‘Extreme zonnestorm op 23 september zal nieuw Carrington Event en verwoestende orkanen ontketenen’

—————————————————————————————————————————————–

Vrijwel buiten het zicht van de mainstream media vinden er ingrijpende gebeurtenissen plaats in het heelal. Vooral dit jaar hebben wij daar al vaak over bericht, juist omdat die grotendeels genegeerde veranderingen en ontwikkelingen al in de loop van enkele jaren een gigantische impact op de aarde en ons leven zullen hebben. Politici zullen het steevast op ‘klimaatverandering’ gooien met de bedoeling uw leven en vrijheid nog verder in te perken, maar aan de werkelijke oorzaken kunnen zij helemaal niets veranderen. Zo is er een wetenschappelijk artikel verschenen waarin wordt voorspeld dat een extreme zonnestorm op (of rond) 23 september, vermoedelijk een ‘Carrington Event’ zoals in 1859, tropische orkanen zal veroorzaken of versterken, die immense verwoestingen zullen aanrichten.

Dat niet de mens, maar de zon voor minimaal 98% het klimaat op aarde bepaalt, staat al decennia als een paal boven het wetenschappelijke water. Die paal is echter zeker 30 jaar lang genegeerd en overgeplakt met de even valse als kostbare drogreden van ‘global warming’ annex ‘antropogene klimaatverandering’. Deze leugen heeft de menselijke samenleving al zinloze biljoenen gekost, en een kleine, toch al welvarende elite van politici, banken en multinationals puissant rijk en machtig gemaakt.

Maar harde feiten halen uiteindelijk de grootste en grofste leugens in, en dat onvermijdelijke proces is de afgelopen jaren – weliswaar te laat – begonnen. De gevolgen van het in snel tempo zwakker wordende beschermende magnetische veld worden steeds duidelijker zichtbaar en voelbaar in de vorm van dieper in de atmosfeer en tot de aarde doordringende straling van de zon en uit de kosmos, en daardoor toenemende extreme weer- en temperatuurschommelingen.

‘Desastreuze verwoestingen’

‘Een extreme zonnestorm zal absoluut catastrofale weersomstandigheden versterken door een veelvoud aan calamiteiten te ontketenen.’ Op vrijdag 23 september om 05.07 UT (Universal Time, als de zon het zenit bereikt boven Indonesië) zou een krachtige CME (coronal mass ejection) de aarde gaan raken en een nieuw ‘Carrington Event’ veroorzaken.

Toegegeven, het is de voorspelling van slechts één wetenschapper, maar Al-Rubaidi geeft er wel een duidelijke onderbouwing voor. Zo is september statistisch de piek van het orkaanseizoen, en heeft recent onderzoek aangetoond dat op hoge snelheid in de atmosfeer doordringende deeltjes van zonne uitbarstingen orkanen kunnen versterken.

Eerder werd al een link aangetoond tussen geomagnetische activiteit en de beruchte orkaan Katrina in 2005, waardoor meer dan 1800 Amerikanen omkwamen en die voor ruim $ 125 miljard schade aanrichtte. ‘Daarom is het waarschijnlijk dat het verwachte optreden van een Carrington-achtige gebeurtenis op 23 september 2022 waarschijnlijk desastreuze gevolgen zal hebben… en (in combinatie met) extreem weer door klimaatverandering grote verwoestingen zal aanrichten aan de infrastructuur en de meest essentiële levensbehoeften.’

NASA model Carrington Event 1859:

Stilte voor de storm? – Verband met krachtige aardbevingen

Het orkaanseizoen is overigens nog nooit zo rustig van start gegaan (de spreekwoordelijke stilte voor de storm?). Droge lucht in combinatie met ‘wind shear’ (plotseling veranderde windrichting in de atmosfeer over korte afstand) heeft de vorming van Atlantische stormen tegengehouden. Klimaatwetenschappers krabben zich achter de oren, want hieruit blijkt andermaal dat hun ‘opwarmingstheorie’ (krachtigere stormen door toenemende hitte) niet klopt.

Elektromagnetische signalen en veranderingen blijken ook rechtstreeks in verband te staan met zware aardbevingen (M 6.0 en sterker). Een overkoepelend wetenschappelijk team uit Taiwan ontdekte hier niet alleen bewijs voor, maar wist er zelfs een voorspellend model met zeer hoge accuraatheid van 78% voor te ontwikkelen. (2)

Nieuw Carrington Event nabij?

We waarschuwen op deze site al jaren dat een nieuw ‘Carrington Event’ – dat op de astronomische kalender al ‘over tijd’ is – onze moderne, totaal van elektriciteit afhankelijke samenleving in totale chaos zal storten, waardoor economieën zullen instorten. Er zal een wereldwijde voedselcrisis ontstaan – beter gezegd: de huidige zal fors worden verergerd – met grote sociale onrust, met onvoorstelbare aantallen slachtoffers als gevolg.

Record hoge voedselprijzen, voor een aanzienlijk deel veroorzaakt door de torenhoge energie prijzen die het gevolg zijn van de door het Westen uitgelokte en in stand gehouden oorlog in Oekraïne, hebben sowieso al miljoenen mensen meer in armoede en honger gestort. In bijvoorbeeld Jemen lijden 17,4 miljoen mensen aan voedselgebrek. Volgens de VN zullen in de komende maanden 7,3 miljoen van hen in hongersnood komen. (3)

Op 5 september vond er al een enorme CME op de zon plaats. Die ging gelukkig niet onze kant op, maar richting Venus. Deze uitbarsting had een zware impact gehad als die wel op onze planeet zou zijn gericht;

Kortom, we hebben wéér geluk gehad… Maar voor hoelang? De uitbarsting van 5 september vond plaats in de magnetische zone van AR3088, een monstrueuze en ongewoon gemagnetiseerde zonnevlek, die inmiddels nòg groter lijkt te zijn geworden. En laat deze megavlek zo rond 23 september nu precies op ons zijn gericht…

 

Xander

(1) Suspicious Observers
(2) AGU / Advancing Earth and Space Science
(3) Electroverse

Zie ook o.a.:

31-08: Poolomkering aanstaande: Rusland, China en Zuid Azië kwetsbaarst voor dodelijke kosmische straling
27-08: ‘Galactic Current Sheet’ een feit: kosmische ramp in zonnestelsel is begonnen (/ Effecten van zonnestormen steeds duidelijker zichtbaar in toename van aantal ‘onverklaarbare’ branden en explosies”
16-08: Mensen beginnen letterlijk gek te worden door afzwakkende magnetische veld
02-08: Wetenschap bevestigt 75% kans op killshot zonnevlam in komende 30 jaar
17-07: Magnetische veld zwakt af: Studie waarschuwt dat ruimtestormen het treinverkeer zullen verstoren
11-07: Ongekend langdurige scheur in magnetische veld aarde; zon steeds feller door ruimtestof; record gat in ozonlaag
24-06: Ook gevestigde tech site Wired waarschuwt nu voor ‘einde van de wereld door zonne uitbarsting’
22-05: Werd de stroomstoring in Kazachstan veroorzaakt door extreem verzwakte magnetische veld aarde?
08-05: Wetenschappers nemen galactische magnetische poolomkering in slechts enkele jaren tijd waar 
12-04: Bizarre bliksemflitsen en mentale problemen signalen van komende magnetische poolomkering
28-03: Space Weather studie: Electriciteitsnet niet bestand tegen volgende Solar Superstorm
02-01: Kosmische ramp binnen 20 jaar onvermijdelijk door versnelde afname magnetische veld ( / Einde 12.000 jarige cyclus bevestigd: ‘De aarde zal bevend van haar plaats wijken’ (Jesaja 13) wordt binnen 15 tot 20 jaar (maar mogelijk al binnen 2 tot 8 jaar) werkelijkheid)

2021:

30-06: Dierenwereld raakt van slag door snel afnemende magnetische veld aarde (Bescherming tegen kosmische straling wordt razendsnel zwakker – Poolomkering veel dichterbij dan aangenomen? – Wetenschappers waarschuwen voor kosmische golf EN super zonnevlam in 2023)
14-06: Solar wetenschapper: ‘Er staat iets groots te gebeuren op de zon, wij noemen dit het Termination Event’
22-05: Werd de stroomstoring in Kazachstan veroorzaakt door extreem verzwakte magnetische veld Aarde?
29-04: Climate Science Center wetenschapper waarschuwt voor ‘super zonnevlam’ in 2023