Islamisering (video): Ook Deense schoolkinderen moeten buigen en bidden tot Allah

In de islamistisch religie betekent één enkele knieval en gebed tot Allah automatisch bekering en onderwerping aan islam, zelfs al zijn het kinderen die verplicht aan een godsdienstles meedoen. (Afbeelding: screenshot YouTube via (1)).

————————————————————————————————————————————–

Gevolg van massa immigratie: Moslims negeren Britse rechters en wetten en dwingen scheiding jongens en meisjes op scholen af – Turkse overheid roept kinderen op ‘martelaren voor de islam’ te worden

————————————————————————————————————————————–

In Nederland zorgde een vergelijkbaar schokkend filmpje van een klas op verplicht moskee/aanbiddingsbezoek in Hoorn amper meer voor ophef. In Denemarken is het al niet anders. Een opname van een basisschool klas laat zien hoe een moslimscholier de rest van de klas voorgaat in gebed tot Allah. Zijn klasgenootjes moeten allemaal door hun knieën en ‘Allahu Akbar!’, de beruchte islamitische strijdkreet, bidden. Conservatieven veroordeelden deze ‘Koran indoctrinatie’ scherp.

De directeur van de Thyregod school in de stad Vejle verdedigde zich door te beweren dat de les enkel was bedoeld om ‘elkaar beter te leren kennen. Ja, ik denk dat het een goede manier was om kinderen over religie te onderwijzen.’

Daar zijn conservatieven het totaal niet mee eens. In een discussie op Russia Today zei Stephen Morris, voorzitter van de Engelse Democraten Noord West, dat ‘het één ding is om hen te leren wat er gaande is, maar iets anders dan hen echt te laten bidden. Dat is een schending van hun Europese rechten, hun mensenrechten. Dat zou niet moeten worden gedaan.’ (1)

Moslims negeren Britse wetten en scheiden jongens en meisjes

Maar ook in Groot Brittannië leggen moslims langzaam maar zeker hun religieuze regels aan de rest van de bevolking op. Ondanks gerechtelijke uitspraken gaan de volgelingen van Allah en Mohammed daar gewoon mee door. Zo worden jongens en meisjes op de Al-Hijrah school in Birmingham zoveel mogelijk gescheiden. Meisjes mogen pas met hun lunch beginnen als jongens deze hebben opgegeten.

Het parlementaire comité Vrouwen en Gelijkheid is op de hoogte gesteld van de ‘zeer discriminerende teksten… die geweld tegen vrouwen aanmoedigen’ die op moslimscholen zoals Al-Hijrah worden gebezigd. In 2018 constateerde de overheid dan ook dat op moslimscholen ‘de Britse waarden actief worden ondermijnd’, en de scholieren daar ‘worden geïndoctrineerd’ met het extremistische islamitische gedachtegoed. Enige actie daartegen wordt door de regering niet ondernomen, want ‘islam’. (2)

Moskeeplein in Aachen; Turkse moskeeën bereiden kinderen voor op oorlog

Net over de grens, in Aachen, is een plein omgedoopt tot ‘Moskeeplein’ (3). De moskee aldaar valt -zoals meer dan 80 andere in alleen al Duitsland- onder de DITIB, de Turks-Islamitische Unie voor Religieuze Zaken  die onder leiding van het officieuze Turkse ministerie van Religie (Diyanet) als actieve doelstelling de ondermijning en islamisering van Europa heeft. Desondanks –of juist daarom?- toonde de christendemocratische burgemeester zich erg verheugd met de nieuwe naam van het plein.

Eerder zijn uit Turkse DITIB / Diyanet moskeeën beelden opgedoken van kinderen die in militaire uniformen waren gestoken en nepwapens droegen. Dat zou zijn gedaan om de ‘martelaren’ te eren, wat in de islam bijna uitsluitend moslims zijn die tijdens de gewapende strijd tegen ‘de ongelovigen’ –of dat nu aanslagen, opstanden of oorlogen zijn- de dood vinden. (4)

Turkse kinderen ‘martelaren voor de islam’

Voor welke oorlog worden moslimkinderen in deze moskeeën dan klaargestoomd? Diyanet verspreidde in 2012 een stripmagazine op de Turkse basisscholen waarin kinderen letterlijk werden opgeroepen om martelaren te worden voor de islam. De indoctrinatie van jonge Turkse kinderen door de verheerlijking van oorlog, terreur, dood en geweld in de strijd tegen alle niet-moslims is niet los te zien van het imperialistische visioen van president Erdogan om in de komende jaren een begin te maken met het herstel van het islamitische Ottomaanse Rijk, waar ook Oost Europa weer onder moet gaan vallen.

Nog een indicatie: In datzelfde jaar dreigde Diyanet de miljoenen Turken in met name in Europa te mobiliseren (4), zodat ze een vuist zouden kunnen maken om in onze landen de belangen van Turkije en de islam te verdedigen en te verspreiden.

Circa een jaar later dreigde de toenmalige burgemeester van Ankara, Melih Gökcek, een vooraanstaand lid van Erdogans AK Partij, de Duitse regering dat de 3,5 miljoen Turken in haar land zich wel eens tegen de Duitsers zouden kunnen keren (5) als Berlijn hen niet in meer zaken hun zin zou geven. Wel, we zien aan Angela Merkels pro-immigratie en islamisering beleid dat de bondskanselier duidelijk gezwicht is voor de dreigementen uit Ankara.

We herinneren ons allemaal nog de beelden van tienduizenden Turken die in Rotterdam, Berlijn en andere Europese steden de straat opgingen en massaal ‘Allahu Akbar!’ schreeuwden, als steunbetuiging voor de Turkse moslimdictator Recep Tayyip Erdogan. De islamitische strijd/oorlogskreet klonk zelfs uit een politie megafoon, een duidelijk signaal hoe diep de 5e colonne van de AKP ook in de overheden in Europa is doorgedrongen. (6)

Xander

(1) Russia Today
(2) Russia Today
(3) Daily Sabah via Fenixx
(4) WAZ via Fenixx
(5) Der Tagesspiegel
(6) Rhein Neckar Blog

Zie ook o.a.:

2018:
19-12: Islamitische Unie Congres; Erdogan in 2023 leider van wereldwijd Kalifaat
09-11: Moslimjournalist undercover in Duitse moskeeën: ‘Alle ongelovigen moeten worden vermoord’
28-10: Islamisering: Europese hof eens met veroordeling vrouw wegen beledigen profeet Mohammed (EU-oorlog tegen vrijheid van meningsuiting om islam te beschermen)
22-10: ‘VN invasie Europa en Amerika met 600 miljoen tot 2 miljard migranten is begonnen’ (/ VN wil immigratie Europa opvoeren tot ruim 25 miljoen per jaar, zodat in 2050 ruim driekwart bevolking VS en EU immigrant is)
04-10: Syrische migrant waarschuwt in boek: Moslims zien integratie als verraad van de islam
30-09: Christendom en islam worden samengevoegd in godsdienstlessen Duitse scholen
22-08: Hoofdredacteur woest om ‘Duitse zelfmoord waanzin’ door ‘onze moordenaars te beschermen’
19-08: (/ Oostenrijkse vicekanselier: Islamisering moet worden gestopt, anders is het gedaan met ons Europeanen – Linkse rechtbank maakt sluiting haatmoskeeën ongedaan)
17-07: Duits-Amerikaanse overheidsinstituut waarschuwt voor ondergang Europese beschaving door massa immigratie (/ Top historicus: Toekomstige historici zullen migratiekwestie zien als fataal voor de EU – Etnische zuiveringen teruggekeerd in Europa: Al 10% Joden in regio Parijs verdreven door moslimmigranten)
12-07: DENK leider Kuzu vindt dat Nederlanders die tegen islamisering zijn moeten oprotten
10-07: Undercover journalist: “Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’ (/ Islamisering met steun van Europese regeringen geen complot, maar hard feit – ‘Samenwerking Turkije en Moslim Broederschap grootste bedreiging voor Europa’)

Via oud Xandernieuws.punt.nl:

05-11: VN geeft Turkije gevaarlijk veel macht over migrantenstroom Europa (/ In Berlijn patrouilleert reeds de Turkse speciale politie – Turkse journalist: ‘Europeanen moeten leiders kiezen die beseffen dat de strijd om het continent verloren dreigt te worden’)
13-08: Turkse journalist: Erdogan begint steeds meer op Hitler te lijken

2017:
22-05: EU kijkt toe terwijl Saudi Arabië en Turkije op de Balkan het Kalifaat oprichten
20-04: Islamitisch Kalifaat symbolisch opgericht: Erdogan onthult tulband eerste Ottomaanse sultan (/ Symbolische wederoprichting islamitische Turks-Ottomaanse Rijk)
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erdogan het Islamitische Kalifaat

2016:

25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen (Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen’)
17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
02-05: EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa’ (/ EU-diplomaten omschrijven Turkijedeal als grote gok, enorme fout en politiek bedrog)
06-04: Turkse overheid moedigt schoolkinderen aan martelaar voor islam te worden
01-04: Turks ministerie erkent dat 86% vrouwen in het land wordt mishandeld door familie
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa
17-03: Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa)

2014:
29-11: Erdogan hitst moslims op tegen het Westen: ‘Zij willen ons dood’
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan

2013:
30-06: Hoog lid Erdogans AKP dreigt Berlijn met 3,5 miljoen Turken in Duitsland
23-03: Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. Joke,

  waarom zo lang wachten ????

  Enkel extreem-rechts heeft de Vlamingen VEERTIG JAAR geleden gewaarschuwd voor moslimgevaar …

 2. Alleen Hollandse mietjes buigen voor de maangodin van de moslims !

  Gelukkig is er extreem-rechts om ons te beschermen tegen deze invasie !!!! 😉

 3. @Mod
  Gaat u zelf op onderzoek uit. Mod.

  Zo kan ik ook nog van alles en nog wat beweren.

 4. @Mod
  In de islamistisch religie betekent één enkele knieval en gebed tot Allah automatisch bekering en onderwerping aan islam, zelfs al zijn het kinderen die verplicht aan een godsdienstles meedoen.

  Waar staat dat???
  Heeft u misschien een tekst uit de koran of Hadith (overleveringen) waar dit uit blijkt?

  Gaat u zelf op onderzoek uit. Mod.

 5. laat eerst die kinderen mee gaan naar de kerk of zo . Maar het is tegenwoordig dat er meer en meer niet gelovige zijn of ze hebben een eigen geloof het geloof van de fruitvliegjes of zoiets

 6. Hier zijn onze kinderen niet verplicht om deel te nemen aan moskeebezoek,dankzij de inspanningen van “Cultuur onder vuur” van Hugo Bosch. Kijk maar op de website. Ze doen veel om de Nederlandse cultuur te behouden ondanks alle tegenwerking van Antifa.

 7. Beste @Tom Hendrix en @Piet,
  Het is inderdaad schandalig wat Hugo Bos van https://cultuurondervuur.nu/ allemaal aangedaan wordt. Financiële ondersteuning is belangrijk, maar laten wij zijn naam en ook zijn teamgenoten benoemen / gedenken tijdens een gebed aan God de Almachtige.

  Een voorbede geeft immers niet alleen hoop, maar ook heel veel vertrouwen en kracht m.b.t. de strijd die hij met zijn team voert.

  Shalom
  Kees van Kesteren

 8. beste dirk JHWD staat in het hebreews voor jod-hee-vav-hee het joodse woord voor God,piet

 9. @ Ramshoorn: 4:31 pm. Bedankt voor deze reactie van U, die ik volledig onderschrijf. Leve Christus Koning.

 10. aan kees van kesteren,dat kan ik alleen maar onderstrepen,alleen antifa heeft hem op de korrel,ik bid en hoop dat hem het zelfde lot wordt bespaard als pim fortuyn,als je een gevaar wordt voor de uitvoering van het grote linkse plan dan vrees ik het ergste maar op mijn steun kan hij rekenen met donaties,piet

 11. aha Cefas is daar terug met JHWH Wie is dat nu en voor welke betekenis staat dit .
  Dit is mijn vraag die ik u reeds meerdere malen gesteld heb aan u maar waar u niet op reageert

 12. Beste @Tom Hendrix en @Gerard Bleker, bedankt voor jullie reacties.

  Tom, JHWH spreekt gelukkig het eerste en laatste Woord in onze mensengeschiedenis. Wij weten nu al hoe spannend het gaat worden en wie er overwint!!! Ezechiel 39 en Openbaring 19.

  Gerard, over het Klimaat werd er al indringend door de profeet Hosea 4 gewaarschuwd 2500 jaar geleden. Maar…De mensen blijven hardleers…Wat zei hij dan?

  Hosea 4:2 Vloeken, liegen, moorden, stelen en echtbreken! Men pleegt geweld, bloedbad volgt op bloedbad. 3 Daarom treurt het land, en al wat erin woont verkwijnt, zowel
  het gedierte des velds als het gevogelte des hemels; ja, zelfs de
  Vissen der Zee komen om…dus toen ook al!!! Nu door plastic!!!

  De Islam met hun Sharia is al eeuwen net als de RKK met hun satanische Inquisitie, een racistische godsdienst. Hoezo? Joden mogen niet eens bidden op de Tempelberg in Jeruzalem hun hoofdstad sinds 1967. Joden en Christenen zijn ongewenst in Mekka. Joden werden eeuwenlang door de Paus in ommuurde, overvolle, stinkende Getto’s gedumpt. Het laatste Getto in Rome sloot dankzij de invloed van de Franse Revolutie en Napoleon in 1872.

  Joden, Protestanten, Kartharen, Hugenoten, werden en masse op brandstapels vermoord alleen omdat ze de Bijbel/Talmoed lazen en in Navolging van Luther en Calvijn vertelden dat de Paus de Antichrist was. Nederland vocht zich vrij van die Roomse moordenaars, Alva en zijn Bloedraad in 1572. Nederland was een eeuw later een zeer welvarende wereldnatie dankzij de God van de Bijbel!!!

  Deze valse militante godsdiensten, Islam en RKK zouden daarom per direct verboden moeten worden door de VN. Wat roepen moslims als Ajax wint in Amsterdam? Hamas [= Betekent Geweld] hamas, Joden aan het gas! Joden kunnen niet eens meer met een keppeltje op buiten lopen. Synagogen, Restaurants en Joodse scholen worden al decennia zwaar bewaakt door Politie en Marechaussee tegen moslimgeweld/haat. Enz.

  Ik weet/geloof dat alle Leugens het op de grote dag van Jeshua’s wederkomst in Jeruzalem het zullen afleggen voor Zijn Waarheid. Zijn Koninkrijk van Vrede komt spoedig. Jesaja 2 en 11 en Openbaring 14 en 19.

 13. @ Kees van Kesteren: 3:03 pm. Ik steun Dhr. Bos al enige jaren. En zijn pand en personeel worden constant aangevallen door de ANTIFA marxisten en anarchisten. En de Politie en Justitie, die doen niets! Als het maar links is, dan mag alles, zum kotzen.

 14. Deze satanische zogenaamde religie is een en al schande ,kinderen misleiden is de toorn van onze God.
  God weet van een ieder die goed en slecht is en dit geld ook voor Rutte en zijn kabinet.
  Als zij dit toelaten zijn zij mede schuldig aan dit gedoe ,de islam is een erg gevaarlijke uiting van de duivel.
  Helaas geloven er te veel mensen hierin,er is maar een God ,de God van Abraham Izaak en Jacob.
  En zijn zoon Jezus Christus is gestorven voor onze zonden.Zijn bloed kan alleen deze zonden bedekken en wie dit gelooft heeft eeuwig leven en velen weten dit helaas nog niet.
  Overheid kom tot inkeer en verbied te knielen voor de grote leugen als de Islam.

  Shalom
  Mol

 15. Schofterig, schandalig, heb er geen woorden voor, uitsluitend WOEDE!
  Ook onze onschuldige Nederlandse kinderen en kleinkinderen worden al geruime tijd aan dit satanische en middeleeuwse geloof onderworpen.

  Neem de moeite, en “KIJK” eens op de site van Hugo Bos genaamd: https://cultuurondervuur.nu/ en zie de overtuigende bewijzen. Deze man heeft inmiddels 200.000 volgers en doet dit werk vanuit zijn hart!

  Aan deze man moeten wij als christenen en trotse Nederlanders een levensgroot voorbeeld aannemen en volle bak tegenstand bieden tegen de meeste, in mijn ogen waanzinnige politici in de huidige politiek……

 16. @Piet: 1:29 pm. Ik vrees dat de meerderheid van onze bevolking, zich als schapen laten scheren door de socialisten en marxisten, en de groenen, bijgestaan door hypocriete partijen zich noemende christendemocraten en liberalen.

 17. Xander wat je in je artikel hierboven beweert dat één enkele knieval en gebed tot Allah automatisch bekering en onderwerping aan islam. Dit is natuurlijk lariekoek. Dat weet je zelf donders goed.

  U moet wel goed lezen wat er staat:
  In de islamistisch religie betekent één enkele knieval en gebed tot Allah automatisch bekering en onderwerping aan islam, zelfs al zijn het kinderen die verplicht aan een godsdienstles meedoen.
  Mod.

 18. het staat al op zerohedge,dus een nog veel groter publiek wordt bereikt,misschien worden de ouders in west europa,nederland,zweden,denemarken,engeland,noorwegen,ect ect een keer wakker,piet

 19. Hoe dreigend kan het zijn. Wij zijn beducht voor de moslims. Maar indien de koningen van
  het verre Oosten gaan lopen berg je dan maar. 200 millioen soldaten worden dan op de been
  gebracht om de vrede te vernietigen. China heeft een grote aversie tegen alles wat maar naar
  religie ruikt, daar is ook de moslim bij. Welk een verdrukking staat de wereld te wachten in de
  nabije toekomst. Ik hoop dan opgenomen te zijn naar Gods belofte.

 20. De Europese dwepen de en zich meesleuren leiders denken dat de islam ons komt redden.
  Nou vergeet het maar. Ze zijn Moordzuchtig en tegen de christelijke wetgeving.
  Het is een Oorlogszuchtige ideologie die alleen maar dwingt. Brengt geen vrede.

 21. Buigen voor Baal-Allah? Never nooit. Elia deed dat ook niet. Integendeel, hij ging de strijd aan samen met JHWH.

 22. De smoes om ‘elkaar beter te leren kennen’ waarvan nestbevuilers zich bedienen om hun eigen kinderen te indoctrineren en voor te bereiden op onderwerping aan een uitheemse, politieke terreur doctrine is al even crimineel als de schending van de neutraliteit van het onderwijs, schending van de scheiding kerk en staat, schending van europese, mensen- én kinderrechten.

  Onderwijs als middel tot indoctrinatie van kwetsbare, jonge kinderen door een minderheid religieuze hypocrieten die sluipend door misleiding hun achterlijke islam pogen op te leggen.

  Hebben de socialisten in denemarken niet de verkiezingen gewonnen met leugens over verstrengde migratie? De deense bevolking is ook tegen de mosliminvasie en islamisering van hun land maar werden erin geluisd.
  Door misleiding en volksverlakkerij, hun collaboratie met islam te verdraaien en de Denen zo zand in de ogen te strooien – deense politici passen takkyia toe, net zoals moslims.

  Wat de diyanet moskeeën en turken in BE betreft: daar zijn er al teveel van én ze worden ook nog gesubsidieerd door zowel de belgische belastingbetaler als door saoudie arabië. (Maar ze worden door veiligheidsdiensten nauw in de gaten gehouden, hoor…)
  Bij de vermeende staatsgreep in turkije gingen turken onderling op de vuist: aanhangers van tiran erdogan vielen toen in ónze straten turken aan die de politieke tegenstander gülen steunden…en nu worden diezelfde turken, die stemden voor erdogan, op hun vakantie in turkije zelf opgepakt, karma is een bitch, haha.

  In het onderwijs dient enkel de heersende godsdienst onderwezen te worden: katholicisme/christendom, dat is ónze historische afkomst en erfenis – nét als in islamitische landen: daar wordt enkel de heersende religie: islam onderwezen – stel je voor dat een minderheid christenen islamitische kinderen dwingt om kerken te bezoeken, te bídden en zich onwetend te bekeren? Dan brak de hel los.
  Verder mag elke uitheemse religie/ideologie in ons onderwijs vermeld worden maar NIET onderwezen worden, daarvoor moet een verbod ingevoerd worden om kinderen te beschermen tegen indoctrinatie en de geestelijke vergiftiging door islam om zichzelf te haten.
  Maar zelfs de keuze van zedenleer voor kinderen, die geen godsdienst willen volgen, ontsnappen niet aan de ‘beter leren kennen’-leugen voor een moskee bezoek, dat geniepig werd toegevoegd aan een bezoek aan het koolmijn museum – maar mijn kleinkinderen wilden zelf niet aan dit moskee bezoek deelnemen, zij kennen intussen het verschil tussen een uitheemse, politieke doctrine en godsdienst en wijzen beide af, zij beslissen zelf wel wat ze geloven en laten dat niet bepalen door het juk van een doctrine. Het is de taak van ouders en grootouders om hun kinderen op te voeden tot zelfstandige, weldenkende en goede volwassenen die hun leven zélf bepalen en elke religie zien voor wat het is: bedrog.

  Dezelfde manier om de indoctrinatie bij de kinderen te beginnen gebruikte Hitler met de hitlerjugend en we hebben gezien tot wat dat leidde.

 23. Beste Ramshoorn,

  ‘Daarna komt er volgens Jeshua een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Openbaring 21 en 22’

  Dus is die klimaatgekte ook helemaal overbodig, als het waar is dat er en nieuwe hemel en aarde opkomst is. lol

 24. Allemaal zelf schuld, dat krijg je als door blijft gaan met steeds weer op dezelfde politieke bagger te blijven stemmen. We worden geïndoctrineerd door die linkse rotzooi wat de media alemaal uit zend, de kinderen op scholl worden geïndoctrineerd omdat een groot gedeelte van het onderwijspersoneel zo links als de pest is, tja dan krijg je zoiets wat nu gebeurd. En de meeste mensen pikken het allemaal, ik heb het geloof in de Europese bevolking al lang verloren, ben bang dat dit in de toekomst niet meer goed gaat komen, hoop natuurlijk van wel, maar vreest het ergste. Die moslims willen toch zo graag hun heilige oorlog tegen de ongelovigen, nou hoe eerder hoe beter zal ik dan maar zeggen. Want als dat nu zou gebeuren kunnen we hun een flink pak op hun donder geven. als het 50 jaar of nog langer duurt, zijn er intussen zo veel moslims in Europa, dat wij van hun op ons donder krijgen. De naïviteit heeft hier gewoon ziekelijke vormen aangenomen. Ach ja, slaap maar lekker door, achterlijk Europees volk.

 25. Timo hoopt op een superman, een batman, spiderman, man van staal maar die bestaat niet. We zullen het hier op dit kleine planeetje moeten zien te rooien. WO III is al begonnen en de instroom van gastarbeiders was noodzakelijk om de westerse mensen te laten wennen aan buitenlanders en nu zijn we gast in eigen huis en moeten we binnenkort ons huis verdedigen tegen de instromers… want huisvesting wordt een groot probleem… omdat de ‘westerse’ politici tot aan het einde meewerken aan het Kalergie-plan om Europa ‘om te volken’ en de blanken uit te roeien.

 26. Matth 18:6:
  6 Maar een ieder, die een dezer kleinen, die in Mij geloven, tot
  zonde verleidt, het zou beter voor hem zijn, dat een molensteen
  om zijn hals was gehangen en hij verzwolgen was in de diepte der
  zee.
  Steeds meer moslims in islamitische landen zweren de drekgod allah en zijn pedofiele valse profeet af maar het afvallige ‘christelijke’ westen predikt deze satanische leugens aan KINDEREN!
  De meest intelligente ex-moslims als Salman Rushdie , Ayaan Hirsi Ali en vele andere ex-moslims hebben de islam ontmaskerd als waanzinnige fantasie en de meest wrede ‘godsdienst’ooit bedacht binnen het mensdom.
  De geniale cineast Theo van Gogh en miljoenen anderen ( geschat een half miljard mensen sinds de wrede moordenaarshand van mohammed begon met bloed vergieten in de 6e eeuw in Medina) werden vermoord.

  Het is altijd de afvallige Christenheid die de wegbereider is voor de antichrist!
  Nederland is druk bezig met het bedenken van ijdele dingen. En vooral de regeringspartijen van thans laten zich gijzelen door links ( minus de SP overigens ) om maar niet de multiculturele waanzin voor de voeten te lopen want dat is de echte betekenis van Opstelten’s opmerking aan het adres van het OM om Wilders te vervolgen.
  VVD…nooit gelezen in de Bijbel : de wortel van alle kwaad ( ook de islam) is de geldzucht?

  Nederlandse Regering het is al erg genoeg dat u atoomkennis liet doorverkopen naar o.a. Iran ( door Abdul Kahn , Urenco Almelo, 1976 ) maar u begaat een misdaad tegen de mensheid als u nu niet alles er aan doet de sancties tegen de mullahs in Iran vanwege de USA volledig te steunen, desnoods buiten EU verband, want Iran wil het atoomwapen gebruiken tegen de Joodse Staat.

 27. At Willem 30/06/2019 om 4:22 pm … dat de burgeroorlog komt in de EU schreef ik òòk al een tijd geleden. Met dank aan hoofdzakelijk Duitsland. Dit wordt de 3de keer dat Duitsland Europa in het verderf stort. Volg het wel vanuit Tasmania. Beste besluit ooit om te verkassen!

 28. Ik verlang zo naar de wederkomst van God . Elke dag tegen het onrecht aan kijken . En maar zien hoe de duivel steeds meer vat krijgt op de wereld . Helaas moeten die dingen gebeuren . Dit is een belangrijke tijd voor de hemel . God is overwinnaar Amen !

 29. Hmm, mekaar beter leren kennen?
  Iemand al een gelijkaardige video gezien waarin moslim kinderen – om het Christendom beter te leren kennen – verplicht worden om te bidden tot de God van de Christenen?
  In dat geval zou het hele politiek correcte linkse kot wellicht te klein zijn.
  Gluiperige, hypocriete journalisten van de mainstream media zouden woorden te kort komen om uitdrukking te geven aan hun grote (selectieve) verontwaardiging en afschuw

 30. Onderwijs zou sowieso religieneutraal moeten zijn. Ouders die hun kinderen hun geloof willen bijbrengen, moeten dat zelf maar doen, of via extra lessen (zoals catecheselessen in mijn tijd – ik weet niet of dat nog bestaat want dat is nu ook al 40 jaar geleden….). Ik ben zelf christelijk opgevoed, maar religie heeft geen plaats in het onderwijs. En ‘for the record’: ik zal nooit, maar dan ook nooit, buigen of breken voor islam..! Men zal me dan maar moeten doden.

 31. Niet helemaal duidelijk voor mij nog maar het lijkt mij dat de strijd vooral aan het opbouwen is in – protestantse- gebieden. De reformatie heeft het noorden van Europa bevrijd van de tirannie van de Roomse onderdrukking. Ten koste van veel strijd, miljoenen slachtoffers van de inquisitie en oorlogen.
  De zuid-europese katholieke landen lijken geen problemen met de religieuze verschillen met islam te hebben. Ze hebben last van criminaliteit en aanslagen, maar niet van de botsing van ideologie/religie.
  Ook de orthodoxe landen moeten het steeds verduren dmv marxisme, staatsgrepen, oorlogen en valse beschuldigingen door de op oorlogspropaganda gerichte (=alle grote) media. Joegoslavië, Griekenland, Syrië, Rusland, bedenk de voorbeelden maar.
  Als je bedenkt dat de islam horig is aan de Paus (imams kussen de hand van de paus), bedacht en opgezet om de christenen in Afrika en Arabië te bestrijden die zich niet aan de bisschop van Rome wilden onderwerpen… De jezuïeten in het leven geroepen om de contra-reformatie met leugens, onderdrukking, marteling, brandstapels, onderwijs en wetenschap te bevorderen… Bevorderen de stroom van katholieken uit zuid- en midden-Amerika naar het ‘protestantse bolwerk’ USA. Van moslims uit het Midden- Oosten en Noord-Afrika naar noord-Europa (ze willen niet naar Spanje of ITALIË of Polen, ze willen naar Duitsland, UK, NL, Zweden)…

  Als je dit zo bekijkt past het wel allemaal in 1 strategische lijn van de pontifex maximus… de goddelijke heerser van babylon. Vicaris filii dei… De bedriegelijk ‘nederige’ jezuïet met witte kleding.

 32. Wederom een artikel in een categorie die nooit belicht wordt in de msm.
  Toppie👍
  Maar graag zie ik wel een onomstotelijk bewijs van het gestelde in de laatste zin van dit artikel. Middels een duidelijk gefilmde en helder hoorbare video.
  Nou zal het mij totaal niet verbazen als agenten van Turkse afkomst c.q. met een islamitische achtergrond in hun niet te verhullen onprofessionele enthousiasme de kreten van hun ‘broeders en zusters’ na-apen. (Daarom ben ik ook blij dat er GEEN dienstplicht meer is; moet er niet aan denken dat wij ogenschijnlijk verwesterde moslimjongeren die hier geboren zijn gaan opleiden in het ultieme geweldsspectrum).
  In dat geval kunnen er 2 dingen gebeuren: hun niet moslim collegae storen zich eraan en maken subiet een einde aan deze ongein; hun niet moslim collegae storen zich eraan en melden het bij hun leiding.
  In beide gevallen > doofpot affaire.
  Want het zou nml. een smet zijn op de geloofwaardigheid van de politie organisatie als dit breed bekend wordt.
  Resumerend > gaarne een bewijs dat deze kreet daadwerkelijk klonk uit een politiemegafoon. Iedereen filmt tegenwoordig alles, en zeker bij dit soort manifestaties. Om het daarna wel 100 keer te bekijken ‘hoe fantastisch het wel niet was om de kafir te intimideren’.

 33. Europa en Europeanen keren met de Wereldraad van kerken opnieuw God en het Joodse volk de rug toe. Ook Nederland financiert liever die terroristen van Abbas en Hamas.

  En De Paus? Die wast en kust al jaren de voeten van moslims hoewel hun Koran leert dat Allah geen zoon heeft. De Bijbel wel in Psalm 2 en Johannes 3:16.

  Wie de God van de Bijbel/Israël vaarwel gezegd heeft die kan straks onherroepelijk buigen voor die vreemde god uit Mekka. Dus geen tranen met tuiten huilen als dat dan ook gebeurd.
  Psalm 129 vertelt waarom.

  De Joodse profeet Daniël schreef in Babel/Iraq 2500 jaar geleden al over die Vreemde God in Babel/Irak waar hij een hoge functie aan het hof bekleedde. Hij schreef…

  Daniël 11:39 En hij zal optreden tegen de versterkte vestingen met de hulp
  van de VREEMDE GOD; ieder die deze erkent, zal tot grote eer
  komen; hij zal hen tot heersers maken over velen en grond aan
  hen toedelen als beloning. ”

  Het einde van die vreemde God en zijn profeet staat al 2000 jaar in het laatste boek van de Bijbel beschreven…

  Openbaring 19:20 En het beest [Rome en Mekka] werd gegrepen en met hem de Valse Profeet, die de tekenen voor zijn ogen gedaan had, waardoor hij hen verleidde, die het merkteken van het beest ontvangen hadden en die zijn beeld aanbaden; levend werden zij beiden geworpen
  in de poel des vuurs, die van zwavel brandt.

  Openbaring 20:10 en de Duivel, die hen verleidde, werd geworpen in de poel van vuur en zwavel, waar ook het Beest en de Valse profeet zijn, en zij zullen dag en nacht gepijnigd worden in alle eeuwigheden.

  Daarna komt er volgens Jeshua een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Openbaring 21 en 22.

 34. Dankzij verrader partijen zich noemende, christendemocraten, liberalen, socialisten, sociaaldemocraten en groenen, hebben we de 5e colonne der islam, al massaal in Europa.

 35. Het voorspel van de grote islam overname burgeroorlog in Europa. Wanneer is moeilijk te voorspellen, 5, 10 jaar, langer zal het niet duren, maar dat het komt is voor mij over duidelijk, de moslims zijn al een grote groep, nog geen 10%, maar dat is een kwestie van tijd, zijn overal geinfiltreerd en wachten op hun kans. In de grote steden gaat het beginnen, London, Parijs, Berlijn, dag X noemen ze het. Wie geeft het startschot, Erdogan? Of de Saudische kroonprins?

 36. De islam is een groot gevaar voor onze samenleving en nu begint het al bij kinderen met brainwashing en de wetten van de islam zijn niet die van de samenleving dus moslimkinderen moeten er niet naar luisteren, waar gaan we naartoe?

 37. Walgelijk. Eigenlijk moeten we internationaal de terroristen bestrijden die verplicht de kinderen islamiseren. En op europees niveau het voortouw nemen. Ik denk dat ik over twee jaar weer op Wilders stem.

Comments are closed.