Afrikaanse migrant duwt 8 jarige jongen en zijn moeder voor aanstormende trein Frankfurt, jongen dood

Duitsland is nog maar amper bekomen van de vorige schokkende migrantenmoord of het volgende slachtoffer kan weer op de lange lijst worden toegevoegd. Op het centraal station van Frankfurt am Main (archief foto) heeft een Afrikaanse migrant een 8 jarig jongetje en zijn moeder voor een aanstormende ICE geduwd. De moeder kon zich nog net redden, het jongetje niet, en is nu dood. De 40 jarige gearresteerde Afrikaan probeerde ook nog een derde persoon van het perron af te duwen.

Zowel de moeder als omstanders en de machinist raakten in ernstige shock. De machinist werd schreeuwend uit zijn cabine gehaald. De dader, een van de talloze ‘cultuurverrijkers’ die Europa de afgelopen jaren massaal heeft binnengehaald, en waar er –met behulp van mensensmokkelorganisaties zoals ‘Sea Watch’- nog véél meer van moeten gaan komen, vluchtte na zijn moordaanslagen weg, maar kon vlakbij het station door andere reizigers worden gepakt.

Op 20 juli duwde een Kosovaarse migrant op het station van Voerde een 34 jarige moeder van een 13 jarig meisje voor de trein. Ook die vrouw overleefde het niet.

We wachten maar weer op de krokodillentranen van de gevestigde orde. Het bekende recept ’Ach wat erg, maar ze zijn niet allemaal zo’, dus laten we nog meer van dit soort mensen onbeperkt tot onze landen toe. Multiculti muss sein.

Zoals we laatst al schreven: dat wordt voortdurend heel goed op je hoede zijn op het station, op straat, en als de massa immigratie / islamisering niet snel een halt toe wordt geroepen, straks overal.

Xander

(1) Bild
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

22-07: Duitsland geschokt: Migrant vermoordt willekeurig vrouw door haar voor trein te duwen

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

53

 1. @ AEO en bedonderd burger: volgens iemand hierboven was het bericht dat hij orthodox christelijk is, op het NOS journaal. Na 5 minuten op Google heb ik al 2 andere bronnen te pakken:
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/07/30/treinduwer-frankfurt-werd-al-dagenlang-gezocht-door-zwitserland-a3968642
  https://www.google.com/amp/s/www.nu.nl/buitenland/5972397/man-die-kind-voor-duitse-trein-duwde-werd-gezocht-voor-geweldsincident.amp
  En in 1 minuut nog een Duits artikel:
  https://www.google.com/amp/s/amp.focus.de/panorama/welt/bahnsteig-attacke-in-frankfurt-im-news-ticker-kind-und-mutter-am-frankfurter-bahnhof-vor-zug-gestossen_id_10973060.html
  Weet je zeker dat je goed Internet hebt?😉
  Wat betreft de rest van de reactie: je kan natuurlijk vervallen in complottheorieën en verhalen over mainstream media en dergelijke als de uitkomst van iets je niet bevalt, maar dat is een beetje struisvogelachtig, niet waar?
  Misschien toch eens verder Googlen?
  Oh en leg even uit wat de Notredame met Frankfurt te maken?

 2. Inmiddels toch her en der gelezen dat de dader een orthodox christen zou zijn. Ik weet niet hoe ze zoiets onzinnigs kunnen bedenken. Iemand die gedoopt is, maar niets meer aan zijn of haar geloof doet is geen christen. En dat is dan hier het geval, een echte christen doet dit soort dingen niet, maar iemand die zijn geloof heeft verlaten zou zoiets dan weer wel kunnen doen. In nieuwsuitingen dan melden, dat de dader een orthodox christen is, berust zodoende op een leugen!
  Wat hier achter steekt is dan toch weer het bagatelliseren van de misdaden van de islam, zo van, zie je wel dat niet alleen moslims het doen? Het is geen 100%, want er zijn ook christenen die terreurdaden plegen. Zo maakt men zich er dan van af.

 3. Als zij hier in ons land wat proberen te flikken,een aanslag op een kerk of zo,danis het afgelopen,voor mij mogen ze dan allemaal het land uitgezet worden.dan komen er ook veel meer woningen vrij nog meer werk enz.en we zijn af van die jarenlange dreigingen,ellende,ik weet zeker elke nederlander heeft weleens iets ergs mee gemaakt met zo,m mafkees of kent wel iemand in zijn kennissenkring of familie kring die wat verrots heeft mee gemaakt,trauma,s heeft opgelopen!Nee,dan breekt de rotzooi uit en dan echt allemaal op een boot zetten en richting afrika varen en ze daar neer droppen!!

  Zal om honderduizenden gaan,veel werk en veel mensen zullen er misschien een paar jaar aan moeten wennen,niet meer van die scheinheiligers in ons land,maar over een x aantal jaren is men het vergeten!!En als ze eenmaal weg zijn wat zullen wij dan een rust hebben en onze vrouwen en dochters en onze kinderen,kleinkinderen enz!

Comments are closed.