In China zijn sinds corona 21 miljoen mobiele gebruikers verdwenen

Zo’n 40 mobiele verbrandingsovens moesten de overbelaste crematoria in Hubei ontlasten bij het verbranden van een vooralsog onbekend aantal menselijke lijken en medisch afval. (Afbeelding: social media via (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Verplichte Corona App geeft gebruikers een groene, gele of rode ‘gezondheidscode’ – Europese Unie wil vergelijkbare app om burgers te volgen – Chinese activist: ‘Vertrouw 0 nieuwe besmettingen niet. Overheid telt positief geteste mensen zonder symptomen niet meer mee’

—————————————————————————————————————————————–

Sinds de uitbraak van corona zijn in China 21 miljoen smartphone gebruikers verdwenen. Normaal gesproken komen er maandelijks een paar miljoen abonnementen bij. Hoewel het mogelijk is dat mensen een tweede toestel hebben afgesloten omdat ze die vanwege de lockdowns niet meer nodig hadden, vermoeden analisten dat het enorme aantal erop wijst dat het werkelijke aantal dodelijke slachtoffers in China vele malen hoger is dan de officiële 3281.

Ook het aantal abonnees met een vaste lijn nam flink af, en daalde met 840.000. In tegenstelling tot in Nederland groeit het aantal Chinezen met een ‘landlijn’ ook al jaren.

De grootste provider, China Mobile, noteerde in december nog 3,7 miljoen nieuwe mobiele abonnees, maar verloor er in januari en februari maar liefst 8 miljoen. Vorig jaar groeide in dezelfde periode het aantal gebruikers nog met 3,5 miljoen. De op één na grootste provider, China Telecom, raakte in januari en februari ruim 6 miljoen abonnees kwijt (tegen een winst van ruim 7,5 miljoen in dezelfde periode in 2019).

‘Onmogelijk je mobieltje te cancelen’

Op 1 december 2019 werden in heel China gezichtsscans verplicht gesteld, zodat de overheid de identiteit van iedere smartphone gebruiker kan bevestigen. Verder is iemands mobiele telefoonnummer gekoppeld aan diens bankrekeningen en sociale zekerheid accounts.

Volgens de in de VS werkende commentator Tang Jiangyuan is het in China ‘onmogelijk voor een persoon om zijn mobieltje te cancelen’, omdat de overheid het gebruik ervan verplicht heeft gesteld. Zonder smartphone kun je niet meer met het Openbaar Vervoer en krijg je geen pensioen of uitkering meer. ‘Wat mensen ook doen, ze hebben er mobieltjes voor nodig.’

Verplichte gezondheidsapp

Bovendien eist de overheid sinds kort dat mensen hun mobieltjes gebruiken om ‘gezondheidscodes’ te genereren, zodat ze overal kunnen worden gevolgd en opgespoord. Het systeem geeft de gebruikers op basis van hun verplicht te overhandigen medische info, een groene, gele of rode QR ‘gezondheidscode’, waarmee duidelijk wordt of ze zich vrij mogen bewegen, of zich juist aan beperkingen moeten houden. Overtreders worden onmiddellijk opgespoord en opgepakt.

De overheid heeft niet uitgelegd hoe dit systeem precies werkt, wat veel Chinezen een onzeker gevoel geeft. Er wordt gespeculeerd dat met de verplichtte app de lichaamstemperatuur van de gebruiker kan worden afgelezen. Verhoging of koorts kan op corona duiden, en dan moet de persoon thuis blijven. Dit is echter nog niet bevestigd.

Verder moesten de meeste studenten vanwege de quarantaine online lessen gaan volgen. Ook dat gebeurt op basis van iemands mobiele nummer. Omdat studentenaccounts onder de naam van hun ouders moeten worden afgesloten, hebben sommige van deze ouders juist nieuwe abonnementen moeten afsluiten. Daarentegen kunnen andere Chinezen hun eventuele tweede smartphone hebben gedumpt, omdat ze geen inkomsten meer hadden en moesten bezuinigen.

Ook EU wil burgers via smartphone gaan volgen

De Europese Unie wil nu ook burgers via hun smartphone gaan volgen, zo schrijft het Financieele Dagblad (4). ‘Ook Italië verzamelt al een tijdje telecomdata om de lockdown te evalueren. Zo bleek afgelopen week uit data van telecomproviders Vodafone en TIM dat 40 procent van de inwoners van Lombardije – de zwaarst getroffen regio – zich allesbehalve thuis bevond.’  (4)

Chinese activist: ‘Geloof die 0 besmettingen niet’

In China zouden er nu al enkele dagen geen nieuwe besmettingen meer bijkomen. De vraag is of dat klopt, want mensen die opnieuw ziek worden (volgens eerdere onderzoeken zo’n 14%), en mensen die positief testen maar (nog) geen symptomen hebben, worden niet meer meegeteld.

De voorzitter van een buurtcomité in het district Jiang’an plaatste op Twitter een audio boodschap waarin hij zei dat de strenge social distancing maatregelen nog steeds worden gehandhaafd. ‘Mensen, vertrouw die nul nieuwe besmettingen niet,’ zei de activist. ‘Je komt niet achter de waarheid als je niet aan de frontlinie staat.’ (2)

Met uitzondering van de provincie Hubei zou meer dan 90% van de Chinezen weer aan het werk zijn. In miljoenensteden Shanghai, Shandong, Guangxi, Chongqing, Jiangsu en Zhejiang zijn bijna alle fabrieken weer opgestart. Als de cijfers kloppen, dan is ook meer dan 90% van de 288 miljoen migrantenarbeiders weer aan het werk. Vanwege de lage lonen die zij krijgen is het echter onwaarschijnlijk dat zij meer dan één smartphone hebben gehad.

Officiële aantal kan niet kloppen, ‘mogelijk 2 miljoen doden’

Als we naar de situatie in Italië kijken, waar heel veel Chinese gastarbeiders werken (die het virus hebben geïmporteerd, alhoewel de Chinese staatskrant inmiddels beweert dat de situatie andersom is, en het virus juist uit Italië komt), en de ontwikkelingen daar op China toepassen, dan is ook dat een duidelijke aanwijzing dat de officiële Chinese cijfers niet kunnen kloppen. Italië heeft inmiddels een sterftepercentage van 9,85% (69.176 besmettingen, 6820 doden). In China waar een veel groter aantal mensen aan corona werd blootgesteld, komt het officiële aantal doden overeen met slechts 4%.

Ook bepaalde activiteiten in het epicentrum van de uitbraak, de provincie Hubei, spreken het officiële aantal doden tegen. De zeven crematoria in Wuhan verbrandden sinds eind januari 24 uur per dag en 7 dagen in de week lijken. Desondanks was de capaciteit nog niet genoeg, en daarom werden er vanaf 16 februari 40 mobiele verbrandingsovens –elk met een capaciteit van het verbranden van 5 ton medisch afval en menselijke lichamen- ingezet

Omdat de Chinese overheid zo min mogelijk info deelt met het buitenland, blijft het voorlopig gissen hoeveel van die 21 miljoen mobiele gebruikers zijn verdwenen als gevolg van corona. Tang: ‘Op dit moment kennen we de details niet. Maar als slechts 10% van de mobiele accounts werden gesloten omdat de gebruikers zijn overleden door het coronavirus, zouden er 2 miljoen doden zijn.’

 

Xander

(1) The Epoch Times (Singapore)  via Breitbart
(2) The Epoch Times (Singapore)
(3) Afbeelding: social media via Epoch Times Hong Kong (YouTube)
(4) Business AM.be

Zie ook o.a.:

25-03: ‘Duitsland schort woensdag de democratie voor een jaar lang op’
24-03: Tal van analisten zeggen dat de wereld na corona nooit meer hetzelfde zal worden
23-02: Franse artsen lagen premier aan om corona: ‘Regering heeft vanaf het begin gelogen’
23-03: Corona drama’s in Spanje en VS;’’Dit is echt geen griep’ zeggen geschokte artsen
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
21-03: ‘Oproep tot onmiddellijk koerswijziging aanpak coronavirus’
20-03: Gelekte video van arts uit horrorziekenhuis Brabant: Alleen nog maar corona, 25% sterfte
20-03: Instanties zoals RIBW laten ouderen en chronisch zieken nu al aan hun lot over
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
19-03: Science studie: Tot 86% mensen met corona weten niet dat ze besmet zijn
19-03: Nobel laureaat professor Levitt: Geen paniek, hou strikte sociale afstand, dan zal het virus snel verdwijnen
18-03: Tijd voor een ander geluid: Bestaat het coronavirus eigenlijk wel?
17-03: Burgemeester Bergamo: Crematorium kan aantal corona doden niet meer aan
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
16-03: ‘Mensen moeten er vanuit gaan dat zijzelf, en iedereen die ze tegen komen, besmet zijn’
15-03: Niet enkel 60-plussers: Helft patiënten in Nederland is onder de 50, scholen gaan toch dicht
14-03: Belgische viroloog en SARS expert waarschuwt dat Europese corona variant veel dodelijker is
13-03: CDC / Universitaire studie: Corona is ‘airborne’, blijft tot 3 uur in de buitenlucht hangen
13-03: ‘We worden slechter behandeld als vuilnis’ – Heftige filmpjes uit Italië doen aan China denken
12-03: Eén dag langer wachten met sociale quarantaine betekent 40% meer slachtoffers’
11-03: Doodse stilte in Bondsdag nadat Angela Merkel zegt dat 60% – 70% bevolking besmet raakt
11-03: Schokkend: Sterftepercentage Lombardia stijgt naar ruim 8%
10-03: Arts in ziekenhuis Bergamo: Corona uitbraak is veel erger dan media berichten
10-03: Medische staat-van-beleg met massale zelfquarantaine kan corona nog stoppen

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. HEEL onwaarschijnlijk verhaal, aangezien de mortaliteit waanzinnig laag is, overal.

  In Italie 6k 80 jarigen dood, die allemaal megaveel andere problemen hadden.

  Alleen in 2017 overleden in Italie al 25k mensen MEER dan normaal aan de griep, ook meestens oudjes.

  En de pers hier is net zo gecontroleerd als in China, laat daar geen misverstand over bestaan.

 2. @piep, Daar is de ellende begonnen en niet op een vismarktje in wohan maar in een lab in Wohan.

 3. @ Einde
  U denkt dat @ Sultan ongelijk heeft, dan denkt u erg naïef.
  Het klopt misschien nog niet helemaal voor alles en iedereen, maar we gaan wel steeds meer die kant op
  dat de overheid alles van je weet. Privacy heet dat, maar waar ze mee kunnen doen wat ze willen.

 4. Buitenlandse media: ‘Groot deel coronavirus-besmettingen doorgegeven door mensen ZONDER symptomen’

  De afgelopen weken heeft Jaap van Dissel, van het RIVM, er steevast op gehamerd dat het nieuwe Chinese coronavirus, dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt, eerst en vooral verspreid wordt door mensen die (ernstige) symptomen vertonen. Dit is onjuist.
  Op 2 maart herhaalde RTL Nieuws dat standpunt van het RIVM nog maar een keer: “Het nieuwe coronavirus wordt overgedragen door hoesten en niezen. Tot nu toe lijkt de overdracht van het virus door iemand zonder deze klachten een kleine rol te spelen, zegt het RIVM.”

  lees meer:
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/buitenlandse-media-groot-deel-coronavirus-besmettingen-doorgegeven-door-mensen-zonder-symptomen/

  (wie heeft niet stiekem gedacht dat het RIVM bestaat uit zogenaamde wetenschappers terwijl het kabinet steeds heeft gevaren op hun ‘deskundigheid’ en nu blijkt dat vele aannames onjuist zijn? VRESLIJK!)

 5. Het virus heeft nu Afrika bereikt. Daar wordt het sowieso groepsimmuniteit door de staat van de plaatselijke gezondheidszorg. Later komt dat virus dus gewoon nog eens terug, ondertussen goed aangepast aan de nieuwe menselijke gastheer, en hebben we er een vijfde menselijk Coronavirus bij. Een nieuwe vervelende verloudheid die makkelijk secundaire longinfecties veroorzaakt.
  Of het ultieme doemscenario voltrekt zich en het wordt even erg als de zwarte dood in de middeleeuwen:
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/26/dirk-draulans-over-de-natuur-en-de-wereldbevolking/
  Een mix met dat andere vleermuizenvirus: Ebola!
  En kijk eens wat een schattig lief beestje deze Nederlandstalige mensen als huisdier hebben:
  https://www.youtube.com/watch?v=rdbTigeLtaI

 6. Nou.. Mientje op 2.19… misschien dan geen vleermuis, maar ik eet wèl regelmatig Chinees… en de resten van die Chinees voer ik dan aan de hond of de kat… dus in die zin is een vergelijking wel op zijn plaats. Des te meer daar Chinezen, net als Hollanders, inderdaad regelmatig ff gaan fietsen…

  Dus voortaan niet te snel oordelen Mien!

 7. Miljoenen Chinezen kunnen meerdere nummers (mobieltjes) hebben gehad. Nu ze moeten bezuinigen, gebruiken ze slechts één nummer (mobieltje). Dan kan het aantal abonnementen dat niet meer gebruikt wordt inderdaad in de tientallen miljoenen lopen.

 8. Mensen die een complot vermoeden of overtuigd zijn van iets gaan zoeken naar informatie die hun overtuiging bevestigd.zij zien dan alleen hun waarheid.alle andere informatie die anders is word dan genegeerd.wat me ook opvalt is dat deze mensen ontzettend veel op Facebook enz.zitten om samen met andere complotdenkers elkaar op te jutten.sorry hoor…maar als er echt allerlei complotten zijn dan zijn jullie met al jullie internetperikelen hey makkelijkst en als eerste te vinden.pas maar op!

 9. Het is mijn mening dat het virus opzettelijk is uitgelekt door de Chinezen. De economische impact op Europa, Japan en USA is enorm. Het verhaal over de vleermuis is leuk bedacht maar daar is een ander virus al jaren voor actief: het Hantavirus. Nee, dit is gewoon een economische aanslag / oorlog voeren om China meer macht te geven. De Renmimbi heeft immers nog steeds geen status als wereldmunt en daar hadden de communisten (lees: Mao-isten) wel op ingezet.

 10. @Sultan schreef:
  25/03/2020 om 7:18 pm
  “Ons DNA is bekend bij de overheid
  Een vingerafdruk is ook bekend
  Uw naam is gekoppeld aan uw mobiel
  Hele “slimme” meters luisteren mee
  Uw mobiel ziet u, via optiek
  “Ze” weten wat u eet en drinkt, hobby’s…….
  Is er zo veel verschil met China ?”

  Jawel hoor, Sultan: véél verschil want de chinese bevolking beseft wat dit betekent: núl vrijheid, slavernij, chantage, staatsterreur……dat allemaal hier door dummies zoals ‘einde’ blijft ontkend worden….je mist je vrijheid pas als je ze kwijt bent? Met slimme meters controleren en beheren ze jouw energie/water gebruik van levensnoodzakelijke basisbehoeften…bepalen ze op termijn zelfs wanneer je nog je onderbroeken mag wassen en loeren ze overal in je eigen huis mee….big brother….overal wordt je gevolgd, je smartphone, je huis, je auto zit vól met tracking software…
  …en dat is ook niet zo verwonderlijk want deze domme struisvogels gooien zelf hun hele leven vrijwillig openbaar op straat via sociale media!!!
  Alsof ze met grote borden rond hun nek midden op de markt gaan staan – zelfs dát besef hebben ze niet…
  De overheid hoeft zelfs geen moeite te doen om zulke idioten te volgen

 11. Xander team Wat zal de volgende stap kunnen zijn in Nederland.
  Verklaring af geven in staat van oorlog. Het is een gevecht tegen een virus (beestje). Houd in de regie in handen geven aan Gommers en de opperbevelhebber van Nederland. De politiek is hier niet geschikt voor. De politiek moet andere problemen gaan oplossen. Niet raar op gaan reageren want als het scenario Italië en Spanje en wat er nog meer gaat gebeuren als het totaal uit de hand gaat lopen. Als je je eigen verdiept wat het inhoud op ons leger is er een onderdeel wat uitvalt is de luchtmacht want die gooien de bommen voor de frontlinie, maar die kunnen voor andere doelen worden gebruikt. ik ga niet alles beschrijven maar op dit moment is de frontlinie in zwaar weer, dat is de eerste linie dat zijn de artsen en zorg medewerkers voor dat men besluit dat zij naar het ziekenhuis worden vervoert en de daarop volgende stappen.
  Dit is het beste scenario logistiek en uitvoering. Economie? speelde de economie in de laatste wereldoorlog een grote rol, ja natuurlijk,maar als je geen genoeg materialen aangevoerd krijgt dan verlies je de oorlog.

 12. Coronavragen: ’Ik ben bang om te werken, mag ik thuisblijven?’

  AMSTERDAM – Heb ik recht op salaris als ik niet kan thuiswerken, kan ik mijn vakantieverlof nog intrekken en krijg ik nog een reiskostenvergoeding als ik thuis werk? Bij arbeidsjuristen komen honderden vragen binnen in deze coronacrisis.

  Belangrijke vragen beantwoord:
  https://www.telegraaf.nl/financieel/615098879/coronavragen-ik-ben-bang-om-te-werken-mag-ik-thuisblijven
  ( Dit is een premie artikel van de Telegraaf wat u kunt lezen als u de cache van uw webbrowser leegt – geldt in ieder geval voor macintosh)

 13. En vergeet niet dat partijen hier, juist door deze redenen zich niet meer communistisch durven noemen en nu verder gaan als o.a. Groen Links en D66.

 14. Hoe hou je een volk onder de duim? Door al hun vrijheden te ontnemen. Ja zo dus, en nu zijn wij aan de beurt.

 15. Dat komt nog Cefas, dat komt nog . Nu hebben alle landen het druk met de zorg voor hun burgers, maar China krijgt hierna de rekening.

 16. Farmaceut Roche staat massaal testen op coronavirus in de weg

  AMSTERDAM – Een te grote afhankelijkheid bij Nederlandse laboratoria van de Zwitserse farmaceut Roche is de oorzaak dat Nederland niet massaal op het coronavirus kan testen. Het bedrijf is marktleider, kan onvoldoende testmateriaal leveren, maar wil de laboratoria niet helpen door bijvoorbeeld de receptuur van een essentiële vloeistof beschikbaar te stellen.

  lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1583847572/farmaceut-roche-staat-massaal-testen-op-coronavirus-in-de-weg

  ( Mijn commentaar: Terwijl zelfs de W.H.O. blijft benadrukken dat testen, testen, testen op het corona virus de verspreiding van het virus aanzienlijk tegengaat staat een voor Nederland belangrijke farmaceut , namelijk Roche, dat in de weg. Is er nou niemand in de EU om Roche te dwingen de receptuur van een ook door Nederlandse laboratoria te maken benodigde vloeistof vrij te geven zodat direct met massaal testen kan worden begonnen? Nou kan de EU zijn macht gebruiken ten goede namelijk in et levensbelang van de ingezetenen van de lidstaat Nederland en lees ik nergens over interventie vanuit Brussel? )

 17. Op https://www.doorbraak.eu/wat-als-deze-crisis-helemaal-niks-verandert-voor-een-linkse-shock-doctrine/ “Wat als deze crisis helemaal niks verandert? Voor een linkse “shock doctrine”.” het volgende:

  “Een reële kans op duizenden doden, een economische crisis die wellicht zijn weerga niet zal kennen, en een bijna volledige stagnatie van het openbaar leven: voor Europeanen die tot de naoorlogse generaties behoren, is de huidige COVID-19 pandemie waarschijnlijk de grootste en meest maatschappij-ontwrichtende ramp die ze ooit hebben meegemaakt. De vooruitzichten zijn niet best. Want zelfs al mocht men er binnen afzienbare tijd in slagen om het corona-virus in te dammen, dan nog valt maar te bezien welke politieke en economische effecten dit op de langere termijn zal hebben. “

 18. Ik denk dat veel mensen banger zijn voor de overheidsmaatregelen dan voor het virus.
  Want we zien geen uitzonderlijke sterftecijfers, maar wel zeer uitzonderlijke controle- en isolatie-maatregelen.
  China voerde schreeuwende mensen af: wie zo kan tegenspartelen is niet ziek.

 19. is dat een vraag Cefas…?
  Wie het weet mag het zeggen….

  namaste

 20. Wie kan zich Dijsselbloem nog herinneren, die de ‘hand’ van Varoufakis weigerde ? De Euro crisis toen, maar nu in deze tijden meer dan belangrijk. Europa stevent af op een faillissement, ‘gezondheid’ is niet (meer) met geld te betalen. Toen …. had deze Yanis dé oplossing voor Griekenland. Mr. Arrogant , dhr. Dijsselbloem, voelde zich gepasseerd en gunde Varoufakis geen blik waardig. Zijn plan, was een ‘individueel economisch plan’ om Griekenland te redden van de ondergang. Het ligt nog ergens ‘in de koelkast’ . Europa is gespleten, eigen volk eerst ; dat is inmiddels wel gebleken. Dat plan, overigens een fantastisch plan, zou, kan, misschien, wellicht …. de redding kunnen zijn voor de ‘redding van de economie van individuele landen. Een upgrade van de economische vooruitzichten, misschien voor de EU , maar dan gebaseerd op onafhankelijkheden. Jammer, deze Yanis Varoufakis had een oplossende hand uitgestoken en die werd geweigerd ….

 21. Heb gelezen dat dat gebied daar 250 000 000, dus 250 miljoen mensen heeft. Reken je dan 8,5 % daarvan, kom je uit op plusminus 21 miljoen doden. Komt ongeveer overheen, niet helemaal, met doden percentage van Italie.
  Ik neem dus echt aan dat het hier over overleden mensen gaat.
  Als we die getallen op Nederland zouden toepassen dan is 8% van 17,3 miljoen mensen : 1,3 miljoen doden, in de nabije toekomst……jeeeetje……ik kan het me nog niet voorstellen, we zullen moeten afwachten…..dan krijgen we nog heel wat voor onze kiezen ???

 22. @ Einde, beste
  Er zijn twee ‘soorten’ contant-betalers ; 1 , budgetterende mensen – 2 , geld verdiend, de fiscus weet het (nog) niet.
  Consequente pinpas betalers hebben geen ‘geheimen’ meer, alles is bekend.
  Een politieke voorkeur heeft u nog niet, dat is dan wel héél jammer. Juist in deze tijden is dat erg belangrijk. Overheden lezen o.a. deze site, conclusies zijn gauw getrokken. Uw IP adres is bekend.
  “ je moet je niet zo bang laten maken”. …. bang zijn, angst of paniek ; ik ben zelfs niet bang voor de dood. Dat zegt denk ik wel genoeg. Wat ‘De tand des tijds’ betreft : een goede meid is op haar toekomst voorbereid. Ja, je moet ‘n beetje geluk hebben ; geluk kan men echter ook afdwingen. Met ‘de vinger aan de pols’ blijkt, zal blijken, dat om geluk of succes te krijgen men een ‘vermogen’ moet hebben om keer op keer te falen zonder daarbij het doorzettingsvermogen te verliezen. Ik ben nergens bang voor, beste. De wereld die ik heb gekend, waar ik nog op visite ben, komt nooit meer terug. Het systeem waar wij aan gewend waren is stervende, waarbij geld geen oplossing zal zijn (denk ik) .
  De democratie …. is begonnen na of tijdens de Franse revolutie ; 1789. de bestorming van de Bastille. Napoleon Bonaparte liet zien wat het uiteindelijk inhield …. democratie bestaat niet ; “geeft het volk brood en spelen” – Panem et cirences ( Wikipedia ) .

 23. Ik reis vrij veel. Heb een smartphone. En “opeens” ( sinds enige maanden ) krijg ik maandelijks mijn “whereabouts” toegestuurd ( op MIJN E-mail adres, via Google Maps ).

  Om me te “informeren” – zogezegd, alsof IK niet weet wanneer ik waar was, en zelfs al was dat zo, so what?

  Ik kan jullie hierbij meedelen dat Google Maps via de GPS data van mijn smartphone exact weet wanneer ik in welk huis in welke straat en in welk land was. Op 5 meter na. Maar die gegevens waren wel “privé” volgens Google Maps, ze zouden dit nooit aan derden doorgegeven worden. Er mag gelachen worden.

  Dit is ZEER verontrustend. Ik overweeg sterk om mijn smartphone te dumpen. Ik heb eea. getest : je smartphone afschakelen helpt niet, hij blijft je positie doorgeven. Wat wel helpt : schakel ‘m af, stop ‘m in een blikken doos, en pas DAN is je positie niet meer traceerbaar. Of laat dat rotding thuis.

 24. Nederlanders ga u niet vergelijken met chinezen, u heeft toch ook no g nooit hond kat of vleermuis gegeten, kom op zeg, ga ff fietsen

 25. Dit gevreesde virus van de Bill Gates foundation gaat economisch meer doden vellen dan aan het virus zelf. Vandaar dat ik al 12 jaar een mac computer heb zonder virusscanner of dagelijkse waardeloze updates en mijn windows pc steeds gebreken vertoont met virus scanner en alle updates werken averechts

 26. @ sultan 7:18 pm
  Wat een onzin, ze weten mijn gezondheidssystus helemaal niet, net zo goed als dat ze niet weten wat ik eet en drink, en mijn politieke voorkeur ook niet, want die weet ik momenteel zelf niet eens. En fat ze meekijken op je mobiel …. je moet je niet zo bang laten maken, of gewoon je mobiel wegdoen …,

 27. Het zou toch wel een stunt zijn he als het Corona alleen zware narcisten aanviel en de empaten gewoon oversloeg…..

 28. Hier komt de echte AAP dus uit de mouw.
  Het kon niet anders als je kijkt naar de sterftecijfers in Europa.
  De cijfers werden in China op bevel van de CCP “ kunstmatig “ op 2% gehouden.
  Maar de CCP heeft buiten de waard gerekend, buitenlanders kunnen cijfers analyseren en door de mobieltjes geheel te personaliseren ( wat in China gebeurt) komen nu toch de werkelijke cijfers naar buiten.
  Vreselijk!!!! Zowel de sterftecijfers al het controle apparaat van de CCP.

  Dit bericht geeft duidelijk aan dat wat wij doen: quarantaine goed en noodzakelijk is.

 29. het kan net zo goed zijn dat de credit score van 21 miljoen mensen niet meer voldoende was voor een smartphone. de berichten uit china zijn erg onbetrouwbaar
  maar dit roept bij mijn wel de herinnering op aan die colonne legertrucks in italie
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=Os1TJHJ_ijc&feature=emb_title
  en dan vraag ik me af hoeveel meer mensen moeten er in een regio overlijden om het noodzakelijk te maken dat een colonne vrachtwagens nodig is om mensen op te halen?

 30. Ons DNA is bekend bij de overheid
  Een vingerafdruk is ook bekend
  Uw naam is gekoppeld aan uw mobiel
  Hele “slimme” meters luisteren mee
  Uw mobiel ziet u, via optiek
  “Ze” weten wat u eet en drinkt, hobby’s
  ,, weten uw gereden km’ ters
  ,, weten uw gezondheid’s status
  ,, weten uw politieke voorkeur
  ,, weten u altijd te vinden !

  Is er zo veel verschil met China ?

 31. Vandaag debat gevolgd. De meeste woordspeling wat Van Dissel uitsprak.
  Waarschijnlijk.
  Verwachten.
  Voorspellen.
  Cijfers, Getallen,groene lijn rode lijn en nog meer kleuren. Ze belazeren de boel waar je bijstaat. Ja natuurlijk wordt iedereen belazerd in de wereld omtrent dit virus. Zal een voorbeeld aangeven als er in Nederland een persoon overlijd moeten de Artsen en dokters een code zo snel mogelijk aan een instantie van de overheid doorgeven op het moment dat de persoon aangemeld is wordt tegelijk alles geblokkeerd bank verzekering enz ook moet men de doods oorzaak aangeven. EN Nu komt het welke code? hart falen. long falen nier falen enz (CORONA?) Duitsland is hier meesterlijk met HUN cijfers maar dat is niet vreemd toch?
  De enigste en ook eigenlijk de klokkenluider op dit moment is de heer Gommers. Die heeft tijdens het debat genoeg sneren gegeven aan de politiek over de aanpak en beloftes van hun kant, en ja natuurlijk komen er nog meer klokkenluiders naar buiten.

 32. De waarheid sneuvelt als eerste in oorlogsituaties. En we zijn in oorlog, met een onbekend, en onzichtbare vijand: het Corona-Virus. De berichten tuimelen vaak over elkaar heen, zodat ik het idee heb voor mezelf; door de bomen het bos niet meer te zien. Verder ben ik van mening dat dit de duistere machten op de achtergrond heel gelegen komt, met name de organen die uit zijn op de NWO. Dat is maar mijn mening hoor…

 33. Spijtig genoeg kunnen we Chinese cijfers niet vertrouwen. De macro-econoom Kees de Kort wijst al jaren op de tegenstrijdigheden van de Chinese economische cijfers. Ook de Chinese cijfers omtrent corona spreken elkaar tegen.
  Nooit moeten we vergeten dat het communisme een schijn-werkelijkheid wil presenteren.
  Altijd weer. En dat kritische geluiden die de schijn willen ontmaskeren (het jongetje dat roept dat de keizer geen kleren heeft) er worden gesmoord.
  Na een tien-jarig beleid van openheid, keert China nu terug naar een beleid van repressie en een verzet tegen buitenlandse invloeden. Net als bij Lenin: toen hij zag hoe de USSR economisch in verval raakte, voerde hij de NEP in. Een tijdelijke vrijheid om te handelen en eigendom te hebben. En zie, binnen een jaar krabbelde de economie er weer bovenop. Om daarna weer af te zakken vanwege de staatsgeleide economie en het beroven van de zogenaamde “rijken”.
  China is als het Potemkin dorp: schijn boven werkelijkheid.
  Net als in Noord- Korea.
  Alle informatie uit China staat in dienst van De Partij. Vergeet dat niet. Geen onafhankelijke kritische vrije pers.

 34. Wanneer wordt China verantwoordelijk gehouden voor het genetisch gemanipuleerd corona virus dat ontsnapt is uit een laboratorium in Wohan. Corona-virus made in China, toch?

Comments are closed.