Einde contant geld nabij: VS introduceert digitale ECASH munt, vanaf eind 2022 ook in EU

Bent u bereid al uw vrijheid en bezit, ook financieel, over te geven aan de overheid, en te laten koppelen aan uw vaccinatiestatus? Zo ja, dan hoeft u niets te doen, want binnenkort is het zover.

—————————————————————————————————————————————–

Volgende stap naar het totaal waardeloos maken van cash geld (binnen 18 maanden in de EU) wordt gekoppeld aan QR-ID-vaxpas, die vanaf juli verplicht wordt

—————————————————————————————————————————————–

Eergisteren was het eerste tastbare begin van een immens belangrijk kantelpunt in de financiële geschiedenis. In de VS is namelijk de ECASH Act geïntroduceerd (Electronic Currency and Secure Hardware Act). Hiermee wordt niet alleen een nieuwe digitale munt geïntroduceerd, maar wordt – omdat de overheid deze ECASH munt gaat uitgeven – voor het eerst de Federal Reserve, die in Amerika het exclusieve recht heeft om dollars te drukken, buitenspel gezet. Vanaf eind 2022 wordt zo’n digitale munt ook in de EU ingevoerd. Deze munt zal rechtstreeks worden gekoppeld aan uw QR-ID-vaxpas, die vanaf 1 juli verplicht wordt. Het is de bedoeling dat cash geld binnen 18 maanden volledig waardeloos zal zijn gemaakt.

Met ECASH neemt het Witte Huis de schepping van geld in eigen hand. Het ministerie van Financiën gaat deze nieuwe ‘munt’ rechtstreeks aan het volk verstrekken via een soort beveiligd hardware apparaat dat te vergelijken is met een Geldmaat. HET grote verschil met blockchain crypto’s is dat de transacties volledig anoniem zullen zijn, net als met cash geld. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken zijn blockchains juist ontworpen om iedere transactie te kunnen traceren, waardoor de overheid dus iedere zender èn ontvanger kan achterhalen.

ECASH verloopt via een peer-to-peer transactie, wat een groot voordeel is voor mensen die om wat voor reden dan ook geen bankrekening hebben, bijvoorbeeld omdat ze het bankensysteem niet vertrouwen. Maar ook mensen die wel bankrekeningen hebben zullen er gebruik van kunnen gaan maken.

Cash komt ten einde; Contant geld in EU over 18 maanden waardeloos

Dat klinkt allemaal geweldig, maar er zit een addertje onder het gras. Er lijkt namelijk een maximum van $ 2000,- te komen wat je op je rekening mag hebben staan. Dat betekent dat al je geld moet worden ingeleverd, wat neerkomt op een verkapte manier om de bestaande munt te cancelen.

Ook de EU mikt erop om hier tussen eind 2022 en 2023 mee te beginnen en al het cash geld binnen 18 maanden waardeloos te maken, een plan dat gekoppeld is aan de per 1 juli verplichte QR-ID-vaxpas, die verborgen zit in de zoveelste verlenging van het digitale EU-covidcertificaat (4). Het einddoel? AL het geld en alle uitgaven kunnen traceren en controleren, waardoor er naar believen belastingen over kunnen worden geheven.

ECASH komt dan ook neer op het beëindigen van alle financiële vrijheid en onafhankelijkheid. Sparen heeft geen zin meer, het opbouwen van pensioen ook niet. Zodra het algemeen is ingevoerd, zullen er geen dollars en euro’s meer worden bijgedrukt. Die zijn dan niet meer nodig, want iedere vorm van financiële en economische vrijheid behoort dan tot het verleden. Iedereen die ‘normaal’ zal willen blijven leven zal worden gedwongen zich te laten opnemen in het wereldwijde digitale A.I. / 5G / 6G ‘grid’.

Jaarlijkse 20% taks over je complete vermogen (inclusief huis)

Biden introduceert gelijktijdig de ‘Billionaire Minimum Income Tax’, waardoor mensen met een vermogen van boven de $ 100 miljoen (dat zijn géén miljardairs) 20% belasting gaan betalen. Oppervlakkig lijkt deze de facto Wealth Tax (rijkenbelasting) een populaire maatregel bij het volk te zullen worden. Immers, ’tax the rich!’

Maar ook hier zit een sinister plan achter. Ten eerste is de grens nu nog $ 100 miljoen, maar dat kan – en zal – naar believen worden verlaagd. Tijdens de Grote Depressie in de jaren ’30 van de vorige eeuw werd de grens van wat als ‘rijk’ werd beschouwd stapsgewijs verlaagd van $ 5 miljoen naar $ 250.000.

Ten tweede moet die 20% ook over zogenaamde ‘unrealized gains’ worden betaald, dus inkomen dat je in theorie hebt of zou kunnen verdienen. Dat betekent dat grootaandeelhouders gedwongen zullen worden om hun financiële bezittingen te verkopen om die 20% te kunnen betalen.

Indien dit onvervalste communistische plan wordt aangenomen, zouden de beurzen compleet kunnen instorten. Ga maar na: als je in een bepaalde periode bij wijze van spreke een miljoen hebt verdiend met aandelen, dan moet je daar $ 200.000 belasting over betalen. Daalt de koers in de volgende periode weer, dan heb je pech. Het volgende jaar betaal je gewoon weer 20% over wat je nog over hebt, totdat er NIETS meer over is (2).

U zult niets meer mogen bezitten

Uiteindelijk zal deze belasting voor iedereen gaan gelden. Dus stel dat je huis in waarde verdubbeld, dan moet je daar 20% over betalen. Maar stort de huizenmarkt het jaar erop met 50% in, dan ben je dat geld gewoon kwijt en krijg je van de belastingdienst géén terugstorting. (1)

Feitelijk heeft Nederland met zijn torenhoge ‘progressieve’ belastingen, waarin mensen en (MKB) bedrijven feitelijk zwaar worden gestraft als ze iets verdienen, al zo’n soort verkapt Marxistisch systeem. Er is maar één manier om dit te ontlopen: zorgen dat je geen te belasten bezittingen meer hebt. In wezen zou iedereen zijn huis moeten verkopen aan investeerders, en dit dan weer terug moeten huren.

Maar kijk… zo komen we bij Klaus Schwabs ‘you’ll own nothing and be happy’ uit. Het is de bedoeling dat u straks niets meer heb en alles ‘huurt’. Bezit zal niet meer mogelijk zijn, behalve natuurlijk voor de superrijke globalistische spelers. Zij zullen ALLES bezitten, tot en met uw haardroger en broodrooster aan toe.

Wereldwijde monetaire systeem is aan het instorten

De echte reden waarom dit wordt gedaan is dat het wereldwijde monetaire systeem aan het instorten is. Al sinds 2014 voerde de Europese Centrale Bank negatieve rente in, wat de pensioenfondsen – die een rendement van minstens 8% nodig hadden – heeft weggevaagd. Nu ‘onze’ politici de toekomst van uw ‘oude dag’ hebben vernietigd, is de volgende stap een ‘Gegarandeerd’ Basis Inkomen, dat tijdens of vlak na de volgende – gewenste en geplande – financiële crisis zal worden ingevoerd. Alle rekeningen beginnen dan weer op ‘nul’.

Maar niet alles verloopt volgens schema. De ‘Great Reset’ / Build Back Better agenda had op dit moment al verder doorgedrukt moeten zijn. De Covid-19 plandemie bracht echter niet de gewenste megacrash en nieuwe Grote Depressie. Om het huidige systeem toch op te blazen, is sinds dit jaar overgeschakeld op plan B: OORLOG. De Westerse globalisten hebben de Derde Wereldoorlog nodig, zodat ze de schuld van de instorting aan Rusland kunnen geven in plaats van aan een virus. Na de crash volgt dan ‘Build Back Better’ – een volledig digitaal gecontroleerde, totalitaire Marxistische dictatuur.

Regimeverandering nodig, maar niet in Rusland

‘Dus terwijl Biden om regime verandering in Rusland roept met zijn ‘In godsnaam, deze man kan niet aan de macht blijven’, denk ik dat hij naar zichzelf in de spiegel keek,’ is de conclusie van de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘Niet Putin is een bedreiging voor mijn toekomst of mijn gezin – Biden en de Marxisten (ook van o.a. de WHO, het World Economic Forum, de Europese Unie) zijn dat. We hebben geen regime verandering in Rusland nodig, maar hier, in wat ooit Amerika was.’

En ik durf eigenlijk wel te zeggen: ook hier, in Europa. Sterker nog: in mijn ogen zou er helemaal geen nieuw regime in Brussel of Den Haag, of waar dan ook, moeten komen. We hebben geen regime verandering, maar een systeemverandering nodig, waarin verreweg het meeste – zo niet alles – moet worden teruggedraaid van wat de globalisten hebben opgezet, ingevoerd en afgedwongen.

Dus niet nog meer centralistische controle, zoals al zo lang de trend is, maar dienende, decentrale overheden die onder èchte directe democratische controle van het volk staan, dat over alles het laatste woord krijgt. Een terugkeer naar regionale economieën en samenlevingen, en, heel belangrijk, géén Unies en alomvattende dwingende internationale verdragen meer, maar enkel nog samenwerking op vrijwillige basis, gekoppeld aan een terugkeer naar respect voor elkaars bezit, grenzen, gebruiken en culturen. Kortom: alles waar de WHO / WEF / EU / VS / IMF / NAVO globalisten van gruwelen.

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics
(4) EC.Europa.eu


Zie ook o.a.:

20-03: EU verkeert in ernstige financiële crisis, pensioenfondsen worden leeggeroofd ( / Brussel bezig met nieuwe wet die de overheid het recht geeft om tijdens een noodsituatie uw privé bezit in beslag te nemen )
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’
20-02: Nieuw WEF rapport kondigt bijna letterlijk digitaal ‘teken van het Beest’ systeem aan
04-02: Great Reset faalt nu al: VS en Groot Brittannië starten financiële WO-3 tegen EU

2021:

27-12: 2022 wordt het jaar van afrekening voor de EU met diepe staatsschuldencrisis
19-12: De echte reden van de lockdown: ECB staat op instorten, financiële crash EU nabij
18-10: Euro Evangelie’ economisch journalist Arno Wellens: Digitale ID en totale EU controle in 2022
27-09: Topeconoom Armstrong: ‘Wereldwijde Great Reset machtsovername zal na 2022-2023 falen’ (/ ‘De wereld is NIET bereid om al zijn rechten op te geven. Zodra mensen wakker worden en doorkrijgen dat de Covid paspoorten (/ QR codes) PERMANENT zijn, zal er als een lopend vuurtje een bredere opstand ontstaan’)
13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
15-02: Veiligheid of Vrijheid? Econoom Ad Broere pleit voor burgerlijke ongehoorzaamheid en opzetten parallelle economie
17-01: Bankier Benjamin de Rothschild, lid van meest gehate familie op aarde, overleden ( / Rothschilds aan de top van de wereldwijde machtspiramide, het systeem van ‘Het Beest’ dat aan zijn finale machtsgreep is begonnen)

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.