Global Cooling: Op Noordelijk Halfrond ligt 300 gigaton meer sneeuw dan gemiddeld

Groene lijn: de aan de wereld gepresenteerde, opzettelijk vervalste data, om ‘opwarming’ te bewijzen. Paarse lijn: de ongemanipuleerde satellietgegevens, met de èchte trend tussen 1998 en 2016: AFKOELING.

———————————————————————————————————————————–

‘Extreem zeldzame’ kou in zomers Brazilië – Zeldzame zomersneeuw in Australië – Skiresort blijkt te liegen over ‘modder’, of het moet koude witte poedermodder zijn… – VN klimaatrapport: Akkoord van Parijs heeft geen enkele zin om ‘planeet te redden’

————————————————————————————————————————————

Terwijl de mainstream media dagelijks nieuwe klimaathoax verzinsels de wereld in blijven slingeren, om ervoor te zorgen dat u zonder verzet de stapsgewijze afbraak van uw welvaart, vrijheid en energiezekerheid blijft slikken, bewijzen de harde feiten keer op keer op het tegendeel, namelijk dat het niet warmer wordt, maar kouder. Zo ligt er op het Noordelijk Halfrond op dit moment 300 gigaton méér sneeuw dan het gemiddelde in de periode 1982-2012. Dat we in Nederland weer een zachte winter hebben, is daarom niets anders dan puur toeval. We zijn immers niets meer dan een klein vlekje op de wereldkaart.

Klimaatpropaganda organen zoals het KNMI zullen u niet berichten over de data van het Finse Meteorologische Instituut, waaruit blijkt dat de totale sneeuwmassa op het Noordelijke Halfrond consistent boven het 30 jarige gemiddelde ligt, en zelfs sneller groeit dan normaal. Op 2 maart lag er maar liefst zo’n 300 gigaton méér sneeuw dan het gemiddelde in de periode 1982-2012. Op Groenland, recent nog aangehaald als zogenaamd ‘bewijs’ voor het CO2/opwarmingsverzinsel, is ook de ijskap met 5 gigaton gegroeid. In november kwam er op één dag zelfs 10 gigaton bij. (1)

Zomer in Australië en Brazilië: zeldzame sneeuw en kou

De Australische ‘Grote Zonne Minimum’ zomer gaat gepaard gaat met extreme weersschommelingen zoals aan de ene kant hitte/droogte met bosbranden en zandstormen, en aan de andere kant extreme kou. Dit is een historisch bewezen normaal patroon zodra Global Cooling inzet als gevolg van de verminderde zonneactiviteit. Net voor het einde van de zomer op 29 februari werden delen van Tasmanië op 26 februari onder een zeldzame laag sneeuw bedekt. (2)

In Brazilië is het ook zomer, al deden record lage temperaturen van 0,9 tot 2 graden Celsius bij Sao Jaquim anders vermoeden. De heuvels waren zelfs bedekt met rijp. Het was al de tweede extreme koudegolf die Brazilië in februari trof. (3)

Ski resort klaagt over koude, witte poedermodder

Een Brits skiresort in het onder wintersporters populaire Cairngorms National Park bracht onlangs een huilverhaal naar buiten dat er door de opwarming van het klimaat niet genoeg sneeuw meer valt, en daarom permanent zijn deuren moet sluiten. ‘We hebben dit jaar alleen nog maar modder,’ verklaarde eigenaar Alan Stewart, die ooit de infame klimaatalarmist Sr. David Attenborough te gast had.

Webcam screenshots van de afgelopen dagen laten zien dat de ‘modder’ er verdacht koud, wit en poederig uitziet, en daar klaarblijkelijk prima op geskied kan worden:

Ook de statistieken wijzen uit dat er niets bijzonders aan de hand is met het winterseizoen. (4)

VN geeft zelf toe dat Klimaatverdrag Parijs NIETS doet om planeet te ‘redden’

Investor’s Business Daily haalde op 11 februari een nieuw VN klimaatrapport aan, waaruit blijkt dat het Klimaatakkoord van Parijs, zelfs als het 100% wordt uitgevoerd, helemaal niets zal doen om ‘de planeet te redden’, en daarom nauwelijks meer was dan één groot misleidend toneelspel.

De VN roept daarom heel voorspelbaar op tot nóg meer rigoureuze maatregelen en nóg meer geld. Maar zelfs dan zal de temperatuur volgens de klimaathoaxclub in 2100 met 3 graden zijn gestegen (omdat buiten Europa zich niemand iets van de Parijse onzinafspraken aantrekt, en de energieproducie uit kolen juist met 42% gaat stijgen). Bewijs voor die 3 graden stijging? NUL komma NUL. Het is enkel bangmakerij, bedoeld om zoveel mogelijk geld het uit het Westen weg te zuigen, zodat er een wereldwijde Marxistische klimaatdictatuur kan worden opgericht.

Laten we het daarom gewoon noemen wat dit is: puur bedrog, waar onze regering niet alleen zijn handtekening onder heeft gezet, maar ook nog eens via een monstrueus kostbaar linksradicaal Nationaal Klimaatakkoord, waarmee stap voor stap uw huidige welvaart, vrijheid en energiezekerheid wordt afgebroken, dwingend aan de samenleving aan het opleggen is. (5)

 

Xander

(1) Electroverse
(2) Electroverse
(3) Electroverse
(4) Electroverse
(5) Electroverse

Zie ook o.a.:

19-02: Global Cooling: Noord Amerika koelt sinds 5 jaar 29 keer sneller af dan eerdere opwarming
17-02: NSIDC data: Meer zeeijs op Antarctica dan 40 jaar geleden
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
06-02: De echte statistieken: Diepe Oceaan koelt af, noordpool heeft in jaren niet zoveel ijs gehad
25-01: ‘Robuust wetenschappelijk bewijs’ dat klimaat niet door CO2, maar door wolken wordt bepaald
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’
01-01: Global Cooling zet door: Sneeuw in Thailand; Extreem koud in India; Al 50 doden door griep in Bangladesh

2019:

22-12: Steun ECB aan klimaatagenda EU is onwettig en zal leven burgers fors duurder maken (/ Zwaarste sneeuwstorm in geschiedenis in IJsland)
20-12: Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen (/ IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C.)
11-12: Extreemlinkse groene klimaatdeal EU kost gezin ruim 5100 euro per jaar
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

16

 1. Onlangs was de heer “je-mag-niet-meer-vliegen” Rob Jetten gespot op verschillende Antilliaanse eilanden. Hij is zeker wezen zwemmen!

 2. Bundy schreef:
  05/03/2020 om 5:09 pm

  “De hitte in de zomer komt voort uit de plasmastralen die uit de zon wegschieten door het krimpen van de zon.”

  Hoe komt u aan deze wijsheid?

 3. Er mag geen hout meer in de kachel, co2 en moet naar de biomassa. We moeten van het gas en de olie af.
  De landbouw, waar het eten vandaan moet komen, willen ze eruit vanwege stikstof. De windmolens maken veel
  lawaai en dode vogels, naar zee verplaatsen jagen ze de vissen weg dus minder visvangst. En zonder zon hebben
  zonnepanelen ook geen zin. Dan de invasie van migranten nog. We betalen ons scheel aan dat alles en is er nu al armoede. Dus hoe zal dat zijn bij extreme kou en de zon geen licht en warmte meer geeft?
  Dan is de aarde weer woest en ledig.

 4. In 1980 ontdekten Russische wetenschappers dat de zon 60 procent van haar brandstof heeft verbruikt .
  De Amerikanen bevestigden dit later maar het onderwerp is nu tot taboe verklaard .
  Ander foto’s bewijzen dat er geen zonnevlek meer te bekennen is , waardoor de straalstroom nu al af en toe stilstaat en op die plaatsen de ijskou naar beneden komt .
  De hitte in de zomer komt voort uit de plasmastralen die uit de zon wegschieten door het krimpen van de zon .
  De wereldleiding haast zich als reactie met het stichten van een globale dictatuur .
  God schrijft in zijn boek : ( In het eind ) De zon zal eruit zien als een uitgebrande zak en de maan zo rood als bloed .

 5. Nu graag vertellen wat gigatonnen zijn.
  Ik ken gewone tonnen, duizendtonnen, miljoenentonnen, miljardentonnen, biljoenen tonnen, triljoenen tonnen quadriljoenen tonnen enz.
  maar gigatonnen zegt mij alleen dat het zeer veel is maar niet hoeveel.
  Misschien 10ton?

 6. Meten is weten? hoogtij en laagtij meet de kortste afstand en langste afstand van de maan.
  Stel je voor dat de maan of de aarde iets is verschoven en 450 kilometer dichter bij elkaar staan wat zijn dan de tabellen voor het klimaat in de wereld?

 7. iedeaal toch,die opwarming,je hoeft minder te stoken,dus het is weer goed voor het co2 gehalte.
  zijn er nog mensen die geloven in de opwarming?(behalve de linkse rakkers)

 8. We geven miljarden uit in een poging om te voorkomen dat we hetzelfde klimaat krijgen als Spanje, Portugal, Turkije, Zuid-Frankrijk, enz. En waar gaan we tijdens onze vakantie naartoe? Juist ja. Waar we ons op moeten voorbereiden is op koude, want die gaat onherroepelijk komen. Een paar graden warmer overleven we wel.

 9. een zeer amusant artikel, we zien trouwens dat de Noordpool natter aan het worden is, er zijn op Antarctica het koudste continent nog nooit zo’n warme temperaturen gemeten het was er meer dan achttiengraden boven nul, dit is gemeten door Engelse en Amerikaanse wetenschappers dus niet door Greta, van ons huis staat in brand, ik dacht dat brandmelders verplicht waren, grata zal dat nog niet weten. Er valt meer sneeuw dat klopt juist door de hogere temperaturen is er meer vocht aanwezig, daar waar normaal weinig vocht is. Shalom

 10. 300 giga ton: Ik geloof het wel maar het is zo sterk! Straks dondert de aarde nog ondersteboven. Hopelijk is tegen die tijd Greta sterk genoeg om het kantelen tegen te houden.

 11. Eerlijk gezegd vind ik de verschillen in de grafiek niet zo belangrijk. De geringe opwarming van 0,2 C is al ver beneden wat de klimaatalarmisten beweren dat er gebeurd. 0,2 C over 20 jaar is 2 graden over 200 jaar. Dat is niet bijzonder, dat is de afgelopen 10.000 jaar meerdere keren gebeurd. Volgens de klimaatalarmisten zouden we moeten vrezen voor 3 C opwarming alleen al tot 2100, dat is 0,7 graden per 20 jaar. Er blijkt dus hoe dan ook uit dat de opwarming ver achter blijft bij de beweringen van IPCC en co.
  Ik heb de uitleg van een klimaatalarmist er bij gepakt:
  https://www.carbonbrief.org/factcheck-what-greenland-ice-cores-say-about-past-and-present-climate-change
  Het gaat om de grafiek “Greenland temperatures over the past 12000 years”. Hieruit blijkt de afkoeling sinds ongeveer 8000 jaar geleden (dat is de piek meteen na de piek naar onder, dat laatste is de Jonge Dryas koele periode). Met de grafiek wil de schrijver van het artikel aantonen dat er wel degelijk antropogene opwarming is. Zijn methodologie klopt niet want:
  1) hij verwerpt de Groenland ice cores als ze wijzen op afkoeling, maar als ze wijzen op opwarming (de afgelopen 200 jaar) dat gebruikt hij ze wel om zijn gelijk te halen. Selectief gebruik van de feiten.
  2) uit de grafiek blijkt dat tenminste 4 keer eerder een gelijke opwarming als in de afgelopen 200 jaar is voorgevallen. Toen waren er geen auto’s en fabrieken. Verklaring blijft achterwege. De theorie van de antropogene opwarming berust dus alleen op het laatste stukje van de grafiek (zwart ingekleurd) dat toevallig samenvalt met de moderne industrialisatie. Dit is puur correlatie en geen causaal verband.

 12. Mijn jongste zoon was gisteren in Honningsvåg dat vlak bij de Noordkaap gelegen is. Er lag heel veel sneeuw, meer dan ik zelf daar heb gezien in december 2013. Al die verhalen over verdwijnend ijs zijn onzinnig. Zo had Al Gore gezegd in 2000, dat de Noordpool in 2013 in de zomer geheel ijsvrij zou zijn. Maar 31 augustus 2019 liep er ten Noorden van Canada een schip met klimaatwetenschappers vast in het ijs, terwijl 4 dagen later een ander schip met klimaatwetenschappers bij Spitsbergen in het ijs vast liep. Deze wetenschappers moesten toen met een helikopter worden geëvacueerd.
  Waar kwam al dat ijs dan vandaan, Al Gore?

 13. …. we moeten allemaal van het gas af …. . Het volgende voorbeeld speelt zich in Nederland af . Dinxperlo is in feite een stadje met trotse inwoners waarbij de Duits Nederlandse grens midden door het stadje loopt, de middenstreep op een straat is de daadwerkelijke grens is. Aan de Duitse kant van de straat krijgt men subsidie en de raad om toch vooral het ‘schone’ gas te gebruiken. Aan de Nederlandse kant, u raadt het al, moet ! men van het gas af …. . De Heelweg …. hoe toepasselijk deze naam, is hiervan mede het voorbeeld hoe de EU onderling verdeeld is. Zonne-energie en wind-energie kunnen gezamenlijk niet meer dan 15% van de benodigde elektriciteit opleveren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zelf in Nederland steeds meer stemmen opgaan om nucleaire, atoomcentrales, weer een kans te geven én hoe paradoxaal, in Duitsland moeten deze hoog efficiënte energie-opwekkers ontmanteld worden.
  En het gaat kouder worden. Omdat de tijd ( tijd is een relatief begrip ) geen haast heeft neemt dit proces de nodige tijd. Het is in feite een keus uit twee kwaden die men vaak moet maken als men met de rug tegen de ‘muur’ staat. En het gaat kouder worden, dat staat als een paal boven water. Het is geen opvatting meer, maar een bewezen gegeven. Wij, de Westersen, hebben onze ‘gastheer’ moeder aarde dusdanig mishandeld dat alleen dat al een antwoord is of moet zijn. Zonder zon, warmte en licht, functioneert niets meer. De zon laat inmiddels zijn ‘nukken’ zien en een ‘mishandelde’ aarde zorgt voor de rest. Bestaat er eigenlijk wel schone energie zonder gevaren ? In ieder geval zijn ‘wij’ nog zoekende. In Frankrijk loopt al jaren een ‘proces’ die ‘de wereldstekker’ moet worden : Cadarache. (afslag 19 route Grenoble – Aix en Provence) . De natuur neemt zijn beloop, de vrije loop, waarbij de mens niets aan kan veranderen. Wat een arrogantie : how dare you : stolen our Dreams, my Childhood…. kids, what’s in a name ?

 14. Tot 20 jaar geleden, schaatste ik ieder jaar op plassen hier in de omgeving. Nu geniet ik, soms in januari al, van krokussen en narcissen. Iets is er toch wel veranderd geloof ik, in Nederland tenminste.

Comments are closed.