Cambridge professor pleit voor uitroeiing blanke hetero man om planeet te redden

—————————————————————————————————————————————-

Linkse academicus, met een voorliefde voor ‘het occulte’, wil tevens alle religie ontmantelen

—————————————————————————————————————————————-

De progressieve Cambridge professor Patricia MacCormack (foto) pleit in haar nieuwe boek ‘The Ahumane Manifesto’ voor de uitroeiing van de mensheid, te beginnen bij de heteroseksuele blanke man, die volgens haar de schuld is van alle ellende. Alleen zo zou de planeet –dus het klimaat- nog kunnen worden ‘gered’. MacCormacks anti-humane ideeën zullen waarschijnlijk een gewillig oor vinden bij extreemlinkse eindtijdsektes zoals Extinction Rebellion, Fridays For Future, en Greenpeace.

‘De basisstelling van het boek is dat we in tijdperk van het Antropoceen zitten,’ zei MacCormack tegen CambridgeshireLive. ‘De mensheid heeft enorme problemen veroorzaakt, en een ervan is de creatie van een hiërarchische wereld waar witte, mannelijke, heteroseksuele en complete lichamen succes hebben, en mensen van andere rassen, genders, seksualiteiten, en degenen met handicaps moeite hebben om dat te krijgen.’

De enige manier om volgens haar een ecologische (klimaat)ramp te voorkomen is door ‘stapsgewijs de menselijke voorplanting uit te faseren’ – te beginnen met de blanken.

Volgens CambridgeshireLive’s  Alistair Ryder heeft het boek, ondanks de letterlijke oproep om de mensheid weg te vagen, een ‘vrolijke en optimistische toon.’ De schrijfster zelf zei dat haar ideeën zijn geïnspireerd door haar interesse in ‘het feminisme, en homoseksuele theorie.’ Wat een verrassing.

Alle religie moet worden ontmanteld, behalve het occulte

De professor wil ook alle religies ontmantelen – die van haarzelf vermoedelijk uitgezonderd. MacCormack speelt in een YouTube video getiteld ‘Het uitvoeren van het Occulte’, waarin ze het onderwerp ‘vulvic deamonitalia’ behandelt. Wat dat betekent laten we maar aan uw eigen fantasie over…

Ze staat ook op de DVD ‘Video Nasties: The Definitive Guide’, waarop ze een recensie geeft van de film ‘The Chant of Jimmie Blacksmith’, die over een ‘uitgebuite Australische Aboriginal’ gaat die in naam van ‘raciale rechtvaardigheid’ een bloedbad aanricht.

‘Het haten van je eigen soort is de kern van de linksliberale ideologie’

‘Petje af voor Morticia voor het er niet omheen draaien dat het aanbidden van de ander, en het haten van je eigen soort, de kern van de linksliberale ideologie is,’ schrijft Dave Blount. ‘Dit heeft onvermijdelijk geleid tot het steunen van open grenzen, positieve discriminatie, anti-Amerikanisme, et cetera. Het leidt even onvermijdelijk tot het willen uitroeien van de mensheid. Een linksliberale die de mensheid niet wil laten uitsterven heeft de zaken niet goed begrepen.’

Wel, als dat echt zo is, laat professor MacCormack dan beginnen door ons meteen het goede voorbeeld te geven door van een brug af te springen. Als haat en dood je religie is, doe je jezelf daar alleen maar een plezier mee.

Afbraakbeleid tegen reeds volop in uitvoering

De almaar openlijker wordende haat van de linksgroenliberale elite tegen nationale, culturele, etnische en religieuze identiteiten en samenlevingen, gekoppeld aan het willen verbieden van de vooruitgang en ‘fossiele’ technologieën die de basis vormen van onze vrijheid en welvaart, zien we tegenwoordig terug in reeds in uitvoering genomen klimaat-afbraakbeleid, wat in Nederland de meest extreme vormen heeft aangenomen met een volledig verzonnen stikstofprobleem (bedoeld om de door links zo gehate succesvolle landbouw en veeteeltsector kapot te maken) en het afstoten van aardgas, terwijl landen om ons heen nu juist overschakelen op gas.

 

Xander

(1) Paul Joseph Watson – Summit News via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’
03-01: (/ Nederlandse boerenorganisaties bedreigd met sabotage en brandstichting – Extinction Rebellion: onderdeel van de nieuwe ‘Zwarte Dood’ die de Europese bevolking gaat teisteren?)

2019:
22-12: Steun ECB aan klimaatagenda EU is onwettig en zal leven burgers fors duurder maken (/ Zwaarste sneeuwstorm in geschiedenis in IJsland)
20-12: Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen (/ IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C.)
15-12: Greta Thunberg dreigt wereldleider ‘tegen de muur’ te zetten als ze niet voldoen aan haar klimaateisen
03-12: ‘Greta’s Greenpeace klimaatactivisten willen het Westen veranderen in moderne Killing Fields’
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt (/ Autorijden straks alleen nog voor elite clubje)
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

37

 1. Zet dat achterlijk wijf achter slot en grendel of zoiets is heden te dagen professor, de foto met deze gestoorde flapdrol zegt al genoeg dat daar ook nog van dergelijke misselijkheid uitgebraakt wordt maakt meteen duidelijk wat diploma’s en titels heden ten dagen waard zijn.

 2. Is mijn reactie wel geplaatst? Ik kan hem nergens vinden.

  Uw reactie van 15 februari 2020 om 23:03 is verwijderd, zie siteregels. Mod.

 3. Deze geestelijk gestoorde lesbo moet wel een ontzettende hekel aan mannen hebben. Het zijn juist psychopatische genders, die met hun satanische obsessies de wereld onleefbaar maken. Ze zijn druk doende om van de hemel op aarde een ware hel te maken.

 4. De macht van Patricia komt van iets hogers, want professoren worden ook betaald door de overheid en een deel bedrijfsleven voor zover zij iets zien in Patricia die haar ideeën royaal uitstrooit boven de massa en of studenten die het weer aan anderen vertellen ‘Ja, het komt van een professor’ . De professor staat boven de wet (als je daarin gelooft) En natuurlijk bovenal de slechte geesten die enorm veel invloed hebben via Patricia…

 5. Waar haalt die Gore linkse lellebel het lef vandaan om mij erbij te betrekken. Kijk eerst maar eens naar jullie ontmannelijkte mannen.

 6. We zijn als mannen de schietpartij van de vrouwen geworden, vooral de katholieke vrouwen, dat mens is knettergek, wil men de overbevolking tegen gaan één remedie: onthouding, ik drink al een tijdje geen bier meer, goed he !! Shalom

 7. Als dit gedrocht ooit weer normaal wordt, dan wordt ze weer gek van blijdschap……….
  Voor meer informatie omtrent gestoord zijn, kijk dan op de sites van, CU, Groen Links, CDA, VVD, D666, SP, PVDA, PVDD en natuurlijk niet te vergeten, DENK!!!!,

 8. Er is wat misgegaan, dit is mijn reactie niet een eventueel eerdere:

  Dat mag de man gewoon doen van alle ‘linksen’ en ‘progressieven’ zonder dat dit als een haatmisdrijf wordt gezien, maar wat voor storm van verontwaardiging barst er in alle linkse hoeken en spelonken los als iemand als antwoord op deze gestoorde opmerking pleit voor uitroeiing van gestoorde professoren.

  We hebben reacties tot 13 febr teruggezocht en konden niets vinden. Kunt u zelf even zoeken en datum en tijd vermelden. Mod.

 9. Links zal zichzelf uitroeien op deze manier, wat een akelig en stotend gedrocht.

 10. Volgens mij zien zij er uit als mensen, hun ziel is dat niet !
  Zij moeten evaren hoe is om mens te zijn.
  Daarom vereeren zij het occulte geloofd, dat is hun gelooft, alltijd al zo geweest!
  En nu vinden zij dat het tijdt is om de masker af te doen en hun ware aard te zien, en dat is nu wat we
  meer en meer gaan zien en horen.
  Dat zien we en lezen we dat dagelijks op tv, media!
  Stoken, manipileren, oorlog creéren, vergiftigen ect….

 11. Het lijkt wel hoe meer je leert hoe gekker je werdt ( uitzondering gelaten]
  Dit beest opgevoed met duistere aanbidding voor duivel.
  Die verwijdt, dat de ellende door de blanke komt en wel verstaan de “man”?!
  In de leer geweest bij de paus zijn occulte club?!
  De uitspraken die zij zegt en schrijft, is gene wat zij zelf iedere dag mede deelt
  samen met het occulte club, die er niet vies van is om mensen vlees te eten.
  Wand deze linkse kranzinnige gek, rijp voor voor een gesloten afdeling, nooit meer los laten!
  Geen bezoek, tv ect…

 12. De definitieve demasqué van Cambridge.
  Wat een afgang dat deze gnoom professor is.

 13. Je kan zo wel zien dat die vrouw knettergek is.

  Wat mij wel verbaasd is dat zij professor is op Cambridge. Ik dacht altijd dat dat een universiteit van uitstekende reputatie was. Niet dus naar nu blijkt. Cambridge is dus ook gestoord geworden.

 14. Zo te zien kan ze beginnen met zichzelf. Aan zo iemand heeft de wereld niks verloren.Dat noemt zich professor? Al gans haar leven is ze niet tevreden over haar lichaam beschouwd zich als mislukt therapie kan duidelijk niet meer helpen. Ze probeerd zichzelf te versieren om haar afstotend uiterlijk te verbergen en voelt zichzelf vuil en afstotelijk. Dat projecteerd ze dan maar op de voor haar meest bedreigende kant van de mensheid. De man.

 15. In aanvulling op mijn eerder overgenomen stukjes:
  waarom zijn linksen en links-liberalen, die je helaas, helaas, helaas (!!) ook binnen de kerken vindt, zo fel tegen blank radicalisme \ racisme en nauwelijks tot niet tegen zwart, bruin of islamistisch radicalisme \ racisme, dat ze overigens òf ontkennen òf waarvan ze doelbewust geen weet hebben?
  Antwoord: omdat zij zichzèlf herkennen in blanke radicalen en racisten!
  Zij herkennen zichzelf ten diepste in blanke radicalen van deze tijd, zoals een Anders Behring Breivik, een Brenton Tarrant. Zij herkennen zichzelf dus niet in zwarte en gekleurde radicalen en racisten van deze tijd zoals een Idi Amin, een Mahmoud Abbas of een Sylvana Simons.
  Zij zijn ‘omgekeerde’ radicalen en racisten: zichzelf en eigen ras hatend en het andere ras verheffend boven datgene waartoe ze zelf behoren.
  Zij menen dat zij en dus ook wij allen iets goed te maken hebben over iets wat wij nimmer gedaan hebben noch onze voorouders, maar alleen de rijke kliek die over onze voorouders geregeerd hebben en óók onze voorouders hebben uitgebuid door hen in de grootst mogelijke armoede en vreselijkste oorlogen te storten.
  Linksen en liberalen zijn zo vastgestampt in hun vermeende gelijk, dat – evenals met islamieten het geval is – een gesprek geen enkele zin heeft omdat deze afgestompten ook de minste afwijking van hun ingeroeste standpunten niet eens kùnnen begrijpen.
  Werkelijk: dat kùnnen ze niet meer, want verstandelijke vermogens zijn minder geworden en verlaagd tot het gestoorde.
  Maar helaas….
  je zult maar tot een volk, zoals het Nederlandse volk (of wat daarvan over is), behoren waarover die gestoorde wezens regeren en de macht hebben, terwijl je weet dat het overgrote deel van dat volk waartoe je staatkundig (dus níet gevoelsmatig) behoort dat nog goed vindt ook.

 16. Noemt zo`n wijf zich nog professor?Laat me niet lachen.Ik geloof dat ik ook maar professor ga worden of me daar voor uitgeef.

 17. Eveneens in het verleden overgenomen van Xandernieuws. Zie:
  https://michael-mannheimer.net/2018/07/25/vernichtender-leserkommentar-zur-heuchlerischen-und-moerderischen-hypermoral-der-gutmenschen/
  De gerenommeerde Amerikaanse psychiater professor dr. Rossiter concludeerde al in 2013, dus nog vóórdat Europa en Amerika hun grenzen opengooiden voor miljoenen migranten, dat ‘goedmensen klinisch geestesziek zijn’, omdat ze totaal geen besef (meer) hebben van de menselijke natuur en realiteit. De bekende Duitse blogger Michael Mannheimer vindt dan ook dat ze allemaal in een gesloten inrichting thuishoren.
  ‘Een sociale wetenschapper die de menselijke natuur begrijpt zal de belangrijke rol van vrije besluiten, vrijwillige samenwerking en morele rechtschapenheid begrijpen, en niet wegdoen, zoals goedmensen dat doen. Een politieke leider die de menselijke natuur begrijpt, zal niet de persoonlijke verschillen in talent, motivatie, persoonlijke inzet en arbeidsethos negeren, en dan de bevolking wetenschappelijke en sociale gelijkheid opleggen, zoals goedmensen dat doen. En een wetgever die de menselijke natuur begrijpt, zal geen samenleving creëren waarin de burgers teveel regels en belastingen worden opgelegd, wat hun karakter bederft en ze tot zuigelingen van de staat maakt, zoals goedmensen dat doen,’ schreef Rossiter.
  Zwakheden en angsten andere mensen uitgebuit, afgunst aangewakkerd
  Linkse goedmensen buiten de zwakheden en angsten van mensen uit, vervolgde hij, door er constant op te hameren dat bepaalde bevolkingsgroepen –altijd minderheden- worden benadeeld, en daarom het recht hebben op een voorkeursbehandeling en andere compensaties (o.a. financieel, zoals automatisch hoge uitkeringen en toeslagen, maar ook maatschappelijk, door hen bijvoorbeeld verplicht voorrang te geven op de arbeidsmarkt). Hierdoor wordt de afgunst tussen mensen opzettelijk aangewakkerd. Daarnaast wijzen ze de verantwoordelijkheid van het individu af en maken ze iedereen juist ondergeschikt aan de wil van de staat.
  ‘De wortels van het goedmensdom en de daarmee verbonden waanzin, is duidelijk terug te voeren op een verkeerde ontwikkeling van zuigeling tot volwassene, waardoor de dwaze denkwijze van goedmensen is ontstaan. Zodra de moderne goedmens over denkbeeldige slachtoffers jammert en vooral het leven van andere mensen wil bepalen die dat heel goed zelf kunnen, wordt de neurose van de goedmensen pijnlijk zichtbaar.’
  AfD politicus Markus Frohnmaier noemde onlangs nog een ander belangrijk ‘goedmens’ kenmerk: ‘ze willen altijd het geld van anderen verdelen!’. Het liefst halen ze de ontvangers van dat geld van anderen uit de Derde Wereld, zoals nu massaal in Europa gebeurt. ‘Goedmensen zijn onderdeel van een kracht die steeds het goede zoekt, maar steeds het kwade schept.’
  Links pact met bloeddorstigste ideologie ooit: de islam
  De bekende Duitse blogger Michael Mannheimer vult aan dat ‘discussies met goedmensen zinloos zijn, omdat ze totaal feiten- en kennis resistent zijn.’ Zo vereren velen van hen massamoordenaars zoals Che Guevara, en wordt ieder bewijs dat hun geliefde extreemlinkse opstandeling persoonlijk honderden mensen dood folterde afgedaan als ‘leugens’. Ook Mao Tse Tung wordt vereerd, de Chinese revolutionair die meer mensen ombracht dan de slachtoffers van de twee wereldoorlogen bij elkaar opgeteld.
  In deze tijd halen ze enorme aantallen volgelingen van de meest agressieve, discriminerende, racistische en onderdrukkende religie die deze planeet ooit voortbracht, de islam, met teddyberen en bloemen onze landen binnen. Ze willen er niets over horen dat deze religie historisch gezien volgens de meest conservatieve schattingen al 300 miljoen ‘ongelovigen’ heeft omgebracht en volgens diverse experts zelfs een half miljard of meer, waarmee de islam met afstand de meest gevaarlijke en bloeddorstige ideologie ooit is, die het aantal slachtoffers van het communisme, maoïsme en nationaal socialisme bij elkaar opgeteld verre overtreft.
  En dan hebben we het nog niet eens over de miljoenen slaven die er nog steeds in islamitische landen worden gehouden, maar waar je de Europese elite werkelijk nooit over hoort op leest. En dat is omdat de daders moslims zijn, precies die groep wier religie hier tot het uiterste toe wordt beschermd en gepromoot in de media.
  ‘Goedmensen horen niet in de politiek thuis, maar in een gesloten psychiatrische inrichting,’ lijkt dan ook niet meer dan een terechte conclusie van Mannheimer. ‘Ze zijn net zo gevaarlijk voor de menselijke beschaving als de islam of het socialisme, of, om een medische metafoor te gebruiken: minstens zo gevaarlijk als ebola, het Marburg-virus, HIV, malaria en alle virusbedreigingen bij elkaar opgeteld.’

 18. Onderstaande overgenomen van – naar ik meen – Xandernieuws, waarin deze link:
  https://www.vrijspreker.nl/wp/2011/01/top-psychiater-links-denkenden-hebben-psychologische-stoornis/
  ==================================================
  Top psychiater: Links denkenden hebben psychologische stoornis
  Door
  Hub Jongen –
  26-01-11
  In Nederland zijn er nogal wat ‘linkse’ en/of ‘progressieve’ partijen, wier neurotische gedachtegoed volgens dr. Rossiters visie zowel irrationeel, kinderlijk als meedogenloos is.
  Een Amerikaanse top-psychiater heeft een opmerkelijk boek geschreven (“The Liberal Mind – The Psychological Causes of Political Madness”)

  Günter, u kunt geen stukken van de link publiceren i.v.m auteursrechten, verwijderd. Mod

 19. Plat spuiten en inladen die gek en linea recta naar het gekken huis .kan ze Greta thunberg gezelschap houden

 20. Ziet wat in. Alleen hoeft niet iedereen maar een gedeelte van de blanke mannen die alles in handen hebben.

 21. Onderzoek wijst uit dat mensen die zichzelf als links identificeren vaker een psychische stoornis hebben. Onderzoeks Instituut: Slate Star Codex. Onderzoek onder 8000 mensen. Onder links had 38% van de ondervraagden wel eens een geestesafwijking of psychische stoornis, onder zichzelf als rechts beschouwde slechts 12%.
  Bekijk meer:
  https://jensen.nl/baudet-masterclass-de-jensen-show-105 ( vanaf 5 min )
  ( Bekijk ook de filmpjes met de bewijzen van de krankjorume linkse geestesgestoorden. LOL )

  Hoe betrouwbaar is de Bijbel:
  Prediker 2: 2 De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
  De Bijbel trotseert de eeuwen als het onfeilbaar Woord van de Heer van alle Geest en leven.

 22. Ik vermoed dat ze zal beginnen met haar eigen mannelijke familieleden van peuters tot bejaarden ? Of is het alleen weer iemands anders familie die eraan moet geloven en die vervangen moet worden door inwoners uit de moslimparadijzen en de beschaafde bevolkingen uit Afrika, om haar eigen fetisj te voldoen ?

 23. Gelukkig is er Covid-19 om af te rekenen met professor Patricia MacCormack, die duidelijk gefrustreerd is dat uitsluitend blanke, mannelijke professortypes een rol kregen in Kuifje. Als Hergé nog geleefd had was Patricia MacCormack vast wel een mooie inspiratiebron geweest voor eindelijk ook een vrouwelijk blank professortype om mee te spelen in het volgende album van Kuifje.

 24. Klopt, ze heeft gelijk ! Helemaal gelijk ….
  De penis, het ‘uitvoerend orgaan’ in deze, gevoed door progesteron is de ware oorzaak van een tomeloze groei van de wereldbevolking. (dat is toch hét allergrootste probleem momenteel) . Direct de grenzen dicht, de kinderbijslag (=subsidie) afschaffen, twee paspoorthouders verbieden, weer leren werken …. ! , vader aan het werk en moeder met kinderen weer voor de kinderen, Geen uitzichtsloze studies meer, geen salaris verschil meer tussen man en vrouw (gelijke rechten) , iets moeten, moet weer ingevoerd worden, luiheid wordt gestraft, de democratie weer in ere herstellen, ieder land weer zijn eigen geld, respect voor dier en natuur, minder importen dus meer nationaal produceren, alle windmolens verwijderen en weer aan het gas, een vorm van ‘t ziekenfonds weer invoeren, geen ‘beschermende’ producten meer voor onze voeding en geen genetisch gemanipuleerd voedsel, inventiviteit opkrikken, bonussen en kortingen vervallen ( behoort aan de producent ), ….. ja jongens, U zijt de L#L . Gij leid onder het konijn-syndroom.

 25. Ze kan beter haarzelf ontmantelen. Daarmee zou ze de mensheid een geweldig grote dienst bewijzen. Wat een griezel.

 26. Hoe dom kan je zijn. Dit is het voorbeeld van de naieve linkse schepsels hun nog liever laten …….(zelf in te vullen) door die ratten uit de woestijn. Zijn hier in het Westen Christenen die elkaar uitmoorden in getale dat de moslims dit met elkaar doen?
  Laat ze ginder elkaar gewoon uitmoorden, mochten zij er niet zijn was al die ellende in de wereld er niet!

 27. Waarom luisteren we nog naar dit soort idioten?

  En wat een lelijke mensen die gothic types“

 28. Met een neus ring houd je zelfs een stier van 1000 kg onder controle, waarom lukt het niet met mevrouw de professor 😉

 29. Het is nu wel duidelijk dat links totaal geschift is!!
  En zou gedwongen opgenomen moeten worden, want anders gaat het gigantisch mislopen!!
  En nu alle grenzen dicht in héél Europa, en met controle door het leger!!
  Dan alles wat hier niet thuishoort in héél Europa, retour eigen land!!
  Volgens de deskundigen zijn van die vluchtelingen, ruim 97% economische profiteurs!!!
  Aan de slag, en wel NU!!!

Comments are closed.