachtig initiatief van deze heren! Hier gaat natuurlijk iedereen meteen in mee! Alle krijgsheren, generaals, wapenfabrikanten, strategen, soldaten, scherpschutters, mijnenleggers en tankchauffeurs. Alle commandanten, gangleden, oplichters, straatbendes, verkrachters, geweldenaars, sadisten, leugenaars, huichelaars, achterbakse verraders, kampbeulen en dictators, allemaal zullen ze zeggen: goh, wat een verfrissend nieuw idee! Laten we eens ophouden met “oorlog”!

  Achterlijke stumperds! Wat is “oorlog” dan? Een spelletje dat we spelen als we ons vervelen? Iets wat uit de lucht komt vallen? Zonder dat wij er iets aan kunnen doen? Iets wat ons overvalt als we even niet opletten? Huichelaars!

  Oorlog wordt door mensen gevoerd! Omdat mensen de wezens zijn die ik hierboven noem! En nog veel meer, erger en duisterder!
  Ophouden met oorlog? Eventjes? Daarna weer vrolijk verder? Dat doen we! Da’s een goed idee!

 26. tis bijna wereldvrede dus , en we kunnen het niet vieren
  buiten gewoon bizar

 27. @edwin vissers schreef:
  29/03/2020 om 10:19 pm

  Waar haal je dit verhaal over een Russische invasie vandaan, Edwin? Wel vormt de Coronacrisis een enorme afleiding van wat zich in het Midden-Oosten aan de gang is en dat daar juist een grote oorlog dreigt. Bijv. een grote oorlog tussen de VS en Iran waarin Israël ook direct in betrokken raakt, de verwoesting van Damascus volgens Jesaja 17, de Psalm 83 oorlog, Israël die de Iraanse nucleaire installaties gaat aanvallen, enz.

  Zie https://eschatologytoday.blogspot.com/ voor de profetische ontwikkelingen in het Midden-Oosten.

 28. @Edwin Vissers, wil je wel de bron erbij vermelden.. ..> bij deze ..komt het uit artikel van Niburu

 29. -Het jaar dat de Russen het westen binnen zullen vallen zal voorafgegaan worden door een zeer milde winter. Die hadden we, in heel Duitsland is er deze winter amper sneeuw gevallen en heeft het ook amper gevroren. Dat is echt zeer uitzonderlijk.

  -Een financiële crisis groter als die van 1929, die we nu dus supersnel krijgen. Deze crisis die ook zware gevolgen voor Rusland zal hebben, zou een van de redenen voor de invasie zijn.

  -In Duitsland heersen toestanden als tijdens een burgeroorlog. Daar lijkt het nu al op, maar nog even langer deze “Ausgangssperre” en er zullen vanzelf opstootjes, rellen, plunderingen en aanslagen plaats gaan vinden, net als in Nederland. Plofkraken daarbij buiten beschouwing gelaten.

  -Amerikaanse troepen zouden Duitsland/Europa verlaten. De grote oefening die plaats zou vinden is wegens de Coronahype afgezegd en trekken de Amerikanen momenteel af.

  -Daags voor de Russische invasie zal wordt er vrede, vrijheid en veiligheid geroepen worden. Reken er maar op dat in de landen waar de Corona maatregelen opgeheven zullen gaan worden grote feesten gehouden gaan worden om het einde van deze onderdrukking te vieren.

  -Volgens het boek zou de invasie na het oogsten van het koren plaatsvinden, en voor die van haver. Koren is juni/juli oogstrijp, haver in augustus. Hier in Nederland zijn de noodmaatregelen in ieder geval tot juni. Zou er een verband zijn?

  -Conflict met Iran of een land in die regio (Syrië?), momenteel acht ik zelfs een invasie van Iran mogelijk uit “humanitaire” redenen aangezien de media bol staat van de Corona catastrofe die daar momenteel plaats zou vinden.

  -De Russische invasie zou een bevrijding van het westen kunnen zijn, maar daar zal het in ieder geval uiteindelijk wel op uitkomen. De oorlog zou maar maximaal 3 maanden duren en door een onverwachte en grootse gebeurtenis plotseling eindigen.

 30. „Vrede en zekerheid!” — Daarna „plotselinge vernietiging”

  „Wanneer zij zeggen: ’Vrede en zekerheid!’ dan zal een plotselinge vernietiging ogenblikkelijk over hen komen.” — 1 Thess. 5:3.

 31. De rode loper wordt uitgelegd voor de antichrist en de valse profeet met zijn valse religie, zoals in de Bijbel is voorzegd. Mensen we zitten in de eindfase van de eindtijd. JHWH gaat handelen en gaat met haast te werk. Profetieen worden vervuld. De Messias komt spoedig voor de zijnen. Blijf wakker, wees voorbereid en hebt voldoende olie.

  Allen: Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 32. Xander heb al meer aangegeven het is de longpest die rondwaard. lees het verleden van 500 jaren terug van de pest uitbraken in Nederland het is allemaal beschreven en gedocumenteerd. Voor verschijnselen zijn hetzelfde als nu bij dit long virus, alleen was de besmetting al na drie dagen overdraagbaar en stierf men binnen 7 A 9 dagen ook waren er in die tijd geneesheren die dit beschreven en gedocumenteerd hebben hoe de longen waren aangetast, dat is zelfde met dit virus. Een derde van Europa stierf uit in vijf jaar samen met de builenpest en longpest. In deze 500 jaar is het vele malen vaker gebeurd maar op kleinere schaal. Koppelt dit nu terug naar deze tijd met de open levensstijl waarin de beschaving leeft. Dus een derde van de wereld bevolking kan het slachtoffer worden van dit virus zelf hoop ik een vierde en waar zal het meeste noodlot gaan plaatsvinden in onze beschaving kun je zelf invullen. vergeet ook niet te zoeken naar de bestrijding hiervan. Staat alle beschreven en gedocumenteerd in al die 500 jaar kan hierbij alleen maar zeggen wreed, wreed. Ik vind het niet raar dat er de komende maanden landen compleet in quarantine gaan Duitsland en Nederland gaat nu goed samen weet nu al dat er commentaar gaat komen. Is Nederland de laatste 500 jaar altijd het liefste jongetje geweest in de klas? belees onze 500 jaar geschiedenis eens terug wij waren ook gewelddadig vooral in onze gouden eeuw. Je kunt je ook afvragen waarom Engeland uit de unie is gestapt? Hint? Van Dissel heeft in het verleden onderzoek gedaan om kolonisten op te graven in bepaalde eeuwen terug en te onderzoeken op wat? stond in de krant van de week. En maar roepen vertrouwen hebben mensen? Mijn stokwoord heb ik meerdere keren uitgelegd om de waarheid te achterhalen moet je meestal zoeken in het verleden en dan naar het heden.

 33. Een zinnetje valt op! Het zijn echter vooral de rijke landen die het zwaarst getroffen zijn, en in veel mindere mate de arme landen. Dus de landen met de meest gevaccineerden. De meest bestraalden 4G,5G. De meest vervuilde mensen. Goed bezig zou je zo zeggen. Of zijn er niet genoeg bommen te produceren door de Lockdown?

 34. We worden duidelijk steeds meer rijp gemaakt voor een eenwereldregering en een bijbehorende leider. Afgezien van deze huidige Corona -pandemie was de wereld al meer dan rijp voor de antichrist en de valse profeet.

  De wereld moet 1 zijn. We moeten ons verenigen. Helemaal mee eens, maar dan WEL onder onze Here Jezus Christus , de Zoon des mensen, maar NIET onder de antichrist en de valse profeet.

  Dus voor degenen die dit lezen als dit (ogenschijnlijk vriendelijke) duo op het wereldtoneel verschijnt: trap er maar niet in en neem het merkteken van het beest, dat in of op rechterhand of voorhoofd komt NIET aan. (openbaring 13:16-18)
  Je eeuwige ziel staat op het spel!

  Mogen er nog vele ogen (op tijd) opengaan!

  Allen: Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 35. Eenmaal corona achter de rug kunnen ze terug hun gang gaan. Is het zoiets wat ze bedoelen?

Comments are closed.