Foto’s opgedoken van het luxe leven van Greta Thunberg en haar moeder

Honderden miljoenen Westerlingen moeten voor een volledig verzonnen klimaatprobleem hun welvaart opgeven en straks in de kou en het donker zitten, zodat dit soort extreemlinkse types een luxe leven kunnen blijven leiden. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Financiert Al Gore de Thunbergjes via Greenpeace? Zweedse journalist zegt dat Greta’s toespraak voor VN Klimaatconferentie in Polen voor een lege zaal plaatsvond

—————————————————————————————————————————————-

Terwijl ze andere mensen een schuldgevoel aanpraten vanwege hun vlieg- en autoreizen, en zelfs hun complete welvaart, zijn er wederom sterke aanwijzingen opgedoken dat de Thunbergers –volgens de aloude linkse traditie jezelf een uitzonderingspositie te geven- het er zelf flink van blijven nemen. Op dit moment gaat er een foto rond (helaas niet rechtstreeks te plaatsen ivm copyright) van Greta –door Time magazine uitgeroepen tot Persoon van het Jaar- die op de schoot van haar moeder in een designer stoel zit, waar een prijskaartje van € 5629,- aan hangt.

‘Onze biosfeer wordt opgeofferd zodat mensen in landen zoals het mijne in luxe kunnen leven,’ verkondigde Greta de extreemlinkse Marxistische waandenkbeelden van haar speechwriter, Greenpeace activist Jennifer Morgan. ‘De weelde van weinigen wordt met het lijden van velen betaald.’

Daar lijkt de familie Thunberg zelf overigens geen enkel probleem mee te hebben. Eerder reisde ze ook al met haar ouders en adviseurs per vliegtuig naar Canada om de mensen daar te vertellen dat ze hun welvaart moeten opgeven voor het klimaat. Greta had nog zo beweerd dat haar moeder haar carrière had opgegeven, omdat ze voor haar werk vaak moest vliegen.

Financiert Al Gore de Thunbergjes via Greenpeace?

Het klim(h)aatmeisje was adviseur van We Don’t Have Time, dat partner leek te zijn van Al Gore’s Climate Reality Project, 350.org. We Don’t Have Time voorman Ingmar Rentzhog zou Greta’s portret hebben mogen gebruiken om fondsen te werven, zo bericht Climate Change Dispatch. Toen dit aan het daglicht kwam ontkenden de Thunbergjes natuurlijk dat ze hier iets vanaf wisten, en zouden ze de banden met Rentzhogs organisatie hebben verbroken.

Wel duidelijk is dat Al Gore en Jennifer Morgan samenwerken. Morgan wordt heel vaak in het gezelschap van Greta gezien, ook toen ze onlangs samen naar het Word Economic Forum in Davos gingen. Sommigen denken dat Al Gore de Thunbergjes via Greenpeace financieel ondersteunt. Tenzij iemand een gerechtelijk bevel krijgt om de bankrekeningen van Greta en haar ouders te controleren zal dit echter wel speculatie blijven.

Zweedse journalist: ‘Greta’s toespraak Klimaatconferentie voor lege zaal’

Volgens de Zweedse journalist Henrik Alexandersson werd Greta’s wereldwijd bekend geworden toespraak voor de VN Klimaatconferentie in Polen in 2018 in werkelijkheid voor een lege zaal gehouden. Niemand heeft foto’s die dit bevestigen noch ontkrachten.

Het Zwitserse magazine Die Weltwoche schrijft daarnaast dat Greta’s schoolstaking samenviel met de publicatie van een boek wat haar moeder –de bekende opera zangeres Malena Emman- over klimaatverandering had geschreven. Tienduizenden scholieren in Europa lijken dus gewoon voor ordinaire promotie –en dus geld- te zijn gebruikt. (1)

Greta’s voorvader bedacht CO2-Global Warming en gaf zichzelf daar Nobelprijs voor

Onderzoeksjournalist Martin Vrijland ontdekte onlangs dat Greta’s voorvader Svante Arrhenius de ‘CO2 – Global Warming’ theorie heeft bedacht. Arrhenius was tevens een van de mede oprichters van het Nobelprijs comité, en gaf zichzelf een Nobelprijs voor zijn (nog altijd onbewezen) theorie.

Arrhenius was ook een aanhanger van eugenetische ideeën over raszuiverheid, die we later terugvonden bij de Nazi’s. De ‘wetenschapper’ wilde de wereldbevolking reduceren, inmiddels een thema die ons door de media steeds vaker wordt opgedrongen als een oplossing voor de zogenaamde ‘klimaatcrisis’.

Vrijland: ‘Als Greta dus zegt dat we naar de IPCC wetenschappers van de VN moeten luisteren, lijkt dat een herhaling van wat haar overgrootvader deed. Die deelde wetenschapsprijzen uit aan zijn vriendjes en anderen werden op een zijspoor gezet. Ook de wetenschappers die ons uitleggen dat CO2 de aarde niet kan opwarmen worden niet gehoord. We moeten naar de geselecteerde wetenschappers luisteren. Geld en carrière waren bij overgroot papa al van doorslaggevend belang en dat geldt nu nog steeds.’ (2)

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Martin Vrijland

(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Anders Hellberg , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Zie ook o.a.:

04-12: Prominente professor: VN kan militair geweld gebruiken tegen landen die klimaatagenda weigeren
03-12: ‘Greta’s Greenpeace klimaatactivisten willen het Westen veranderen in moderne Kiling Fields’
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt (/ Autorijden straks alleen nog voor elite clubje)
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. @ Jelle 1:28 pm, op 15/12. Ik dub over mijn reactie, op uw uitgebreide reactie van: 1:28 pm. Ook ik, heb grote bedenkingen tegen een opgejaagde consumptiesamenleving. Maar wat voor alternatieven zijn er, die zonder schade in te voeren zijn voor een menselijk samenleven. Ik ben er niet zo zeker van. Wat ik wel weet, is dat de heersers van deze aarde, met hun duivelse agenda, volk tegen volk, en bevolking tegen bevolking opzetten om hun demonische NWO in te voeren. Verdeel en heers, dat is wat zij doen! En dat principe hanteerde Niccolo Machiavelli al in zijn bekende geschrift: “Il Principe”. Ik voor mij vertrouw op een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, onder regering van Jezus Christus.

 2. Wat tekst nog. Boeit mij niets als het als onsamenhangende onzin bevonden wordt, maar mijn manier van schrijven.
  ‘Alles’ hangt aan elkaar samen.

  Go Gretha !
  Jij en je achterban veel succes en voorspoed toegewenst het opleggen van bepaalde toekomstige wettelijke regels.
  En ik hoop dat er ooit nog een boek van jouw uitkomt. Je hebt vast meer te vertellen, maar krijgt hiervoor waarschijnlijk niet de kans vanwege de hysterische reacties en bedreigingen die je krijgt. Ik snap wel dat je eerst in de westerse wereld voet aan grond wilt zetten om bekendheid voor je doel probeert te krijgen. Je bent niet voor niets op de voorgrond gekomen.
  Jouw ideeën (of voorkauwselen) voor een betere wereld, zullen voor velen beter in aarde vallen, dan wanneer een hypocriete enge regering als China, de wereld in de toekomst ‘minimalistisch groen en grauw’ gaat opdragen en daaraan gaat verdienen, want die kans is er net zo goed.
  Ik heb liever jouw versie. De open Europese versie, al mogen de meeste onverschillige europarlementariers van mij opgepakt en opgesloten worden, met hun exorbitante lonen.
  Beetje praten en overleggen, wat burgers onderling al lang besproken en uitgedacht hebben.
  En nog geen resultaten. Na decennia nog steeds geen vlakgestreken Europa in basis, en ondertussen maar ruchtsichloos uitbreiden.

  Het zou fijn zijn als je nog meer aansluiting krijgt van mensen met een groot hart voor deze planeet.
  Maar beter dat je nu voor roering gaat zorgen in landen als China en India.
  Nederlanders en andere landen zijn al genoeg gepikeerd en getraumatiseerd door jouw voorkomen.

  Er zijn genoeg Nederlanders die zichzelf wel eco noemen, maar ondertussen nog steeds 2 auto’s in het gezin hebben, niet met ov durven/willen of de fiets willen pakken.
  Bladblazers ipv harken?), magnetrons en al dat andere overbodige elektrische, steeds grotere tv’s, afval niet scheiden, dikke koelkasten en vriezers vol met gehamsterd (in de koude perioden?), elke-dag-vleesvreters, net zoveel leds en gadgets en andere energiezuinige uitvindingen gebruiken waardoor ze nog steeds dezelfde energienota’s hebben, mensen die de verwarming continue hoog aan hebben staan (de handen niet ineenslaan tegen woningbouwverenigingen), steeds hogere plafonds (stookvolume) onder het mom van allerlei onzin, de natuur in huis halen terwijl dat buiten moet zijn, vuurwerk, hormonen in oppervlaktewater door alle GGZ-lopers, etc. Ik heb nog honderden andere voorbeelden.

  Je hebt vast veel mensen aan het denken gezet.
  We zijn allemaal veel te verwend. Veel mensen denken, dat als ze een aanhanger/fan/contributeur zijn van bepaalde personen of organisaties, zij zelf niet anders hoeven te gaan leven en lekker door kunnen gaan.

  Er heerst te veel verdeeldheid in de samenleving. In elke sociale klasse werkt de bevolking elkaar onderling de ring uit. Dom gedoe, en dat begint al met het masculine vs. feminime.
  Er is al een twee-drie-deling op zich in elke klasse. De poly-delingen waar S.P en FvD al voor waarschuwde. Veel Nederlanders laten het staken over aan hun sectorgenoten.
  Arbeiders, leraren, zorgprofs, en zwaar gesubsidieerde ‘boeren’ die naar mijn mening totaal hypocriet zijn. Onder de paraplu van de conglomeraten. Melk als olie. Vee een paar keer naar buiten (jippie).
  Sprookjes over dat niemand het boerenbedrijf zou willen overnemen. Al die Oost-Europeanen die hier voorrang krijgen omdat ze goedkoper zijn.
  Landbouwers en boeren….de inwoners van Nederland met naar mijn mening de mooiste woonlocaties. Met al hun onbenutte land en opslagruimtes. Om nog even verder in te gaan op het feit dat velen van oorsprong CDA stemmers zijn. Ze denken en doen vaak hetzelfde, met weinig innovatie en intentie uit deze sector zelf. Het CDA en haar coalities die onder andere ‘juist’ aan heel veel ellende (zinloze oorlogen) en tegen-vooruitgang hebben helpen zorgen. Te lang te conservatief waardoor veel nu onoverzichtelijk is, en vooral terug komt. Om over de VVD maar niet te spreken. Van mij mogen al die personen die de laatste jaren sinds Wiegel in deze partijen hebben gewerkt opgepakt worden en voor een jaar worden vastgezet. Allemaal mensen werkzaam, en met connecties in sectoren die eigenlijk niet onderdoen voor noem eens wat….de illegale drugsfabricage-sector in Nederland, welke ik legaler vind.

  Er wel een beetje laat en hebben van afstand lol om de mensen die daar tegenover staan.
  Dat er liefdadigheidsorganisaties moeten bestaan is te ziek voor woorden.

  Zwaar respect voor de duizenden Nederlanders die dagelijks wel bezig zijn iets van Nederland
  te maken en weerbaar zijn tegen al het geest alternerende. geesta lterneredne , en zo weinig mogelijk meewerken/overdragen aan alles wat niet milieubelastend is.
  Ik heb het alleen nog maar over milieu.

  Niemand kan 100% groen zijn, en je mag bijvoorbeeld niet zomaar in de natuur als nomade gaan wonen om een simpele vis te vangen. Ik heb het niet over die pampertjepersonen die spelen in expeditie Robinson en survival X.
  Mensen die dat wel doen zonder vergunningen zijn tegenwoordig gekkie of verward.
  Heel veel burgers worden wel gedwongen aan de massaconsumptie mee te doen.
  Nog even over die simpele stoel. Misschien was dit een showmodel.
  Trap niet naar onderen maar naar boven. Schrijf Ikea liever aan waarom sommige artikelen dingen zo duur moeten zijn, en maak die medewerkers bijvoorbeeld duidelijk dat ze heus niet de enigen zijn die zoiets kunnen bedenken of kunnen maken. In hun veilige werk’bubbels’, met bijhorende dure titels als executive, senior, etc.

 3. Milieuvriendelijke maatregelen zijn helemaal niet verkeerd. Het is de hele filosofie erachter waarom bepaalde maatregelen worden genomen. Het uitgangspunt is hierbij het klimaatakkoord van Parijs, waarin gesteld wordt dat de opwarming niet verder op mag lopen tot 2 graden en dat dit door menselijk handelen opgelost moet worden. Dit is verheven tot religie want als we dit niet halen, dan breekt het onheil los. Ik kan er met mijn verstand niet bij dat intelligente mensen, zelfs wetenschappers dit aanhangen. Is de menselijke hoogmoed en arrogantie dusdanig boven ons hoofd gestegen, dat de mensheid denkt het klimaat naar eigen hand te kunnen zetten? Zelfs de meest simpele ziel weet dat wij als mensen het weer en klimaat niet kunnen regelen. Ook al worden alle plannen doorgevoerd en gebruikt over 50 jaar de gehele wereld enkel groene energie, dan nog zal het klimaat zich hier niets van aantrekken en kan de temperatuur alsnog met 2 of zelfs meer graden stijgen.

  Vroeger werden mensen die dachten dat ze God of Jezus waren in een gekkenhuis gestopt. Tegenwoordig wordt deze gedachtengang verpakt als ‘de wetenschap zegt’ en vallen hele generatie onder de waanzin van deze klimaatreligie. En zeg nu zelf, als deze klimaatreligieuzen de wereld straks gered hebben, dan wil je toch niet met hen overblijven? Laat dan de klimaatopwarming lekker haar gang gaan.

 4. Er is al 10 tallen jaren geleden voorspeld dat 2025 het hongerjaar gaat worden.
  Ik moest daar begin jaren 80 wel even om lachen toen ik dat las.
  Nu anno 2019 zou dit heel goed werkelijkheid kunnen worden.
  Met agenda 2030 én een muizen plaag die volgens de laatste berichten over 5 jaar zijn hoogte zal bereiken. 🙈

 5. @wachter schreef:
  13/12/2019 om 8:18 am
  @ Oma: 7:43 pm, op 12/12. Prima gereageerd. Maar linksmensen zullen het nooit aannemen. Voor hen geldt het oud Nederlandse spreekwoord: ” Wat baten kaers ende bril, als den uyl niet en ziende wil”.

  Waanzinnig, toch? Waar is het gezond boerenverstand van die zielige links-menskes toch maar gebleven dat ze niet zien dat ze zichzelf schade berokkenen?
  Dat ze de politiek toestemming geven voor klimaatmaatregelen die klauwen vol geld en onze welvaart zullen kosten terwijl het klimaat van onze planeet gewoon verder blijft veranderen?
  Dat intussen heel de bevolking tot in hun huizen toe onder de knoet gehouden zal worden door de toegang tot energie, het recht van een basisbehoefte, te gebruiken als chantagemiddel door de politiek? Machtsmisbruik? Zien die mensen dan niet hoe ze bedonderd worden in naam van het klimaat? Uiterst zielig te noemen..
  @Amehoela
  Kort gezegd: wie het verleden niet kent, begrijpt het heden niet.
  Daar bedoel ik ook de rothschilds, rockefellers,bilderbergers, coudenhove-kalergie, hooton enz enz . mee. (oh ja de namen zijn bewust zonder hoofdletters, zijn het nl niet waard)
  Qui Bono.

  Inderdaad, maar blijkbaar kennen velen het verleden niet (meer?)
  Nochtans staan alle plannen van dat zootje elite dat je opnoemt dan ook nog eens open en bloot op internet en het is niet zo moeilijk om te lezen en het verband te zien met wat nu gebeurt…

  @jelle:
  Je hele betoog is naast de kwestie.
  Ieder weldenkend mens is bezorgd voor het klimaat, voor de toekomst van onze klein/kinderen maar door onze welvaart en economie, enkel in europa, 2% van de planeet, te laten vernietigen voor machtscontrole zal helemaal niks veranderen aan het klimaat.
  Europeanen zullen alleen verarmen en van europa wordt een onderontwikkeld continent gemaakt worden onder een communistisch, totalitaire dictatuur.
  Ben jij bereid het gebruik van jouw energie, waarvoor je betaalt ook nog, in je huis te laten bepalen door machthebbers?
  Ben jij bereid elektriciteit, een basisbehoefte, enkel te mogen gebruiken wanneer de overheid bepaalt?
  En het gaat nog veel verder: overal en altijd beloerd en gecontroleerd worden en als je burgerlijk ongehoorzaam bent beboet worden of zelfs in de cel belanden?
  Wég onze welvaart, wég onze vrijheden, wég democratie.

  Zouden ze op de klimaattop in Madrid niet beter eens afrika milieubewuster gaan maken alwaar onze aftandse, vervuilende diesels nog 20 jaar hun co2 uitbraken?
  Misschien helpt dat de co2 uitstoot terug te dringen ipv het miljardenbedrog van europese politiekers door emissies te kopen om per emissie 1 tón CO2 te mogen uitstoten terwijl in werkelijkheid dus geen gram co2 uitstoot verminderd wordt?
  Waarom wordt enkel europa geviseerd om het klimaat te redden?
  Heb je jezelf dat al eens afgevraagd?
  En waarom énkel de europese burgers en niet de industrie, de scheepvaart? 60.0000 schepen, die met hun bunkerolie méér vervuilen dan álle auto’s van de hele wereld?
  Enig idee hoe vervuilend india is? Maar over vervuilende landen die níet meedoen met de klimaattop wordt met geen woord gerept? Nochtans zouden zulke landen, véél groter dan zakdoek europa, pas een verschil kunnen maken om het klimaat te redden?
  Ben je niet bezorgd over onze voedselvoorziening als boeren verhinderd worden om nog voedsel te verbouwen door de stikstofhoax? Straks hongersnood?
  Ben jij bereid om honger te lijden om het klimaat te redden terwijl de rest van de wereld lustig verder vervuilt? Ik NIET!

 6. Velen nemen als vanzelfsprekend aan dat meer CO2 in de lucht moet leiden tot hogere temperatuur. Dit is gebaseerd op een idee van Svante Arrhenius uit 1896. De gedachte is dat van de infraroodstraling die door het aardoppervlak wordt uitgezonden een deel door “broeikasgassen” wordt geabsorbeerd waarbij warmte vrijkomt. Arrhenius meende dat bij een verdubbeling van het CO2-gehalte van de atmosfeer de temperatuur 5 °C zou stijgen. Dit noemt men wel de “klimaatgevoeligheid” van CO2. Het IPCC is ongeveer 100 jaar later van dit getal uitgegaan. Abbot en Nicol wijzen er op dat het IPCC steeds is uitgegaan van de berekeningen van Arrhenius, die niet gebaseerd zijn op precieze metingen. Arrhenius gaf zelf aan dat hij daarvoor de benodigde apparatuur niet had. Heel belangrijk zijn de onderzoeken van Kuhn, Lewis en Malvern in de jaren ’60 en van Jack Barrett in de jaren ’80 en daarna. Maar die zijn allemaal genegeerd !!!
  Landgenoten van Arrhenius, waaronder Knut Ångström, hebben het werk van Arrhenius toen al bekritiseerd. Het effect zou waarschijnlijk veel kleiner zijn, zoals Arrhenius in een latere publicatie (1906) toegaf: het effect zou een factor 3 lager zijn, dus ongeveer 1,7 °C. Merkwaardig genoeg is het IPCC steeds uitgegaan van de eerdere hogere schatting van Arrhenius.

  In het AR5 rapport van het IPCC (2014) wordt een spreiding van de klimaatgevoeligheid gebruikt van 1,5 – 4,5 °C.

  Bovendien is het idee van die zogenaamde “klimaatgevoeligheid” van CO2 in strijd met de algemeen aanvaarde stralingswet van Lambert-Beer. Volgens deze wet nadert de absorptie van infraroodstraling bij stijgende CO2-gehaltes naar een maximum. De temperatuurstijging moet dus ook een maximum hebben. De “klimaatgevoeligheid” wordt dus steeds kleiner en nadert zelfs naar nul. Arrhenius gebruikte dit concept om éénmalig de mogelijke temperatuurverhoging te voorspellen vanuit de situatie van 1896. Infrarood-absorptie door CO2 was overigens niet zijn voornaamste onderzoeksgebied. Hij is vooral beroemd geworden vanwege zijn werk aan de ionisatie van zuren, basen en zouten (“electrolyten”) in waterige oplossingen. Daarvoor heeft hij in 1903 de Nobelprijs gekregen.

  Overigens is waterdamp verreweg het belangrijkste broeikasgas, maar dat wordt in de IPCC studies gewoonlijk “vergeten”. De reden is dat de mens het waterdampgehalte niet kan beheersen, zoals men meende dat zij dit voor CO2 wel kon. Daarom was waterdamp voor het IPCC niet interessant.

  Ook uit metingen in het recente verleden blijkt niet dat er een verband bestaat tussen het CO2-gehalte en de temperatuur van de atmosfeer. Vooral opvallend is dat sinds het begin van de stijging van het CO2-gehalte na de Tweede Wereldoorlog, de gemiddelde temperatuur alleen gestegen is in de laatste twintig jaar van de 20e eeuw, daarvoor niet en daarna ook niet (afgezien van het tijdelijke effect van El Niño in 2016).

  De conclusie van Plimer is dat er uit de metingen over het verre en recente verleden geen aanwijzingen zijn dat het CO2-gehalte de temperatuur van de atmosfeer kan beïnvloeden.

  Zie verder: https://www.climategate.nl/2017/10/klimaatverandering-invloed-co2/

 7. @Oma
  Kort gezegd: wie het verleden niet kent, begrijpt het heden niet.
  Daar bedoel ik ook de rothschilds, rockefellers,bilderbergers, coudenhove-kalergie, hooton enz enz . mee. (oh ja de namen zijn bewust zonder hoofdletters, zijn het nl niet waard)
  Qui Bono.

 8. De machthebbers zijn geestelijk gestoord. De natuur doet gewoon haar ding, en daar hoort klimaat verandering bij, al zolang de wereld bestaat. En Greta heeft een snufje van het Down SYNDROOM, triest, maar zo is het nu eenmaal.

 9. @ Oma: 7:43 pm, op 12/12. Prima gereageerd. Maar linksmensen zullen het nooit aannemen. Voor hen geldt het oud Nederlandse spreekwoord: ” Wat baten kaers ende bril, als den uyl niet en ziende wil”.

 10. @Oma:
  Ikea spul is degelijk en duurzaam. Motto van het bedrijf. Mag soms wat kosten.

  Ik volg en verdiep mij al jarenlang in het ‘alternatieve nieuws’.
  Zomaar wat gedachtes, omdat je de moeite nam voor zo’n lange tekst.
  Ik geef jouw in veel dingen gelijk.

  De mensheid consumeert en vervuild veel te veel, of werkt daar aan mee.
  Zoals de elite (voor mij al de 3000,- + verdieners), als de minima als ze de kans krijgen.
  Het hele aardoppervlak wordt omgespit en volgebouwd, en dit kan steeds sneller en sneller.

  ,Wij gepensioneerden’……
  Dankzij het merendeel van de 50+ generatie mogen/moeten de kinderen van tegenwoordig tot hun 67e werken, omdat de vorige generaties dat ook de norm(aal) vonden en er nog steeds massaal aan meewerken zonder gezamenlijk tegengeluid. Wat er vaak gezegd wordt, is dat kinderen een vak moeten leren om in ieder geval zo gezond en welvarend mogelijk deze werkende leeftijd te behalen. De algemene 50+ generatie die niets had/heeft met vooruitgang/automatisering omdat bepaalde zaken zogenaamd niet ‘menselijk’ waren (wheee).
  Tot aan je 67e werken staat parallel aan consumptie, productie, milieuvervuiling, landverarming en dierenleed (want mensen moeten m.b.t dit toch driemaal daags goed vol en zat eten is de norm).
  Werken, werken, werken in deze steeds drukkere maatschappij waar je met van alles rekening moet houden, en dingen steeds veranderen.
  Kinderen naar de opvang, ouders die geen tijd voor elkaar hebben en vele relatiebreuken tot gevolg.
  De toenemende trend is dat, meer en meer alleenstaanden apart in een woning moeten,
  met alle verspilde energie en extra inboedel tot gevolg.
  Dit en nog vele andere voorbeelden over, tot je 65e-67e werken om mee te doen aan wat
  standaard behoefte is, en om vooral ‘mee te kunnen doen’ met de rest omdat je er anders niet bij hoort.

  Stikstof-oxiden en polyfluor-maatregelen:
  Herinner jij je nog die sneue nertsenfokker (waarvoor?) die aan het woord kwam tijdens de boerenstaking? Mensen die zielig doen en zelf totaal geen schuld denken te hebben aan het klimaat/milieuprobleem? De megastal-houders.
  Maar ook de kleinere boeren die dan wel beter met de dieren omgaan (maar ze wel volpompen met hormonen, etc.), maar het Nederlandse landschap verarmen (ik heb het vooral over Friesland, Noord-Holland, Flevoland en Groningen) Voor (vaak) weggegooid en naar het buitenland geëxporteerde producten terwijl dat niet nodig is. De supermarkten-belangensector met het gore lef, zichzelf te excuseren terwijl ze zoveel
  rotzooi verkopen.
  De desolate oneindige windrijke landschappen (al die mogelijkheden en uitvindingen, maar steeds oplopende energienota’s) Waar her en der windturbines staan in plaats van geconcentreerd op één plek. Dorpelingen die mekkeren over stinkende biovergisters (en dat die kunnen ontploffen….wheee). Allemaal wel hout willen kopen uit de tropische wouden, maar zelf niet bossen planten met duurzaam loofhout.

  Ik ben zelf niet gelovig, maar omdat dit een geloofsplatvorm is….Greta Thunberg is voor mij even een Godin. Iemand met een paar nieuwe geboden voor de mensheid.
  Want de mensheid over het algemeen doet maar wat, en werkt onbewust mee aan nog meer milieuproblematiek (ikzelf ook soms).
  Zij heeft een gave om de hele wereld te overzien.
  Ze zal wel wat last hebben van Weltschmerz. Had Jezus ook last van als je naar zijn afbeeldingen kijkt.

  Over Asperge (en andere bedachte ‘ontwikkelingsstoornissen’ uit dezelfde omnibus…..
  Maar lekker doorgaan dit soort mensen belachelijk te maken.

 11. @Jelle schreef:
  12/12/2019 om 4:50 pm

  Me dunkt als je één stoeltje hebt van 5.629 €, 225,160 BF dat de rest van je kooi wel niet zo minimalistisch zal zijn…amai..heb jij een stoel van die prijs?

  Jelle, heb je ook al eens wat verder gekeken dan je neus lang is of ben je intussen al zover gehersenspoeld dat je alles gemakshalve maar als zoete koek slikt?
  Verdiep je eens in de feíten over het klimaat – het feít dat er eerst over opwarming paniek gezaaid werd om het dan opeens klimaatverándering te gaan noemen omdat wetenschappers bewézen hebben dat opwarming een pertinente leugen was.
  NL gaat nog verder: eerst was de CO2 uitstoot het grootste probleem, dan kwamen ze af met stikstofcrisis en nu wordt PFAS erbij gesleurd…
  Nu zouden we zelfs al gaan sterven door gebrek aan zuurstof in de oceanen – het is allemaal pure waanzin voor een normaal mens met gezond verstand!

  Akkoord, fossiele brandstoffen zijn vervuilend, dat weet iedereen maar door alléén europa co2 neutraal te maken (en hoe gaan we dan nog léven? De mens heeft co2 nódig om te kunnen leven?) en de economie te wurgen zul je het klimaat van de héle planeet niet kunnen redden als 3/4de van de landen van diezelfde planeet lustig blijft vervuilen of wél?
  Dat begrijpt een kínd nog wel?!
  Net als LEZ: BEDROG: je mag de stad niet meer in met je vervuilende dieselwagen voor de luchtkwaliteit, het milieu en het klimaat maar je mag wél nog met je vuile diesel de stad vervuilen als je maar BETAALT…..wát zegt je dit?
  Toch dat de bevolking belogen en bedrogen wordt of niet soms?

  Onderzoek het kalergi-plan, de bilderberggroep, de resolutie van straatsburg (waarschijnlijk van vóór jouw geboorte? 1975?)
  ESM van europa? Zoek eens op want hun plannen staan open en bloot op internet wat ze allemaal nog voor jullie, jongeren, in petto hebben..
  De recente eu-resolutie 1743, officieel in juni 2010 bekrachtigd?
  Daar ben je dan al weken zoet mee….
  Leg dán de verbanden en je ziet waar deze waanzin naartoe zal leiden….wij, gepensioneerden, zullen niet meer bloeden voor het klimaatbedrog maar júllie, jongeren zullen geen pensioen meer krijgen, geen dak meer boven je hoofd hebben, geen eten meer op tafel, geen verwarming in de winter en géén vervoer behalve je benenwagen en heel misschien een e-autootje met de overheid aan de oplaadknop om het klimaat van de héle planeet te kunnen “redden”, dat intussen tóch ongestoord haar natuurlijke gang volgt….dan heb je voor níks je welvaart vrijwillig opgegeven in ruil voor…. totale controle, armoede en een slavenbestaan..

  Het volksgezegde is: de waarheid komt uit een onschuldige kindermond – Greta is geen onschuldig kind maar een gemanipuleerde puppet aan touwtjes, een politiek middel, mísbruikt mede door haar asperger syndroom voor propaganda om mensen aan te zetten zichzelf schade te berokkenen, om vríjwillig hun welvaart op te geven in naam van de klimaathysterie om van een welvarend continent een onderontwikkeld, economisch kerkhof te maken door een onbestaand klimaat probleem voor totalitaire machtscontrole over de bevolking door de boosaardige elite.

  Het is nu inderdaad aan de jongere generatie, die nu de werkende bevolking uitmaken, om dit politieke machtspel te doorzien en hun rechten, onze economie en welvaart te beschermen tegen vernietiging in naam van een opgeblazen klimaatprobleem, dat er helemaal niet is, door huichelende beleidsmakers.
  Het is tijd om wakker te worden en te zien wat er onder jullie neus, in plain sight, gebeurt: de uitrol van de plannen, láng gemaakt voor de meesten van jullie, jongeren, zelfs nog maar geboren waren. Informeer jezelf!!

 12. Wat ik zie is dat ze minimalistisch en duurzaam leven.

  Greta Thunberg is voor mij het nieuwe gezicht die aanschopt tegen een maatschappij
  met heel veel zogenaamde volwassenen.
  Confronterend is het niet?
  Kinderen die veel vroeger opstaan tegen de te snelle vooruitgang.

  Kinderen spreken de waarheid is de algemene opvatting,…..maar nu niet he?

  Wat maakt het nu uit dat zij ondersteund wordt om een spreekbuis te wezen?
  Het is hard nodig.

 13. @ Ramshoorn
  Dat zou de samenleving eer aan doen.
  Maar een goede samenleving begint niet met stelen, wat met de euro gebeurde
  Ook niet met uithuiszettingen en alles begeren wat van een ander is.
  Mensen zonder inkomen zetten omdat er een vreemde God, want dat is de euro, moet worden aanbeden.
  Om die reden heb ik een paar jaar geleden al eens aan een rechter dat stelen, als onderdeel van de 10 geboden
  En wetgeving voorgelegd. Hij lachte, zei dat hij er niets aan kon veranderen, hoewel hij begrip er voor had, maar
  als ik er iets aan wilde veranderen in de politiek moest gaan.
  Je kunt dus wel gelijk krijgen bij de rechter, maar de politiek is onschendbaar al liegen en bedriegen ze ook alles
  bijelkaar met dat wij het allemaal beter zouden krijgen.
  Toch heeft een rechter de bevoegdheid om tot een ander besluit te komen, maar dat doen ze zelden.
  En dan is de burger geacht de wet te kennen,

 14. @ Pieter Santen: 1:39 pm. Neen, dan de linkse kranten en het staatsjournaal, die zijn pas objectief.

 15. Waarom plaatsen jullie reacties alleen wanneer ze 100% in lijn liggen met jullie eigen artikel? Een reactie met een objectieve vraag, betrouwbare link of met opbouwende kritiek, wijzen jullie op voorhand stelselmatig af. De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet. Dat betekent dat wat je iemand anders kwalijk neemt, je zelf gewoon ook keihard doet.

  Bijvoorbeeld de link naar de foto:
  https://www.gettyimages.nl/fotos/1173062650?license=rf&family=creative&phrase=1173062650&sort=best#license

 16. @Tasmanian

  We mogen inderdaad eens gaan nadenken waar we buiten Nederland nog wel goed kunnen leven. In hoeverre is AUS haalbaar voor een gezin?
  Serieus, het wordt hier echt onleefbaar door de klimaatperversie, vooral voor mijn jonge kinderen.

  Tips zijn welkom….

 17. Ik ben absoluut geen fan van Greta, maar de gewraakte foto op https://tinyurl.com/tzmd4hf zou wel eens meubilair kunnen weergeven waar door Getty Images, een zg. stock photo agency, bewust voor gekozen is. Als je een beetje zoekt, blijkt de foto namelijk onmiskenbaar door Getty Images genomen te zijn: https://tinyurl.com/u5mxyq2

  Ik ben daarom zelf iets voorzichtiger met het trekken van conclusies.

 18. Ik heb dat ook altijd verdacht gevonden, ze gaat niet naar school, en het leven is niet gratis, wie betaalde al deze onzin, dit artikel stelt het duidelijk. Shalom

 19. Heel erg dat een kind met asperger syndroom berekenend politiek misbruikt wordt om mensen aan te zetten zichzelf schade te berokkenen om van een welvarend continent een onderontwikkeld gebied te maken door een onbestaand klimaat probleem voor communistisch, totalitaire machtscontrole van een boosaardige elite.
  Boontje zál om zn loontje komen en sneller dan ze denken.

 20. Arme Greta een jong ziek meisje dat word gebruikt door die globalisten gebrainwashed en zo te zien ondervoed Ze zouden haar ouders moeten opsluiten

 21. Tasmanian, ik denk niet dat de inwoners van Sydney daar ook zo over denken met de bosbranden waarvan de hele stad last heeft

 22. Niet omdat het moet …. maar om dat het kan ! (Reclame slogan van een grote provider) . De tijden van iets moeten is verdwenen, het ( schijnt ) allemaal te kunnen zonder eerst een ‘prestatie’ te verrichten ….
  Bij onze Oosterburen worden bijna een half miljard pakjes ! teruggestuurd, besteld bij ‘internet verkoop bedrijven. Gewoon omdat het kan, kost immers niets. In dat land zijn dit jaar bijna een miljoen terreinwagens verkocht. Idiote spelletjes vliegen de toonbank over. Honderd miljoen play station spelletjes wereldwijd. Spelletjes !!!
  Op een door Soros gefinancierd medium, het ‘ Project Syndicate ‘ , heeft het school spijbelend meisje Greta heel duidelijk aangegeven dat het níet om het klimaat gaat maar : Bij de klimaatcrisis gaat het níet om de Umwelt, maar …..
  om de als maar toenemende ‘demontage’ van de – koloniale, rassistische en het patriarchaal wereldwijde onderdrukking systeem. Een crisis van mensenrechten dus. Een inhaalslag, veroorzaakt door boze blanken uit Europese afstamming, die in het verleden ….. onze landen hebben leeggeroofd ! (onze minister-president Rutte : ben trots op onze VOC mentaliteit)). Ik schreef al eerder, ‘ze’ komen het halen !
  Er moet 1 biljoen euro geïnvesteerd worden tot 2050 om van Europa het eerste klimaat- neutrale continent te maken. Een biljoen ( in dat licht gezien is de door het ECB creëerde twee en een half biljoen euro ‘out of the blue’ een ‘half ei [maar zonder noemenswaardig resultaat] ) . Maar het word nog gekker, economisch gezien. In het Europese continent gaan de consumenten prijzen sky high …. , de loon eisen navenant. China, als voorbeeld, zal nog aantrekkelijker worden dan het momenteel al is. De aanvoerlijnen liggen er al, nog meer import dus. Een ongekende verzwakking van onze Westerse economieën is het gevolg. Dank u wel Brussel.
  Niet omdat het moet …. maar omdat het kan !

 23. Mooie dag vandaag … 25C weinig wind … beetje toeren met de Harley Davidson … vanavond de barbie aansteken en goede Aussie steaks erop knallen en verse vis … wijntje erbij … en lach de wereld toe! Àhhhhhh, the good life … Cheers Greta!

 24. Beste @Wachter, ik ben er ook sprakeloos over dat zelfs Het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine Greta Thunberg heeft verkozen tot persoon van het jaar?

  Hoe mijn ideale samenleving er uit ziet?

  Het is goed dat alle burgers het milieu een warm hart toe dragen: rotzooi opruimen, 5 min. douchen, zo veel mogelijk fietsen en wandelen. Openbaar Vervoer gebruiken, weinig vliegen, vriendelijk zijn voor elkaar, autoracen aan banden leggen, vreugdevuren van kerstbomen en palets zeer beperken, geen vuurpijlen meer afschieten, rotjes zijn uit de boze, ook lachgas, drugs en coke verbieden, liever zo snel mogelijk tientallen miljoenen bomen planten, vechthonden verbieden, kinderen weer normen en waarden bijbrengen: Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook de ander niet, en als het kan op alle scholen de 10 Geboden weer in ere herstellen en onderwijzen!

 25. Greta heeft op de getoonde foto een goed en wel doorspekt koppie, de welvaart straalt er vanaf

 26. @ab 8:23

  Op de cover van Time (Chronos) stonden ook Barack Obama (Rothschild-pion) en Adolf Hilter (2x, afkomstig uit de Rothschild bloedlijn). Als je wilt weten wiens pion Greta is dan hoef je enkel maar te kijken wie de eigenaar van haar zeilboot was… maar ik denk dat je dat wel kan raden.

 27. Het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine heeft Greta Thunberg verkozen tot persoon van het jaar.

 28. Even in juiste proporties zetten.
  Zojuist op de Tv werd verteld dat de EU klimaatmaatregelen voor Nederland 60 miljard per jaar gaat kosten.
  60.000.000.000 euro gedeeld door 17.000.000 = 3.500 euro per persoon per jaar. Dit zullen we dus op moeten hoesten.
  Rutte zal dat geld wel lenen want geld is toch niks waard. Denk maar aan die banaan met tape op een doek voor 120.000 dollar en dat opeten is (een) kunst.

 29. Die Greta is helemaal ge stoort maar het volk loopt er nog achteraan ook maar ze moeten iemand hebben om ons gek te maken en daar trappen er nog veel in mensen gebruik je verstand en geloof er niets van het is allemaal die linkse kliek die alles kapot willen maken zoals VVD en de Groenen ik hoop dat het Rutte zijn laatste rit word we zijn al genoeg besodemieterd

 30. Xandernieuws: “Arrhenius was ook een aanhanger van eugenetische ideeën over raszuiverheid, die we later terugvonden bij de Nazi’s. De ‘wetenschapper’ wilde de wereldbevolking reduceren, inmiddels een thema die ons door de media steeds vaker wordt opgedrongen als een oplossing voor de zogenaamde ‘klimaatcrisis”

  Dit zijn inzichten die bij de elite en een zeer foute groep politieke vm-ers al eeuwen lang circuleren , boerenwijsheid: als loeit als een koe, is het vaak ook een koe

Comments are closed.