‘President Wit Rusland wees ‘omkoopsom’ van $ 940 miljoen af die hem moest verleiden in corona-lockdown te gaan’

—————————————————————————————————————————————-

Werd de kleurenrevolutie in Wit-Rusland georkestreerd omdat president Lukashenko weigerde in lockdown te gaan? Speculaties van onafhankelijke journalisten dat regeringsleiders van veel meer landen binnen en buiten Europa mogelijk zijn omgekocht en/of worden afgeperst

—————————————————————————————————————————————–

Is ook de zoveelste poging een kleurenrevolutie te ontketenen, deze keer in Wit Rusland, net als die in Oekraïne georkestreerd door Westerse globalisten, omdat president Lukashenko (afbeelding: (1)) in juni weigerde een ‘omkoopsom’ van $ 940 miljoen te aanvaarden, die volgens zijn eigen zeggen bedoeld was om hem zover te krijgen zijn land in een corona-lockdown te brengen? Volgens onbevestigde bronnen zouden andere regeringen en/of regeringsleiders binnen en buiten Europa zich wèl hebben laten omkopen (of misschien komt de term ‘afpersen’ dichter bij de waarheid?).

Het grootste Wit-Russische persbureau BelTA berichtte op 19 juni dat president Lukashenko tijdens een bespreking de voorwaarden die aan nieuwe buitenlandse kredieten werden gesteld, ‘ontoelaatbaar’ noemde. Die kredieten waren nodig om de wankele economie en het bankensysteem van het land overeind te houden.

Wit-Rusland had $ 940 miljoen aan ‘snelle’ kredieten kunnen krijgen, maar in ruil daarvoor ‘probeerden ze ons te dicteren hoe wij het coronavirus moeten bestrijden.’ De Wereldbank ‘wil ons voor een efficiënte bestrijding van deze ziekte ondersteunen, en de ervaringen van het ministerie van Gezondheid overnemen. Het IMF eist zoals eerder een quarantaine, isolering, en een lockdown (lett. uitgaansverbod). Dat is een stommiteit. Wij zullen naar niemands pijpen dansen.’ (1)

En weer een pro-Russische president die het veld moet ruimen

Kort na zijn weigering gingen duizenden mensen meerdere malen de straat op om te protesteren tegen ‘dictator’ Lukashenko. Onafhankelijke analisten vonden dit wel erg toevallig, en wezen op de bijzonder onfrisse gang van zaken in Oekraïne, waar eveneens een nieuwe – door de CIA, George Soros en EU gesteunde – kleurenrevolutie uitbrak om een zittende, democratisch gekozen pro-Russische president te lozen. Hetzelfde gebeurde eerder in voormalig Joegoslavië en Libië, en werd geprobeerd in Syrië, waar het dankzij Russisch ingrijpen echter mislukte.

Lukashenko is eveneens een bondgenoot van Rusland, en daarom lijkt ook hij het veld te moeten ruimen. We schrijven al jaren dat het grote doelwit van al deze kleurenrevoluties Rusland zelf is, waar de Westerse globalisten per se de controle over willen krijgen, al was het alleen maar vanwege de enorme natuurlijke rijkdommen (olie en gas) die het land heeft.

‘Andere regeringsleiders wel omgekocht?’

Op diverse onafhankelijke en alternatieve kanalen wordt gespeculeerd dat Wit-Rusland beslist niet het enige land is dat de VN/WHO/IMF/EU/Davos/Soros(NGO) elite heeft geprobeerd om te kopen, en ‘in te lijven’ in hun gewenste communistische Nieuwe Groene Wereld Orde. ‘Hetzelfde hebben ze gedaan met Paraguay’, schrijft de redelijk bekende Duitse onderzoeksjournalist Daniel Prinz, auteur van ‘Wenn das die Menschheit wüstte…’, en de bestseller ‘Wenn das die Deutschen wüssten… (dan hätten wir morgen einde Revolution!)’.

Prinz verwijst naar zijn Italiaanse collega Nicola Bizzi, die zich vooral specialiseert in esoterische en mystieke zaken. Bizzi schrijft op Database Italia dat het oorspronkelijke aanbod van de WHO ‘slechts’ $ 92 miljoen was, maar toen Lukashenko weigerde, het bedrag werd vertienvoudigd. Bizzi beweert daarnaast dat hij bronnen binnen de inlichtingendienst heeft, die hem zouden hebben verteld dat er een groot aantal andere landen binnen en buiten Europa zijn waar regeringsleiders vergelijkbare lucratieve omkoopsommen aangeboden kregen, in ruil voor het afkondigen van lockdown maatregelen.

We wijzen er met nadruk op dat Bizzi’s beweringen vooralsnog enkel onbewezen speculaties zijn. Normaal wagen wij ons daar niet aan, maar in het kader van de uitspraken van Lukashenko geeft heeft wel het nodige stof tot nadenken over de vraag waarom zoveel regeringen, ook de onze, toch zo hardnekkig blijven volharden in corona maatregelen die de economie, samenleving en volksgezondheid enorme, deels onherstelbare schade toebrengen, en dat voor een virus dat geen enkele bedreiging meer vormt.


Xander

(1) BelTA
(2) Heimdall Warda

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

 1. Zulke rare berichten.Hoor ik dat nou goed?Ze gaan in Litouwen demonstreren tegen Loekasjenko.Litouwen?Wat moeten we daar nou mee.Ze doen maar.En duitse artsen zouden hebben gezegd dat die Navalny dood zou zijn ,als ze hem niet hadden opgehaald.Daar wil ik dan wel meer van weten.Wat weten ze er zo snel van?Dit is geen nieuws.Dit is propagandistische verlakkerij.

 2. Het houdt me natuurlijk wel bezig hoe het verder moet met Rusland als ook Belarus valt.Zover is het natuurlijk nog niet.En hoe de toekomst zonder Putin zal zijn.Er was al eerder sprake van dat hij zitting zou kunnen nemen in een soort nationale veiligheidsraad met vertegenwoordigers van de veiligheidsdiensten en het leger..En er valt tedenken aan intensievere samenwerking met China en een soort NAVO clausule waarbij de landen elkaar militair te hulp komen,als ëën van beiden aangevallen wordt.Nu is China nog relatief weerloos tegenover de VS,maar dan staan ze een stuk sterker.

 3. Ik ben niet in alle opzichten even enthousiast over Putin,maar ik vind het heel knap hoe ze na de rampzalige putsch van Jeltsin weer op de rails hebben gekregen.Ik heb niets op met die Navalny.Dat laat me volkomen koud.Ik begrijp niet wat zulke mensen bezielt.Ik vraag me af of mensen die zich zo opstellen eigenlijk al geen suicidale instelling hebben.

 4. Aan alle Poetin fans onder de reageerders: Er is een poging gedaan om Navalny een criticus van Poetin te vergiftigen. Zijn jullie nog altijd zo enthousiast over Poetin?

 5. @ Demosthenes : 1:52 pm. En U sluit uw ogen, voor de dictatuur van de EU (SSR). Iets van: “de pot verwijt de ketel, dat ie zwart ziet”.

 6. Ook Lavrov, de minister van buitenlandse zaken van Rusland, erkent inmiddels dat de verkiezingen in Belorus niet goed zijn verlopen.

 7. Hubo, in antwoord op uw reactie, het valt me elke keer weer op hoe u en andere pro Poetin reageerders hun ogen sluiten voor de corruptie en het gebrek aan democratie in Rusland en andere voormalige Sovjet staten.

 8. @Demosthenes Ik heb het hier niet over de kwaliteiten van Janoekovitsj.Ik zie de machtswisseling in Oekraine in de eerste plaats als een vooral vanuit het westen gemanipuleerde machtsovername om het land in het westerse kamp te krijgen.Het is triest om te zien hoe makkelijk mensen zich zo verblind een rad voor ogen laten draaien en uiteindelijk zal daar niet veel goeds uit voortkomen.Ik ben sowieso niet optimistisch over de toekomst van de wereld die in de greep is van de satan van het kapitaal,die meer neerkomt op een permanente staat van oorlog in de wereld en ‘Jeder fur zich…..’ dan een onzichtbare hand die ons leidt naar het grootste welzijn voor iedereen op de wereld.

 9. Hubo, in Oekraïne werd de corrupte Janoekovitsj door volksprotesten afgezet. Wat is de reden van uw sympathie voor deze man, die alleen maar zijn eigen zakken heeft gevuld?

 10. De reactie van Hans de 18/08, 12.48 , acht ik volkomen onacceptabel. Bedreigingen horen niet op deze website thuis.

  Dank. Post is verwijders. Mod.

 11. De positie van Loekasjenko lijkt steeds meer op die van de Roemeense dictator Ceaucescu in december 1989. Het zal dan ook slecht met hem aflopen. Ook Poetin zal hem niet te hulp schieten.

 12. Onderzoek is geen complottheorie, als de waarheid wordt verdoezeld, zegeviert de waanzin.

  Deze Journaliste heeft een ontdekking gedaan die het verhaal van Wit Rusland bevestigd, maar dan schrikbarend verder gaat. Als inderdaad alle landen op dat financiële voorstel van de WHO en IMF zijn ingegaan zijn we niet alleen verraden, maar ook verloren.
  Bijv. Jens Spahn (Minister van Gezondheid Duitsland) die vorige week ineens een huis kan kopen van 4,2 miljoen, hij is niet de enige minister die wat heeft te verbergen.

  https://www.journalistenwatch.com/2020/08/18/weissrussland-haben-who/

  https://www.bitchute.com/video/UMpvwMJftut0/

  Laten we vooral wakker blijven, zelf onderzoek doen en zeker niet bang zijn, ik ben niet bang voor Corona, eerder voor de Bangmakers ; )

 13. Willen de mensen meer vrijheid?Vrijheid is een illusie.Met geraffineerde propaganda wordt mensen een rad voor ogen gedraaid.Over zogenaamde inmenging in de amerikaanse verkiezingen wordt moord en brand geschreeuwd,maar wat te denken van de pressie die op Wit Rusland wordt uitgeoefend door het goed georkestreerde voltallige koor van wolven.De oorlog gaat gewoon door.Ik vraag me af hoelang de russen dit nog lijdzaam kunnen blijven aanzien.Ik kan me moeilijk voorstellen ,dat ze het zover zullen laten komen als in de Oekraïne,al kunnen ze natuurlijk niet zomaar op eigen houtje te hulp komen.Gretig wordt er in de pers gespeculeerd op de mogelijkheid van afvalligheid van het leger,zoals in Roemenië destijds.Wat mij betreft wordt de situatie er niet beter op in de wereld als het westen erin slaagt Wit Rusland ook in te lijven en de russen zich verder in het nauw gebracht zullen voelen.Het westen zou beter aan kunnen dringen op terughoudendheid in plaats van opstandige elementen zo aan te blijven moedigen.

 14. En de grootste gotspe: Wolfgang Wodarg is sociaal democraat. Je zou dus verwachten dat hij warm onthaald wordt in socialistische kringen in Duitsland en Nederland. Een ‘linkse’ onderzoeker die corruptie van de grote farmaceuten onderzocht en nu weer hekelt! Daar smult ‘links’ toch altijd zo van??
  Maar nee, ze lopen nu met een grote boog om hem heen. Transparency International moest niks meer van hem hebben. Vindt ‘links’ deze corona-farce en de inperkingen van de rechten van de mens dan werkelijk zó geweldig en fantastisch dat ze deze zeer kundige geestverwant zomaar verketteren???

 15. Sinds Dinkins de laatste democraat was die New York stad bestuurde, floreerde het onder de Republikeinen. De stad werd schoner, veiliger en trok meer bezoekers dan ooit te voren. Nu de democraat DeBlasio er de scepter zwaait is NYC weer helemaal terug bij vakje 1. Kijk eens naar het filmpje van tadgermania op twitter, Manhattan is nu een spookstad. Velen van U zullen het al gezien hebben, maar bekijk de beelden eens opnieuw, als je het al niet de eerste keer zag. Wat bezielt de burger in hemelsnaam om geheel in het zwart gekleed over straat te gaan? Is dat een teken dat die mensen niet aan jouw zijde zullen staan? Het lijkt verdorie wel invasion of the bodysnatchers. Ook in ons land lijk je de zonnebril uit de film ‘they live’ van John Carpenter niet eens nodig te hebben. Ik heb altijd al gedacht dat zo gauw de temperaturen omhoog gingen dat we al die zwarte jassen niet meer zouden zien. Nu hebben we twee weken lang een hittegolf en bijna de hele randstad loopt van top tot teen gekleed in het zwart rond. Met deze temperaturen? Dan kan toch geen toeval zijn? Je kunt mij niet wijsmaken dat je uit alle duizenden kleurenkeuzes je je bewust helemaal kleedt in het zwart tijdens een hittegolf. Hier is wederom het plaatje van de nabije toekomst:

  https://niburu.co/images/2020/jun/wu.jpg

 16. @Mo, bedankt voor die 3 links. Ze zijn een goede samenvatting van dit uitgebreide onderzoek. Het is buitengewoon hoe Wodarg het hele veld kan overzien. Hij kent dan ook de praktische artsenpraktijk, de bestuurlijke positie waarbij hij verantwoordelijk was voor de gezondheid van een regio, de positie als volksvertegenwoordiger én de positie van voorzitter van de gezondheidsraad van de Raad van Europa (niet EU, maar 47 Europese landen) ten tijde van de Mexicaanse griep. Zulke posities bereik je niet zomaar. Die Mexicaanse griep heeft hij goed onderzocht. Daarnaast was hij actief in de organisatie Transparency International, die corruptie en belangenverstrengelingen onderzocht. Dat terrein van farma-belangen kent hij ook goed.
  Er zijn weinig mensen met zo’n staat van dienst die het hele spectrum kunnen overzien.
  Eigenlijk was men hem in Duitsland vergeten bij de uitbraak van Covid19.
  Het was een onaangename verrassing toen Wodarg weer opdook. Niemand kent de totale situatie beter dan hij.

  Het is verbijsterend dat de pers hem niet wilde horen! Hij werd zelfs in de hoek van de aluhoedjes gezet en kreeg een smeercampagne vanuit de pers. Hieruit blijkt dat er een plan is dat geen tegengeluiden duldt. Bill Gates betaalt ook miljoenen aan persgroepen.

 17. @ Amo : 9:22 am. Dat is wat er gaande is. Covid 19 als dekmantel voor het invoeren van de NWO.

 18. @ De Zilveren Tong: 9:50 pm, op 17/8. En heeft U al een reactie van Dhr. Hugo de Jonge?

 19. Dennis, begrijp je wel wat je zegt? Je bent een voorstander van dictatuur.

 20. @Dennis: Dan ga je er vanuit dat Poetin… aan de goede zijde staat…
  Poetin werkt samen met mensen als Lev Leviev de eigenaar van Siebel juweliers…(google maar Poetin Lev Leviev) Die werkt weer samen met Kushner de kleinzoon van Trump…. Daarom denk ik dat het voor Rutte wel mogelijk zou moeten zijn om de waarheid achter MH17 te kunnen achterhalen…
  wat wel een voordeel is, als je naar Rusland gevlucht bent, dat het land zo ongelofelijk groot en onbewoond is dat je het daar nog een tijdje kunt uithouden tijdens de grote verdrukking.
  Reken maar niet dat in een land dat 1/7 van het aard landoppervlak beslaat 5G in een jaartje uitgerold zal zijn…
  , maar als ik een zeewaardige boot met hengels had dan zou ik denk ik daarvoor kiezen…

 21. Shalom iedereen. Een kort getuigenis van de waarheid dat msm leugenaars zijn; een aantal dagen geleden, heeft een Haagse (Ik ben zelf een Hagenaar, Hagenees) jonge, zwangere vrouw, van 23 jaar, zelfmoord gepleegd. Ze had een eigen hamburgerzaak cq snackbar wat goed liep. Vorige week berichtte het AD over deze zelfmoord… Met als reden dat ze zelfmoord had gepleegd, wegens vrees voor Corona.

  Een hele goede jeugdvriend van mij kende haar persoonlijk. De ware reden van haar zelfmoord lag echter binnen de relationele sfeer en had geen snars met corona te maken. Ik zal het artikel wel opzoeken, en dan hier plaatsen, als het tenminste nog beschikbaar is, want op social media zijn hier uiteraard wel fronzende wenkbrauwen over opgetrokken…

  Voor mij is het absoluut geen complottheorie meer, maar simpelweg een, zoniet DE wegbereider voor het laatste geprofeteerde wereldrijk in de Schrift (bijbel). Zoals ik eerder al schreef, deze dingen moeten geschieden, en we moeten hier doorheen. We zullen, zowel gelovigen in Yeshua, Jezus Christus, als ongelovigen keuzes moeten maken die eeuwige consequenties met zich zullen meedragen… (Ik denk dat het al eerder aangehaald is, maar corona betekent ‘kroon,’ en een kroon heeft een hoog profetisch gehalte door de hele Schrift heen, mn het laatste boek Openbaringen)

  Wat Loekashenko betreft, hoe duidelijk wil je het hebben? Dit is gewoon een exacte kopie van de ellende en de staatsgreep in Ukraine een aantal jaar geleden. Dus Ik vermoed dat ook de afloop gelijk zal zijn aan die in Ukraine tenzij….tenzij Putin draconisch ingrijpt met een pre-emptive strike op het Westen. Maar mijn profetisch hart is en blijft op zijn hoede. Want ook Putin is uiteindelijk onderworpen aan de machten in de hemelse gewesten. Of hij moet een levende relatie hebben met de levende God… Anyway, het uiteinde is en gaat zoals het allemaal geschreven staat en daar put(in, hihi) ik mijn hoop uit, aan het eind komt het allemaal goed voor wie volhardt!!

  Liefde en zegen, Kayfas

 22. En wat schuift een corona-appje bouwen dat door apple- en google wordt ondersteund? (’t is maar een vraag ,-)

  Njet dat ik een nieuwe phone koop voor die app: jammer danvoor de gezondheidsfreaks.

  In de vs loopt trouwens een onderzoek naar apple omdat die (mogelijk) opzettelijk oudere iphones slechter laat werken om de verkoop van nieuwste modellen te stimuleren.
  https://www.reuters.com/article/us-apple-probe-exclusive/exclusive-arizona-leads-multi-state-probe-into-older-iphones-slowing-shutting-down-idUSKCN24U2YX

 23. Lukaschenko had slimmer moeten zijn en de miljoenen aanvaarden om tanks en gevechtsvliegtuigen te kopen moest de NAVO willen binnenvallen ….en natuurlijk de lockdown weigeren hahahaha hahahahahahahaha !!!!

 24. @Elegast: Nederland is helemaal geen machtig land. Het is net zo zwak als al de andere europese slavenlanden.

 25. Dit heb ik altijd wel gedacht he!
  WHO en KILL BILL GATES hebben zelf niet de mogelijkheden landen te chanteren om aan dit corona theater mee te doen, iets wat de macht achter de centrale banken (die de kredieten aan landen verstrekken) wel kan!
  Doe je mee aan het corona theater dan krijge je bonus, doe je niet mee dan krijg je in de toekomst geen kredieten meer van de centrale geld printende banken en glijd je land en je bevolking af naar een 3de wereld land wat uiteindelijk ten prooi valt aan China, het alles etende monster.
  Het corona plan word in eerste instantie gecoördineerd door WHO/Bill gates maar is onderdeel van het grotere plan waar de machthebbers van de centrale banken achter zitten!
  Dus……. Het enige middel om een land te chanteren om mee te doen is met de toevoer van geld, immers alle landen hangen na alle vele crisissen permanent aan een infuus van de centrale banken, ze dragen gewoon het infuus kraantje dicht als je niet gehoorzaamd, zo simpel!

 26. Komt er een opstand in Wit-Rusland? Zitten er buitenlandse krachten achter? Neen die mensen willen gewoon meer vrijheid, en Poetin zit met de grootste schrik omdat dit wel is zou kunnen overwaaien naar Rusland zelf, waar ook geen oppositie is. Je moet één ding goed beseffen, Rusland heeft zich nog steeds niet bekeerd tot het christendom, dat proces is nog niet af. Shalom

 27. Rutte, de Jong en consorte zullen moeten begrijpen dat ze straks opgepakt gaan worden, als niet eerder iemand een van hun in het zicht krijgt. Dit zijn levensgevaarlijke mensen die blijkbaar scrupeloos hun land en inwoners zo mishandelen en in het nauw drijven…

  Dat er in Nederland niet feller wordt gereageerd verbaasd mij ten zeerste, wij wonen in Duitsland en daar wordt heftig gedemonstreerd door miljoenen. Kijk maar eens naar de website http://www.arzte-fur-aufklarung.de, daar zit ook Prof Bahkdi bij.

  Wat Lukashenko zegt, ze zijn omgekocht of afgeperst… Afgeperst denk ik eerder, geld in hun zakken laten verdwijnen kunnen ze ook zelf in Nederland, doen ze reeds jaren. Afpakken van de zorg en minder Politie, hup weer een zakcentje erbij…

  Groeten uit de Vulkaan-eifel, veilig en rustig (4 Coronadoden, allemaal boven de 80)

 28. Precies wat ik dacht, veel regeringen zijn omgekocht door o.a. het WHO en wel door Bil Gates. Voorafgaande aan de coronacrisis hadden al circa 190 landen contracten getekend tav vaccins.
  Voorafgaande dus. Gates is India al uitgetrapt wegens dood en verderf onder slachtoffers van zijn poliovaccin. In Afrika hetzelfde verhaal met andere vaccins. De Nederlandse regering heeft hier zit ook mee te maken. Er is een foto van Mark Rutte en Bil Gates samen. Nooit iets zinnigs over gelezen wat hij kwam doen. Een ding staat vast, hij kwam niet bij Mark om te pim-pam-petten of monopolie te spelen. Een psychopatische miljardair als Gates heeft maar een doel, hoe maak ik van elke 1 $ zo snel mogelijk 5 $.

 29. Ik heb nu twee keer een link geplaatst naar Remnant TV. Dat was vanwege de politieke uitspraken. Ik zie nu pas dat het gaat om een orthodoxe RK-groep, die niet enthousiast is over de huidige paus. Ik heb niets tegen zo’n groep, maar ben geen lid of propagandist o.i.d. Ik waardeer wel de conservatieve waarden.

 30. Guterres (VN) noemt het oude normaal van de pre-Covid19 wereld “niet normaal”. Er was geen werk voor iedereen, er was geen inclusieve samenleving, er was systemische genderdiscriminatie, oplopende ongelijkheid, stagnerende lonen. En dan zegt hij dat er een nieuwe wereld moet komen na deze crisis. Hij anticipeert dus ook al op The Great Reset (januari 2021).
  Hij is kennelijk vergeten dat sommige van deze problemen juist door links beleid zijn veroorzaakt en dat andere kunnen worden opgelost met allang bestaande wetgeving in de parlementaire democratieën. We hebben helemaal geen grote reset nodig onder leiding van de VN en de WEF-club opererend vanaf soort Berchtesgaden (Davos).
  https://www.youtube.com/watch?v=BDOFFV0LpLI

 31. Dit zou heel goed waar kunnen zijn, want die Covid19 paniekzaaierij is vooral een politiek middel.
  Voor de globalisten met hun socialistische agenda (The Great Reset van de WEF) is Trump de grote sta-in-de-weg. De economie van Amerika was booming. Het virus heeft het land platgelegd. Soros heeft Trump een gevaar voor de wereld genoemd en gezegd dat de verkiezingen van 2020 het lot van de wereld gaan bezegelen. https://www.youtube.com/watch?v=qiRHj_rfXsE
  Wat Michael J. Matt zegt:
  Na de speech van Trump in de VN kregen we die corona-pandemie.
  Ze vertellen je thuis te blijven en een masker te dragen, zodat oma niet ziek wordt. Maar ze geven niets om je oma. Ze geven niets om oude mensen; ze stuurden Covid19 patiënten naar de verzorgingstehuizen en ze stuurden zieken in de verzorgingstehuizen niet naar de ziekenhuizen. Ze geven niets om baby’s: zie al dat pleiten voor late abortussen.
  Ze rekken het ‘nieuwe normaal’ net zo lang tot iedereen gaat verlangen naar dat vaccin.
  Trap er niet in.
  Het is smerige politiek, zoals China.
  Bedenk dat bijna overal de sterftecijfers vooral afkomstig zijn uit de verzorgingstehuizen. Ach ach, wat geven ze toch veel om de ouderen. Liever sloten ze iedereen op, dan zich te concentreren op effectieve bescherming in die tehuizen. Zelfs een geneesmiddel als HCQ met zink willen ze niet geven in een vroeg stadium. Covid19 is een politiek middel.

 32. laat de bank rekening van onze politici eens zien misschien worden we dan wijzer,en blijkt dat het niet klopt dan opsluiten wegens hoog verraad

 33. Bedankt Xander voor de goede recherche.Gaat veel tijd in zitten. Top 👍🙏💙

 34. “ Wir wurden schon viel zu lange verwöhnt “ Oftewel mijn verhaal over te grote broeken én te grote schoenen.

  https://uncut-news.ch/2020/08/17 der-iwf-und-das-wef-von-der-grossen-abriegelung-zur-grossen-transformation-die-nachwirkungen-von-covid/.

 35. Eigenlijk is het een voorrecht dat wij de generatie zijn die in detail kan zien hoe de discipelen van de boze de wereld klaar zetten voor de komst van de antichrist .

 36. Enige tijd geleden probeerde bg ook al eens de president van Tanzania, chemicus, om te kopen.
  deze weigerde de 10 miljard en stak vervolgens de draak met de GHO-testen.
  Het filmpje van president John Magufuli is ongetwijfeld nog wel ergens te vinden.

  Miljardair Trump heeft zelf teveel om ook maar een poging te wagen hem om te kopen.

  Mike Adams: als de wereldbevolking nu niet massaal in opstand komt, hoeft het niet meer. (n.a.v. Nieuw Zeeland)

 37. Alarm:

  Duizenden wetenschappers wereldwijd waarschuwen de mensheid voor een groot gevaar. Wat is hun boodschap? Artsen uit de hele wereld doen verbijsterende bekentenissen. Waaraan zijn ze schuldig? De president van Brazilië bewapent zijn volk, om hen te beschermen… waartegen? Een Google insider en Facebook whistleblower onthullen verbijsterende geheimen. Wat wordt er bekendgemaakt?

  https://www.stopworldcontrol.com/nl/

 38. Ach wat maken we ons druk?
  De mens van tegenwoordig is zo ook dom gemaakt, dat ik af en toe denk…. Ja iedereen verdient het om naar de slachtbank geleidt te worden. Je hoeft niet de hele mensheid te redden. Als we allemaal een ziel hebben, zouden we idioot zijn, om nog naar deze wereld terug te willen incarneren. Degenen die terug blijven komen verdienen ook niet beter. Zolang je je eigen gezin beschermt, komt het wel goed.
  Ze m9gen je misschien ook niet geloven, maar je roeit met de riemen die je hebt.

 39. Bericht voor Hugo de J..

  Beste Hugo,

  U beweert weer eens wat. Er zouden meer besmettingen zijn en ‘DUS’ nieuwe vrijheidsberovingen nodig….
  Graag zien onafhankelijk, overtuigend bewijs dat er nieuwe gvirusbesmettingen zijn.
  Tevens graag antwoord op de vraag of u een extra voorraad vit D3 heeft laten aanrukken, zodat al die besmettingen
  waarover u roept in de kiem gesmoord worden.
  Heeft u het relaas van expert dr Bhagdi al gelezen?

 40. Omgekocht of was het gechanteerd?
  BG was een goede vriend van Jeffrey Epstein, welbekend …. die ook heel wel bekend was met talloze ‘vooraanstaande
  figuren’ die hem om onfrisse redenen frequenteerden of in elk geval af en toe contact met hem hadden.
  BG doet niets zomaar …..

  En het is meer dan verbijsterend dat nu op Natural News een bericht staat dat de Indiase premier die BG eerder
  het land uitzette wegens schade aangericht bij veel arme kinderen middels vaccins, nu alle medeburgers onder dwang
  een electronische vaccinatiekaart wil geven.

 41. Nederlanders kan je geld bieden Handelsnatie dat zijn we.

  Maar als puntje bij paaltje komt zijn we niet te koop. Ja we hebben een donkere periode achter ons. Verraders Tijdens wo 2. Maar ik denk niet dat we te koop zijn. Los van een heleboel schoften.

  Misschien komt de verlossing wel uit dit land.

  Ik weet het niet, ik kijk. Maar als het momentum er is. Dan staat Nederland weer op de kaart. Zoals het hoort. We zijn een machtig land. Dat moeten we niet vergeten.

 42. dit is het bewijs dat Rutte en Merkel en al die anderen zijn omgekocht door Soros en Bill Gates voor die zogenaamde corona die gewoon een griepje is ja diktatuur willen ze om het volk te heersen goed dat Loekasjenko stand houd maar voor hoe lang laten we hem steunen daarom stem Theirry Baudet en zorg dat democratie hersteld en laat Poetin en Orban de macht overnemen

Comments are closed.