Canadese premier Trudeau in opspraak na uitnodigen Chinese troepen

Justin Trudeau in zijn jongere jaren met LGBTQ vlag (2011).

—————————————————————————————————————————————–

Trudeau woest nadat legerleiding trainen Chinese militairen in Canada annuleerde – Kritiek mensenrechtenorganisaties op eten hondenvlees door een van zijn linkse ministers, die weigert haar excuus aan te bieden

—————————————————————————————————————————————-

Een van de kampioenen van het internationale linksgroenliberale gedachtegoed, premier Justin Trudeau, is in opspraak geraakt nu uit officiële overheidsdocumenten blijkt dat hij vorig jaar Chinese troepen heeft uitgenodigd om in Canada te komen oefenen. Toen de legerleiding besloot om deze oefeningen te annuleren omdat China twee Canadese staatsburgers had ontvoerd, was hij woest. Trudeau is in snel tempo bezig om Canada – net als Australië, Groot Brittannië en de EU – in een communistische klimaat-vaccin dictatuur te veranderen.

De documenten kwamen in het bezit van Rebel News, een snel populairder wordend initiatief van onderzoeksjournalisten die niet meer konden leven met de eenzijdige propaganda van de Westerse mainstream media. Ze besloten dat het publiek recht heeft om weer het echte nieuws te horen, hoe pijnlijk dat ook voor de heersende machthebbers zou kunnen zijn.

Trudeau woest na annuleren trainen Chinese militairen in Canada

In 2019 vroeg Rebel News de Canadese regering via een soort WOB verzoek om uitleg over een Russisch bericht dat Canada een delegatie militairen naar China had gestuurd ter ere van de 70e verjaardag van de PLA marine. De regering Trudeau wist een antwoord 19 maanden lang te traineren, maar overhandigde uiteindelijk een 34 pagina’s tellend document waarvan veel tekst grijs was gemaakt, maar niet zwart. Daardoor was het hele rapport alsnog eenvoudig leesbaar te maken.

Hieruit kwam naar voren dat het Canadese en Chinese leger vaker contacten en uitwisselingen met elkaar hebben. Zo zijn Chinese commandanten getraind aan de militaire academie Canadian Forces College in Toronto, en ook in militaire faciliteiten in Kingston. Chinese militairen 1- en 2 sterren generaals en een compleet contingent troepen zouden in Canada getraind worden in militaire tactieken onder koude omstandigheden.

Toen de legerleiding besloot om die laatste trainingen stop te zetten omdat China twee Canadese staatsburgers had ontvoerd, zou Trudeau woest zijn geworden, en geëist hebben dat het leger voortaan geen afspraken met de PLA (het Chinese leger) meer afzegt zonder zijn expliciete toestemming. Ook moest de annulering op een zo vriendelijk mogelijke wijze aan Beijing zou worden overgebracht, zodat het communistische regime niet in verlegenheid zou worden gebracht.

Kritiek mensenrechtenorganisaties op eten hondenvlees door linkse minister

Enkele andere onthullingen gaan onder meer over minister van Infrastructuur (oud minister van Klimaat) Catherine McKenna, een linksliberale ‘social justice’ activiste die zich bijvoorbeeld verzette tegen een monument ter ere van de slachtoffers van het communisme. Uit het document blijkt dat ze slechts enkele maanden na het gijzelingsschandaal een driedaagse conferentie in China bijwoonde.

McKenna kwam onlangs al in opspraak toen er beelden opdoken van een van haar buitenlandse reizen, waarop is te zien hoe ze hondenvlees at, mensen omkocht om een illegaal hanengevecht te kunnen bijwonen, en aanwezig was bij een gedwongen huwelijk. Mensenrechtenorganisaties eisten een excuus van haar, maar dat weigerde ze (2).

200 Canadese militairen in oktober 2019 naar Wuhan

Trudeau stuurde in oktober 2019 bijna 200 Canadese militairen naar Wuhan, om deel te nemen aan de Militaire Wereld Spelen, een propaganda evenement bedoeld om te verhullen dat de Chinese overheid van andere landen eist dat ze hun mensenrechten klachten tegen het land intrekken als ze in aanmerking willen komen voor Chinese ‘Belt and Road’ investeringen. (En wéér duikt zo kort voor de corona ‘crisis’ de naam Wuhan op).

Verder valt in de documenten te lezen dat China Twitter censureert (wat niemand zal verbazen), en dat een smartphone app wordt gebruikt om Oeigoerse moslims in Xinjiang te volgen. De Oeigoeren, die Neo-Ottomaanse vlaggen gebruiken (een lichtblauwe Turkse vlag), worden de afgelopen jaren keihard aangepakt door Beijing sinds separatistische activisten enkele jaren geleden terroristische aanslagen begonnen te plegen op Chinezen, een feit dat door de Westerse mainstream media nogal eens ‘vergeten’ wordt.

Justin Trudeau, die op eerste kerstdag 49 wordt, zou wat ideologie betreft zo de leider van D66, GroenLinks, VVD en tegenwoordig zelfs het CDA kunnen worden, partijen die in Nederland enkel nog van naam verschillen, maar inmiddels op alle belangrijke hoofdlijnen exact hetzelfde als de premier van Canada nastreven: het land en volk onderwerpen aan de ‘Big Reset’ van het WEF, bedoeld om de communistische VN Agenda 2030 te realiseren.Xander

(1) Rebel News (/ Rebel News YouTube)
(2) The Post Millenial

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

5

 1. Enkele jaren geleden rapporteerden newsletters en websites uit de regio dat vreemde troepen en treinen met legervoertuigen gesignaleerd waren in Alaska (en dus mogelijk doorgingen naar Canada).

 2. Haastige spoed …
  Swalwell is correct. Een L minder dan aangegeven in 1e bericht ….

 3. mr Sallwell, VS, is ook in opspraak, ivm ‘sexpionage’ (zie Foxnews sinds enkele dagen)

  Dr MIke Yeadon, ex-vicepresident Pfizer, op Natural News: de Pfizervaccin-onderzoeken zijn gebaseerd op fraude en
  brengen mensenlevens in gevaar’ (10-12-20)

  ‘The Fat Emperor: ‘Lockdowns redden geen levens, ze kosten levens’ Natural News.com, idem.

 4. Het Chinees beleidt is als dat van houtwormen.De structuur van andere landen uithollen. Het stelen van technologie, het niet respecteren van patenten, de markten van andere landen onderkruipen, grondstoffen stelen en mensenrechten aan hun laars lappen. Dat doen ze niet met bommen en granaten maar door hen zo gezegd een honingpot voor te houden door het verkopen van de grootste rommel. Net als destijds de wereldveroveraars de werelddelen vredelievend omkochten met spiegels, kralen en dodelijke ziektes. Voldoen we niet zullen ze ons uiteindelijk uitmoorden zoals de Nazis deden met de Joden.

Comments are closed.