Evangelische coalitie VS roept alle christenen op het Covid-19 vaccin te nemen

—————————————————————————————————————————————–

‘Als je echt gelooft in het evangelie van Jezus Christus, draag je mondkapjes, geloof je alles wat de overheid zegt, en laat je je vaccineren’

—————————————————————————————————————————————–

Nee, we zijn in de headline géén woord vergeten. Biologos, een evangelische coalitie van wetenschappers (waaronder een Nobelprijs winnaar), predikers, auteurs en andere christelijke leiders, roept in een inmiddels 3000 keer ondertekende verklaring alle christenen op om straks vooral het Covid-19 vaccin te nemen. ‘Christenen behoren naar wetenschappers en artsen te luisteren als zij het over hun vakgebied hebben, vooral als miljoenen mensenlevens op het spel staan,’ vindt Biologos.

‘Medische behandelingen accepteren is geen teken van zwak geloof in God, maar een dankbaar accepteren van Gods gaven.’ Het National Institutes of Health, dr. Anthony Fauci en het CDC dienen daarbij onverkort kritiekloos te worden gevolgd, vinden de ondertekenaars. Aan hun motieven mag niet worden getwijfeld. Daarbij wordt veel inmiddels ontkrachte propaganda herhaald, zoals dat de lockdowns mensenlevens zouden hebben gered (het tegendeel is juist het geval, zoals tal van andere wetenschappers zeggen, en ook de cijfers en statistieken aantonen).

‘Als je echt gelooft, dan laat je je vaccineren’

Als je echt gelooft in het evangelie van Jezus Christus, dan draag je mondkapjes, hou je anderhalve (of twee) meter afstand, corrigeer je ‘desinformatie’ en ‘complottheorieën’, en laat je je vaccineren, zo dragen de christelijke leiders de gelovigen op. De handtekeningen van Bill Gates, Marc Zuckerberg, George Soros, paus Franciscus en CDA-minister Hugo de Jonge staan er nog nèt niet onder.

Dat geldt wel voor die van Walter Kim, de president van de National Association of Evangelicals, die meer dan 45.000 kerken met miljoenen leden vertegenwoordigt. Daarnaast prijken er namen op van tientallen wetenschappers aan bekende universiteiten (zoals het MIT), plus de leiders van grote christelijke organisaties en diverse kerkelijke als maatschappelijke instellingen, zoals Christianity Today en de World Evangelical Alliance

Biologos werd opgericht door de directeur van het U.S. National Institutes of Health, Frans Collins, met de bedoeling om wetenschap en het christelijke geloof met elkaar te verenigen. Daar ontving hij eerder dit jaar de Tempelton Prize ( $ 1,3 miljoen) voor.

Bijbelse ‘teken van het Beest’ profetieën volledig genegeerd

Dat voor het eerst in de hele geschiedenis alle technologieën en systemen beschikbaar zijn voor de invoering van het bijna 2000 jaar geleden voorzegde ‘Teken van het Beest’ (ID-2020, Microsoft patent 2020-060606 (je lichaam als betalingssysteem), HR.6666, quantum dot tattoo’s, het Luciferase enzym, 5G, RNA/DNA veranderende vaccins), wordt door Biologos zelfs niet in overweging genomen. Nergens op de site is ook maar iets te lezen over een eventueel verband met de Bijbelse eindtijdprofetieën, dat door veel anderen – christenen, maar toch vooral andersdenkenden – wel wordt gezien.

‘Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis,’ is een van de bekendere teksten uit het Oude Testament (Hosea 4:6). In onze tijd is het nog erger gesteld, want aan kennis is geen gebrek (integendeel), maar men kiest er bewust voor deze kennis niet te willen weten, en niet eens in overweging te willen nemen.

Niemand zal straks echter een ‘ich habe es nicht gewusst’ excuus kunnen aanvoeren als een van de Covid vaccins inderdaad – zoals nog net niet openlijk wordt aangekondigd – het letterlijk tot verdoemenis leidende ‘Teken van het Beest’ blijkt te zijn (666=Chi-Xi-Stigma = prik), dat u in absolute gehoorzaamheid (‘aanbidding’) brengt aan het wereldwijde, grenzen overstijgende machtsimperium (het ‘beest’ dat alle kenmerken van de vorige wereldrijken heeft), dat begonnen is met zijn finale machtsgreep om de hele mensheid onder totale controle te krijgen, en via de nieuwste technologieën zelfs onze lichamen, gedachten en onze wil zal kunnen manipuleren en veranderen.

U kunt uw leven erdoor verliezen, maar het Teken zal niet tegen uw wil worden geïnjecteerd

Als dit inderdaad het systeem is dat via vaccinaties het ‘Teken’ invoert, dan zal dat niet gedwongen in u worden gespoten. Ja, er u zult erover worden misleid, u zult erover worden voorgelogen (ook, en misschien zelfs vooral, door uw medegelovigen), u zult worden bedreigd, u zult uw werk, inkomen, vrijheid, en uiteindelijk zelfs uw leven kunnen verliezen, maar cruciaal is dat het accepteren van het vaccin-Teken ondanks alle intimidaties, sancties en (dreiging met) geweld een keuze van uw vrije wil blijft.

Het heeft dan ook geen enkele zin om straks te klagen ‘maar ik wist niet dat het dat Teken was, want dat ze hadden me iets heel anders verteld!’ U had het namelijk kunnen en daarom moeten weten. Sterker nog, als deze technologie over een aantal jaar (2025? 2030?) volledig is uitgerold en u uzelf heeft laten integreren in dat systeem, zult u niet eens meer kunnen of willen klagen. Omdat u dan geen vrije wil meer heeft, en ‘het Beest’ systeem bepaalt wat u mag denken en waar u naar mag verlangen. Kortom: omdat u dan zelf een stukje ‘beest’ bent geworden.

Vergezocht? Verdiep u dan eens in de laatste stand van de wetenschap (zie ook onze eerdere artikelen), en het feit dat futuristen en bekende globalistische kopstukken zoals Bill Gates, Elon Musk en Ray Kurzweil al jaren openlijk aankondigen dat ze naar zo’n totaal gecontroleerde technocratische samenleving toewerken, waarin de hele mensheid volledig zal zijn geïntegreerd met kunstmatige intelligenties (A.I.).

 

Xander


(1) Biologos via Now The End Begins

Zie ook o.a.:

19-08: Australië bijt spits af en stelt alle burgers verplichte vaccinaties in het vooruitzicht (/ Premier herhaalt: Geen prik? Dan geen werk en geen school, niemand uitgezonderd)
13-08: Fox News corona arts wil ongevaccineerde kinderen merken met gele button
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het ‘Teken van het Beest’ ingevoerd via vaccinaties?
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ ‘En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken (lett. charagma = ‘ets’ / prik) gegeven wordt… en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken heeft’)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
25-07: ‘The Switch’: Overheden willen vanaf 1-1-21 cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
29-06:Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te ‘behandelen’ en weg te werken
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030

2009: (oud xandernieuws.punt.nl)

02-09: Implanteerbare microchip moet griepvirus gaan herkennen (/WHO wil wetgeving landen en individuele mensenrechten buiten werking stellen om gedwongen vaccinaties af te dwingen)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

68

 1. Ok, ik als christen zal deze complottheorie corrigeren. Het vaccin is niet het teken van het beest waar in Openbaringen 13 over wordt geschreven. Het is namelijk een uiterlijk merkteken, en niet een vaccin.

  Desalniettemin ben ik niet voornemens om mij te laten vaccineren want, wat is de effectiviteit van het vaccin en wat zijn de effecten op lange termijn? Dat laatste kan men niet weten. Jarenlang heb ik de griepprik gehad (ivm COPD registratie) en elke keer werd ik ziek. Nu ik de griepprik niet meer neem ben ik veel minder vaak ziek. Bovendien ben ik wel benieuwd naar wat er gaat gebeuren in de maatschappij, of er consequenties zijn aan het niet gevaccineerd zijn. Als die consequenties er wel zijn, dan bied dat wel ruimte voor discussie waarin je kan wijzen op de tekst in openbaring 13, want in denk wel dat Corona de weg naar het teken van het beest vrij maakt.

 2. @isengrimm: Wat u stelt klopt niet. Koks gebruiken amper magnetrons en als zij dat wel doen dan gebruiken zij professionele apparaten, die zijn nog meer afgeschermd dan dat consumentenspul. Een magnetron lekt sowieso geen straling. Absoluut niet en dus concrete onzin. Het deurtje is een kooi van Faraday, google ff voor uw eigen gemoedsrust.

  Ook Wifi routers en al dat andere spul is ongevaarlijk. Sinds de jaren 50 spelen wereldwijd honderdduizenden zendamateurs met die frequenties, zelfs met draagbare apparaten en zijn er nooit ziek van geworden.

  Agentschap Telecom houdt alle risico’s, als die er al zijn, in de gaten en stelt RF limieten per meter afstand. Die informatie kunt u controlen/nalezen op de website van Agentschap Telecom. Het kan natuurlijk zijn dat u dat als specialist niet wilt geloven, want uw achtergrond is van een hoger niveau, sjaaaa …. dan is iedere discussie tevergeefs.

  Check bijvoorbeeld alles rond 5G:
  https://www.agentschaptelecom.nl/actueel/nieuws/2020/01/21/veldsterkte-5g-binnen-de-limieten

  Verder weet u waarschijnlijk ook dat radiofrequenties niet door mensen zijn uitgevonden, het radiospectrum is een onderdeel van het bereik geluid tot licht, en heeft altijd bestaan. Zelfs de ruimte zendt signalen uit, nouja, de planeten en sterren dan. Dus wat nou druk maken om straling? Absoluut onnodig.

  Nog een leuke: toen ik mijn eerste antenne bouwde en had opgesteld kregen buren acute hoofdpijnklachten. Na veel soebatten heb ik hen mijn hele huis rondgeleid. Ik was klaar met mijn antennes maar de zenders en ontvangers moesten nog worden geleverd … wat een afgang was dat destijds voor die mensen. Ik heb ze nooit meer horen klagen.

  Dikke radioactieve knuffel van een zendamateur.

 3. Vlokje, de bijbel is geen glazen bol waarmee je de toekomst kunt voorspellen.

 4. Wat een aannames weer door Xander.
  En Nergens op gebaseerd dan op verhalen die hij elders op het internet vind. Niets van hemzelf.
  Ik lees alleen maar haat en bangmakerij.
  En dat noemt zichzelf Christen.
  Nergens lees ik dat we moeten bidden voor onze overheid, en ze moeten zegenen.
  Ik denk dat als we dat met zn allen gaan dien, dat we dan neer bereiken dan anderen te oordelen . Laat dat aan God zelf over

 5. Vlokje schreef:
  23/08/2020 om 12:59 am
  @bundy
  De dag van opname is te herkenen aan de 10 dagen verdrukking vooraf :10 dagen onderduiken om vaccinatie te ontlopen
  Als je de de sabbath als uitgaans punt neemt begint de 10 dagen verdrukking op een woensdagavond

  Waar haal jij dit vandaan?

 6. Verduidelijking ;
  Vrijdag15 april 2022 -2000 jaar= vrijdag ?? april en het jaar -8
  Het jaar -8 de geboorte
  Het jaar 22 Na Christus, begon Jezus bediening
  22+2000 =2022

 7. Xander ik wil graag wel alle informatie kwijt die ik weet,en mensen niet in het donker rond laten dolen
  Dit is geen geloof ,dus niet voor het geloof forum,
  dit is keiharde informatie, het staat er zwart op wit gedrukt,
  en dit is de uitkomst

  Dinsdag 5 april 2022
  + 10 verdrukking (opb.2:10)= vrijdag15 april 2022
  Donderdag 14 april 2022 begin Pesach
  Vrijdag 15 april begin sabbath
  Bijzonderheid deze twee dagen vallen samen
  Vrijdag15 april 2022 -2000 jaar= vrijdag ?? april en het jaar -8

  Er was alvast gesteld dat de jaartelling begonnen is na Jezus geboorte , documentatie uitzending duitse n24, hun conclusie 4 tot 8 jaar

 8. @Vlokje
  Je hebt gelijk , er staat inderdaad dat er tien dagen verdrukking aan vooraf gaan .
  Dat kan heel erg goed het schuihouden zijn om niet gevaccineerd te worden .
  Dan kunnen we het moment behoorlijk goed beredeneren .
  Nogmaals dank .

 9. Ps……..Aanvulling:
  Wat als teken aan hoofd of hand betekent:
  Hoofd : je denken en je verstand, dat regelt Jouw dna
  Hand : je handelingen in je dagelijks leven, regelt ook je dna

 10. @bundy
  De dag van opname is te herkenen aan de 10 dagen verdrukking vooraf :10 dagen onderduiken om vaccinatie te ontlopen
  Als je de de sabbath als uitgaans punt neemt begint de 10 dagen verdrukking op een woensdagavond

 11. @isengrim
  Kletskoek. Ooit meegemaakt hoe de insectenstand wordt ‘geteld’? Dat hangt van losse aannames aan elkaar.
  Merendeels betekent het dat een paar stagiares in een vastgesteld gebied worden gedumpt om daar alle insecten en soorten te tellen. Waanzin ten top. En mocht een mierenhoop bv zijn verplaatst naar net buiten het gebied dan telt die niet meer. Heb je net een hele natte of hele droge periode gehad dan levert dat voor die dag nogal andere resultaten op. Nog even daargelaten dat ik het wie dan ook te doen geef om alle insecten op een hectare te tellen. Zoals ik al zei, dit hangt aan elkaar van aannames en extrapolaties van ruwe schattingen die feitelijk nooit betrouwbaae zijn.

  Massale bomensterfte? Onzin. De laatste decennia is de begroeing juist toegenomen, woestijnen krimpen doordat planten effectiever zijn met een hoger percentage CO2 in de atmosfeer.
  Wat wel een probleem is, is de verhoogde kapproductie van bomen, omdat de domme groenlinkse, mensen wilden inzetten op biomassa, wat een belachelijk idee was. Omdat Europa nauwelijks meer echte bossen heeft is daardoor een verhoogde kap ontstaan in de VS en Canada. Maar je kunt het binnen Nederland ook zien, er wordt veel meer gekapt, onder allerlei debiele voorwendeselen.

 12. Timmerman schreef:
  22/08/2020 om 12:40 pm
  Purper en scharlaken rood en gouden sieraden edelstenen en parels vind je in het Vaticaan. Rome is gebouwd op 7 heuvels. Ook in Amerika in Washington DC zijn 7 heuvels. De koppen kun je vertalen als presidenten. Na Trump komt er eentje die maar kort zal blijven en dan komt er eentje terug uit de vorigen.

 13. @willy die schreef:
  “Volgens Paulus moesten we gehoorzaam zijn tegen elke overheid, en pas op hij schreef dat in een bezet gebied, dus deze Evangelische gelovigen hebben meer dan een punt, alleen moeten we God meer gehoorzamen dan mensen, en het is altijd moeilijk om deze balans te vinden. shalom”

  Ik vraag me af of u, als u ten tijde van de Tweede Wereldoorlog geleefd had, Hitler had gehoorzaamd, bijv. door zoveel mogelijk joden te verraden en naar een gewisse dood te voeren?
  Van 1940-1945 stond Hitler immers aan het hoofd van de enige wettige regering in Nederland.

 14. Ik ben het er eigenlijk niet mee eens dat een keuze tussen uithongering of het teken aannemen een keuze is vanuit de vrije wil.

  Laten we daar eens over filosoferen.

 15. Een alternatieve versie zou dus kunnen zijn dat men alle droge informatie geeft die beschikbaar is. Dat men nog eens de nadruk legt op de redding door Christus alleen, waarna men de mensen in vrijheid laat, te handelen naar het eigen geweten. Ook de voorgangers.
  Volgens mij was dat ooit ook de basis het protestantisme en van de VS. Maar ik kan mij vergissen.

 16. Net nu ze de kortste weg naar het paradijs aan bieden nu willen ze niet.Als je echt gelooft vertrouw je op de Heer en niet op mondkapjes en vaccins ontwikkeld door de grootste misdadige instellingen op de wereld de Pharma industrie.

 17. Ik dacht dat de winst van het protestantisme nu juist was dat men zijn eigen geweten mocht laten spreken. We hebben allemaal dezelfde feiten over Covid19. Deze groepering weet niet meer dan b.v. dr. Bhakdi of dr. Wodarg. Dus qua wereldse feiten weten ze het niet beter.
  Dan komt er dus een interpretatie vanuit het geloof. Maar als alleen Christus onze redding is, in Zijn hele persoon, kan het aardse onderlinge gekibbel best wel gerelativeerd worden. Ik wil dus zeggen: Wij kunnen kibbelen tot we een ons wegen, gedurende al dat kibbelen verandert Christus niet. En alleen Hij is onze borg. Niet wij zondaars, met al onze beperkte verstandelijke vermogens. Is dat een blijde boodschap of niet?

 18. JOHN ; Je wilt nie weten hoeveel koks er zijn gestorven aan keelkanker omdat ze te vaak met hun strotje voor de magnetron hebben gestaan.
  De electromagnesche soep waar we vandaag de dag in leven is een rampvoor de natuur omdat alles op een eigen unieke frequentie resoneert en wordt verstoord met kunstmatige trillingen!
  Het versproeien van aerosolen, ultrafijn nano stof in de atmosfeer in combinatie met UMTS
  4G, WIFI, GPS etc zijn op langere termijn dodelijk voor de meeste insecten en bomen en planten. We hebben nu al 80 procent minder insecten en een massale bomensterfte is gaande.

 19. Biologos evangelisch? Biologos is opgericht om de evolutietheorie te promoten onder christenen.Dat kan dus niet als een Bijbelgetrouwe organisatie worden beschouwd. In dat licht zijn deze nieuwe ontwikkelingen begrijpelijk.

 20. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat het wachttoren(witchtower) genootschap haar volgelingen
  zal aanraden om het vaccin te nemen.
  De grote verdrukking begint trouwens niet met de vernieteging van de “valse religie”
  maar is nu in gang gezet met een pandemie hoax, dit is de trigger event dus witchtower
  zit er weer naast met hun profetieen theorieen!!!!

 21. Wat een enorme slap geouwehoer op deze pagina weer zeg.

  Het teken van het beest, handen en voeten bestaat niet. Ook in Exodus 13:9 en Deuteronomium 6:8 en 11:18 worden hoofd en hand genoemd. Het gaat hier om dagen en gedachten, dus wat doe je en wat spreekt je: daaraan herken je de mensen die bij God horen of niet/elders.

  Verder is 5G aan geen enkele ziekte of virus gekoppeld. 5G is een verzamelnaam van radiofrequenties die al jaren in gebruik zijn. De combinatie echter van bepaalde radiobanden maakt dat mobiel Internet sneller kan. Niks engs dus en niks dodelijks, zo is er nog nooit een radiozendamateur overleden aan zijn eigen straling.

  Stop dus met deze onzin, waanzin en sprookjes rond te bazuinen en te geloven. Er is helemaal niets van waar.

 22. @ Anja : ik heb vernomen dat vaccinatie in België ook niet algemeen verplicht zal worden, alleen voor ouderen en risico patiënten, maar je weet nooit. Shalom

 23. Burgemeester Halsema: Stop de Mondkapjesplicht!
  https://www.youtube.com/watch?v=QBcy_vmrcSE&feature=emb_logo
  Ab Gietelink is cultureel ondernemer en programmamaker, ik vind hem een sympathiek mens.
  Het is inderdaad verschrikkelijk, in ons eens zo vrije mooie Nederland zijn nu misdadige krachten actief, die mij sterk doen denken aan de jaren 40/45.
  Vele NSB’ers aanvaardden toen gretig lagere en middelhoge bestuursfuncties (burgemeester, commissaris, secretaris-generaal, enz.).
  Ja, beste mede burgers, die tijd is helaas weer terug gekeerd.
  Het is nu wachten tot dat de misdadigers net als toen worden gearresteerd.
  https://www.rijksmuseum.nl/nl/collectie/NG-2006-50-89

 24. Uit :

  https://www.wimjongman.nl/artikelen/wereldorde/merkteken.html

  Ten aanzien van de identificatieplicht waardoor veel christenen ongerust raken wil ik er op wijzen dat identificatie niet gelijk staat aan het op weg zijn naar het merkteken van het beest. Dit staat allen maar i.v.m. de controledrift van de machtigen van deze aarde.

  De aanname van het merkteken van het Beest zal plaats vinden in de grote verdrukking, in de laatste 3½ jaar voor de wederkomst van Christus als in die tijd de antichrist heerst. Zelfs zal voor die tijd zal een engel volgens Openbaring 14 de mensheid waarschuwen om dit merkteken niet aan te nemen. Het is een welbewuste keuze om de antichrist als god te aanbidden en daarna het merkteken zal ontvangen.

  Openb. 14:9; Zij werden gevolgd door een derde engel, die met luide stem riep: Als iemand het beest en zijn beeld aanbidt en het merkteken op zijn voorhoofd of zijn hand krijgt, zal hij de wijn van Gods woede moeten drinken, die onverdund in de beker van zijn toorn is geschonken. Hij zal in vuur en zwavel worden gepijnigd, onder de ogen van de heilige engelen en van het lam.

  Ook is dit geen getal, dit is een misinterpretatie van de Codex Vaticanus, daar staan drie tekens die men heeft vertaalt met 666.
  Mede door de uitspraak dat men het getal kan berekenen. Echter zowel het Hebreeuws als Latijns en Arabisch hebben letters als getalswaarde. Als je op de markt in het Middenoosten komt kun je de prijs uitrekenen als je de getalswaarde van de letter weet.(..)

  Deze uitleg wordt hier niet eens genoemd. Terwijl het teruggrijpt op de oudste vertaling.

  GJB-een trouwe lezer-

 25. @Bundy schreef:
  22/08/2020 om 2:59 am

  “De Verenigde Naties heeft medegedeeld dat er per maart 2025 nergens op aarde meer betaald mag worden via een bankrekening of contant geld .”

  Zou je de bron hiervan willen vermelden, Bundy?

 26. Een soort van chip zal de afvallige mensheid via 5G aansluiten op donkere materie. Dat is de demonische ‘energie’ van de zwarte zon, de gedoofde morgenster. Het vervangt het menselijk geweten met dat van het duistere collectief waardoor men geen mens meer zal zijn. Christus is gestorven en weer opgestaan voor de mens terwijl demonen en gevallen engelen zijn uitgesloten van vergeving. Dit systeem is panklaar maar volledige invoering kan alleen als de Wederhouder is weggenomen. IXXI kent de profetieen beter dan wij en hij weet dat zijn tijd zeer nabij is maar ook dat zijn tijd kort zal zijn. Daarom ligt alles al panklaar en gebeurt wat u nu ziet. De Filadelphia christenen zijn de vijf wijze maagden en de Laodicia christenen zijn de vijf dwaze maagden. De laatste categorie kan het behoud verliezen door het merkteken te aanvaarden omdat zij niet geloofden toen zij niet zagen. Daarom gaan zij door de grote verdrukking. Lees maar wat Christus zei rond de ongelovige Thomas.

 27. Dit laat ook weer zien hoeveel geloven er eigenlijk slapen en verkeerde leiders volgen. Vaccinatie is volgens mij ook een graadmeter hoeveel macht en controle de machthebbers hebben over het volk daarom mag de vaccinatiegraad niet te laag worden want dit betekent dat er teveel mensen ontwaken.

  Er zal een oversteek komen, een deel van wat nu nog in het huis van Christus begeeft zal afvallen en Satan gaan volgen en een deel wat nu nog Satan volgt zal afvallen en Christus gaan volgen. Dit is Iets wat ik vorig jaar zag en nu zie gebeuren.

  In het bezitten van (corrupte) macht ligt de grootste verleiding daarom zie je ook dat er zovelen die een honger hebben naar (corrupte) macht satan volgen en satan geeft hen macht en autoriteit. Dit is de reden waarom er ook zoveel engelen gevallen zijn, ze werden verleidt met meer macht en autoriteit wanneer ze Satan zouden volgen en daardoor vielen er velen. Het ligt verborgen in deze tekst, zalig de zachtmoedigen zij zullen de aarde beërven.

  Uitleg wat zachtmoedigheid echt betekent:
  https://www.biblewise.com/bible_study/questions/definition-meekness.php

  Als ik openbaring goed begrijp zal het merkteken worden geplaatst in de tijd dat de antichrist fysiek op aarde is. Momenteel is die nog niet aanwezig maar het zal ook niet lang meer duren voordat die op het toneel verschijnt. En als ik de bijbel verder goed begrijp zal de antichrist pas kunnen verschijnen zodra God zijn Geest heeft weggenomen van de aarde. Ik ben geen bijbel expert of iets dergelijks maar volgens mij staat het ergens in Galaten. Daarom is er ook steeds meer rotzooi en sh*t op de aarde zodat God gedwongen wordt zich steeds verder terug te trekken en daardoor de weg wordt vrijmaakt voor de antichrist. Staat volgens mij weer ergens in Ezechiel.

 28. Wij zijn gecreëerd in het evenbeeld van God. God heeft geen vaccinatie nodig en wij ook niet.

  Ik neem enkel en alleen een vaccin als zij aankunnen tonen dat het mijn gezondheid niet schaad en een oplossing bied voor het genoemde probleem. Anders zal ik bedanken voor het aanbod.

 29. Key,

  Volgens mijn bescheiden mening : Vaccin is een enzym waar een nanochip in zit die in je lichaam gespoten wordt ( is technisch al mogelijk ) ; dit gekoppeld aan het 5 G Netwerk maakt dat je beinvloed , gemanipuleerd kan worden ( bent volkomen transparant, vb het schijnt mogelijk te zijn dat men kan constateren dat je een kankergen , ziekte, hebt wat men dan kan herstellen, kanker weghalen MAAR er wordt dan gefrommeld aan je dna, je bent dus volkomen beinvloedbaar zoals de elite het wil ( Crispr technologe, video filmpje waarin gesproken wordt over dat kankergen via Microsoft )
  Daaraan gekoppeld is het zgn vaccinatiepaspoort ; de beste plek is de rechterhand of het voorhoofd ( altijd open en bloot aan de buitenlucht)
  M. a. w. het moment dat je het vaccin accepteert , ben je volkomen beinvloedbaar en te manipuleren , kan men eigenlijk doen met je wat men wil
  DUS NOOIT DOEN !!!

 30. Goudsbloem, leg dat dan eens uit.
  Er zijn veel uitleggingen helaas, maar hoe zie jij dit ?
  Ik waardeer ook jou uitlegging naast alleen wat teksten die voor de grote meerderheid (nog) niet begrepen worden.

 31. 2025? 2030? De ontwikkelingen gaan nu heel snel. Volgens de WHO duurt het nog 2 jaar voordat covid-19 voorbij zal zijn. Dat is dan waarschijnlijk de tijd die nodig is om iedere wereldburger te hebben gevaccineerd. Ik houd er dus rekening mee dat 2022 een in alle opzichten een zéér “interessant” jaar wordt waarin grote gebeurtenissen gaan plaatsvinden.

 32. Wie zalig wil worden neemt geen vaccinaties en merkteken vh beest.
  Oja, die muilkorven ook niet.
  Is occult, betekent slavernij en onderwerping.
  Wie wel zalig wilt worden bereid zich voor om veel te lijden en zeer waarschijnlijk om ook gedood te worden.
  Moeilijk, maar enige weg om gered te worden.
  Luister niet naar zogenaamde christelijke leiders, bisschoppen.
  Veel van die mensen zikn bedriegers en staan aan de kant vd machthebbers en Satan.
  Luister naar God en uw geweten.
  De ergste vijanden van Jezus op aarde waren voornamelijk de religieuze leiders, Anas en Kefas in het bijzonder.

  Zou nu anders zijn?

 33. Ik wil toch nog even reageren op de opmerkingen over het ‘teken van het beest’. Mensen lezen heel erg slecht en doen allerlei vreemde – en een beetje domme – aannamen.
  Openbaring 14 zegt: “Toen keek ik en zag het Lam op de berg Sion staan, en met hem 144.000. Op hun voorhoofd stonden zijn naam en de naam van zijn Vader geschreven.”
  Denkt men dat deze namen letterlijk op hun voorhoofd staan? Is het een letterlijk Lam? En zijn het de letterlijke Israelieten? (Vergelijk Openbaring 7 aangaande de 12 stammen…) En wat is dan de naam van de Vader van het Lam?…Dit zijn retorische vragen mocht men dat niet begrijpen. Probeer eens met inzicht te lezen en lees er niet allerlei vooronderstellingen in. Dan ga je de waarheid snappen. Tot die tijd, wel…

 34. De gave van onderscheiding is ver te zoeken bij deze evangelische coalitie, zeg maar 0,0.

 35. Xander

  De echte christenen zullen die keuze niet hoeven maken omdat zij voor die tijd van de aarde weggenomen worden

 36. Beste mensen, als u geen Duits verstaat, dr. Bhakdi vertelt dat het dragen van een mondmasker zeer gevaarlijk is. Het drager van een masker kan bijdragen tot het activeren van een Rhinovirus, waardoor de drager van een masker ziek kan worden. Deze maskers zijn ontwikkelt voor gebruik in een laboratorium, en niet voor langdurig gebruik door de bevolking. Ook wetenschapper Judy Mikovits heeft daar al in een vroeg stadium ook voor gewaarschuwd, alleen haar video’s werden door “Youtube” allemaal verwijderd, want wij mogen de waarheid niet weten. En daar door mogen burgemeesters ons massaal dus ziek maken.

 37. Veel evangelische kerken en gemeenten vallen onder de evangelische alliantie. Dus eigenlijk onder het gezag van de roomse kerk. Evenals ook vele pinksterkerken, de broederraad van Pinksteren aangesloten zijn en onder de roomse kerk vallen.

  De roomse kerk, een aftakking had de charismatische beweging omarmd. Alleen met het doel om via een omweg alles weer te verenigen en dat uiteindelijk alles onder de roomse kerk zal vallen.

  Israël en het profetische woord is ver weg. Na de hoogspannings tijden de jaren 80 van de vorige eeuw, toen lieten vele evangelische kerken waarschijnlijk het profetische woord los. De beweging is meer een soort van ‘kingdom now’ gebeuren en lichtere variaties daarop.

  De zwaardere kerken, streng in de droge en dorre leer, die doet men de kinderdoop, men beweerde vroeger of dit nog zo is, weet ik niet, dat dit bij het verbond van Abraham behoorde, iets dat een direct geweldige dwaling is en al eeuwen oud, want dit is al de vorm van de vervangingsleer dat Israël heeft afgedaan en de kerk daarvoor in de plaats is gekomen, dat is ondank de reformatie een directe leer dat is blijven hangen door de roomse kerk.

  Bewegingen zoals de familie ten Boom. al vanaf 1848! En later beweging zoals het zoeklicht, dat was destijds een nieuw licht, dat vooral buiten de gevestigde kerken omging.

  Het oorspronkelijke oud Pinksteren had ook nog ook voor het profetische woord. En geloof mij, er zijn vele broeders en zusters, gelovigen van de traditionele kerken die amper Openbaringen gelezen hebben, laat na gaan of ze er iets van begrijpen. Als alle uitleg van de profeten, zoals o.a. Jesaja, Eziechiël, Daniël een preek uitleg krijgt dat alleen betrekking krijgt qua zegen op de kerken, dan kan je zulke lieden, gelovigen het niet kwalijk nemen. Het is institutionele leer en preken dat dan wordt gebracht.

  Helaas is het schrijnend dat in vele evangelische gemeenten inmiddels vele en vele passages niet meer worden gelezen in de context en dit vergelijken met de Bijbel zelf ook in de context. Dus het Woord scherpt zich zelf met het Woord. Ook daar is het zicht op de wederkomst en Israël, nog wel iets dat erbij zit voor de zgn. good feeling of hun eigen geweten nog te sussen, maar op vele sites zal Israël een hele kleine moeilijk bevindbare plek hebben gekregen.

  Nee, de focus is dat je vooral aan de slag moet gaan met je gaven om te komen tot je doel etc. etc. Wat is dan Bijbels gezien en jullie gelovigen mogen mij teksten in de context vanuit de Bijbel iets laten zien? Alle talenten en gaven, zo wordt geleerd, zou je moeten inzetten. Een afmattend gebeuren lijkt mij.

  Ik kom niet verder dan dat Paulus zei dat in de samenkomsten verschillende gelovigen iets kunnen inbrengen, zeg maar dat talentje dat gehoord mag worden.

  Het begrip tot je doel komen, dus God heeft dit al voor je beschikbaar gesteld, uit je confort zone stappen enz. Vertel mij gelovigen lezers, waar staat deze persoonlijke ontwikkeling dan ook maar ergens in de Bijbel?

  Jullie zullen nergens iets kunnen vinden van een persoonlijke ontwikkeling dat je tot je doel gekomen ben.

  Zelfs Paulus schreef over zich zelf.
  Niet dat ik het al verkregen heb of al volmaakt ben, maar ik jaag ernaar om het ook te grijpen. Daartoe ben ik ook door Christus Jezus gegrepen. 13 Broeders, ikzelf denk niet dat ik het gegrepen heb, 14 maar één ding doe ik: vergetend wat achter is, mij uitstrekkend naar wat voor is, jaag ik naar het doel: de prijs van de roeping van God, die van boven is, in Christus Jezus.

  En dan? moeten we dit soort berichten opvolgen? Moeten we bidden voor Corona dat het zal stoppen? Als niemand ziek is, waarom dan bidden dat de Here zijn lichaam opricht. Gaan we straks massaal met mondkapjes naar de kerk als dit de enige manier is waarop het zou mogen?

  Momenteel mogen bij de meeste kerken gelovigen als ze zich aanmelden komen, tenzij het vol zit. En zingen is er dan nog niet bij. Zingen is toch ook als je het zo mag zeggen “de ziel van een kerkdienst”.

  Nee, we moeten bidden vanuit het zeer profetische gebed vanuit het onze Vader.
  Maarverlos ons van de boze =

  Maar verlos ons van de wereldleiders en alle leiders die wellicht goedbedoeld ‘goedgelovig’ zijn in Corona die verleid worden en die het plan van de wetteloze uitvoeren en geeft ons kracht, mogelijkheden om de werken van de boze wereldwijd te ontmaskeren.

  De humor of het schrijnende is dat plotseling vele sprekers die als zigeuners spreken in allerlei evangelische gemeenten, nu komen met een aanduiding van de eindtijd rondom Corona of dit gewoon wegzetten als complot ( een zekere Jan Pool, had maanden geleden al zijn boodschap afgemeten op youtube gezet. En soms nog in reacties door zoals ik het maar noem arme volgbare goedgelovige ‘domme’ schapen, dit soort sprekers om hun grote onzin van Corona nog bewieroken ook.

  Spyfromthesky

 38. Op internet is werkelijk alles te vinden en te plaatsen. Indoctrinatie wordt door alle landen gebruikt om burgers te beïnvloeden of het nu gaat om verkiezingen of het milieu. Vroeger wat het duidelijk en had de staat en de kerk die mogelijkheid, tegenwoordig heeft iedere mens of organisatie met een beetje geld het idee dat anderen iets moeten.
  Het enige probleem is dat je goed moet filteren wil je niet knettergek worden van de enorme hoeveelheid stupide info die inmiddels op het net staat.

 39. @nieuwsopenbaring

  Ik denk ook dat het niet meer zo lang duurt.

  Wat was ook alweer een “bijbelse generatie?” 70-80 jaar!
  Gerekend vanaf 1948 (een belangrijke profetisch jaar m.b.t de Oprichting van de Staat Israel):

  Tel hier 70 jaar bij op dan komen we uit op 2018. Deze datum is dus niet meer van toepassing. 1948 + 80 = 2028 is WEL van toepassing. Trek hier nog van af de 7 jaren van de grote verdrukking dan komen we uit op 2021. Dus zou het kunnen dat de Gemeente uiterlijk nog tot 2021 op deze aarde is?

  Het lijkt erg aannemelijk en waarschijnlijk en de talrijke tekenen van de eindtijd ondersteunen dit ook.

  Ik weet wel dat de komende maanden zeer spannend gaan worden en we zullen met zekerheid zien dat de geboorteweeen uit Mat.24 sterk zullen toenemen.

  Dus: Heft uw hoofden omhoog want uw verlossing genaakt!

 40. Volgens Paulus moesten we gehoorzaam zijn tegen elke overheid, en pas op hij schreef dat in een bezet gebied, dus deze Evangelische gelovigen hebben meer dan een punt, alleen moeten we God meer gehoorzamen dan mensen, en het is altijd moeilijk om deze balans te vinden. shalom

 41. Blijf in elk geval alert. En vraag in je gebeden onderscheid van Geest.
  laat je leiden door de HG. dat is mijn enige advies .
  Vertrouw niemand alleen God is betrouwbaar. wandel met hem dan ben je er bij als de bruid wordt opgehaald en we voor veel ellende bespaard zullen blijven.

 42. In het artikel staat dat het vaccin nooit verplicht kan worden omdat het nemen van het teken van het beest vrijwillig is. Maar in de VS, België en Australië zijn vaccinaties wel verplicht. Hoe zie je dat dan?

 43. Hoe zit het met mijn kinderen van 4 en 12 jaar? Zijn zij ook verdoemd als zij het “teken” accepteren? Die hebben de kennis toch niet om hierover na te denken? Ik kan mijn niet voorstellen dat God kleine nietsvermoedende kinderen zou verdoemen als ze het teken hebben moeten aannemen.
  Graag een reactie hierop.

 44. Al is het vaccin nog niet het merkteken. Bij een verplichte vaccin moeten alle alarmbellen meteen gaan rinkelen/doorslaan en zeker bij een “virus” wat zeker niet erger is dan de griep. Net als er in het voorgaande staat, zo’n vaccin maakt je klaar voor het accepteren van het merkteken als dat al niet in je wordt gespoten. Het merkteken kan misschien ook wel alleen door een bepaalde laser/frequentie worden gezien/gevolgd.
  Met het vaccin zal je DNA worden aangevallen/verandert, zodat je geen vrije wil meer heeft.
  Mensen wees alert!

 45. We hebben ongetwijfeld te maken met de voorbereidende ontwikkelingen naar een Nieuwe Wereld Orde. De manier om de mensen er aan te leren wennen is, het ze wijsmaken dat er een groot gevaar dreigt wat alleen met een vaccinatie kan worden beteugeld. Het conditioneren van het volk om dit te accepteren onder geweldige druk van mediapropaganda is een eerste poging om te zien hoe ver men kan gaan. Naar blijkt is de meute prima af te richten, de tegenstanders zijn nog steeds een gedemoniseerde minderheid. Of het vaccin al het teken van het beest is waag ik te betwijfelen, maar de acceptatiedwang zal zeker de criminele NWO bende de overtuiging geven dat de volgende stap kan worden uitgerold. We zullen daar spoedig vast wel meer over horen. We weten uit Openb.13 dat de leider, het beest, universele macht zal worden toegestaan, en dat is een schrikwekkend beeld want het zal de tegenstanders niet sparen. Hier wordt de gelovigen dan ook lijdzaamheid aanbevolen, ook al is de dood het gevolg. Echter, het beest krijgt drie en een half jaar, en dan komt zijn einde.
  We zijn dus dicht bij twee nieuwe wereldorden. 1. Het rijk van de antichrist 3,1/2jaar. 2.Het vrederijk van Christus 1000 jaar
  God lacht om de brutaliteit van de goddelozen, en samen met hun meester, de duivel, zullen ze eindigen in de hel.
  Wat een roemloos einde, van hen en de geconditioneerde meerderheid. We gaan nog door een diep dal, maar het licht komt.

 46. Beste mod.
  Reactie op 11:05

  U zegt dat rechterhand ook vertaald kan worden naar arm.
  U geeft aan dat ik dat kan vinden in de biblehub.

  Heb ’t gezocht op deze biblehub, maar lees telkens rechterhand, … niet arm.
  Kunt u dit voor mij nog eens aantonen waar u zich op baseert?

  En oh zeker, ik geloof ook dat we heel dichtbij de Grote verdrukking zijn.
  En ik denk dat uw artikel wat gaat over de tatoo ofwel het ID, meer raakvlakken heeft met het merkteken, dan de vaccinatie zelf.

  Heb zo’n idee dat de vaccinatie gewoon zal bestaan uit suikerwater, aangezien het virus niet bestaat, zoals u al constant aangeeft. Maar je kan hier wel heel goed op verdienen! En….., je kan laten zien dat vaccinatie veilig is. En…., je laat zien dat al die ophef over vaccinatie die christenen maken, nergens op slaat.

  Satan houdt van dubbele lagen, je stuit op de 1e leugen en denkt dat dat ’t is, maar met de 2e laag draait hij ’t zaakje om en sta je voor joker.

 47. Ik vind het een simpele gedachte van deze mensen. “Als je echt gelooft”…

  Zodra een maatregel schade berokkent aan mensen, moet je de maatregel negeren. Waarom? Kijk naar de tweede wereldoorlog. Ook daarin waren gelovigen heel gehoorzaam aan de bezetters. Daardoor kon de bezetter makkelijk z n gang gaan en andersdenkenden en joden schade toebrengen of doden. Mensen die joden hielpen, waren de echte gelovigen/christenen omdat zij vaak werden doodgeschoten voor hun moed en tegen de stroom in durfden te zwemmen

 48. Dit is mijn inziens een zeer gevaarlijke ontwikkeling. Ik vertrouw deze evangelische coalitie niet. Het spreekwoord zegt terecht: “Pas op als de vos, de passie preekt”.

 49. Xander wil het bijbelplaatje graag in zijn fantasieën passend maken, als je dit doet zit je er natuurlijk constant naast. De vaccinatie heeft geheel niks te maken met het teken van het beest want er kloppen veel teveel kenmerken niet. Gewoon afwachten dus tot de tijd er is, dat is de enige oplossing …

 50. De Verenigde Naties heeft medegedeeld dat er per maart 2025 nergens op aarde meer betaald mag worden via een bankrekening of contant geld .
  Deze vrijmetselaarsvereniging is het machtigste instituut op aarde .
  Hier zal de antichrist zich dus openbaren .
  Deze maatregel zal door hem na 3.5 jaar als wereldleider worden ingevoerd om hem te eren , maar vanaf de dag van zijn verschijnen zal hij zich op de Christenen storten .
  Vandaar de opname die volgens deze informatie dan omstreeks eind 2021 moet zijn !
  2025 of 2030 lijken mij dus een late schatting .

 51. Ik geloof alles wat ik met mijn eigen ogen niet gezien heb maar de afstand naar de zon, waar de corona omheen zit is 149.597.871 kilometer en de afstand naar pauselijke grote droomverkoper, die zijn domicile te Rome in het
  Vaticaan heeft is 149.597.871 kilometer.

  Het woord ‘vaticaan’ is afkomstig uit het Latijn en het betreft een samentrekking van twee woorden en wel de volgende op de navolgende wijze: 1/ ‘Vatis’ = aanbidding of vergoddelijking 2/ ‘Can’ = serpent of slang Samengenomen betekent dit dus: ‘aanbeden slang’ of ‘vergoddelijkte slang’ of misschien duidelijker… ‘slang.

 52. rom schreef:
  21/08/2020 om 10:29 pm
  Ik zag een vrouw zitten op een scharlaken rood beest vol godslasterlijke namen, met 7 koppen en 10 hoorns. Ze droeg purperen en scharlakenrode kleren en gouden sieraden, edelstenen en parels. Dit moet toch duidelijk zijn wie dit is als je weet welke mensen purperen scharlakenrode kleren dragen?
  De 7 koppen zijn 7 heuvels waarop de vrouw zit en het zijn 7 koningen. 5 van hen zijn omgekomen,1 is er nu en de laatste moet nog komen en zal dan maar kort blijven, (even nagaan wie dat kan zijn, waar zijn nog meer 7 heuvels?) Het beest dat was er niet is is zelf de 8e koning al is het 1 van de 7 en het zal vernietigd worden. Hier spreken we over 2 × 7 heuvels

 53. Die vaccinatie prik is een voorloper van de RFID _ chip. Deze chip wordt in de hand of voorhoofd gebracht.

  Maar wie zich wel laat vaccineren, krijgt wel veranderingen in zijn of haar gedrag (in het nadeel), je DNA wordt verandert en ook de 5G netwerk is link.
  Je hangt dan als het ware als een marionet aan de touwtjes van een satanische systeem.

 54. Xander,

  Het merkteken van het beest zit aan de rechterhand of aan het voorhoofd.
  En waar zal de prik komen van de vaccinatie?
  Toch in de bovenarm?

  Dan klopt uw stelling hier geponeerd toch niet?
  Gaarne reactie.

  De grondtekst geeft weer dat het de arm en hand kunnen zijn. Zoek http://www.biblehub.com Mod.

  Lees meer op
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/griekse-grondtekst-over-teken-van-het-beest-666-wijst-duidelijk-op-injectienaald/

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/onzichtbare-geinjecteerde-tattoo-ontwikkeld-om-100-verplichte-vaccinaties-af-te-dwingen/

 55. Het meest domme wat ik ooit gehoord heb is wel vanuit mensen levende onder een verborgen dictatuur pratende over een vrije wil ?

 56. Biologos: de organisatie van theïstisch evolutionisme. Groot vertrouwen in de wetenschap en seculiere wetenschappers.

 57. Daar zou ik wel een paar kantekenngen bij willen plaatsen.
  1.Het beest had twee hoornen als die van het lam.En het doet grote tekenen,zodat het zelfs vuur uit de hemel doet komen.dus het is in staat de pinksterdag na te bootsen(2Thess 2)En de mensen zullen zeggen:Dit is het vuur van de Heilige Geest.Indien het mogelijk ware zouden ze de uitverkoren verleiden.
  Vraag wie is dat beest dat de wond van het zwaard had en zich herstelde?Het herstelde Romeinse rijk?
  Corona virus is in Wuhan China ontwikkeld als biowapen.
  Als de drieklovendam breekt is dit het einde van China
  Er staat duidelijk dat een beeld zal worden opgericht,zodat het beeld ook zou spreken.Zou het pausdom zijn macht terug krijgen?

  Ik blijf alert.

 58. Xander, U schrijft: #een aantal jaar (2025? 2030?)#
  Het gaat mijns inziens zolang niet duren, we zullen zien; de tijd gaat het uitwijzen.

  Ik persoonlijk denk aan 2022 maar hopelijk zit ik er naast.

Comments are closed.