Racistische genocide Zuid Afrika: Eerste 50 blanke gezinnen vluchten naar Rusland

15.000 blanke boerengezinnen willen naar het veilige Rusland emigreren, waar landbouwgrond juist wordt weggegeven –
Een van de vele gewelddadige protesten, waarbij blanken en buitenlanders de schuld van alle ellende in Zuid Afrika krijgen. (Afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————

We schrijven al enkele jaren zo af en toe over de in de maak zijnde racistische genocide op de blanke bevolking in Zuid Afrika. In de jaren ’80 voerden de politiek en media in het Westen massaal campagne tegen het Apartheid systeem in het land. Nu de rollen echter zijn omgedraaid, en de zwarte leiders nog veel racistischer blijken te zijn dan de blanke destijds, is er niet één prominent uit de Europese en ook Nederlandse samenleving die ook maar zijn mond opendoet. De slachtoffers zijn deze keer immers blank en vaak ook christelijk, en die mogen in de ogen van het establishment altijd en overal alleen maar daders zijn. Steeds meer blanken houden het in Zuid Afrika dan ook voor gezien. Waar ze naartoe vluchten? De VS, Canada, en nu ook Rusland.

Zuid Afrika stevent op Zimbabwaanse socialistische toestanden af. Ook de door-en-door corrupte zwarte overheid in Pretoria wil het bezit en de landbouwgronden van de blanken namelijk afpakken en aan de zwarten geven. In Zimbabwe veroorzaakte dat chaos, geweld, hyperinflatie en bittere armoede. Dat is klaarblijkelijk het ideaalbeeld waar Zuid Afrika, dat feitelijk nog steeds wordt geregeerd door de terreurorganisatie ANC, zich aan spiegelt.

Duizenden gezinnen willen naar Rusland om racistisch geweld te ontvluchten

Grof racistisch geweld is er al veel langer in Zuid Afrika. Vooral blanke boerengezinnen zijn er feitelijk vogelvrij verklaard, en worden met de regelmaat van de klok overvallen en afgeslacht door zwarte criminelen. Het aantal slachtoffers blijft maar oplopen zonder dat de zwarte regering substantiële maatregelen neemt om de blanken te beschermen, omdat ontkend wordt dat de aanvallen –in 2016-2017 in totaal 638, met 74 dode blanken- racistisch gemotiveerd zijn.

Eerder deze maand berichtte Russia Today dat zo’n 15.000 blanken naar Rusland willen emigreren. De eerste 50 ‘Boers’ gezinnen, afstammelingen van Nederlanders, lijken binnenkort als eersten met succes het in anarchie wegzinkende Zuid Afrika te ontvluchten, om in Rusland een nieuw veilig en stabiel thuis te vinden.

Nieuwe president wil blanke gronden zonder compensatie in beslag nemen

Sinds het aantreden van de nieuwe president Cyril Ramaphosa, die de wegens corruptie, schandalen en totale incompetentie afgetreden Jacob Zuma vervangt, raakt de ‘socialisering’ van Zuid Afrika in een stroomversnelling. Eerder schreef en zei Ramaphosa letterlijk dat hij ‘het onrecht’ uit het verleden wil rechtzetten door de (landbouw)gronden ‘aan het volk te geven waar het van werd afgepakt.’ En dat wil hij net als in Zimbabwe is gedaan doen door deze overwegend blanke gronden in beslag te nemen, waar de eigenaars geen enkele compensatie voor krijgen, om vervolgens aan zwarten te geven.

‘Ik overweeg te emigreren, omdat er donkere wolken boven onze toekomst hangen,’ aldus boer Adi Schlebush, die eerder deze maand het Russische landbouwgebied rond Stavropol bezocht. ‘De realiteit is dat wij voor ons leven vrezen. De realiteit is dat er in Zuid Afrika iedere dag een blanke boer wordt aangevallen. Mijn grootvader werd op deze boerderij vermoord. De regering is zeker verantwoordelijk voor het creëren van een vijandig klimaat tegen blanke boeren.’

Enorm groeipotentieel in Rusland, dat grond juist weggeeft

Rusland is volgens hen de ideale bestemming, niet alleen vanwege de veiligheid en stabiliteit, maar ook omdat de Russische landbouwproductie een immense groei doormaakt. ‘Ja, ik denk dat hier (in Rusland) veel potentieel is,’ besloot Schlebush. En de boeren gaan niet met niks naar Rusland: ieder gezin neemt tot zo’n $100.000,- mee om landbouwgrond in Rusland –waar nog zo’n 43 miljoen hectare van ongebruikt is- te kunnen leasen.

De enorme productiegroei in Rusland wordt veroorzaakt door exact het tegengestelde beleid van dat in Zuid Afrika, namelijk door grond gratis weg te geven aan burgers, die daar vervolgens zeer nuttige dingen mee doen. En Zuid Afrika? Dat stevent dankzij het zwarte gevoel van ‘rechtvaardigheid’ in ijltempo op de aloude socialistische armoede en puinhoop af, en vooral ook op massale honger, want de voedselproductie zal net als in Zimbabwe na het verdrijven van de blanke boeren zo goed als zeker compleet instorten.

Maar goed, Zuid Afrika is in de ogen van het Europese establishment niet langer racistisch, en dat is klaarblijkelijk het enige dat telt.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


Zie ook o.a.:

01-05: Genocide op komst in Zuid Afrika: Wekelijks tal van overvallen en moorden op blanken

2017:
04-05: ‘Zwarte leiders Zuid Afrika willen blanke bevolking binnen 5 jaar uitroeien’

2014:
27-09: Blanken uit Zuid Afrika krijgen asiel in Canada vanwege risico op genocide

2013:
07-12: (/ Racisme tegen Zuid Afrikaanse blanken dreigt te ontaarden in genocide)
22-11: Zwarte leider bekritiseer Oprah Winfreys ‘verwoestende en racistische boodschap’
17-11: Oprah Winfrey: racisten zijn blank en moeten allemaal sterven
16-06: Genocide Watch: Blanke bevolking Zuid Afrika op rand van uitroeiing