Trump: ‘De NAVO is dood, wij zullen Europa bij een militaire aanval niet meer helpen’

—————————————————————————————————————————————-

Dit nieuwe Chinese e-wapen zal de NAVO de komende wereldoorlog kansloos doen verliezen – Kunnen de Chinezen de Amerikaanse Ohio onderzeeërs opsporen? – Rusland en China doen met nieuwe radarsystemen en kwantum technologie de Westerse stealth systemen teniet

—————————————————————————————————————————————-

(17.00) – Als hij niet wordt vermoord en de verkiezingen in november worden niet opnieuw van hem gestolen, dan wordt Donald Trump vrijwel zeker opnieuw president van de Verenigde Staten. En dat belooft niet veel goeds voor Europa (of juist wel?), want Trump prikte al in 2020 op de WEF top in Davos door alle propaganda heen door de corrupte EC-president Ursula von der Leyen op de deplorabele staat van de NAVO te wijzen; ‘De NAVO is dood. U moet begrijpen dat als Europa wordt aangevallen, wij jullie nooit zullen helpen en ondersteunen.’ Overigens gaat de NAVO de geplande oorlog met Rusland en China sowieso verliezen, zeker nu de Chinezen een nieuw elektronisch wapen hebben uitgevonden dat het Westerse militaire materieel extreem kwetsbaar maakt.

Volgens EU-official Thierry Breton zou Trump niet alleen tegen Von der Leyen hebben gezegd dat de NAVO ‘dood’ is, maar ook dat de VS onder zijn bewind ‘uit de NAVO zal stappen. En trouwens, jullie zijn mij $ 400 miljard schuldig, want jullie Duitsers hebben niet voor jullie defensie betaald wat had gemoeten.’ Daarmee wees hij op de afgesproken 2% die iedere lidstaat van de alliantie aan defensie moet besteden, maar wat al tientallen jaren door bijna niet één land wordt gehaald.

Of Trump het echt meende, of dat hij Europa slechts onder druk wilde zetten om meer aan defensie uit te geven, is in zijn geval altijd onduidelijk (wat hem onvoorspelbaar en daardoor tegelijkertijd krachtig maakt). De kans wordt overigens steeds groter dat de Amerikanen ons überhaupt niet te hulp kunnen schieten, aangezien hun eigen land in snel tempo op een financieel-economische en maatschappelijke instorting afstevent, mogelijk zelfs op een tweede revolutie.

Amerikanen en NAVO willen oorlog

De vraag is of we er nu echt rouwig om moeten zijn als de Amerikanen onder Trump de NAVO opblazen en uit Europa vertrekken. Naar mijn mening zou het wel eens het beste kunnen zijn dat er kan gebeuren. In het verleden was de Westerse alliantie puur defensief gericht tegen het Oostblok, maar sinds de val van de Muur is de NAVO omgeturnd in een agressief imperialistisch blok dat onder leiding van Washington tal van landen heeft gebombardeerd en honderdduizenden, volgens sommige schattingen zelfs miljoenen slachtoffers heeft gemaakt.

Het zijn het Pentagon, de regering Biden en de fascistische Oekraïense despoot Zelensky (foto) die vrede met Rusland tegenhouden, nadat het Westerse blok eerder al de Minsk akkoorden aan zijn laars had gelapt en – volgens Angela Merkels eigen woorden – op verraderlijke wijze had misbruikt om het Oekraïense leger op te bouwen voor de reeds lang geplande oorlog tegen Rusland.

Bij ongewijzigde koers van ‘onze’ leiders stevent Europa op een absoluut drama af dat de ellende van WO-1 en WO-2 bij elkaar opgeteld verre zal overtreffen. Onlangs besteedde ik aandacht aan het strategische TRADOC document van de NAVO, waarin staat dat oorlog met Rusland en China een kerndoel van de Westerse alliantie is. Dan weet u even wat u straks aan uw kinderen hebt uit te leggen waarom wij als volk niks hebben ondernomen om dat te voorkomen.

Westen kansloos tegen nieuw Chinees e-wapen?

In Beijing zijn ze natuurlijk ook niet gek, dus worden daar voorbereidingen getroffen voor dat fatale militaire treffen dat in de Westerse hoofdsteden nodig wordt geacht om te verhullen dat de meeste EU-landen en banken technisch failliet zijn.

Naast het opvoeren van de spionage activiteiten in Europa hebben Chinese wetenschappers een elektronisch wapen ontwikkeld dat de NAVO die (wereld)oorlog wel eens kansloos zou kunnen doen verliezen. Het innovatieve wapen, dat werd gepubliceerd in het vakblad van de Chinese Universiteit voor Elektronische Wetenschap en Technologie, zendt via één enkele antenne meerdere gerichte elektromagnetische golven uit, waardoor vijandige objecten in de lucht, het water of op het land gelijktijdig kunnen worden gevolgd en verstoord.

Het wapen (foto van klein prototype) kan effectief vijandelijke verstoringstech (anti-jamming) ontwijken en tegengaan, inclusief geavanceerde methoden zoals frequentie-hopping (snel wisselende frequenties). Volgens de researchers zal het nieuwe wapen in staat zijn om te voorkomen dat een vijandelijke macht eerst de controle overneemt over het elektromagnetische spectrum (radarsystemen, e-wapens, etc.), waardoor de defensie machteloos wordt gemaakt alvorens er een ‘hete’ aanval met bijvoorbeeld vliegtuigen en raketten wordt uitgevoerd.

Ook Israël bezit met de Scorpius-SP pod een compact wapen dat vanaf een gevechtsvliegtuig meerdere doelwitten tegelijk kan volgen en verstoren. De VS heeft met de MFEW-AL pod een vergelijkbaar wapen ontwikkeld. (Overigens was al in 2007 een technologie uitgevonden die radarsystemen overbodig maakt. Deze tech maakt gebruikt van het opsporen van vijandelijke objecten aan de hand van kleine verstoringen die deze veroorzaken in het aardse magnetische veld.)

Russen meesters in elektronische oorlogsvoering en stealth opsporing

De oorlog in Oekraïne heeft het belang van e-wapensystemen op het moderne slagveld nog eens onderstreept. Het Russische leger is er met behulp van moderne elektronische systemen met succes in geslaagd om talrijke Oekraïense aanvallen met Westerse wapens (drones, raketten, GPS geleide granaten, e.d.) af te slaan. Wel verloren de Russen enkele marineschepen, omdat die (nog) niet met de nieuwste systemen waren uitgerust.

Maar de Russen passen zich razendsnel aan. De Oekraïense marinecommandant Alexey Neizhpapa erkende onlangs dat het Russische leger succesvolle strategieën heeft ontwikkeld om nieuwe Oekraïense aanvallen met maritieme kamikazedrones af te weren. ‘Sommige van onze trucs en tactieken, die in 2022 en 2023 nog werkten, zullen dat in 2024 niet meer kunnen.’

Dat zijn totaal andere berichten dan in de Westerse media en op social media platforms is te lezen. Ik verbaas me nog steeds over het al bijna 2 jaar blind napraten van alle propaganda dat de Russische strijdkrachten niets voorstellen en al zijn verslagen, en zich snel zullen overgeven. De feiten op de grond en in de lucht laten een totaal andere realiteit zien; alle serieuze analisten die niet onder Westerse overheidscontrole staan zijn het erover eens dat Oekraïne de oorlog heeft verloren, dat de NAVO hier niets meer aan kan veranderen, en dat Rusland de bevrijde / bezette gebieden (al naar gelang welke visie u aanhangt) nooit meer zal opgeven.

In de jaren voorafgaande aan de Russische speciale militaire operatie in Oekraïne stond op Westerse kanalen al te lezen hoe geavanceerd de nieuwste Russische gevechtsvliegtuigen zijn, zoals de Su-35, die beter zou zijn dan de Amerikaanse F-15, F-16 en F-18, en op geen enkel vlak zou onderdoen voor de vermaarde Amerikaanse F-22. Westerse experts zijn vooral onder de indruk van het phased-array radarcontrolesysteem van de Su-35 (foto), waarmee tot op 400 kilometer afstand tot 8 doelwitten tegelijk kunnen worden gevolgd en aangevallen.

Bovendien zouden bijna alle moderne Russische radarsystemen eenvoudig in staat zijn om de ‘stealth’ F-22 (en daarmee ook de F-35) op te sporen. De multiband (VHF/UHF) radar van het S-400 raketafweersysteem zou Amerikaanse stealth vliegtuigen al op 300 kilometer afstand kunnen detecteren. Zowel Rusland als China hebben een scala aan nieuwe radarsystemen ontwikkeld waarmee het voordeel van de peperdure Westerse ‘stealth’ tech grotendeels of zelfs geheel teniet wordt gedaan.

Bedenk daarbij dat het Franse Nostradamus radarsysteem hoogstwaarschijnlijk alles in de lucht kan zien, een mogelijke reden waarom de Fransen nooit de moeite hebben genomen om eigen stealth wapens te ontwikkelen. De F-35 is wat stealth betreft in wezen dan ook volkomen nutteloos. Al in 1998 slaagden de Fransen er namelijk in om met behulp van een trans-horizonradar de Amerikaanse B-2 stealth bommenwerper tot op een afstand van wel 2500-3000 km. op te sporen.

‘Als de Russen en Chinezen aanvallen, zal het Westen geen vin verroeren’

En er is meer slecht nieuws voor de Verenigde Staten. Volgens onbevestigde berichten zouden de Chinezen vorig jaar zelfs een manier hebben gevonden om de gevreesde Amerikaanse Ohio onderzeeërs op te sporen. Deze onderzeeërs garanderen dat iedere vijand totaal met kernwapens kan worden vernietigd, zelfs al zou de VS na een verrassingsaanval zijn verwoest.

Rusland en China hebben inmiddels samen een kwantum communicatiesatellietsysteem ontwikkeld dat niet te hacken zou zijn. De Chinese Mozi satelliet voerde een succesvolle test uit met het versturen van een twee kwantumberichten bestaande uit gecodeerde afbeeldingen tussen een Chinees grondstation en een Russische faciliteit op bijna 4000 kilometer afstand. Kwantum communicatie maakt gebruikt van cryptografie waarmee data in één enkele foton kan worden gecodeerd. Ook India is uitgenodigd om aan het project deel te nemen. Dat land aarzelt echter vanwege de traditionele animositeit met China.

China zou tevens een op kwantum tech gebaseerde anti-stealth radar hebben gebouwd, waarvan al in 2021 het prototype werd onthuld op de 9e World Radar Expo in Nanjing. Ook zouden de Chinezen ‘ghost-imaging’ satellietdetectoren ontwikkelen die met behulp van kwantum tech en een laserstraal stealth-vliegtuigen zichtbaar kunnen maken.

Een al wat oudere moderne ‘profetie’ zegt dat zodra Rusland en China het Westen aanvallen, zich hier geen vin zal verroeren. Mogelijk doelt dat op het uitschakelen van al onze elektronica met behulp van geavanceerde EMP wapens, waarmee zowel Rusland als China een voorsprong hebben opgebouwd.

‘Vrede’ en ‘samenwerking’ lijken uit de vocabulaires van bijna alle heersende machthebbers in Europa en Amerika te zijn verdwenen. En degenen die wél pleiten voor het loslaten van deze oorlogskoers (Viktor Orban in Hongarije, en in eigen land is FVD leider Thierry Baudet de enige), worden erom verketterd dat ze willen voorkomen dat ons continent opnieuw één groot ongekend bloederig slagveld wordt.

Xander

Zie ook o.a.:

2023:

26-12: Oorlog: Jonge mensen die elkaar niet kennen moeten elkaar doden omdat oude mensen dat zo besloten hebben
21-12: Ware kleuren van het Westen: VS, Duitsland en Oekraïen stemmen opnieuw tegen anti-Nazi resolutie VN
25-10: ‘Oorlog tegen Rusland en China hoofddoel in strategisch TRADOC document van de NAVO’
19-10: Europa weerloos: NAVO in Oekraïne bijna verslagen door Rusland
18-12: (/ Econoom Martin Armstrong: ‘NAVO en EU wilden van meet af aan oorlog met Rusland‘)
15-10: Armstrong: ‘Terreuraanval op Israël toegelaten om Rusland in WO-3 te lokken’

2022:

28-09: Gehypete sabotage Nordstream doelbewuste afleiding aanstaande mega bankencrisis EU
22-07: Denktank overheid VS vindt verwoestingen door kernoorlog ‘acceptabel’ en wil voor 2025 aanval op China
16-07: Verenigde Staten gebruiken Oekraïne om concurrent EU uit te schakelen; Rusland en China lachende derden
05-04: Oproep aan politiek: Breek met Zelensky voordat hij onze ondergang wordt
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’