Ik ‘Jab & Go!’ Ryanair hint in advertenties op verplicht vaccinatiebewijs voor reizigers

—————————————————————————————————————————————-

Singapore Airlines lanceert als eerste luchtvaartbedrijf Covid-paspoort – Bijzonder trieste kerst voor duizenden vrachtwagenchauffeurs die vastzitten in Engeland, zonder restaurant, zonder supermarkt en zonder WC’s in de buurt

—————————————————————————————————————————————–

Beloften, toezeggingen en andere uitspraken van politici en bedrijven blijken in deze tijd vaak geen enkele waarde meer te hebben. CEO Eddie Wilson van luchtvaartmaatschappij Ryanair verklaarde onlangs dat voor reizigers voor korte afstanden, zoals binnen Europa, vaccinaties waarschijnlijk geen verplichting worden. Nu adverteert het bedrijf met de slogan ‘Boek Zomer – Vaccins komen eraan – Jab & Go!‘.

‘Jab & Go!’ – alsof een vaccinatie van dezelfde orde is als een shampoo (de ‘Ik Wash & Go!’ reclame in de jaren ’90).

De advertenties wekken de indruk dat medewerkers van Ryanair straks bij de ingang van de Gate klaarstaan met injectiespuiten, maar dat is natuurlijk niet het geval. Waar het wel op lijkt te duiden is dat reizigers ook binnen Europa om een vaccinatiebewijs zal worden gevraagd.

Singapore Airlines lanceert Covid paspoort

Eerder had CEO Eddie Wilson nog gezegd dat dit eerder voor langeafstandsvluchten zal gaan gelden. Zo kondigde het Australische Qantas onlangs al aan dat reizigers moeten bewijzen dat ze tegen Covid-19 zijn gevaccineerd. Het is echter Singapore Airlines dat als eerste luchtvaartbedrijf daadwerkelijk een Covid-paspoort lanceert, met daarop de test- en vaccinatiestatus van iedere reiziger.

In november kondigde een Britse reisorganisatie aan Qantas te gaan boycotten vanwege dit ‘no jab, no flight’ beleid, omdat mensen altijd de vrije keus dienen te behouden.

Ryanair haalde zich deze week de woede van veel klanten op de hals, toen het weigerde restitutie te verlenen aan mensen die naar diverse Europese bestemmingen wilden vliegen (1), maar wier vluchten werden geannuleerd omdat de grenzen werden gesloten vanwege een zogenaamde – en nog altijd onbevestigde – ‘gevaarlijke mutatie’ van het coronavirus in Engeland.

Geen openbaar vervoer voor vaccinweigeraars Frankrijk

Zo komen er van alle kanten steeds meer bevestigingen dat vaccinaties in iedere geval gedrongen zullen worden, oftewel: indirect verplicht gesteld. In ons eerdere artikel van vandaag berichtten we over het Franse kabinet dat vaccinweigeraars wil gaan uitsluiten van het openbaar vervoer.

Volgens een peiling is 59% van de Fransen niet van plan de Covid vaccinaties te gaan halen. Ze hebben hetzelfde wantrouwen als de meerderheid van de Amerikanen en Israëliërs, namelijk dat deze vaccins er wel heel erg snel en met veel dwang en dreiging worden doorgedrukt.

Bijzonder trieste kerst voor vele duizenden vrachtwagenchauffeurs

In de marge van dit onderwerp kwamen de volgende foto tegen van vele honderden vrachtwagens die 18 rijen dik vast zijn komen te gaan bij de haven van Ramsgate, omdat de grenzen werden gesloten vanwege een (nog altijd onbewezen) ‘gevaarlijke’ corona mutatie.:

Omdat het in andere havens ook zo is, kunnen vele duizenden chauffeurs uit tal van landen met de kerst niet thuis zijn. Bij Ramsgate zijn er ook nog eens geen restaurants, geen supermarkten, en zelfs geen WC’s in de buurt.


Xander


(1) Summit News
(Afbeelding: Twitter)


Zie ook o.a.:

25-12: 59% Fransen weigert Covid vaccin en wordt gestraft met uitsluiting openbaar vervoer
23-12: Zorgmedewerkers VS weigeren massaal corona vaccins: ‘Er is teveel wantrouwen’
22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie
18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
14-11: ‘Al 58 luchtvaartmaatschappijen willen reizigers zonder Covid test gaan weigeren’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

60

 1. “We moeten vertrouwen op de deskundigen”, is de mantra als we alle maatregelen voor zoete koek moeten slikken. Maar die “deskundigen” draaien steeds, dat is dus het probleem. Eerst zijn maskers nutteloos, aldus de deskundigen, en plotseling worden ze verplicht. Eerst zijn lockdowns nutteloos, aldus de deskundigen, en plotseling worden ze verplicht.
  Eerst is de aerosolen-verspreiding onzin, waarna de deskundigen plotseling draaien.
  Eerst is ventilatie een non-issue, aldus de deskundigen, en plots is ventilatie wél zinvol.
  Eerst zijn de deskundigen overtuigd van de waarde van de PCR-testen, en plotseling geven de deskundigen toe dat de PCR-testen niet zo betrouwbaar zijn als gedacht.
  Kortom: Juist als het om een persoonlijke ziekte gaat, moet iedereen vertrouwen op zijn persoonlijke ervaringen! Want die ‘deskundigen’ tasten behoorlijk in het duister, gezien hun herbezinningen! En het gaat wél over jouw persoonlijke leven!
  Als niemand van de heersende opinies zich verdiept in de kwalijke kanten van een mRNA vaccin, dan weet je, als gewone jongen op boerenklompen, dat je eenzijdig, en dus vals, wordt voorgelicht.

 2. https://www.nu.nl/285152/video/von-der-leyen-met-vaccin-weer-op-vakantie-en-vrienden-bezoeken.html
  Denkt die domme hersenloze huisvrouw die door niemand is gekozen of enig democratisch fundament heeft nu serieus dat de rest van Europa net zo achterlijk is?
  We gaan nooit meer terug naar hoe het was, tenzij we massaal de straat op gaan en er geen stoeptegel blijft liggen. Vanaf morgen allemaal stoppen met werken en dit monsterlijk en fascistische systeem overeind houden. Stoppen met luisteren naar de emmers bagger en bangmakerij die de politieke idioten zomaar denken over ons uit te kunnen storten.

 3. https://tpo.nl/2020/12/27/zorgsector-boos-op-jaap-van-dissel-na-denigrerende-opmerkingen-over-personeel-verpleeghuizen/
  Deze man heeft het maanden vol gehouden om mondkapjes als niet relevant te bestempelen.
  Deze man wist in februari nog zeer zeker dat het virus uit Wuhan Nederland niet zou treffen.
  Deze man heeft tot nu toe flink verdient aan deze malaise.
  Als ik deze man hoor beweren dat de tweede golf te voorkomen was geweest wijs ik naar de rest van Europa.
  Kortom deze man is een waardeloze fantast die niet geschikt is omdat hij hard werkende mensen die keihard werken voor een aalmoes zonder pardon tot op het bot beledigd.
  Maar wat zeker is, is dat veel levens gespaard hadden kunnen worden als deze man gewoon zijn werk had gedaan. Maar deze man is daar niet toe in staat of wordt in beslag genomen door het simpele feit dat de eigen beurs zwaarder weegt dan mensenlevens.

 4. https://twitter.com/HenryJP5/status/1342829244473372672
  Deze man is werkelijk met een missie bezig. Oogkleppen op, verstand op nul, er is dus ook op geen enkele manier redelijk mee te praten. Drammen en pushen heeft nog nooit tot iets geleidt en dat gaat nu ook niet gebeuren. Hij liegt ook nog eens want de bijwerkingen op lange termijn kunnen gewoon niet bekend zijn. Nu begin ik te begrijpen wat Syp Wynia werkelijk bedoelde:
  https://www.wyniasweek.nl/wynias-week/als-de-staat-een-beest-wordt-machteloos-tegen-de-macht/
  Dat geldt dus zeker ook op dit dossier.
  Oh enne Hugo ik heb nog nooit een frikandel op.

 5. @ Amo: 4:57 pm. op 26/12. Juist gezien van U. Daaruit blijkt maar weer, dat deze fantasie-maatregelen, geen sikkepit verandert heeft ten aanzien van het Coronavirus. Hoe duidelijk moet het nog worden, aleer de schellen van de ogen vallen bij de grote massa?

 6. The Big Reset en Agenda 21 is begonnen……
  Het Coronavirus covid 19 is daar maar dit is geen killervirus.
  De wereldeconomie is stuk en het Coronavirus is de oorzaak (als men de politiek gelooft)
  Wij horen alleen maar Corona meer niet dit is om angst te zaaien….
  Je hoort vaak de term Big Build Better….de overheid maakt het midden- en kleinbedrijf stuk en bouwen deze weer op met nieuwe regels en wetten..
  Het jaar 2021 zal ingaan met massa werklozen,Banken die omvallen en waarschijnlijk een inflatie van de euro…

  De burger gaat de hoofdprijs betalen (deze wordt hun vermogen afgenomen)
  Wij moeten de straat op om dit te verhinderen, politici moeten veroordeeld worden ook de grote instituten zoals Bill Gates, Klaus Schwab (economic forum) W.H.O. etc.. voor de economische en sociale schade…

  Kijk naar de site van Markus Krall (econoom) ,Ernst Wolff (journalist en schrijver) , Wolfgang Wodarg (longarts)
  Wij leven momenteel in een dictatuur het volk wordt bedrogen,gegijzeld,verarmd en onder druk gezet dit is een verminking tot doodslag.

 7. Ben benieuwd of ze de piloten ook gaan vaccineren. De FAA in de VS heeft inmiddels besloten om piloten vrij te stellen. Ik vraag me af waarom.

 8. Leugens, leugens en meer coronaleugens .
  Het is zo jammer dat het overgrote deel van de bevolking niet wat verder kijkt dan hun neus lang is.
  Want als ze dat wel zouden doen, dan was het direct over met de nep coronapandemie.
  https://niburu.co/het-complot/15842-leugens-leugens-en-meer-coronaleugens

  Het Outbreak Management Team is een onwenselijk belangenclubje (1)
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/25/het-outbreak-management-team-is-een-onwenselijk-belangenclubje-1/#more-16734
  Het Outbreak Management Team is een onwenselijk belangenclubje (2)
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/26/het-outbreak-management-team-is-een-onwenselijk-belangenclubje-2/#more-16763
  De staat zelf heeft geen enkele rooie cent, het gaat dus ten kosten van uw belastinggeld.
  Het zijn gewoon zakkenvullers, zonder geweten.

 9. @Boorzalf. Jan Snoek, die zeer op de achtergrond blijft, heeft de tekst geschreven voor kerst in samenwerking met de koning. Geen politicus kwam er aan te pas.

 10. En over burgervliegerij Ryan-air e.d. Waarom zou je nog een vliegtuig nemen, en waarom heb je uberhaupt zo vaak een vliegtuig nodig?! En zo wel, vertel mij eens hoe je aan al dit geld komt om zoveel te kunnen vliegen!? Waarom heb jij tien keer of duizend keer meer geld dan mij?

 11. Gelukkige en positieve kerstdagen Xandernieuws, en iedereen bedankt voor alle forumberichten. Een schat aan bijna niet te vast te leggende universele kennis.
  Maar het werd/wordt wel gelezen.

  Sterkte, in alles wat voorheen nog een beetje aan de winter (sinterklaas, kerst, oud en nieuw) deed denken en deels werd/wordt afgepakt.

  Een ‘GEBOORTE’ van een nieuw ‘zonnebaanjaar’ is weer een feit.
  En zeer welkom in dit psychopatische kunstmatig kaalgehouden winderige Nederland (Friesland) in deze verlengde herfst (dankzij landbouw en veesector).
  Vanuit het V.N gezeik over klimaat maar vanuit V.N landen wel weermanipulatie en kaalslag.
  Kaal zodat mensen absoluut minder de fiets zullen pakken en kaalslag voor bijvoorbeeld winddoorvoer richting Microsoft-turbinepark. De kerstbomen met verlichting.
  Zo’n onderwerp eerder al behandeld op compleetwebsites maar pas in mainstream media, en ook nog in grapjeformaat aan de bevolking gebracht in Zondag met Lubach.
  En zo vele honderden andere voorbeelden.

  De meeste landbouwers die terecht hun straf hebben gekregen omdat ze niet meer bomen en bosjes wouden planten om CO2 en stikstofverbindingen op te laten vangen (eigen innovatie)
  De afgelopen twee weken honderden bomen gezien die aangemerkt zijn met witte kruizen. Door Gemeente en provincie. Waarom? Omdat de naastliggende groot grondeigenaren niet meewerken en nukkig zijn als het vee dat ze hoeden (CDA Omrop Fryslan als dominee op de radio).
  Dat deze lieden nog de meest grote staking in afgelopen Nederlandse geschiedenis
  hebben gevoerd zegt iets over het nieuwe normaal, maar is absoluut alles behalve normaal.
  Dit in contrast met de kerstbomen die men nog mag hebben, maar toch voor sommige kerstboomverkopers een halt is toegeroepen.

  Echt bijna alles gaat kapot en achteruit en de meesten kunnen alleen om hun eigen hachje denken en hebben er niet het vertrouwen in dat men elkaar onderling zou kunnen ondersteunen in het minimale als alles weg zou vallen.
  Had men (Oooh die emotionele) complot/compleetgekkies en compleetwebsites niet jarenlang als onbenullen weggezet dan zou 2021 er totaal anders uitzien.

 12. Mensen worden door angst aan te wakkeren voor het virus o.a. via de media, massaal klaargestoomd voor de komst van de antichrist

  Angst maakt dat mensen volgzaam en slaafs worden

 13. Twee noodopvanglocaties (kosten vele miljoenen) werden tijdens de eerste golf weer gesloten. Kennelijk waren er te weinig patiënten om ze te vullen. Dit, terwijl er voortdurend werd geroepen dat de zorg overbelast zou gaan raken.
  Nu beweren sommigen dat de noodopvang niet nodig was vanwege de maatregelen. Momenteel gelden die maatregelen echter weer (+ maskers) maar nog steeds wordt er geroepen dat de zorg overbelast gaat raken. Dus die maatregelen halen niks uit?
  En zelfs in Duitsland roept men dat de zorg overbelast gaat raken. Terwijl Duitsland strenger en strikter was dan Nederland (inclusief een langduriger maskerplicht) en dat land niet overbelast raakt vanwege meer dan voldoende middelen.
  Gelegenheidsargumenten worden rondgestrooid uit de losse pols. Hoe kun je die overheden nog vertrouwen. De rechtsstaat wordt afgeschaft.

 14. @ amo 12.19 h. Volgens links is 1+1 altijd 11.
  Praat met een links brein niet over een andere mogelijkheid, want een links brein begrijpt dat niet en zowel gaat dat linkse brein in de ontkenningsmodes en leugenstand.
  Volgens een links brein zijn het de stieren die kalveren en als jij zegt dat het de koeien zijn, ben jij volgens dat linkse brein meteen een fascist of rechts extremist.

 15. We leven in krankzinnige tijden, de waarheid is de leugen en omgekeerd. Mensen zijn depressief, ongelukkig en eenzaam. Onze volksvertegenwoordigers komen met `hun` oplossing voor al deze problemen. Luister vooral niet naar het gezonde verstand en ga met de kudde willoze schapen mee en word er deel van. Zijn wij doemdenkers of weigeren we om volgzaam te zijn? Je moet sterk in je schoenen staan om tegen de stroming in te gaan. Je staat voor paal en zal worden uitgelachen. He is belangrijker dan ooit tevoren om een eigen mening te hebben en daarbij te blijven, je moet het maar durven! Ik kies voor de waarheid, vrijheid en laat me niet onder de duim houden. Liever sterven als een patriot dan leven als een lafaard. Het vrije westen zal de komende decennia verdrongen worden door een communistische dictatuur zoals we die in China kennen. Het land van de rising sun neemt één voor één onze bedrijven over zodat we onder de Chinese CAO gaan vallen. U kunt wel raden wat dit betekent voor de welvaart van de gewone man. Het westen is failliet en de Chinezen ruiken bloed. Niet de Islamieten met hun zieke Sharia wetten vormen het grootste gevaar voor de westerse beschaving maar China. the 4th industrial revolution of big data.

 16. @ Adriaan W, beste
  Theorie én praktijk komen, en dat is heel uitzonderlijk, samen. Onder het motto : niet omdat het moest, maar omdat alles scheen te kunnen, heeft de Westerse consument, gemakshalve ….. de eigen economische toekomst de strot om gedraaid.

 17. Ik weet het, mensen zullen zeggen dat China toegang nodig heeft tot onze markten, maar in werkelijkheid hebben ze het punt bereikt waarop zij (en hun andere handelspartners) Noord-Amerika en het Westen niet langer nodig hebben, vooral met onze falende valuta’s.

  Goed stuk Adriaan alleen met dit stukje ben ik het niet eens. Je ziet nu , as we speak, dat de Amerikanen het zat zijn dat hun technologie door China wordt gejat. Doen niet alleen de Verenigde Staten zoals Apple maar ook van Samsung. Zonder het jatwerk lopen ze minstens 3 generaties achter in technologie. Kortom, China wordt uitgehongerd door het westen en daar reken ik dan ook Samsung toe.

  Past verder wel in het plaatje waarom de detailhandel dicht moet. Wij krijgen ook niks meer geleverd door Ali voor het bedrijf van mijn vrouw. Vreemd. Gebeurde nooit.

 18. Jack Heart – The Great Reset

  Door Jack Heart -24 december 202091596

  Peter Colt en de grote reset
  Peter Colt is een lezer, Facebook-vriend en beschermheer, verder weet ik niet veel over hem. Ik weet echter wanneer iemand het heeft vastgepind. Deze kerel is geen amateur, het is lang geleden dat ik een analyse las van een situatie waarin ik me bewust ben van alle feiten die volkomen logisch zijn. Peter legt zelfs uit waarom je lokale Walmart-planken leeg zijn. Vrolijk kerstfeest…

  Ik zal proberen het nog een keer uit te leggen. Ze kunnen hun geweldige reset pas krijgen als ze ieders bedrijf hebben vernietigd en iedereen hun baan hebben gekost. Want als ze gewoon de wereld zouden sluiten, of de mensen zouden laten ontdekken dat het monetaire systeem is ingestort en dat ze al bankroet zijn (hun spaargeld is nu waardeloos), zouden de mensen in opstand komen. Dat is de reden voor de neppandemie. Het is er om mensen te laten geloven dat de stillegging en de daaruit voortvloeiende economische ramp onvermijdelijke gevolgen waren van het ‘virus’, waardoor mensen geen verhaal meer hadden, of in ieder geval geloven dat ze er geen hebben.

  De wereldwijde totale economische ineenstorting begon serieus in september 2019. De economische verwoesting is onvermijdelijk, maar de mensen mogen dit niet begrijpen, tenzij ze beseffen dat het economische systeem zelf was dat instortte. Het moet de mensen niet worden toegestaan ​​te onderzoeken of te begrijpen waarom de ineenstorting van het vorige systeem onvermijdelijk was, anders zullen ze de schuld kunnen geven waar de schuld ligt.

  Ze kunnen de neppandemie niet beëindigen voordat ‘het’ de economie volledig heeft vernietigd. Daar is het voor; het is een dekmantel voor de economische ineenstorting die meer dan 1 jaar geleden begon. Ze willen niet dat mensen beseffen dat de valuta nu waardeloos is. Als de mensen de waarheid wisten, zouden we allemaal letterlijk binnen een maand verhongeren. Het wereldwijde kredietsysteem zou instorten, er zou geen voedsel of brandstof worden geleverd, enz. Omdat niemand onze nu waardeloze valuta voor hun goederen zou accepteren. Dat is de reden dat het angstniveau voor deze ‘pandemie’ maximaal moet worden gehouden; iets minder zou ertoe leiden dat mensen zich afvragen waarom een ​​totale stopzetting nodig was. Helaas vereist het bijbrengen van de grootste mate van angst dat mensen bang worden gemaakt om zelfs hun dierbaren te zien, vandaar het verbod op bijeenkomsten, zelfs met Kerstmis.

  Deze neppandemie zit al meer dan een decennium in de plannen om te worden gebruikt als een middel om de verwoesting te verzachten die onvermijdelijk was in de onvermijdelijke ineenstorting van het economische en monetaire systeem waarvan de toekomstige mogendheden zeker zouden komen. Het monetaire systeem van de wereld stond tenslotte al sinds het midden van de jaren negentig op de loer. Het is geen Deep State truc van de staat om Donald Trump te ruïneren, noch is het een plan van Trump om de noodsituatie te gebruiken om voor altijd aan de macht te blijven, maar twijfel er geen moment aan dat politieke partijen de ‘pandemie’ melken voor alles wat ze kunnen krijgen het.

  De reden voor de mandaten voor niet-essentiële goederen op detailhandelsniveau is om te verbergen dat veel van deze goederen gewoon niet beschikbaar zijn om opnieuw te worden bevoorraad. We bevinden ons midden in een complete wereldwijde economische ineenstorting die wordt afgedekt door het drukken van geld door de centrale banken. Veel buitenlanders zullen onze valuta niet meer accepteren, waardoor het moeilijk wordt om veel dingen te importeren. Ik weet het, mensen zullen zeggen dat China toegang nodig heeft tot onze markten, maar in werkelijkheid hebben ze het punt bereikt waarop zij (en hun andere handelspartners) Noord-Amerika en het Westen niet langer nodig hebben, vooral met onze falende valuta’s. Ik verwacht dat er alleen veel handel wordt gedreven met China en andere plaatsen, waarbij de overheid een overschot van de betaling ophoest om buitenlanders aan ons te laten verkopen. Het zou gewoon een deel zijn van de noodhulpgelden die tegenwoordig zo snel met honderden miljarden worden gedrukt. Je zult er op het nieuws niets over horen; een dergelijke actie zou worden beschouwd als een kwestie van ‘nationale veiligheid’ en daarom onderworpen zijn aan een publicatieverbod (wat de Britten een ‘D’-kennisgeving noemen).

  Is het je opgevallen dat veel dingen die vroeger uit China kwamen, plotseling uit plaatsen als Zuid-Afrika komen, waar hun valuta dezelfde ineenstorting lijdt als de onze? We kunnen alleen handel drijven met anderen die in hetzelfde schuitje zitten als wij. Degenen met goed presterende economieën accepteren onze valuta niet als betaling.

  Goederen die als niet-essentieel worden beschouwd, zijn (voor het grootste deel) goederen die niet zouden kunnen worden aangevuld als de huidige voorraad op is. De overheid kan niet genoeg extra valuta drukken, of genoeg gunsten garanderen, om elk mogelijk item dat wordt geïmporteerd te subsidiëren, en als de planken leeg zouden worden, zou iedereen erop kunnen toezien dat onze economie gefinisht is. Dat is een onaangename waarheid die de toekomstige machten al bijna een jaar voor ons proberen te verbergen. De ‘pandemie’ is hun belangrijkste instrument om die waarheid te verbergen.

  Ze beweren niet voor niets dat deze ‘pandemie’ in China is ontstaan; en dat komt omdat China is waar het merendeel van onze geproduceerde goederen vandaan komt. Nu hebben ze de rechtvaardiging om onze fabrikanten te vertellen dat ze moeten verhuizen buiten China. De VS zijn hier nogal onvermurwbaar over. Zoals ik al zei, buitenlandse naties willen onze waardeloze valuta niet als betaling accepteren, noch zullen ze welke nieuwe valuta dan ook willen accepteren. Daarom moeten westerse naties opnieuw beginnen met de productie van al hun eigen goederen.

  Het is de hoogste tijd voor zowel een protest weer aan het werk onder degenen die zijn gesloten als een staking van de ‘essentiële arbeiders’. Je hebt niets te verliezen dat je niet al gepland hebt om te verliezen in hun masterplan de ‘grote reset’. Als ik jou was, zou ik nu uitstappen en het beste maken van de tijd die over is voor voorbereiding; of het nu met familie is, of gewoon met jezelf om jezelf te scharen voor de komende strijd. Je zult in de toekomst jezelf in de spiegel moeten kunnen kijken en zeggen: “Ik heb het geprobeerd, ik reed niet zomaar door tot de klok de dag des oordeels luidde, samen met hun zieke spel”.

  De economie (het monetaire systeem) is voorbij, dat is de hele reden voor deze neppandemie (het is een coverstory). Ze hebben al alles van ons gestolen, maar de samenleving is zich daar nog niet van bewust. Dus blijven werken zal onze huizen of ons spaargeld niet redden; ze zijn al weg, het papierwerk (de grote reset) is gewoon nog niet aan ons gepresenteerd. Het enige dat misschien kan worden gered, is onze waardigheid en vrijheid om opnieuw te beginnen zoals we dat nodig achten. Maar dit zal alleen gebeuren als we nu samen opstaan ​​in verzet; of dat betekent dat we moeten stoppen met werken zodat onze vrienden en familie eindelijk inzien dat de situatie serieus moet worden genomen, of onze bedrijven heropenen en de consequenties verdommen, waardoor ook degenen die het ontkennen de boodschap krijgen dat dit dodelijke ernst is.

  Het geldsysteem was al dood. In augustus 2019 werd onthuld dat de grote Amerikaanse banken begonnen te weigeren met elkaar zaken te doen onder het Interbank Overnight Repurchase System, tenzij ze bereid waren elkaar een premie van 500% op hun gebruikelijke vergoedingen te betalen. De FED werd gedwongen in te grijpen en $ 105 MILJARD per nacht te betalen. In maart 2020 betaalde de FED $ 225 MILJARD per nacht. Bedenk dat dit precies is wat er in de VS gebeurde; de rest van de wereld bevond zich in hetzelfde moeras. Deze neppandemie was in gang gezet om de waarheid te verbergen. Ze zouden de sluiting van het bedrijf aan het virus kunnen wijten in plaats van de bedrijven daadwerkelijk te laten instorten. Het was geweldig. Ze slaagden erin om het voedsel op ieders tafel te houden, en de meeste mensen wisten niet dat ze op de rand van een totale ineenstorting stonden.

  Nu hebben ze de noodbediening van de drukpersen overgenomen; vooral in de VS, waar de FED werd aangevoerd door de schatkist. Ze zullen geld drukken om de economie draaiende te houden, terwijl ze erop staan ​​dat alle export in goud wordt betaald. Het opbouwen van de goudreserves totdat ze genoeg hebben om, zeer tijdelijk, over te gaan op een door goud gedekte valuta die spoedig daarna zal worden vervangen door een valuta die uitsluitend wordt ondersteund door de productiviteit van de Amerikaanse arbeiders en de vraag naar door de VS gemaakte goederen. Canada zal ook oneindig geld drukken, totdat ze Zimbabwe zijn, dan zullen ze waarschijnlijk geen andere keuze hebben dan zich bij de VS aan te sluiten. De burgers zullen het eisen om wat verlichting te krijgen van de verpletterende armoede en schuldenlast. Allemaal onderdeel van het verdomde plan van de Noord-Amerikaanse Unie dat al decennia in de maak is.

  Iedereen die denkt dat de door schulden aangedreven uitgaven niet nodig zijn, begrijpt niet wat er gebeurt. Het is het enige dat voedsel op tafel houdt in deze economische ineenstorting. Op dit punt zouden zonder tussenkomst van de overheid de kredietmarkten opdrogen, zouden de schappen leeg zijn en zou er geen brandstof beschikbaar zijn omdat geen enkele leverancier betaling in welke vorm dan ook anders dan goud zou accepteren (daarom zou de hele economie tot stilstand komen). Deze schuld wordt nooit terugbetaald, een FIAT-munt is van nature een schuld en kan nooit worden terugbetaald, maar dat maakt niet meer uit. Je bent getuige van “The Great Reset”. Tot dusver is het goed beheerd (dat is waar de neppandemie voor dekt). Ik haat het dat dit gebeurt, maar het was onvermijdelijk sinds ‘we’ centrale banken en FIAT-valuta’s onze economie laten regeren.

  Nogmaals, je moet begrijpen wat er nu gebeurt. CERB zet bijvoorbeeld eten op de tafels van mensen. Ik weet het, de meeste mensen zeggen dat als de uitschakeling er niet was geweest CERB niet nodig zou zijn geweest, maar ze hebben het mis. Als de overheid geen geld uitgaf, te garanderen dat de rentetarieven op nul blijven of misschien negatief worden, maak dan een back-up van alle banken (die overigens allemaal insolvent zijn) en financier (door te subsidiëren) veel andere dingen die dat niet hebben gedaan zelfs aan het licht komen, zouden de mensen letterlijk verhongeren.

 19. “De advertenties wekken de indruk dat medewerkers van Ryanair straks bij de ingang van de Gate klaarstaan met injectiespuiten, maar dat is natuurlijk niet het geval. Waar het wel op lijkt te duiden is dat reizigers ook binnen Europa om een vaccinatiebewijs zal worden gevraagd.”

  Dat is wéér een ballonnetje dat opgelaten wordt om te peilen hoeveel protest er komt tegen het vaccinatiebewijs om te mogen reizen, meer is dat niet.
  Als er massaal verzet is onder de bevolking, dan wagen ze niet om het vaccinatiebewijs in te voeren.
  Als ze het protest minimaal bevinden, een berekenend risico, dan duwen ze het toch door onze strot en is verbod op reizen zonder vaccinatie het begin van het einde want dan gaan ze steeds een stapje verder tot iedereen gedwongen en door chantage gevaccineerd is.
  En waarom beginnen ze dan met de vliegreizen?
  Omdat de meeste mensen maar 1x per jaar het vliegtuig gebruiken om op vakantie te gaan en dit eigenlijk niet zo nauw aan het hart ligt bij de meerderheid van de bevolking en dus rekenen ze erop dat de meesten zich niet echt interesseren aan de regeltjes om te kunnen reizen dus beginnen ze hun duivelse opzet bij de vliegtuigmaatschappijen om de insteek te kunnen maken voor verdere, verholen verplichting tot vaccinatie of uitsluiting van de hele maatschappij.
  Als het publiek aanvaardt dat je wordt uitgesloten om te vliegen als je niet gevaccineerd bent, dan is het maar een kleine stap om je overal in de hele maatschappij uit te sluiten en is de dwang/verplichting tot vaccinatie een feit.

 20. Raphael Bonelli wijst op een uiterst smakeloze voorpagina van een Duits weekblad: Een van de wijzen uit het Oosten biedt het vaccin aan. Smeriger kan een campagne eigenlijk niet worden. En dan ook nog beweren dat een vaccinatie een daad van naastenliefde is. Het is diep walgelijk.

 21. Maurice de Hond wijst op een ‘framende’ Volkskrant (https://www.maurice.nl/2020/12/24/eindjaar-1/). De ‘frame’ moet kennelijk zijn dat critici ‘ultra-rechts’ zouden zijn. Deze zin zegt het: “Maurice de Hond trok de aandacht van onder meer de PVV met zijn ideeën over ventilatie”.
  Het is lachwekkend dat er een verband zou zijn tussen de PVV en het goed ventileren van binnenruimtes. Hoe krijgt iemand het uit zijn pen.
  KRO/NCRV doen hetzelfde met hun Pointer, dat een ‘frame’ presenteert dat de critici ‘banden’ zouden hebben met de Birch Society. Terwijl o.a. de demonstraties in Berlijn lieten zien dat mensen uit zeer diverse stromingen hun bezwaren kenbaar maakten tegen het opzij zetten van de grondrechten.
  Waarom is het willen handhaven van de grondwet en de grondrechten plotseling ‘uiterst rechts’? Dat slaat werkelijk helemaal nergens op.

 22. Het lijkt op een cultureel bepaald verschijnsel, dat corona-gebeuren. Al lange tijd gaat het erover dat iedereen “kwetsbaar” is en “gekwetst” kan worden. Een slachtofferrol wordt gecultiveerd en alleen de overheid zou dan redding kunnen bieden.
  Ook nu verwacht iedereen de redding van de overheid, die regels ‘ter bescherming’ moet voorschrijven en vaccins gaat “aanbieden”.
  Opmerkelijk weinig aandacht is er voor het immuunsysteem van mensen persoonlijk. Sterker: wat overheden opleggen, is juist het verzwakken van de individuele gezondheid. Isolatie, permanente angst, maskers, afstand houden tot iedereen, het zijn zaken die mensen juist verzwakken. Ook de rol van huisartsen met een goedkoop en goed werkend middel, wordt gemarginaliseerd. En dan komt de overheid als reddende engel met dat vaccin? Het is een naargeestige gotspe.

 23. Exact 1 dag voor ze in Frankrijk beginnen te vaccineren komt er zeker wel een Fransman terug uit Londen die besmet blijkt te zijn (maar zonder symptomen) door de “nieuwe” Britse variant van het coronavirus, die zogezegd tot 75% besmettelijker is. Maar, zo voegen de media er sussend aan toe, het vaccin biedt ook daar bescherming tegen. Een perfecte timing. Denken ze nu écht dat we zo dom zijn om daar in trappen?

 24. @HE : Ja, dat geloof ik ook, we zijn met teveel, ik heb dat al een paar keer geschreven op deze website, er zit een plan achter. Shalom

 25. De grote transformatie “The Great-Reset” – de weg naar het digitale concentratiekamp.
  De “Grote Transformatie” is een agenda die onder verschillende namen naar ons wordt gebracht. Synoniemen hiervoor zijn bv. “Green Deal” of Agenda 2030. In wezen gaat het altijd om de implementatie van een nieuwe communistische / socialistische wereldorde onder een “wereldregering”, dat wil zeggen een mondiale dictatuur.
  Als men de drijvende krachten achter deze inspanningen zoekt, moet men op zoek gaan naar actoren die ook over de gepaste machtsmiddelen beschikken.
  ‘Financiering’ naast winst.
  Met de vrije markt verdwijnt vrijheid voor de gewone man.
  “Vierde industriële revolutie” wordt verondersteld instrumenten te verschaffen om de mensheid tot slaaf te maken.
  https://unser-mitteleuropa.com/die-grosse-transformation-the-great-reset-der-weg-in-das-digitale-konzentrationslager/

 26. @ Hendrik: 10:54 pm, op 25/12. Daar heeft U volkomen gelijk in. Alleen de grote massa van onze bevolking, blijft de leugens geloven van onze overheid, en de politiek-correcte politici. De werkelijke pandemie=angst.

 27. Satan krijgt zijn laatste periode ,waar de meerderheid van de mensheid gewoon in zal trappen!De meerderheid van de aardbewoners
  zullen uiteindelijk gedwongen gevaccineerd worden ,wat in een latere fase uitmondt in het verplicht aannemen van het getal van het beest!

 28. Voor Mengele en Eichmann zou deze tijd ideaal zijn voor medische experimenten op argeloze mensen.
  .

 29. Kort door de bocht : mijn lijf wordt niet tegen mijn wil gepenetreert door noch een mes, een kogel noch door een , door zgn medici verstrekt ,vaccin voor ieders zgn bestwil , waardoor je de rest van je leven gaat afvragen of een raar opgelopen kwaaltje niet door dat verrekte vaccin is gekomen.
  Degene die dat wel tegen de wil van een individu verstrekt is ronduit een crimineel ook al leert een (corrupte) wet of theorie anders , en het geeft toch te denken dat wanneer een dergelijks iets onder zulke hoge druk verstrekt moet worden dat er toch wel degelijk iets aan de hand is en dat de burger die het moet ondergaan zijn of haar belangen niet op de eerste plaats staan , want dan zou men wel uit zichzelf in de rij staan.
  Voor mij heeft de farma industrie al jaren geleden elke geloofwaardigheid verloren middels de melkkoe die kanker heet ,daarbij komt de politiek, die duidelijk niet meer in staat is het hoofd te bieden aan grote tech bedrijven en is gaan opereren onder de laffe noemer van : if you cant beat them then join them , en kan hier mee allebei afgeserveerd worden en staat de bevolking er tegen torenhoge kosten alleen voor , te danken aan een afwachtende houding en het wegkijken van de waarheid ,omdat die inderdaad te erg voor woorden was.
  Daar waar instanties hun dienende taak inruilen voor dwingelanderij is dan ook gewoon sprake van dictatuur en is men gewoon in oorlog met de doelgroep !

 30. Als ik Bill Gates zou zijn had ik inderdaad filmpjes laten maken van zustertjes die flauw vallen na de vaccinatie. Het moet ook een beetje echt lijken. Dat zorgt voor een hoop extra anti vax en dat moeten ze nu juist hebben want dan moordende we elkaar straks uit, De haat naar elkaar spat er al vanaf, de efficiëntste de mooiste manier om schonen handen te houden. Hoe moord je snel 6. Miljard mensen uit? Da sniet zo moeilijk vraag het de Tutsi s in Rwanda maar en overigens ook de gematigde Hutu s gingen eraan. Dat was alleen in dat piepkleine land al een miljoen in 3 maanden. De eerste 3 miljard kunnen over 6 maanden weg zijn en de rest sterft een hongerdood totdat ze 500 miljoen slaven overhebben. Ondertussen hebben hebben ze alle bedrijven in handen waar ze die 500 miljoen te werk stellen.
  Ze moesten alleen de boel versnellen met de vaccinaties want als 80 % ze niet neemt gaan ze hangen. Letterlijk hangen maar ben bang dat ze de gewilde slachtingen gaan krijgen.
  Nee het oude normaal komt nooit meer terug.

 31. @Cefas schreef:
  25/12/2020 om 11:02 pm
  W.A.staat dichter bij het volk dan de meeste politici?????
  Hij leest echt niet voor uit eigen bundel, zijn tekst is gemaakt door politici. Als het een echte vent was kwam hij op voor de boeren, gele hesjes, en alle andere mensen die het beleid van het kartel politiek meer dan zat zijn. Hij moet eens een keer een standpunt in nemen van wat het volk wil, uit de EU en grenzen dicht.

 32. Patiënten die ik verzorg/verpleeg altijd gerustgesteld als zij werden getreiterd of onjuist werden behandeld door nare collega’s, dat zij geduld moesten blijven hebben, dat God hun helpt en hen verlost van ellende. Verassend genoeg bleek het uiteindelijk altijd zo te gaan. Heb geduld en vertrouwen, vraag God om hulp, WIJ worden dan ECHT verlost van de naarlingen. Een voor een gaat straks vallen en degenen die geloven zullen t zien.
  Iedereen een zalig kerstfeest

 33. Beste mensen, het wordt in toenemende mate duidelijk dat deze wereld en maatschappij op z’n eind loopt, althans in de huidige vorm. Het is dus zaak u te bekeren tot de Zoon des Mensen, de Here Jezus Christus die als een onschuldig Lam de marteldood is gestorven aan het kruis voor onze zonden. Ieder die dit en gelooft dat Hij op de derde dag is opgewekt uit de dood zal behouden worden.

  Wacht er dus niet te lang meer mee, als dit nog niet is gebeurd. Afgezien van het eindtijd gebeuren heeft u ook geen garantie voor uw volgende ademtocht.
  En er zijn maar twee plaatsen waar u naar uw dood toe kan gaan, de hemel of de hel.

  De hel is de eeuwige plaats voor degenen die de genade van de Here Jezus Christus verwerpen.

 34. De Koning had het in zijn kersttoespraak over de Manische Media Machine. De spijker op de kop. De koning begint door de krijgen wat er aan de hand is in ons land, daar kunnen de politici nog een voorbeeld aan nemen. W.A.staat dichter bij het volk dan de meeste politici en helemaal met Rutte en co en zijn kartel-kabinet.

 35. Het eisen van een vaccinatiepaspoort door reisorganisaties of andere dienstverleners komt neer op gedwongen vaccinatie, en dat is in strijd met de Neurenberg protocols van 1949.

  Zoiets opleggen is een inbreuk op de mensenrechten. MIJ gaan ze niet vaccineren met een vaccin, dat in 18 jaar proberen nooit werkte ( mRNA technologie ) en nooit goedgekeurd werd, omdat bij dierproeven de bijwerkingen verschrikkelijk waren : na vaccinatie en blootstelling aan het “wilde virus” werden de proefdieren NOG zieker en/of stierven massaal.

  Een normale ontwikkelingsduur is 8-12 jaar, en nu gaat men dat opeens op 8 maanden klaren. En de dierproeven …. die slaan we NU eventjes OVER.

  2 bronnen :

  https://www.bitchute.com/video/Q1MMB4V3RvQo/?fbclid=IwAR3faNRysb1LNCYGiv8GcuPRsu4VSq79D8TQBaoBvp7h5F8yvlERYYk6pUY

  https://www.facebook.com/chastidy1/videos/10218692143591863

 36. Grenzen met UK gesloten.
  Even de ongehoorzame britten uithongeren met kerstmis, en terwijl de europese toeleveranciers/ vrachtwagenchauffeurs en hun gezinnen, ook kapotmaken.
  Valt hij nog altijd niet ?
  @xander, is het niet mogelijk om een teller op uw pagina te plaatsen, dat voor elk artikel het aantal bezoeken aangeeft, zodat de forumgangers kunnen zien, dat we niet enkel met een paar complotdenkers zijn ?

 37. Singapore airlines gaat als eerste reispas invoeren.
  In Singapore gaat de volgende jaarlijkse vergadering door van schwab en aanverwante sociopaten/psychopaten .
  Valt de euro ?

 38. PCR-test fabrikant geeft toe: de helft van degenen die positief testten, is mogelijk niet besmettelijk.
  Olfert Landt, directeur van een fabrikant van PCR-tests, gaf in een interview toe dat de tests geen informatie geven over de besmettelijkheid van de geteste persoon. Mogelijk is de helft van degenen die positief testten op SARS-CoV-2 niet besmettelijk.
  https://de.rt.com/inland/110981-pcr-test-hersteller-raumt-moglicherweise/
  Maar dat feit weten wij al maanden, maar de MEDIA angst moet er wel ingehouden worden

 39. Sinds wanneer geven grote concerns om mensen. Het draait bij hun toch maar om één ding: Geld ! Mijn conclusie: Ryanair op de persoonlijke blacklist. Als we dit soort bedrijven massaal niet meer gebruiken, zijn ze zo kapot. Eventjes de rollen omdraaien !

 40. De gevolgen van goddeloosheid worden zichtbaar. Het jarenlang gieren van het lachen om grappen over God, Christus
  en de kerk betaalt zich nu uit. En ik vrees dat die beledigde God, die een vader had willen zijn nu zegt, doe het nu maar zelf.

 41. @ Doordenker schreef:
  25/12/2020 om 3:43 pm
  Waarmee u aangeeft de uitslagen te vertrouwen.
  Nou ik doe dat niet, al jaren niet.

 42. We moeten zo snel mogelijk af van al die idiote politici.
  Overigens dat zijn maar zielige trekpoppen die slaafs de bevelen uitvoeren van hun meesters.
  Dat zijn de WHO,WEF. de Deep State of hoe ze ook mogen heten.
  Het aller ergste is het feit dat ze de media volledig onder controle hebben en ieder gezond tegen geluid
  elimineren. Mensen het zwijgen opleggen is vandaag de dag heel simpel. Je hoeft ze alleen maar te labelen
  als klimaatontkenners, antiivaxers, aluhoedjes, holocaust ontkenners ect.
  Een protest, waartegen dan ook, worden volgens de mainstream media alleen ondernomen door hooligans,
  Nazi tuig of antisemieten.
  Er is geen vrije pers meer!!!! De democratie, als hij al ooit heeft bestaan, is dood !!!
  Cocid-19 =Trojan horse = Great Reset

  Ik kan jullie van harte aan bevelen:www.jensen.nl

 43. https://www.nu.nl/coronavirus/6036016/veel-gebruikte-sneltest-minder-betrouwbaar-dan-gedacht.html
  Er is geen enkele test betrouwbaar. Niet als sneltest maar ook niet bij de GGD.
  Echt alle TPR test methodes zijn waardeloos. Het idee is dat de schaapjes angst wordt aangepraat met aantallen die feitelijk helemaal nergens op slaan.
  Laat die angst niet toe in uw systeem en ben gewoon uzelf.
  Uw regering liegt, bedriegt en heeft geen oplossing. De oplossing die ik heb gevonden is heel simpel. Wees jezelf, weiger vaccinatie en laat je nooit onder druk zetten.

 44. @ willy: 3:40 pm. Ze willen ons niet alleen zot, maar kapot maken Willy. Er steekt het duivelse plan achter, om de mensheid te reduceren tot 500 miljoen mensen. Ze willen ons vermoorden, zo is het.

 45. De bevolking draagt de gevolgen van de stem die ze aan politici gegeven heeft.

 46. Het gaat nogal een circus worden dat gedoe met die onnozele COVID, Het is heel erg voor die mensen die vast zitten in de UK om de onnozele reden dat je eerst een test moet ondergaan, waarom? Die mensen willen juist weg uit Engeland! En Frankrijk gaat mensen op het openbaar vervoer weigeren, en bij sommige vliegtuigmaatschappijen moet je dan weer niet ingeënt zijn of de nodige papieren hebben. En na de Brexit wil Engeland dat je vanaf oktober van volgend jaar een internationale reispas moet hebben. Wie kan nog volgen? Nu moet je er niet van terugschrikken dat mensen mentale problemen krijgen, het is duidelijk, ze willen ons zot maken, dat is hun plan. Shalom

Comments are closed.