Duitse politiek wil aanslag Hanau aangrijpen voor keiharde aanpak van AfD en rechts

—————————————————————————————————————————————-

Dader was paranoïde eenling – Schietpartij volgt hetzelfde script als eerdere ‘rechtse’ aanslagen – Op internet geven veel Duitsers de schuld aan extreemlinkse politiek van bondskanselier Merkel:  ‘Iemand heeft geprobeerd zich op radicale wijze te verweren tegen een door de burgers nooit gewilde verandering van Duitsland’

—————————————————————————————————————————————-

Gisterenavond schoot de 43 jarige Tobias Rathjen (foto), een eenling die al sinds zijn kindertijd aan paranoïde waandenkbeelden leed, bij twee Shisha bars in Hanau 11 mensen dood. De aanslag volgt hetzelfde script als eerdere aan ‘rechts’ toegeschreven aanslagen in Christchurch en Halle; van de dader werd namelijk onmiddellijk een manifest gevonden vol met vreemdelingen-, vrouwen- en islamhaat. Ook publiceerde hij een video waarin hij het over de oude complottheorie heeft dat er in Amerika geheime onderaardse militaire bases zijn waar kinderen zouden worden gemarteld en vermoord.

Na zijn slachtpartij zou Rathjen – een ‘incel’, een man die nog nooit een relatie met een vrouw heeft gehad (5)- eerst zijn 72 jarige moeder hebben vermoord, en daarna de hand aan zichzelf hebben geslagen. Onder de slachtoffers zouden zich volgens Turkse media vijf Turkse staatsburgers bevinden. De schutter was lid van een jachtvereniging en schietclub, en daarmee legaal wapenbezitter. De AKP, de partij van de islamofascistische dictator Erdogan, eist van Duitsland keiharde maatregelen tegen ‘rechts’. (6)

De Duitse bondskanselier Angela Merkel reageerde dat ‘dit gif (van racisme) bestaat in onze samenleving, en schuldig is aan al veel te veel misdaden.’ Op internet zijn heel veel Duitsers juist boos op haar, niet alleen omdat opnieuw een aanslag wordt geïnstrumentaliseerd om heel ‘rechts’ te demoniseren, maar ook omdat Merkels massa immigratiebeleid een explosie aan misdaden heeft veroorzaakt die wèl altijd aan ‘eenlingen’ en ‘verwarde’ mannen worden toegeschreven, maar nooit aan de islam of links als geheel.

 ‘Racisme tegen Duitsers is de politieke erfenis van Merkel’

‘Wat een goedkope show, zeg,’ schrijft iemand op Epoch Times dan ook. ‘’Racisme is een gif!’ Zo’n verklaring zou ik ook eens van u verwachten als onze eigen mensen door de ‘nieuwe burgers’ worden omgelegd. Er zijn in het verleden immers genoeg gelegenheden geweest om uw vastbeslotenheid tegen geweld te tonen. Racisme gebeurt namelijk ook andersom, tegen Duitsers.’

‘Racisme ontstaat als men op onrechtmatige, onwettige wijze, en op kosten van de eigen bevolking miljoenen asielbedriegers uitnodigt. Het racisme is uw politieke erfenis! U heeft daardoor niet alleen Duitsland, maar het hele continent Europa in gevaar gebracht. Uw weerzinwekkende poging om deze daad in de schoenen van de AfD te schuiven is amper te overtreffen. Ik walg van u!’

‘Zo gaat het ook met de ‘opiniepeilingen’, precies zo. Op het juiste moment de ‘rechtsen’ iets in de schoenen schuiven, en de domme, wauwelende en hersenloze kiezers zetten een kruisje bij de juiste partijen. Want alle anderen die om zich heen knallen zijn immers kwaadaardige Nazi’s.’

‘De ‘deep state’ diensten hebben een paar Koerdische agenten en maffiosi door middel van een ontspoorde proxy omgelegd, en schuiven dit nu kort voor de verkiezingen de Duitse oppositie in de schoenen. En heel prettig: hij is dood.’

‘Ik denk ook dat de binnenlandse veiligheidsdienst hier opnieuw de hand in heeft gehad. En het kan me helemaal niets schelen als ze hier meelezen, want ik beschouw deze dienst als een criminele organisatie.’ Waarop een ander instemt: ‘Dat is het ook. Op z’n laatst sinds de regering simpelweg de grondwet buitenspel zette (om de massa immigratie mogelijk te maken), en een terugkeer naar de normaliteit weigerde, kreeg de veiligheidsdienst andere opdrachten. Nu is het de handlanger van de macht en de vijand van de grondwet geworden.’

‘Door niemand gewilde verandering van Duitsland is de echte oorzaak’

Weer een ander: ‘Deze daad is onvergeeflijk. Desondanks moet men zich afvragen waarom het is gebeurd. De hoofdreden zal zijn dat onze regering besloten heeft om zonder instemming van de burgers een mono-etnisch Duitsland in een multi-etnisch land te veranderen…. Niet alleen van migranten waren moorden en gewelddaden te verwachten, maar ook tegen hen. Geen verrassing dus. Hier heeft iemand geprobeerd zich op radicale wijze te verweren tegen een door de burgers nooit gewilde verandering van Duitsland. Als deze verandering zo doorgaat, en dat zal vast wel gebeuren, zullen aan beide kanten de gewelddaden toenemen.’

Met één groot verschil: als moslimmigranten of linkse Antifa activisten de daders zijn, dan besteden de media er amper aandacht aan. En als dat toch gebeurt, worden de misdaden zonder uitzondering toegeschreven aan ‘verwarde’ eenlingen met ‘een psychische stoornis’. Die overigens ook Rathjen moet hebben gehad, want hij leed duidelijk aan paranoïde waandenkbeelden. Zo was hij ervan overtuigd dat de geheime diensten hem al sinds zijn kindertijd in de gaten hielden.

Andere partijen eisen uitsluiting en zelfs verbod op AfD

De plaatsvervangende voorzitter van de sociaaldemocratische SPD, Serpil Midyatli, eist dat de veiligheidsdienst de AfD totaal in de gaten gaat houden. ‘De rechtsstaat moet nu met alle kracht terugslaan. Alle democratische partijen in alle bondsstaten moeten op alle niveaus de samenwerking met de AfD uitsluiten. Deze partij is de politieke arm van het rechtse terrorisme.’ (4)

Een linkse reageerder verwoordt waar de Duitse gevestigde orde in media en politiek inderdaad al jaren naartoe werkt: ‘We hebben nu een radicale strijd tegen rechts nodig, en wel met alle middelen. Van rechtse misdadigers moet het burgerrecht en stemrecht worden ingetrokken, dus ook van de AfD aanhangers in deze commentaren. Ze moeten harde straffen krijgen (geld en gevangenis), de AfD moet worden verboden, en alle rechtsen in onze samenleving moeten compleet worden geïsoleerd.’

‘Bagatelliseren links en islamistisch geweld is de echte splijtzwam in onze samenleving’

Op Epoch Times is vrijwel niemand hiermee eens. ‘Als het racisme enkel van rechts kan komen, zal het nooit bestreden kunnen worden, omdat het niet uitsluitend van rechts komt. Zolang onze gelegenheidspolitici zwijgen over het geweld van links en islamisten, en deze daders bagatelliseren als ‘incidenten’ en ‘geesteszieken’, maken ze zichzelf niet alleen ongeloofwaardig, maar fungeren ze zelf als brandstichters, en zijn zo onderdeel van de splijting in onze samenleving.’ (2)

Wat een paar weken geleden niet alleen buitenlandse, maar zelfs Duitse analisten verontruste was dat Angela Merkel op eigen houtje, als een ware ‘Reichskanzler’, de democratische verkiezing van een liberale premier van de deelstaat Thüringen ongedaan maakte, omdat deze met behulp van de stemmen van de AfD parlementariërs was gekozen. Merkels flagrante anti-democratische methoden vertonen volgens veel waarnemers een duidelijke parallel met die van de gevreesde Oost Duitse SED, waar ze destijds zelf lid van was.


Xander

(1) Epoch Times
(2) Epoch Times
(3) Martin Sellner (Youtube: ‘Das wirre Manifest des Täters)
(4) Journalistenwatch
(5) Kurier.at
(6) Kronen Zeitung


Zie ook o.a.:


03-01: Extreemlinkse Antifa terreurgroep kondigt dodelijk geweld tegen conservatieve burgers aan

2019:
09-12: In de VS en Duitsland praten politici inmiddels openlijk over heropvoedingskampen – wanneer volgt Nederland?
07-12: Extreemlinkse Antifa bruinhemden dreigen nu openlijk rechtse politici te vermoorden
22-11: Kristallnacht 2.0? – Overheid zet gewelddadige Antifa bruinhemden in tegen ‘klimaatontkenners’ (/ Jaren ’30 teruggekeerd in Duitsland en bijna ook in Nederland: Vrijheid van meningsuiting verdwijnt en wordt steeds harder onderdrukt)
14-11: Voormalige hoogste Duitse rechter: Merkel richt communistische eco-dictatuur op
19-10: (/ EU elite zet nieuwe bruinhemden (Antifa) in om geweld aan te wakkeren, om later excuus te hebben voor keihard ingrijpen en oprichting politiestaat)
10-11: 30 jaar na dato: Viel de Muur in Berlijn in werkelijkheid de andere kant op? (/ In Duitsland en West Europa worden media en publieke opinie volledig gevormd en gemanipuleerd door de geest van de Stasi)
01-09: Oud DDR activiste over hetze tegen AfD: ‘Met democratie heeft dit niets meer te maken’ (/ ‘Duitsland is door de Wiedervereinigung, die in werkelijkheid een vijandige overname van de West-Duitse Bondsrepubliek door de DDR was, een socialistische bananenrepubliek geworden’)
09-08: Stasi censuur effectief: Twee derde Duitsers zegt bang te zijn om voor eigen mening uit te komen (Slechts 18% antwoordt met ‘ja’ op de vraag of er nog vrijheid van meningsuiting is)

2018: (via oud Xandernieuws.punt.nl)
10-10: Linksgroene Duitse politicus pleit voor concentratiekampen voor rechtsen
22-09: Oud verzetsleider DDR ziet steeds meer overeenkomsten met huidige tijd
22-01: ‘Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

27

 1. Hubo schreef:
  20/02/2020 om 5:28 pm

  We leven in een multi ethnische wereld en het zal nog wel even duren voor de wereld bevolkt wordt door en gemengd ras van hoofdzakelijk mooi licht getinte mensen.Ik zal dat niet meer meemaken.

  RACIST !!

 2. Merkel maakt deel uit van de NWO kliek, is een rode crypto communiste, en haat de eigen cultuur. Heel de EUSSR kliek, maakt ook deel uit van de duivelse NWO alsook de Bilderbergboevenbende.

 3. Bij mij sluipt de gedachte binnen dat deze man wel verward was maar dat zijn wanen misschien wel meer waarheid bevatten dan wij kunnen en willen geloven. Meerdere daders van soortgelijke gruweldaden hebben namelijk soortgelijke dingen verklaard. Namelijk dat zij gecontrolleerd werden en boodschappen ontvingen van geheime genootschappen/diensten en door hen tot hun daad zijn aangezet. Er bestaan namelijk progamma’s zoals bijvoorbeeld MKUltra, waar technieken als neuro linguistisch progammeren en hypnose worden toegepast om mensen op gekozen tijdstippen, of door het horen van een woord of geluid, bepaalde dingen te laten doen. De mensen die hieraan blootgesteld werden zijn allemaal steevast psychisch verward. Wat zij wel weten is dat zij onder controle staan van zeer duistere krachten.
  Opvallend is ook het tijdstip. De gevestigde partijen liggen zwaar onder vuur en de AFD wordt steeds groter. Bovendien moet de aandacht afgeleid worden van het steeds groter wordende geweld van met name immigranten tegen Duitsers en moet het geweld van links onder de pet gehouden worden door de focus te leggen op extreem rechts geweld. Wat ook opvalt is dat de draaiboeken al klaar lagen. Alle hoogwaardigheidsbekleders hadden hun woorden van afschuw al klaar. Conclusies werden al getrokken nog voordat er gedegen onderzoek was gedaan. Demonstraties en stille tochten met spandoeken en al kwamen out of the blue tevoorschijn. Meteen werd er met de vingers naar rechts gewezen. Kortom, deze gebeurtenis komt veel verschillende partijen veel te goed uit en wordt tot op het bot misbruikt.
  Was het niet James Rothshild die zei dat er niets, maar dan ook niets in deze wereld gebeurd zonder dat zij daar de hand in hebben?

 4. Och, iedereen weet immers hoe het zit: dit zeldzame ‘incident’ door 1 verwarde, autochtone man met psychische problemen wordt aangegrepen om partijen, die opkomen voor eigen volk, te criminaliseren en uit de politiek te stoten… de bevolking maak je niks meer wijs..
  Een bedenking: als AFD als extreem/rechtse, democratisch verkozen politieke vertegenwoordiging van haar duitse kiezers, moet geweerd worden, hoe zit het dan met de linkse en moslim politieke partijen?
  Moeten die dan ook niet geweerd worden, na élk ‘incident’ (dat reeds véélvuldig voorkwam!) door moslims en na islamitische terreur aanvallen omdat linkse en moslim politici ook dezelfde ideologie aanhangen/verdedigen als de daders?
  Voor rechts zou dat wel gelden maar voor links/moslims niet?!!

 5. ik hoop van ganser harte dat de Merkel-kliek zo dom is dat ze de AFD gaan verbieden…heb vandaag weer voor mijn werk de hele dag door Duitsland gereden en veel naar de Duitse radio geluisterd en ik heb meerdere malen deze roep gehoord, de Duitse omroepen zijn nog erger door de extreem-linkse propagandisten ingenomen dan de Nederlandse…terugkomend op mijn openingszin..er broeit al een tijdje wat in Duitsland, en deze stap zou de boel daar nog veel verder op scherp gaan zetten..echt..het lijkt bijna niet te geloven, maar of er komt een burgeroorlog of het Duitse leger pleegt een staatsgreep, maar er gaat daar iets gebeuren..let nu maar eens op.

 6. Nu kan iedereen zien op welke manier de E.U.- illuminaten afrekenen met de Afd .

 7. De gecontroleerde reguliere mainstream massamedia noemt al het nieuws, dat niet uit hun dictatoriale – en gecontroleerde koker komt, zogenaamde complotheorieen of nepnieuws.
  Men zou graag willen dat de volgens hun complottheorieen niet op internet gepubliceerd zouden kunnen worden. Maar aangezien ze dat niet voor elkaar kunnen krijgen hebben ze een ander wapen nodig, nl het al eerder benoemde complottheorieen/nepnieuwsbestempeling en desinformatie. Daar zijn hele teams op het internet intensief mee bezig.Deze willen je bij wijze van spreke nog doen geloven dat ronde knikkers vierkant zijn.

  Hoe weet je trouwens dat je in een dictatuur zit? Welnu, gewoon als de gecontroleerde massamedia tegelijkertijd met hetzelfde nepnieuws naar buiten komen. Alsof er ergens centraal een fiat wordt gegeven, van jongens gooi dit nepnieuws maar de wereld in…

  Ik denk dat het ZO ongeveer zit.

 8. Tageschau , Deutschland …. Hanau ; de Bundespraesident , racisme is een gift voor de samenleving ….
  Europa , begrijpt het volgende niet : OPGESTAAN IS PLAATSVERGAAN ; onze ‘stoel’ is vergeven/weggegeven.
  ‘Huisvredebreuk’ is inmiddels een geaccepteerd fenomeen, de ‘visite’ blijft, de ‘huiseigenaar’ slaapt op de bank en moet geld verdienen voor ‘zijn gasten’. De ‘gast’ begrijpt het niet, werken : wat is dat ? . Hij of zij krijgen de ‘levensbehoeften’ ; die Europeanen gaan door weer en wind nog werken. ( dat is al zo’n 50 jaar geleden begonnen )

 9. Er is maar een oplossing uitkeringen stoppen en het salafisme verbieden en stoppen met moskeen die dood en verderf prediken tegen christenen en anders gelovigen.
  Mol

 10. De zg EUleiders hebben heel europa willen manipuleren, en hun eigen bevolking willen wegdrukken. Dat kan op den duur niet goed gaan.

  Kijk naar de houding van imams, altijd een grote bek. En niets toevoegen aan de samenleving. Ook hier kunnen we er op wachten dat het fout gaat
  Het kan alleen maar goed gaan als moslims onderworpen blijven aan de democratie.

 11. Of het nu linkse of rechtse gekte is, mensen vermoorden is niet goed te praten.

 12. Zat vanochtend al vroeg voor de leugenbuis. 06.00 uur toch weer met verbijsterde ontzetting de gebeurtenissen in Hanau bekeken. Een Duitser was de dader …. ja ja ; een dader mit Migrations probleme, héél Europa heeft er last van. Aanpassing’s problemen, normaliter zou dit betrekking hebben met geaccepteerde vluchtelingen, dus één paspoort uit het ‘bed and breakfast’ land én nog een uit het land van herkomst. Het was een Duitser …. dus het is een ‘gemuteerde’ Duitser, een nep Duitser, met eigenschappen die niet ! in Europa thuis horen, en het barst er van ; hier, daar en overal lopen vechtmachines rond. Danke Frau Merkel, dank aan Brussel, dank aan het verval van Europa-isme …. . De
  verderfelijk geest is uit de ‘fles’ ontsnapt, met dank aan de overheden én de ‘kurk’ is verdwenen. Wie een hond wil slaan kan wel een stok vinden. Wij zijn inmiddels de klos, de stok is de media, de politiek mept er maar op los. Extreem …. is in principe een voortvloeisel uit een soort van protest, geboren uit protectionistische gevoelens. Politiek is toe aan een uitgebreide APK beurt, op elk gebied, van hoog tot laag. Om u nu ‘mee te nemen’ hoe de fake-politiek in elkaar steekt geeft ik u een site die e.a. belicht. Het ‘stinkt’ in héél Europa ….
  https://swprs.org/geopolitik-und-paedokriminalitaet/.

 13. Citaat: “maken ze zichzelf niet alleen ongeloofwaardig, maar fungeren ze zelf als brandstichters, en zijn zo onderdeel van de splijting in onze samenleving.”
  Klopt, maar dat past binnen de visie van links. Linkse mensen hanteren een omgekeerd wereldbeeld: alles wat tegen de autoriteit ingaat is goed; alles wat bezit en autoriteit en eigenheid mogelijk maakt, is fout.
  Dus in de ogen van linkse mensen is optreden tegen AfD de logische consequentie van hun opvatting. Links zal nooit andere opvattingen tolereren, tenzij dat afgedwongen wordt. Democratie betekent voor links ‘dictatuur van links’, en dat is een heel andere definitie dan degene die rechts hanteert.

 14. Weer een ‘verwarde man’ die ook nog eens zelfmoord pleegde maar eerst even zijn moeder ook nog om bracht.
  FALSE FLAG MERKEL !!!

 15. Zo dan. De Duitse krant Welt am Sonntag zelfdetoneert met een klapperrrr van een spread. Een soort cartoon van Mohammed maar dan zonder de cartoon. Gewoon, een gezellige opsomming. 31.000+ islamitische aanslagen sinds 9/11. Achttien jaar terreur. 146.000 doden.

 16. Er zijn de afgelopen 15 jaar 112 jihadistische aanslagen in Westerse landen gepleegd. Voor 2014 kenden die vaak een al-Qaedastempel, daarna dat van IS. Driekwart van de aanslagen werd de afgelopen vijf jaar gepleegd,

 17. Zeer groot is de verontwaardiging in Duitsland, op vele plaatsen zij herdenkingen.
  Een rechts-extremist schoot vreemdelingen dood, werd ook meteen bij name genoemd.
  Vergeten wordt, dat het aantal slachtoffers in Duitsland begaan door vreemdelingen/asielzoekers, vele malen groter is.
  Dan wordt zeer voorzichtig met de informatie omgegaan en liefst verzwegen dat moslims vrouwen hebben verkracht, onthoofd en met messen dood hebben gestoken.
  Dan is merkel er niet als de kippen bij om ook dat gif te benoemen., zij is er trouwens mede verantwoordelijk voor

 18. Er bestaat geen extreem rechts,(geen bewijzen) wel extreem links sinds de jaren 70.Alles waar extreem links zich schuldig aan maakt geven ze rechts de schuld van,ze draaien altijd alles om.Links en extreem links zijn geestelijk gestoord,onderzocht door psychologen.Extreem links wordt achter de schermen gesteund door de satanische globalistische elite om landen van binnenuit te slopen voor een N.W.O.

 19. Hitler zat ook in de gevangenis, en schreef een werk van meer dan 42 bladzijden dan deze man.
  Niet dat de duitsers europa weer zullen gaan veroveren met militaire middelen, want ten oosten en westen van duitsland liggen kernwapens in rusland, frankrijk en de uk.
  Maar dat het voor groepen daar binnenlands moeilijk gaat worden op termijn is duidelijk, aangezien de geest niet teruggaat in de fles. En bij standaardmaatregelen en reacties alleen maar meer sympathie en aanhang zal krijgen onder het nu nog zwijgzame (en afkerige) deel van de bevolking.
  Wie zijn ogen sluit zal verrast worden, wie de ogen open heeft weet waar het schip stranden zal.

 20. Schutter Hanau was complotdenker die al 18 jaar geen relatie had.
  Nu kun je met eigen ogen zien hoe gevaarlijk complotdenken is, en de sites die dit aanwakkeren.

 21. Linkse politici en mainstream media die onze (eens zo) welvarende monoculturele samenleving ongevraagd de globalistische open grenzen politiek door de strot willen duwen zijn het echte gif dat onze samenleving van binnenuit aan het kapot maken is.

  “Mass migration is an act of war.” — James Howard.

 22. Hij was in ieder geval nog niet zo gek dat zijn moeder dat verder allemaal niet meer hoeft mee te maken.Ik vind het ook nog niet zo gek dat hij zich uiteindelijk van het leven beroofd heeft.Het is moeilijk te zeggen in hoeverre de betrokkene tot deze daad gemanipuleerd is.Je ziet dat meestal in boeken of films,maar ik heb zelf ook wel eens van nabij dingen meegemaakt,die ik eigenlijk alleen rationeel vanuit een dergelijk scenario in de realiteit kan verklaren.Er zijn zeker krachten werkzaam in de samenleving ,die er op uit zijn hun voordeel te doen met zulke incidenten ongeacht uit welke richting die komen.Vooralsnog zal dat eerder leiden tot repressie dan chaos.En als het al tot chaos leidt,dan is dat eerder vanuit het onvermogen van de heersende machten om de echte problemen in de wereld onder ogen te zien en op te lossen.Ik vind dit artikel toch wel wat stemming makend en al te vergoelijkend naar rechts en AfD.We leven in een multi ethnische wereld en het zal nog wel even duren voor de wereld bevolkt wordt door en gemengd ras van hoofdzakelijk mooi licht getinte mensen.Ik zal dat niet meer meemaken.

 23. Gaan we nu echt alles wat door een rechts denkend persoon is aangericht goed ompraten omdat het niet links is? Zo te horen komt al het pure evil van links en niet ook een beetje van (extreem)rechts

  We hebben hier te maken met iemand die zich geeft laten corrumperen door extreem rechtse gedachten gang, wat heeft geleid tot deze actie die absoluut niet goed te praten valt. Niet door rechts en ook niet door links.

 24. Als alles lezende heeft men hier meer te doen met een gestoorde dan met een rechtsextremist of was zijn omgebrachte moeder ook een Turkse,
  Een aanslag door de islamiet is een terreur daad of een psychose en een aanslag van extreemrechts is racistisch volgens de media.

 25. De rechtse terroristen van PVV en VVD moeten ook weg en verboden worden. Wie waren er fout in WO 2 ? De NSDAP. Nationaal Socialistische…… Juist socialisten = links. Wie ziet het nu nog steeds niet?

Comments are closed.