Extreemlinkse groene klimaatdeal EU kost gezin ruim 5100 euro per jaar

Als rascommunist Frans Timmermans ook maar voor de helft zijn zin krijgt, is het definitief gebeurd met onze welvaart en onze vrijheid. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Het Vierde Reich wordt vanaf 2020 officieel een feit – Communistisch regime in Brussel breekt met keiharde hand alles af wat Europeanen na WO-2 hebben opgebouwd

—————————————————————————————————————————————-

Een ‘man op de maan moment voor de EU’ wordt Frans Timmermans’ Groene klimaatdeal genoemd.  De voorstellen van de klimaatpaus van het EU Politburo zijn dermate extreem en krankzinnig, dat de vergelijking met de maan inderdaad klopt. Als maar de helft van Timmermans’ communistische klimaatdictatuur wordt gerealiseerd, dan gaan wij met z’n allen namelijk figuurlijk ‘naar de maan’. De EU wil namelijk ieder jaar € 575 miljard uitgeven om de hele samenleving op zijn kop te gooien en ‘klimaatneutraal’ te maken. En wie gaat dat betalen? Juist, de burgers. Per inwoner € 1280,- per jaar en per gemiddeld gezin € 5120,- per jaar. En daar krijgen we dan de stapsgewijze totale afbraak van onze welvaart en vrijheid voor terug.

FVD Europarlementariër Derk Jan Eppink vroeg onlangs  in Brussel wie de komende 20 jaar de € 11,5 biljoen (drie keer het BNP van Duitsland) die Timmermans’ klimaatdystopie gaat kosten, moet betalen. Niemand gaf hem antwoord. Vermoedelijk wordt zoals altijd vooral aan Nederland gedacht, want wij zijn toch al de grootse nettobetalers aan de EU, en staan via diverse noodfondsen garant voor zo’n € 100 miljard om het in financieel opzicht faliekant mislukte europroject overeind te houden.

Nederland nog meer de pinautomaat van Brussel

Net als wij al vaak hebben gedaan wees ook Eppink erop dat de Nederlandse spaarders en gepensioneerden toch al de dupe zijn van het negatieve rente beleid van de ECB, en ze daardoor in 10 jaar tijd een derde van hun vermogen kwijtraken. Nu er op aandringen van de Fransen ook een bankenunie gaat komen, zullen de naïeve Nederlanders nog meer de pinautomaat van Brussel worden dan we al waren.

Het Vierde Reich gaat met keiharde vuist regeren

‘De Nederlandse elite huldigt een wereldvreemd wereldbeeld, wil de beste van de klas zijn en houdt in Brussel ongemerkt uitverkoop,’ schreef Eppink enkele dagen geleden. ‘Het gaat echter niet alleen om geld. Het uiteindelijke doel… is nagenoeg volledige overdracht van nationale soevereiniteit naar Brussel. ‘ (1)

80% van onze wetten komt overigens al uit Brussel en Straatsburg. Dat Europese Vierde ‘Reich’, of de Europese Unie van Socialistische Sovjet Republieken, bestaat dus feitelijk al. Maar vanaf 2020 gaat dat communistische Reich pas echt met harde vuist regeren, allemaal onder het mom van de nep ‘redding van het klimaat’, maar vooral om wéér de banken te redden. Grote Wall Street namen waarschuwen namelijk dat de volgende financiële megacrisis, de systeemcrisis waar wij al jaren over schrijven, nu letterlijk op het punt van uitbreken staat.

Massaal in opstand komen om ons land te redden

Wat we nog kunnen doen om te voorkomen dat we alles kwijtraken is massaal in opstand komen, zoals de boeren nu weer op 18 december willen doen. We moeten als volk ‘genoeg is genoeg’ zeggen, en zo snel mogelijk breken met de politieke elite die ons land, onze welvaart, onze cultuur, onze vrijheid en onze democratie willens en wetens overlevert aan een extremistisch, ons overduidelijk vijandig gezind regime in Brussel.

Zeg over 5 jaar niet dat u niet gewaarschuwd bent, als u al uw overgebleven inkomsten zult moeten gebruiken om überhaupt te kunnen overleven, en dat in huizen die vanwege de torenhoge klimaatbelastingen amper meer te verlichten en te verwarmen zullen zijn. Europa’s Green Deal = einde welvaart, einde welzijn, einde vrijheid, en welkom totalitaire dictatuur. En dat in naam van een volledig uit de duim gezogen klimaatcrisis.

 

Xander

(1) Forum voor Democratie
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur
Michael Thaidigsmann
,  Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International

Zie ook o.a.:

04-12: Prominente professor: VN kan militair geweld gebruiken tegen landen die klimaatagenda weigeren
03-12: ‘Greta’s Greenpeace klimaatactivisten willen het Westen veranderen in moderne Kiling Fields’
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt (/ Autorijden straks alleen nog voor elite clubje)
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.