Islamisering: Londen te gevaarlijk geworden, honderden Somalische jongeren terug naar Afrika

Eind maart: Zwaar bewapende agenten zijn in Londen op zoek naar de zoveelste messensteker die een dodelijk slachtoffer heeft gemaakt. (Afbeelding: Embed from Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Somalië staat op 13e plaats op lijst gevaarlijkste landen ter wereld, maar wordt als veiliger ervaren dan ‘multiculti’ Londen – Driekwart mes’incidenten’ gepleegd door migranten – John Cleese (Monty Python): Londen is geen Engelse stad meer

—————————————————————————————————————————————-

Honderden Somalische tieners en jongeren worden door hun ouders in Londen teruggestuurd naar Oost Afrika. Reden: de Britse hoofdstad is te gevaarlijk geworden, véél gevaarlijker dan hun thuisland. Sinds het aantreden van de eerste moslimburgemeester Sadiq Khan is er een ware messteekepidemie losgebarsten, die dagelijks tientallen mensen in het ziekenhuis doet belanden en al de nodige dodelijke slachtoffers heeft geëist.

Een moeder zei tegen de BBC dat haar zoon in 17 dagen tijd vier keer was neergestoken. ‘Zijn blaas, lever en zijn nieren zijn blijvend beschadigd,’ zei de vrouw. ‘Hij was daar (in Somalië) veiliger dan hier, 100% veiliger dan in Londen.’

De 21 jarige Yusuf liet mentor Jamal Hassan weten dat hij naar Nairobi (Kenia) is verhuisd omdat hij in Londen iedere 2 dagen wel mensen neergestoken zag worden.

De Somalische migrant Rakhia Ismall, burgemeester van Islington, verklaarde dat inmiddels 40% van de Somalische gezinnen hun kinderen terugsturen naar Afrika. ‘Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt,’ zei dr. Fatumo Abdi, een Somalische moeder. ‘Dit is een Brits probleem.’

De statistieken laten echter zien dat driekwart van de mes’incidenten’ door etnische minderheden –migranten- worden gepleegd. 53% van de slachtoffers komt uit dezelfde groepen.

Somalië staat op de lijst van meest gevaarlijke landen ter wereld op de 13e plaats en kampt met enorm veel criminaliteit, geweld en terrorisme. Desondanks vindt een groot deel van de Somalische migranten in Engeland dat het er minder gevaarlijk is dan in Londen, waar inmiddels ieder dag 2 mensen worden vermoord. (1)

Eerste moslimburgemeester mede verantwoordelijk voor criminaliteitsexplosie

Sinds het aantreden van Sadiq Khan, de eerste moslimburgemeester (van Pakistaanse afkomst) van Londen, zijn de meeste vormen van criminaliteit geëxplodeerd. Als belangrijkste oorzaken worden de aanhoudende massa immigratie en het veiligheidsbeleid van Khan genoemd, die de politie verboden heeft om preventief op te treden tegen migranten en in migrantenwijken, omdat dit ‘discriminatie’ en ‘etnisch profileren’ zou zijn.

Als toerist zult u in Londen weinig van de om zich heen grijpende anarchie merken, want het centrum en de bekende hotspots worden sinds diverse islamitische terreuraanslagen zwaar bewaakt en gecontroleerd.

John Cleese: Londen is geen Engelse stad meer

De Britse acteur John Cleese, over de hele wereld bekend geworden met onder andere de satirische Monty Python films, ‘A Fish Called Wanda’ en TV-series zoals Fawlty Towers, twitterde aan zijn 5,6 miljoen volgers dat hij ‘enkele jaren geleden mijn mening gaf dat London niet echt meer een Engelse stad is. Sindsdien hebben bijna al mijn vrienden uit het buitenland mijn observaties bevestigd. Er moet dus enige waarheid in zitten.’

Cleese schreef ook een verband te zien tussen het feit dat de kiezers in Londen bij het Brexit referendum percentueel het vaakst voor het lid blijven van de EU stemden.

In 2011 veroorzaakte Cleese de nodige ophef toen hij schreef dat Londen de Olympische Spelen alleen mocht organiseren omdat het land zo open is voor massa immigratie. ‘Ik weet niet goed wat er gaande is in Brittannië. Of laat me dit zeggen – ik weet niet wat er gaande is in Londen, want Londen is niet langer een Engelse stad.’

‘Twee maanden geleden had ik een vriend uit Californië op bezoek. We wandelden over King’s Road en hij zei: ‘Waar zijn alle Engelsen?’’

Cleese: ‘Kijk, ik vind al die verschillende culturen geweldig, maar als de moedercultuur min of meer oplost begin je je af te vragen wat er aan de hand is.’

Islamisering Londen en Engeland in onverminderd hoog tempo

Inmiddels is 41% van de bevolking van de Britse hoofdstad van migrantenafkomst. Bezoekers van Londen hoeven nauwelijks buiten de toeristenroutes te treden om te zien dat hele straten en complete wijken meer op een Arabische dan op een Europese stad lijken. Overal zijn Arabische en andere Oosterse opschriften te zien, en het straatbeeld bestaat hoofdzakelijk uit moslims.

Nergens zijn zoveel sharia rechtbanken als in Londen, waar ‘recht’ wordt gesproken volgens de discriminerende en racistische islamitische wetten, en de Britse wet –met medeweten en goedkeuring van de overheid- grotendeels buitenspel is gezet. De islamisering van Londen en Engeland gaat dan ook in onverminderd hoog tempo verder, net als in de rest van West Europa.

 

Xander

(1) Paul Joseph Watson / Infowars
(2) Paul Joseph Watson / Infowars
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

08-05: EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben
06-05: Vluchtelingenwerker over moslim immigratie: Zelfs grootste voorstanders zullen hun mening 180 graden moeten draaien
19-04: Dagelijkse geweld ‘incidenten’ in Nederland beginnen buitenland op te vallen
13-04: Ontslagen hoofd inlichtingendienst waarschuwt dat Europese grenzen nog steeds openstaan voor migranten (/ ‘Er is hier integratie, maar omgekeerd, namelijk in de Arabische, Salafistische en Turkse samenleving’)
04-04: Schokkende voorbeelden van de razendsnelle islamisering van Duitsland
16-02: Agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken
01-02: Islamisering: Moskeeën België prediken jihad en Jodenhaat; verkrachtingsbendes in Finland
18-01: (..; Nederland blijft top immigratieland)

2018:
28-12: Islamisering: Migranten overvallen kerk, geestelijken zwaar mishandeld
12-12: Dader aanslag kerstmarkt Straatsburg is 29 jarige radicale moslim
22-11: Duitse overheid erkent dat migranten 10 x crimineler zijn, vooral uit Noord Afrika
19-11: Duitse politie verborg verkrachting gehandicapte vrouw door Syrische asielzoeker
17-11: Pakistaanse mensenrechtenactiviste: Progressief Europa en islamisten hebben zelfde agenda
09-11: Moslimjournalist undercover in Duitse moskeeën: ‘Alle ongelovigen moeten worden vermoord’
01-11: Zes migranten verkrachten 15 jarig Duits meisje, acht tot vijftien andere een 18 jarige
18-10: Zo ziet een doorsnee week multiculti, immigratie en islamisering in Duitsland eruit
11-09: Islamisering: Migranten veroorzaken ook na Chemnitz geweldorgie in Duitsland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

58

 1. Josef:
  Begin met 1 tekst uit de Koran , neem de Arabische versie en de Nederlandse vertaling erbij. Ga daarover in gesprek met Melk. Mod.

 2. Harold,
  Inhoudelijke discussies over de Islam gaan via de Koran. Dat is de bron. Neem 1 tekst uit de Koran en praat daar met Melk over. Daarna een andere tekst. Mod.

 3. Geachte Redactie, de bron van mijn laatste zin kan ik niet meer vinden. Het is verwijderd.

  Er is niets verwijderd. Mod.

 4. Melk schrijft niks
  Ik denk verliefd
  Bijna een dochter aan verloren
  Ze gaat nu trouwen met een hollandse jongen, gelukkig

 5. @Mod:
  Er is zelfs geen aanzet geweest tot een inhoudelijke discussie, er kwamen op elke poging tot discussie telkens persoonlijke beledigingen en haat over mij heen maar geen inhoudelijk antwoord.
  U begint met aanvallen en krijgt dan een aanval terug en maakt u zelf de discussie onmogelijk. Mod.
  Daar komt dan inderdaad en terecht verweer op, dat dan als verharding wordt geklasseerd? Verharding die overigens eenzijdig werd uitgelokt door enkel verwijten in grove taal te geven als reacties?

  Melk schijnt niet bereid te zijn om de redenen voor haar bekering te delen of om inhoudelijk te discussiëren door in dialoog te gaan?

  U bent niet bereid om naar haar te luisteren wat haar drijft. Mod.

  Nogmaals de bevestiging dat een dialoog of inhoudelijke discussies voeren onmogelijk blijkt te zijn, haar scheldpartijen en verwijten als enige reacties bewijzen onwil of misschien het onvermogen tot weerlegging door gebrek aan argumenten?

  Nogmaals het is uw eigen gedrag die dat oproept U maakt elke discussie onmogelijk. Mod.

  Het zal ongetwijfeld zeer pijnlijk zijn om je eigen afkomst te verloochenen en je bloedeigen familie aan de kant te schuiven om je te bekeren tot een uitheemse ideologie waar je schijnbaar aanvaard wordt, enkel om je echtgenoot ter wille te zijn.

  Hoe komt u daarbij, dat zij zich bekeerd heeft vanwege haar echtgenoot ? Hoe weet u dat zij haar familie aan de kant heeft geschoven ? heeft zij dat verteld of verzint u dat gewoon. Het komt alles voort uit uw eigen interpretaties die u als waarheid stelt. Mod.

  Jammer dat zij weigert een andere visie te respecteren over de ideologie waartoe zij zich bekeerde en hierover niet in dialoog wil gaan, vermoedelijk uit angst dat haar geloof zal wankelen omdat het toch anders lijkt te zijn dan haar werd voorgespiegeld.

  Zij gaat niet met u in duscussie omdat zij geen enkel respect ervaart in uw behandeling jegens haar. Mod.

  Er kan enkel medelijden zijn voor wat zulke mensen door misleiding zichzelf vrijwillig aandoen.

  U lastert haar en zij gaat in verweer. Mod.

  U bent niet in staat om een open dialoog met haar aan te gaan door uw eigen gedrag. Mod.

 6. Oma, als het beleid u hier niet bevalt dan gelieve een andere website te zoeken waar u zich meer thuis voelt. Mod.

Comments are closed.