Greta Thunberg eist dat Facebook alle kritiek op haar klimaatreligie blokkeert

Klim(h)aat godin Greta Thunberg. Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————–

Openlijk twijfelen aan de extreemlinkse klimaatagenda zou het verspreiden van ‘haat’ en een ‘aanval op de democratie’ zijn

—————————————————————————————————————————————-

Nu ze de nieuwe mascotte, beter gezegd godin is van de linksgroenliberale globalistische Nieuwe Wereld Orde elite, eist de veelvuldig bekritiseerde klimaatfascist Greta Thunberg dat Facebook iedereen blokkeert die het waagt openlijk haar econazi-religie in twijfel te trekken. Mensen die vragen stellen bij haar extremistische eisen –die, indien zelfs maar gedeeltelijk ingewilligd, de totale instorting van de Westerse samenleving zullen veroorzaken- zijn volgens Thunberg ‘anti democratisch’ bezig, en zaaien ‘haat’.

De autistische tiener, die tevens lijdt aan ernstige depressies, selectieve mutisme en een obsessieve-compulsieve dwangstoornis, vindt het maar niets dat er zware kritiek is op haar communistische klimaatagenda. Dat ze altijd automatisch van haar eigen gelijk uitgaat en ongevoelig is voor de argumenten van anderen –hoe sterk die ook zijn onderbouwd- is weliswaar iets wat bij de meeste vormen van autisme hoort, maar ze had niet verwacht dat lang niet iedereen staat te springen om haar agressieve, beschavingsverwoestende plannen te omarmen en uit te voeren.

Greta roept daarom Mark Zuckerberg op om met zijn digitale laars al haar (en daarmee ook zijn) tegenstanders van Facebook af te trappen. ‘Net als veel anderen vraag ik me af of ik wel op Facebook moet blijven. Het toestaan van haatspraak, gebrek aan feitencontrole, en natuurlijk de inmenging in de democratie… en veel andere zaken zijn erg schokkend.’

Twijfelen aan klimaatpropaganda is ‘haat’

Iedereen die haar buitengewone inzicht en kennis van het klimaat in twijfel trekt is schuldig aan ‘het constant verspreiden van leugens en complottheorieën’, waarmee de ‘democratie’ zou worden aangevallen. Mensen die haar radicale klimaatpropaganda ontmaskeren verspreiden in haar ogen ‘haat’, die ‘makkelijk kan worden gestopt als Facebook dat wil.’ Aangezien dat (nog) niet het geval lijkt verwijt ze Zuckerberg ‘een verontrustend gebrek aan het nemen van verantwoordelijkheid’.

In Greta’s wereld wordt maar één ‘logisch’ antwoord op haar absurde klimaatplannen geaccepteerd, en dat is totale goedkeuring en instemming. Niet met haar eens? Dan ben je een ‘ontkenner’ of ‘hater’, die permanent zou moeten worden gecensureerd en geblokkeerd.

Minister Ollongren wil ‘extreemrechts’ van internet halen

Zo werkt de wereld niet – althans, nog niet, want ook in het ooit vrije Westen wordt er hard aan gewerkt om een totalitair controlesysteem zoals in China te op te zetten. Zo publiceerde minister Ollongren van BiZa onlangs een tamelijk schokkend rapport (‘Politieke en sociale media manipulatie’) waarin ze impliciet aangaf een einde te willen maken aan de vrijheid van meningsuiting van ‘extreemrechts’ op het internet.

Onder het kopje ‘extreemrechts’ valt zo ongeveer iedereen die het niet eens is met de extreemlinkse klimaat/immigratie/EU-superstaat agenda van haar antidemocratische partij D66, die zoals iedereen weet niets anders dan de proxy partij van GroenLinks in het kabinet Rutte is. Het promoten en verspreiden van iedere andere mening of politieke koers is volgens Ollongren automatisch ‘junk news’, terwijl de linksradicale vergaarbak Joop.nl door haar ‘mainstream’ wordt genoemd.

Het zal daarom weinigen verbazen dat de angst- en paniek zaaiende Greta Thunberg, opgevoed door twee openlijke Antifa ouders, als een soort messias en godin wordt vereerd in die kringen en op die sites, net als haar plannen voor een totalitaire klimaat-wereldregering met onbeperkte massa immigratie en de totale afbraak van de Westerse ‘fossiele’ samenleving, wat het einde zal betekenen van onze huidige welvaart.  Dat er hierdoor tientallen tot honderden miljoenen slachtoffers dreigen te vallen voor een niet bestaande, volledig verzonnen klimaat’crisis’, lijkt niemand van hen te deren.

 

Xander

(1) Natural News
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


Zie ook o.a.:

25-10: ‘Nu al jaarlijks 400.000 boeren minder in EU door klimaatbeleid, voedseltekort het gevolg’
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
01-10: Boeren in opstand tegen linksgroenliberaal afbraakbeleid van Nederland
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
11-09: Wereld Meteorologische Organisatie neemt afstand van Westerse klimaathysterie
08-09: Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit
02-09: NASA erkent dat klimaatmodellen 100x nauwkeuriger moeten voor juiste voorspelling
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
12-07: Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering
13-03: (/ Alle miljarden kostende maatregelen zullen de temperatuur in ons land met maar 0,00007 graden doen dalen)
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Reacties on “Greta Thunberg eist dat Facebook alle kritiek op haar klimaatreligie blokkeert

 1. ik denk hoe minder je over dit zielige meisje schrijft hoe sneller zij is vergeten en haar achterban, gewoon geen aandacht geven aan dergelijke mensen.

 2. Het is gewoon zielig een kind in te zetten door de klimaatfanatici, ik begrijp haar ouders niet dit meisje heeft al genoeg problemen zonder dat ze misbruikt wordt door dat volk.
  Het wordt tijd dat iemand eens een aanklacht indient tegen deze lui maar dat zal wel onder de mat geveegd worden.
  Ja ga jullie nschamen VN maar niet om het milieu maar omdat jullie kinderen misv=bruiken voor jullie doeleinden.

 3. Denk dat Gunter en Econoom de twee zelfde zijn die al een tijd DDS verpesten met reacties.

 4. @ G.V.

  Autisic and borderline gedrag is in het zelfde spectrum… leer een beetje meervan de subject .

 5. Patiënte Greta Thunberg mag het aureool hebben van het klimaatgelijk bij de jongeren en de paus(!) en de VN doch steeds luider klinken overal de stemmers TEGEN de klimaatwaanzin nu de onvoorstelbare kosten duidelijk worden zoals pas de 11,4 miljard subsidie voor biomassa wat weter in de sloot gooien betekent want het is niet duurzaam!.
  De Telegraaf heeft alle waanzin keurig beschreven: van PFAS tot CO2, van N2O tot onze nationale trots, het aardgas! Men begint het spuugzat te worden Den Haag. Met al je onwetenschappelijke ge-OH Rutte en kabinet V.V.D. C.D.A. C.U. D66. Eruit met jullie volksbedriegers! Mensen lees deze uitstekende samenvatting van het laatste jaar milieu/ klimaat/ hysterie:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1439735619/doorgeslagen-onbegrip-over-groene-maatregelen

  Doorgeslagen! Onbegrip over groene maatregelen

  AMSTERDAM – Het kabinet pijnigt de hersenen over oplossingen voor het ene na het andere milieuprobleem. Burgers kijken met verbazing naar geopperde oplossingen. Wie begrijpt het nog? We hadden al subsidies voor peperdure Tesla’s en de plicht om van het gas af te gaan. Nu dreigen we boeren, bouwers en 130-km borden te offeren, zonder dat ooit echt is gemeten of stikstof de Nederlandse natuur benadeelt. „Het is luchtfietserij. Als samenleving zijn we gek dat we het acceptabel vinden dat dit gebeurt.”

  Dit is een Telegraaf premieartikel wat u desondanks toch kunt lezen als u eerst de cache van uw webbrowser leegmaakt!

 6. En wat,als we een strenge winter te gemoed gaan?Komen dan al die commercieele wetenschappers dan weer met een of andere tegenstrijdige verklaring?verklaring?

 7. Ik heb erg medelijden met dit meisje , ze word juist gebruikt door degenen , die het meest aan Elende op de Aarde veroorzaakt hebben , de Deep State , Wereldelite gebruikt haar nu en dat zijn juist degenen die de Aarde vernietigen met hun oorlogjes spelen , politiek alles bestuderen enz .
  Ik hoop voor Greta , dat er een dag komt dat ze het zelf in de gaten krijgt en dat niet de vorige generatie s burgers enz schuldig zijn maar juist de World Elite ,juist de personen die haar reisjes betalen en nu willen dat het Klimaat en Mileu doeleinden zijn om juist weer meer geld te verdienen en de burger weer te melken ,maar affijn ze is 16 en weet de ware WIjsheid nog niet

 8. @ Indy: 1:04 am. Inderdaad, het beste kind wordt gebruikt, dat heeft ze zelf absoluut niet door. Smerige politieke elite, de Deep State en de NWO, zitten hier achter. Hun voorbeelden waren en zijn Hitler, Stalin en Mao. Ook die zagen er geen been in om kinderen voor hun karretje te spannen.

 9. Wat het niet zo dat haar vijf-koppige bemanning van die zeilboot na aankomst in New York met het vliegtuig is teruggevlogen naar huis? Hoe hypocriet ben je dan. Dat meisje is niet zo zeer gevaarlijk, maar degene die haar geïndoctrineerd hebben, dus haar ouders en god weet wie nog meer.

 10. In de middeleeuwen wist men nog wie “antichrist” was. Maar door het briljante verhaal van Ribera, aangevuld door Lacunza,Scofield, Darby, weet men het nu niet meer. Men denkt dat antichrist nu nog gaat optreden. Beste mensen, daar is antichrist reeds eeuwen mee bezig. Velen zullen “misleid” worden staat geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *