President World Academy Biomedical Sciences: ‘Effectief Covid vaccin extreem onwaarschijnlijk’

—————————————————————————————————————————————-

Professor Tritto bevestigt wat maanden door media ‘complottheorie’ werd genoemd, namelijk dat het virus, dat HIV deeltjes bevat, werd gecreëerd in een bio lab in Wuhan, met Franse en Amerikaanse hulp

—————————————————————————————————————————————–

Een van ’s werelds grootste bio- en nanotech experts, professor Giuseppe Tritto, president van de World Academy of Biomedical Sciences and Technologies (WABT), zegt dat het ‘extreem onwaarschijnlijk’ is dat er ooit een enkel effectief vaccin tegen Covid-19 wordt ontwikkeld. Nu wereldwijd erkende topwetenschappers zoals Tritto openlijk hun grote twijfels beginnen te uiten, zou het aan de politiek moeten zijn om ‘beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald’ te besluiten, en de al maanden geleden ingezette koers naar een vaccin als de enige mogelijke oplossing voor de corona crisis onmiddellijk definitief los te laten.

Het is nog nooit eerder gelukt een werkend vaccin tegen een coronavirus te maken, dus waarom zou dat nu ineens binnen een paar maanden tijd wel lukken? ‘Gezien de vele mutaties van SARS-Cov2 is het extreem onwaarschijnlijk dat er een enkel vaccin wordt gevonden dat dit virus blokkeert,’ schrijft Tritto in zijn nieuwe, 272 pagina’s tellende boek ‘China Covid-19: De chimera die de wereld veranderde.’

‘Op dit moment zijn 11 verschillende strains geïdentificeerd. De A2a genetische lijn die zich in Europa heeft ontwikkeld, en de B1 lijn die zich in Noord Amerika heeft geworteld, zijn besmettelijker dan de 0 strain die uit Wuhan komt. Daarom denk ik dat er op zijn hoogst een multivalent vaccin wordt ontwikkeld dat effectief is tegen 4 of 5 strains, en daardoor 70% – 75% van de bevolking dekt.’ (Het beste Covid-vaccin is natuurlijk géén vaccin.)

Geen enkele twijfel meer dat virus uit Chinees lab komt

In het boek legt hij zonneklaar gedetailleerd uit waar dit coronavirus onmogelijk op natuurlijke wijze kan zijn ontstaan, en 100% zeker afkomstig is uit een biolab in het Chinese Wuhan. De mainstream media hebben dit maandenlang een ‘complottheorie’ genoemd, en hun ‘fact checkers’ kenmerkten het steevast als ‘onwaar’. Inmiddels weten kritische lezers dat de waarheid in 9 van de 10 gevallen exact het omgekeerde is van wat deze media en hun ‘feitencheckers’ beweren – zo ook nu.

Het ‘China virus’, zoals Tritto Covid-19 daarom noemt, is volgens Tritto zonder twijfel een ‘chimera’, een organisme dat in een laboratorium wordt gecreëerd, met hulp van Frankrijk en de Verenigde Staten.

De origine van het huidige coronavirus begint in 2003 in het Wuhan Institute of Virology, waar dr. Shi Zheng-Li aan het hoofd stond van de ontwikkeling van een vaccin tegen het SARS virus. Onder druk van het Chinese leger begon dat team zich te focussen op het besmettelijker maken van het virus, zodat dit als wapen zou kunnen worden ingezet.

Met behulp van de Franse regering, die het P4 lab in Wuhan had gebouwd, en het Louis Pasteur instituut leerde het team HIV genomen te manipuleren en bij coronavirussen in te brengen. Ook de VS was daarbij betrokken; professor Ralph Baric, die werd gesponsord door het NIAID van dr Anthony Fauci, moest zijn onderzoek naar deze technologie naar China verplaatsen, omdat het te gevaarlijk (!) werd geacht.

SARS-Cov-2 werd ontwikkeld als biowapen en bevat inderdaad HIV deeltjes

Dr. Tritto is ervan overtuigd dat het oorspronkelijke goed bedoelde onderzoek naar een SARS vaccin stapsgewijs veranderde in een programma van het leger om met ‘omgekeerde genetica’ dodelijke biowapens te bouwen. Dat was de reden waarom generaal-majoor Chen Wei onmiddellijk de leiding kreeg over het lab in Wuhan nadat het virus was vrijgekomen. Van dr. Shi Zheng-Li ontbreekt nog altijd ieder spoor.

Op de vraag waarom China heeft geweigerd om het complete genoom van het virus aan de WHO of andere landen te overhandigen, antwoordde dr. Tritto dat ‘daarmee zou zijn toegegeven dat het SARS-Cov-2 virus in een laboratorium werd gecreëerd. In het incomplete genoom dat China wel beschikbaar maakte, ontbreken zelfs enkele AIDS aminozuren, wat op zichzelf al meer dan genoeg bewijs is.’

Virus uit lab is juist goed nieuws

Diverse gezaghebbende wetenschappers hebben de afgelopen maanden verklaard dat het feit dat het ‘nieuwe’ coronavirus uit een lab komt, juist goed nieuws is, omdat de natuur altijd snel korte metten maakt met alles dat op onnatuurlijke wijze tot stand is gekomen.

Dat zou verklaren waarom er van het virus al 2 maanden in werkelijkheid geen spoor meer te bekennen is, en alle maatregelen die nog in stand worden gehouden, of nog worden genomen, niet alleen volslagen zinloos, maar ook nog eens extreem schadelijk zijn voor zowel de samenleving, volksgezondheid als de economie.

 

Xander


(1) LifeSiteNews via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
06-07: Ook een Noors team viroloigen zegt nu dat coronavirus uit laboratorium komt
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
27-05: Chinese wetenschappers: Coronavirus gebruikt zelfde strategie als HIV bij aanval op immuunsysteem
26-05: Virus- en vaccin professor: Covid-19 lijkt speciaal ontworpen om mensen te besmetten
25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden
18-04: Professor die HIV ontdekte en Nobelprijs won zegt dat coronavirus uit laboratorium komt en HIV elementen bevat
31-03: Italiaanse staatszender RAI berichtte in 2015 over Chinese experimenten om mensen met corona te besmetten
13-02: China stuurt hoogste militaire biowapen expert naar P4 lab in Wuhan
03-02: Amerikaanse wetenschapper: Coronavirus 100% zeker niet natuurlijk, kan ook een mislukt vaccin zijn waar China mee experimenteerde
02-02: Onweerlegbaar bewijs dat coronavirus extreem besmettelijk ontsnapt biowapen is’
01-02: Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

14

 1. Hallo Mod,
  die link zag ik natuurlijk en heb ik gebruikt, maar ik vroeg eigenlijk om een link naar een site van het instituut waarvoor die Tritto werkt.
  Alvast bedankt.

 2. Even een vraag. Die Tritto is president van een of ander instituut of zo. Heeft dat instituut ook een eigen site? Kan iemand me dan aan het adres daarvan helpen?
  Met dat wereldberoemd (citaat: “Een van ’s werelds grootste bio- en nanotech experts..”) valt het volgens mij wel mee.

  Zie link met bronvermelding onder het artikel. Mod.

 3. De covid tentakels zijn al geïnstalleerd op uw mobile telefoon. Ga naar instellingen en zoek op covid en bedenk, de mobiele telefoon is er niet voor u. De app is slechts voor het kilootjes volk.

 4. Het verplicht vaccineren tegen corona zal afgevoerd worden omdat ze merken dat het niet zal pakken, net zoals met de app tracing. Ze zullen een andere vijand uit hun hoed moeten toveren dan een psychologische oorlog van overheden tegen hun bevolkingen om hun financieel systeem/banken te redden en dictaturen te installeren door staatsgrepen met corona. Misschien dien zot in n-korea ertoe bewegen of uitdagen om een nucleaire wereldoorlog te beginnen?

 5. @ Mo: 5:10 pm, op 21/8. Maar het grootste deel van de bevolking blijft schijnbaar vertrouwen op de leugenachtige NOS, de linkse media, en leugens verspreidende politieke leiders. Helaas.

 6. Ja beste mensen het wordt erop of eronder!
  Geen bankrekening openen zonder covipass
  Geen baan zonder vaccinatie of mondkapjes
  Geen winkel zonder digitaal blockchain
  Geen deelname in de maatschappij zonder…
  Cash geld zal verbannen worden, is criminelel ?
  Wedden dat jullie het doen !
  Allemaal stuk voor stuk !

 7. Xander,

  De Vlamingen hebben het gesnapt als je de reacties leest, DANKZIJ de nuchtere Nederlanders!!! :

  https://www.hln.be/wetenschap-planeet/medisch/belgie-heeft-eerste-coronavaccin-beet-maar-bij-schadelijke-bijwerkingen-draaien-u-en-ik-ervoor-op~aaf6cddb/

  Als wij als Belgen 1 ding kunnen leren van de Nederlanders: KOM OP VOOR JE RECHTEN!!!

  Ik heb een grote hoogachting voor de personen van Xandernieuws, ze vertellen de WAARHEID en de waarheid is iets Heilig, of je nu een religie beoefend of niet…

 8. Typisch, en de pest kwam ook uit China en werd niet verspreid door ratten, maar door vlooien en luizen

 9. Ik vind het artikel geloofwaardig. Dit virus is gemanipuleerd in een laboratorium, en het is duivels, dat dit op de mensheid is losgelaten. Voor mij is er boze opzet in het spel.

 10. Zo zien we maar weer: De Waarheid Overwint Altijd!!!

  Hulde voor de volharding van bio- en nanotech experts, professor Giuseppe Tritto, president van de World Academy of Biomedical Sciences and Technologies die nu het bewijs levert en beschrijft in zijn boek ‘China Covid-19: De chimera die de wereld veranderde, dat het ‘Extreem Onwaarschijnlijk’ is dat er ooit een enkel effectief vaccin tegen Covid-19 wordt ontwikkeld.

  Biologische oorlogsvoering is al bezig sinds 1750***…Met als doel de Malthusiaanse mogelijkheid toe te passen om de wereldbevolking te reduceren tot een minimum voor de happy few.
  Darwin was een groot bewonderaar van dat heerschap: Survival of the fittests?

  Spaanse Griep: Duitsland wilde de oorlog winnen! Het grootste experiment slaagde in 1918 aan het einde van de eerste Wereldoorlog. Toen tussen de 50 en 100 miljoen MENSEN een gruwelijke snelle dood stierven middels de Spaanse Griep die ook wereldwijd opzettelijk verspreid werd.

  Toen werd er net als nu met Corona ook zo met getallen gegoocheld en vooral met het waarom, waarvan deze griep? Opvallend is dat die verdachte Spaanse Griep in encyclopedieën, kranten, tijdschriften bijna helemaal verzwegen wordt.

  Professor Giuseppe Tritto zorgt nu met zijn boek over Corona, dat dit niet opnieuw gebeurt!!!

 11. En die Britse verpleegster heeft het over een app waarmee je kunt doorgeven of je Covid19 verschijnselen. Iemand aan de andere kant zal het oordeel geven of je inderdaad Covid19 hebt. Dus er komen “besmettingen” in de boeken die op afstand zijn vastgesteld !!
  Dit stinkt aan alle kanten.

Comments are closed.