Linksgroene ideoloog: Huisdieren zijn slecht voor klimaat en moeten verdwijnen

—————————————————————————————————————————————-

‘Tolerantie voor honden- en kattenbezitters is veel te groot‘ – ‘Ecologische voetpootafdruk van een hond net zo groot als autorit van 3700 kilometer’ – Voorstel houdt verband met de doelbewuste islamisering van Europa (immers: honden zijn ‘onrein’ in de islam)

—————————————————————————————————————————————-

Duitsland is zoals bekend ‘klimaat’ koploper waaraan Nederland kan zien wat voor krankzinnige maatregelen de samenleving nog te wachten staat als linksgroenen aan de macht komen. Katharina Schwirkus schrijft voor de extreemlinkse socialistische krant ‘Neues Deutschland’, dat tientallen jaren het propaganda orgaan was van de beruchte marxistische SED partij in de DDR, die later via zijn andere naam PDS opging in de huidige politieke partij ‘Die Linke’. Schwirkus vindt dat honden en katten een te grote belasting voor het klimaat zijn, en op termijn daarom helemaal moeten verdwijnen.

‘Vierpotigen bevuilen niet alleen parken en voetpaden, maar zijn ook een onnodige belasting voor het klimaat. Ze zouden eindelijk uit onze steden en uit ons leven moeten verdwijnen,’ aldus Schwirkus in een pamflet dat in Neues Deutschland werd gepubliceerd.

‘Eén verkeerde stap in het park, en flats – het kleeft aan mijn schoen. Ik ben in een hondendrol gestapt. Dat werkt op je zenuwen en zet je aan het denken. Wat hebben de vierpotigen überhaupt in een grote stad te zoeken? Niets, net zomin als katten. Naast hun walgelijke uitwerpselen zijn huisdieren ook slecht voor het klimaat.’

‘Ecologische voetpootafdruk hond net zo groot als autorit van 3700 km’

De linksgroene gutmensch rekent vervolgens uit dat de ecologische (CO2) voetpootafdruk van een hond overeenkomt met een auto die jaarlijks 3700 kilometer rijdt. Voor een kat is die afstand 1400 kilometer, ‘gemiddeld net zoveel als de ecologische afdruk van een Egyptenaar,’ vervolgt ze.

Goed verzorgde huisdieren zijn een nog groter probleem, want zij krijgen ‘luxe voeding die voor 75% uit hoogwaardig vlees bestaat. Daardoor stijgt de levensverwachting van de dieren, waardoor hun ecologische voetafdruk nog groter wordt.’ En niet te vergeten: dat vlees is weer afkomstig van andere CO2 producerende dieren.

Jammer voor de vele eenzamen, maar het klimaat gaat voor

Eenzaamheid is één van de grootste en nog altijd groeiende maatschappelijke problemen in het Westen, en honden, katten en andere huisdieren zijn voor velen een troost. Maar ‘het klimaat’ is de nieuwe (af)god van de Westerse elite en moet boven alles worden gesteld, ook al gaan de maatregelen die daarvoor moeten worden genomen inmiddels ver over de grens van totale waanzin heen.

Schwirkus schrijft nog net niet dat honden eventueel naar –voornamelijk Aziatische- landen kunnen worden geëxporteerd waar ze nog steeds op het menu staan, en zo twee vliegen in één klap worden geslagen…

Tussenstap: hogere belastingen

De klimaataanbidster lijkt dan ook op het nippertje te beseffen dat miljoenen Westerlingen erg gesteld zijn op hun huisdier(en), en komt daarom met een tussenoplossing: (veel) hogere belastingen op de huidige honden en katten.

Maar ‘op de lange termijn zou het fokken van vierpotigen moeten worden beëindigd. Zelfs op het platteland zijn ze een belasting voor het milieu. Zo zijn bijvoorbeeld honden- en katten uitwerpselen extreem slecht afbreekbaar, en volgen katten weliswaar hun natuurlijke jachtinstinct, maar vreten ze hun prooien niet op.’

‘Tolerantie voor honden- en kattenbezitters is veel te groot’

Ook als het op dit moment niet lukt om de normale burgers met deze almaar bizarder wordende propaganda te overtuigen, ‘moet het romantische beeld van huisdieren eindelijk worden afgebroken,’ besluit Schwirkus. ‘De tolerantie voor katten- en hondenbezitters is veel te groot.’ (1)

Trouwens, mensen ademen meer CO2 uit dan ze inademen. Zullen dan ook maar meteen de mensheid afschaffen? Onze vrije en welvarende samenleving zal er met het huidige klimaatbeleid toch al aan moeten geloven. Wie zegt dat ze het bij onze dan totaal afgebroken en verarmde (nieuwe Derde Wereld) landen zullen laten?

Voorstel houdt verband met doelbewuste islamisering van Europa

De commentaren onder het Duitstalige artikel zijn niet mals, zoals: ‘Het enige wezen dat hier de lucht verziekt, het klimaat verpest en de schepping bespot, is deze roodfascistische vuilschrijfster, die pas echt overbodig is en enkel gebruikt kan worden om voedingsmiddelen in humus te veranderen. Dat kunnen honden en katten weliswaar ook, maar die zien er daarbij nog gracieus uit en kunnen bovendien door een blik of vriendelijk gebaar nog geluk en blijdschap veroorzaken. Niet huisdieren zouden moeten worden afgeschaft, maar dit ellendige gepeupel.’

Een ander ziet een terecht verband met een nog ander links stokpaardje: islamisering. ‘De achtergrond van dit idee van deze smerige groenen is een andere: ons land doelbewust in de richting van islam veranderen. En in de islam zijn honden en andere huisdieren niet gewenst, omdat ze ‘onrein’ zijn. Om degenen die hier al leven en de miljoenen die nog gaan komen te plezieren zoekt men nu een oplossing om deze dieren hier uit te roeien. Men kan natuurlijk niet de ware oorzaak noemen, want dat zou nog meer onrust veroorzaken.’

‘Uit principe kun je stellen dat deze achterbakse actie van de groenen mij het recht geeft om dit soort types met blote handen dood te slaan voordat ik mijn katten iets aandoe.’

Xander

(1) Anonymous
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

Comments are closed.