Afrikaanse migrant duwt 8 jarige jongen en zijn moeder voor aanstormende trein Frankfurt, jongen dood

Duitsland is nog maar amper bekomen van de vorige schokkende migrantenmoord of het volgende slachtoffer kan weer op de lange lijst worden toegevoegd. Op het centraal station van Frankfurt am Main (archief foto) heeft een Afrikaanse migrant een 8 jarig jongetje en zijn moeder voor een aanstormende ICE geduwd. De moeder kon zich nog net redden, het jongetje niet, en is nu dood. De 40 jarige gearresteerde Afrikaan probeerde ook nog een derde persoon van het perron af te duwen.

Zowel de moeder als omstanders en de machinist raakten in ernstige shock. De machinist werd schreeuwend uit zijn cabine gehaald. De dader, een van de talloze ‘cultuurverrijkers’ die Europa de afgelopen jaren massaal heeft binnengehaald, en waar er –met behulp van mensensmokkelorganisaties zoals ‘Sea Watch’- nog véél meer van moeten gaan komen, vluchtte na zijn moordaanslagen weg, maar kon vlakbij het station door andere reizigers worden gepakt.

Op 20 juli duwde een Kosovaarse migrant op het station van Voerde een 34 jarige moeder van een 13 jarig meisje voor de trein. Ook die vrouw overleefde het niet.

We wachten maar weer op de krokodillentranen van de gevestigde orde. Het bekende recept ’Ach wat erg, maar ze zijn niet allemaal zo’, dus laten we nog meer van dit soort mensen onbeperkt tot onze landen toe. Multiculti muss sein.

Zoals we laatst al schreven: dat wordt voortdurend heel goed op je hoede zijn op het station, op straat, en als de massa immigratie / islamisering niet snel een halt toe wordt geroepen, straks overal.

Xander

(1) Bild
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

22-07: Duitsland geschokt: Migrant vermoordt willekeurig vrouw door haar voor trein te duwen

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

53

 1. Als zij hier in ons land wat proberen te flikken,een aanslag op een kerk of zo,danis het afgelopen,voor mij mogen ze dan allemaal het land uitgezet worden.dan komen er ook veel meer woningen vrij nog meer werk enz.en we zijn af van die jarenlange dreigingen,ellende,ik weet zeker elke nederlander heeft weleens iets ergs mee gemaakt met zo,m mafkees of kent wel iemand in zijn kennissenkring of familie kring die wat verrots heeft mee gemaakt,trauma,s heeft opgelopen!Nee,dan breekt de rotzooi uit en dan echt allemaal op een boot zetten en richting afrika varen en ze daar neer droppen!!

  Zal om honderduizenden gaan,veel werk en veel mensen zullen er misschien een paar jaar aan moeten wennen,niet meer van die scheinheiligers in ons land,maar over een x aantal jaren is men het vergeten!!En als ze eenmaal weg zijn wat zullen wij dan een rust hebben en onze vrouwen en dochters en onze kinderen,kleinkinderen enz!

 2. Inmiddels toch her en der gelezen dat de dader een orthodox christen zou zijn. Ik weet niet hoe ze zoiets onzinnigs kunnen bedenken. Iemand die gedoopt is, maar niets meer aan zijn of haar geloof doet is geen christen. En dat is dan hier het geval, een echte christen doet dit soort dingen niet, maar iemand die zijn geloof heeft verlaten zou zoiets dan weer wel kunnen doen. In nieuwsuitingen dan melden, dat de dader een orthodox christen is, berust zodoende op een leugen!
  Wat hier achter steekt is dan toch weer het bagatelliseren van de misdaden van de islam, zo van, zie je wel dat niet alleen moslims het doen? Het is geen 100%, want er zijn ook christenen die terreurdaden plegen. Zo maakt men zich er dan van af.

 3. @ AEO en bedonderd burger: volgens iemand hierboven was het bericht dat hij orthodox christelijk is, op het NOS journaal. Na 5 minuten op Google heb ik al 2 andere bronnen te pakken:
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/07/30/treinduwer-frankfurt-werd-al-dagenlang-gezocht-door-zwitserland-a3968642
  https://www.google.com/amp/s/www.nu.nl/buitenland/5972397/man-die-kind-voor-duitse-trein-duwde-werd-gezocht-voor-geweldsincident.amp
  En in 1 minuut nog een Duits artikel:
  https://www.google.com/amp/s/amp.focus.de/panorama/welt/bahnsteig-attacke-in-frankfurt-im-news-ticker-kind-und-mutter-am-frankfurter-bahnhof-vor-zug-gestossen_id_10973060.html
  Weet je zeker dat je goed Internet hebt?😉
  Wat betreft de rest van de reactie: je kan natuurlijk vervallen in complottheorieën en verhalen over mainstream media en dergelijke als de uitkomst van iets je niet bevalt, maar dat is een beetje struisvogelachtig, niet waar?
  Misschien toch eens verder Googlen?
  Oh en leg even uit wat de Notredame met Frankfurt te maken?

 4. Hoi John, ik heb een tijdje gelopen met jouw reactie hierboven om het beste te vinden. Ik denk dat je liefde niet moet stellen tegenover gerechtigheid. Jezus zegt dat liefde de betere weg is dan haat. En in die zin heb je gelijk dat wij inplaats van haat beter kunnen liefhebben. Maar als je liefde stelt tegenover gerechtigheid, dan heb je geen gelijk. Want gerechtigheid IS liefde. Wij mogen de ander net zo lief hebben als onszelf. De overheid heeft als taak over haar onderdanen te waken. Dat er geen onrecht gebeurt en dat alle onrecht bestraft wordt. Dat mogen wij van onze overheid verwachten. Wij hoeven onszelf niet te wreken, daar is de overheid voor en uiteindelijk God. Hartelijke groet, Pieter2

 5. Iedereen ging er weer natuurlijk vanuit dat de dader een moslim was wat toch niet het geval was. Niet gelijk conclusies trekken mensen en moslims overal de schuld van geven. Bah!!

 6. DM89 Wie zegt dit wat jij beweert, de leugenpers in Zwitserland? Komt dat het reactionaire zooitje geld beluste schurken dat zogenaamd links is even goed uit. Ik geloof geen snars van wat de media leugenaars stellen. Als de Nederlandse leugenpers verteld dat iemand weer een psychose had wordt toch ook niet als als waarheid aangenomen waarom dus in dit geval wel, Hier zit Antifa achter die de groeiende tegenstand proberen te breken ten aanzien van hun wens om de DDR weer tot leven te brengen. Mensen geloof geen leugens. De Notre Dame is niet door christenen in de fik gestoken en met Pasen zijn het geen christenen geweest die een bloedbad hebben aangericht. Geloof die linkse nazi leugenaars niet. Dat Antifa gepeupel zal alles liegen om hun DDR staat te bereiken.

 7. Ik hoorde op het late journaal afgelopen avond (het is nu inmiddels 01:00) dat de dader een orthodoxe christen zou zijn. Ik geloofde dat dus niet, en ik heb eens een poging gedaan om dat bij de diverse Duitse tv zenders te achterhalen. Ik heb toegang tot meer dan 100 kanalen alleen al uit Duitsland, omdat ik via de satelliet kijk. Bij tientallen zenders heb ik teletext geraadpleegd, en zocht ik gericht naar informatie over de dader. Bij geen enkel tv station werd er vermeld dat de dader een orthodox christen zou zijn, en ik ben er van overtuigd dat zoiets breed uitgemeten zou worden op de Duitse tv. Wel werd er vermeld dat hij in Zwitserland woonde en er door de politie werd gezocht omdat hij zich daar tegenover zijn vrouw en zijn buurvrouw gewelddadig had gedragen, o.a. het bedreigen met een mes. Ik vertrouw ons staatsjournaal dus niet. Ik zou dan ook een ieder die via de schotel naar de tv kijkt willen adviseren om altijd te controleren of iets, wat door ons staatsjournaal wordt gezegd wel klopt.

 8. Volgens de Zwitserse autoriteiten gast het niet om een geradicaliseerde moslimmaar om een orthodoxe christen met psyc hische problemen.

 9. @Oma en anderen: inmiddels is bekend dat de dader behoorde tot de Koptisch orthodox christelijke kerk. Kunnen we nu weer stoppen met de islam beschuldigen? En oma, volgens Wikipedia is 50% van Eritrea christen en 48% moslim, dat klopt niet met de cijfers die jij aandraagt. Bron? En ja, oma, het is en blijft natuurlijk een tragedie.

 10. Een man van 97 jaar krijgt 300 euro boete na het stelen van een chocoladereep van 1,55 euro. In Ter Apel stelen (=gewoon meenemen) asielzoekers voor duizenden euro’s en komen er mee weg.
  Nieuwe regel:
  Voor iedere misdaad die begaan wordt door een migrant, moeten 1000 migranten het land verlaten, op alfabetische volgorde worden ze gedropt en zonder pardon.

 11. @DM89:
  Opgeklopt nieuws?!
  Waag je het nóg om het zonlicht te ontkennen?!
  Ik denk dat de moeder die haar zoon verloor en de geschokte omstaanders, getuige van deze gruwel, het niet eens zijn met je verwerpelijke geminimaliseer van deze terreurdaad!
  Schaam jezelf!
  En eritrea heeft 6,8 miljoen inwoners waarvan 2,5 miljoen christenen en 4,3 miljoen moslims…dus jah, dan was het vást weer een psychisch verwarde ‘christen’…de christenen hebben immers het monopolie op het huidige terrorisme voor ‘allah’?

  De msm durfde zelfs deze terreurdaad een ‘tragisch voorval’ te noemen!
  Het is tragisch maar zéker geen voorval maar puur islam terrorisme en móórd met voorbedachte rade dat nóg steeds blijft ontkend worden door de linkse leugenpers.
  Maar we boeken vooruitgang: dit ongedierte werd overmeesterd en vastgehouden door omstaanders tot de politie er was – de volgende stap zal een lynchpartij door het volk zijn vóór de politie aankomt.

  Zulke gruwelen zullen pas stoppen als de terroristen angst krijgen van de massa, van het volk dat zich verenigt, samenspant en tuig aanvalt zogauw er gevaar dreigt voor iemand.
  Dat in dit geval de dader al werd gegrepen zodat hij niet kon gaan lopen, is de eerste stap, nu moeten rechtgeaarde mensen hun angst opzij zetten, woedend worden en meteen ingrijpen door met zn allen erop te vliegen, ongeacht waar: op het perron, op de bus, tram, in winkels, op straat, (in zwembaden en recreatiedomeinen!) enz…want op politie, justitie en politiek kunnen we niet rekenen voor onze veiligheid dus moeten we gezamenlijk onszélf en elkaar beschermen.
  Tenslotte is de terrorist maar alleen en hebben wíj de macht door ons aantal – eendracht maakt macht!

  Zestig kakkerlakken zijn ook gemakkelijk te vertrappelen door 1.500 schapen….??

 12. Wat een verademing is dan een land als Roemenië, waar je geen hoofddoekjes of moskeeën ziet! Ik was daar in mei. Tevens bracht ik vanuit Roemenië nog een kort bezoek aan Moldavië. Ook geen islam te zien. Deze landen zijn erg mooi, hebben prachtige kerken, die ook nog eens allemaal in gebruik zijn. Ik voelde me er echt veilig. Bovendien is het leven daar voor ons nog goedkoop. In Oost Europa zijn de grenzen dicht voor de migratie uit Afrika en Midden Oosten. Ik denk dat ik de volgende keer ook eens naar Hongarije ga.
  En hier in West Europa gaan we ten onder, je ziet het aan de islam, die steeds meer invloed krijgt. Ze zitten hier te slapen, we zien het ook aan de krampachtige pogingen om het leugenachtige atoom akkoord met Iran te redden, terwijl Donald Trump dit akkoord terecht heeft opgezegd. Zoals een woordvoerder in Israël al zei, ze worden in Europa pas wakker als de eerste Iraanse atoombommen op de steden van Europa gaan vallen! Het aantal aanslagen hier is al niet meer te tellen, het zijn er inmiddels al duizenden. Het merendeel van de slachtoffers valt echter niet bij de grote aanslagen, maar juist bij de kleine aanslagen zoals iemand neersteken, of met opzet een paar mensen doodrijden, of zoals hier, iemand voor een trein gooien. En de overheden en media bestoken ons met leugens over de toedracht. Neem bijvoorbeeld de bestuurder van de auto die 6 mensen aanreed voor het Centraal Station van Amsterdam. De slachtoffers waren toeristen uit Israël. De bestuurder zou een te lage bloedsuikerspiegel hebben, volgens de officiële mededelingen. Of men spreekt van verwarde personen. Maar waarom zijn het in alle gevallen dan altijd weer moslims die dit doen?
  Europa is gewoon verloren, ik geef Engeland groot gelijk dat het uit de EU vertrekt.
  We stemmen nog altijd verkeerd, niet alleen hier, maar in vrijwel heel West Europa. En als men dan bij een VN resolutie Israël beschuldigt dat het de rechten van vrouwen schendt, en zelfs Nederland het daarmee eens is, dan is er hier geen redden meer aan!

 13. @nieuw begin Dit soort Reactie ,s komen altijd van figuren die niets mee gemaakt hebben ,Jaren van apartheid in zuid Africa , Oorlog in congo in iedere kist met dekens voor hulp zaten automatische wapens kan nog wel een poosje door gaan ,Nederland z,g olie crises Zondag,s niet rijden ,benzine bonnen Er was zoveel olie dat alle brandweerkorpsen van Rotterdam /rijnmond 24 uur per dag alle opslagtanks nat moesten houden. schepen van z.g schurken landen werden met slangen onder het water volgepompt . toch tank ontploft vlaardingen zuid en west leek meer op een oorlog ,s gebied, Dwz kwaad met kwaad vergelden houd de agressie en oorlogen in stand. dit alles tot meerdere glorie van de illiminatie de gewone mens betaald het gelag. Wat mijn persoon aangaf is de enige juiste oplossing om het tij te keren en van deze planeet weer een paradijs wat het ooit was te maken

 14. De slachtoffers waren ook migranten, en ze kunnen allen christenen zijn.
  Omdat moslims mensen mogen vermoorden met Mohammed stemmen in hun hoofd, is het wel
  aanneembaar dat de dader een moslim is.

 15. @ Nieuw Begin: 12:11 am, op 30/7. Met U eens. Maar mensen die socialistisch zijn gehersenspoeld, zullen het NOOIT leren. Helaas.

 16. @ john schreef:
  29/07/2019 om 6:52 pm

  alle reacties ten spijt lossen het probleem niet op. Alle problemen zijn in een oogwenk op te lossen wees een met z,n allen ben licht en liefde I am. boosheid en kwaad worden zorgt voor nog meer ellende .

  Ben erg benieuwd naar uw IQ met uw welnemen! Waarschijnlijk bent u familie van de 5e colonne? Vergeet u ook vooral niet vast te investeren in een warmtepomp , een windmolen, zonnecellen en denk aan het klimaat! Want dat zijn de twee grote geboden : gij zult de immigratie met liefde en licht begeleiden. en het tweede gebod: gij zult geen energiemolecule meer verspillen. en de klimaattafels eren. Alle andere geboden van de leeghoofden van GL, D66, PvdA en helaas CU hangen aan deze twee geboden. Succes meneer John. U zult het ver brengen in uw waanwereld!

 17. @Xander, is er niet toevallig een lijst bijgehouden met zinloze moorden gepleegd door deze cultuurverrijkers? Ik zou dat dolgraag eens de wereld in willen helpen. Walgelijk dat dit zo kort op elkaar gebeurd, ze leren van elkaar blijkbaar.

 18. Armlengte afstand houden en neem een belletje mee om alarm te slaan. En goed om je heen kijken! En wees bang! Wees vooral heel erg bang!!!

  Ik heb een beter idee. Bewapen jezelf. Er zijn legale manieren om jezelf te bewapenen. Bijvoorbeeld met een stevige wandelstok. Eentje van sleedoornhout of kastanjehout. Mag zelfs in het vliegtuig mee. Coldsteel verkoopt goeie. En verder voor degenen die fit zijn: Leer jezelf verdedigen. Oefen een vechtsport zoals Taiboksen of Jiujitsu. En laat voor al jou kinderen een vechtsport beoefenen. Speciaal voor de meisjes.

 19. Als op Frankfurt HBF een trein aanstormt heb je wereldnieuws.
  Die knalt door het stootblok en crasht op het drukke perron van dit kopstation.

  Maar met een gangetje van 30 rijdt een trein al hard genoeg om een mens te doden.
  De site Veren of Lood somde op, dat dit al het 5e soortgelijke incident op Duitse stations was,in 2019.

  Dit weekend hebben 60 Noord Afrikaanse jongeren in Düsseldorf geprobeerd “een zwembad over te nemen”.
  Hoewel de politie in haar totale zwakzinnigheid de zaak dacht toe te dekken met “jongeren” waren nogal wat media die de afkomst van de daders luid en duidelijk vermeldden.
  Er waren op dat moment nog zo’n 1.500 badgasten/getuigen en dan wordt het lastig om de waarheid te verbloemen.

  Dat is wat er gaande is. (noord)Afrikaanse mensen zijn niet intelligent genoeg om te begrijpen dat ze veel rotzooi kunnen trappen, maar niet oneindig veel.
  In steeds meer Duitse hoofden rijst het besef dat “wir schaffen das” op een grote ramp is uitgelopen die willekeurig waar, levensbedreigend is.
  Als de publieke opinie in Duitsland kantelt, dan moet je nog maar afwachten wat daaruit voortvloeit.

  Links weet altijd heel goed het nazisme te benoemen, maar heeft de les over de oorzaak van dat nazisme overgeslagen. Een gevaarlijk hiaat in hun kennis.

 20. Nu op nieuwsuur (ja ik vind het belangrijk om de manipulatie te volgen), Duitsland en Frankrijk willen de vluchtelingen in de Italiaanse en Griekse kampen verspreiden. Het is de bedoeling om ook zogenaamde bootmigranten versneld te verdelen over alle landen die onder het juk vallen. Zoals ik er tegenaan kijk begint het op te vallen dat politici steeds openlijker in paniek raken.
  Het financiële stelsel wankelt en het is duidelijk dat de trukendoos leeg begint te raken.
  In Nederland zitten we met een regering die spelletjes spelen en geen idee hebben wat deugdelijk beleid is.

 21. Bah wat een opgeklopt nieuws. Mensen in Eritrea zijn over het algemeen christen, net als Serviërs. De kans is dus groot dat beide daders geen moslim zijn. En massa immigratie… moeder en kind waren kennelijk ook immigranten uit Afrika…opgeruimd staat netjes zullen sommigen nu wel denken?

 22. Onbegrijpelijk waarom die Afrikaanse inboorlingen worden toegelaten. Velen van hen zijn nog steeds authentieke moordlustige inheemse wilden in stamverband die nog een wereld te winnen hebben voordat ze het woord beschaving begrijpen. Voor het zover is zijn we echter 3 generaties verder en is Nederland overspoeld met de hele inheemse bevolking uit donker Afrika en de vele andere woestijnlanden.

 23. john schreef:
  29/07/2019 om 6:52 pm
  Weg kijken ,dat doet de regering al ,daar hoeven wij toch niet aan mee te helpen .
  De ellende waar u bang voor bent,wordt door mensen die zoals u reageren alleen maar groter .

 24. Mijn gedachten gaan uit naar de slachtoffers van deze vreselijke moordaanslag gepleegd door alweer een migrant. Het zal je vrouw en kind maar zijn. Zal vast wel weer door de linkse elite recht gebreid worden. Mijn naasten zeggen mij met enige regelmaat het nieuws omtrent migranten niet meer te lezen omdat het mijn humeur zou beinvloeden. Mijn humeur word er zeker door beinvloed en vertel ze dan ook dat we onze ogen niet mogen sluiten. Deze migranten epidemie besmet inmiddels namelijk heel Europa. Wat nodig is is een krachtige führer die bereid is een pogrom in te zetten en de grote schoonmaak aan te laten vangen.

 25. Geen terreur, maar wanhoopsdaden van ellendige lamzakken. Het zijn kansloze eenlingen gebrainwashed door een idiote ideologie, de islam. Door sommigen gerangschikt onder godsdienst. Straks worden deze daders via de rechtspraak weer weggezet als verwarde persoon die dringend hulp nodig hebben. De EU. onder aanvoering van Merkel vraagt er om. Door oorlogsgeweld getraumatiseerde vluchtelingen, en economische immigranten, die met hun sterk afwijkende ideologieën massaal worden verwelkomd. Wij komen in West-Europa door de vergrijzende bevolking wat mensen tekort die hier arbeid zouden kunnen verrichten. Veel meer dan de helft van de moslim-immigrante dragen echter niets bij en kosten onze verzorgingsstaat heel veel geld. Velen verdwijnen in de illegaliteit en criminaliteit of proberen uit louter verveling hun radicale religieuze plicht uit naam van Allah en Mohammed na te komen. Jihad en terreur. Grote aantallen moslims integreren niet en zoeken steun in hun ideologie als blijkt dat de afstand tussen de allochtonen en autochtonen te groot is door cultuurverschillen en doordat ze te laag zijn opgeleid. Massa-immigratie is vragen om problemen. Als straks een recessie inzet dan breekt de pleuris uit. De kloof wordt nog groter doordat de massa-immigratie als hoofdschuldige wordt gezien van alle ellende. Een volkomen logische reactie van het ‘gewone volk’ die behalve hun welvaart ook de eigen cultuur zien afbrokkelen. De huidige ellende was reeds voorzien en zal dramatisch verslechteren volgens sommige analisten.

 26. De toestand in de wereld doet velen aan GBJ Hilterman denken. Hij zou het vreselijke meten met twee maten scherp hebben veroordeelt. Neem de ‘we are here’ krakers criminelen. ( Dat zijn uitgeprocedeerde asielzoekers die ons vaderland – dat is nog steeds Nederland- verzocht worden te verlaten. ) Kijk daarnaast het gezichtbedekkende kleding verbod wat niet zal worden gehandhaafd met name niet in Amsterdam. ( Halalsema: wij gaan dat niet handhaven )

  Vergelijk dat met bijvoorbeeld een boete voor 3 KM te hard rijden. Of een van de nieuwe bepalingen tau het bellen op de fiets. Zonder pardon 95 euro boete ( ook voor kinderen want de ouders betalen wel.)
  Zie hier een filmpje van de ‘we are here’ beweging in 020.
  https://www.youtube.com/watch?v=Vyg0wGtXr54
  En ziehier een foto van IS vrouwen in een kamp in Syrie waarvan vooral de idioten van GL en D66 en PvdA willen dat NL ze terughaalt:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1280359742/f-ck-you-zegt-is-vrouw

  Gek genoeg verdient Marokko een pluim dat eindelijk de doodstraf gaat geven een beesten die twee Zweedse toeristen hebben onthoofd:
  https://www.parool.nl/wereld/marokko-eist-doodstraf-voor-onthoofding-toeristen~b80531b6/

  Nou daar kan onze overheid ( onze D66 rechters) een voorbeeld aan nemen!

  Gelukkig begint in Amerika ook de doodstraf weer uitgevoerd te worden:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/4593536/eerste-doodstraf-van-2019-vs-uitgevoerd
  Go go go Trump! God bless you!

 27. Soms vraag ik me af hoe de wereld eruit zou zien zonder Islam, hoe het zou zijn als de Paus een nieuwe kruistocht afkondigt of hoe het zou zijn als er iemand met een snor moslims opdraagt een gele wassende maan op hun overjas te dragen. Ik denk dan vaak in alle drie de gevallen beter dan nu

 28. de daders meteen ter plekke executeren,anders oppakken en ophangen of een nekschot,dat is de enige mogelijkheid,keihard terugslaan,dat zie ik als enige mogelijkheid tegen deze beesten,aanhangers van een haatcultuur,merkel en aanverwanten de doodstraf,xander zal dit weer weghalen,maar er komt een tijd dat gaat gebeuren,zeer vreemd dat het nog niet is gebeurd,piet

 29. Merkel bevindt zich inmiddels in de categorie massamoordenaars thuis.
  Haar unilaterale beslissing om de “vluchtelingen” toe te laten heeft alleen maar voor een hoop ellende gezorgd, waar dan ook in Europa. Voorbeelden genoeg. Jammer voor de werkelijke oorlogsvluchtelingen. Politici hebben geen flauw benul (zij denken zelf van wel) hoe een economie te runnen. Tegende tijd dat de westerse economieën compleet op hun gat liggen (binnen 15 jaar), zal er door de ontstane ellende schuldigen gezocht worden en zal er sociale onrust komen, revoluties ontstaan en misschien wel (burger)oorlogen.

  Dank jullie wel politici !!!!!

 30. Die migrant wordt door het corrupte o.m in duitsland vrijgesproken omdat de elite daar opdracht toe geven , als het mijn kind was dan was het een zege dat hij niet in het gevang terecht kwam . Vanaf dan was hij vogelvrij en het haasje , zonder twijfel .

 31. alle reacties ten spijt lossen het probleem niet op. Alle problemen zijn in een oogwenk op te lossen wees een met z,n allen ben licht en liefde I am. boosheid en kwaad worden zorgt voor nog meer ellende .

 32. Op nu.nl heeft de redactie de reactiesectie onder dit item gesloten. De teneur beviel de hypocriete, wegkijkende redactie kennelijk niet. Het ligt voor de hand te beseffen dat het deksel toch een keer met geweld loskomt. Maar dat lijkt men vooral niet te willen inzien in sommige kringen.

 33. Volgens de linkse mainstream media zou “voortdurend heel goed op je hoede zijn op het station, op straat, en als de massa immigratie / islamisering niet snel een halt toe wordt geroepen, straks overal” ook als een duidelijk bewijs van racisme en xenofobie kunnen beschouwd worden…

 34. Klimaat,de grote bliksemafleider voor het werkelijke probleem ,de gelukszoekers,waar denken de mensen moet het geld vandaan komen om dit alles te kunnen onderhouden ??,uit u zak ,en ze gaan alles kaal plukken,zolang het nog duurt ,de hele industrie van Duitsland staat op knappen .Media houd daar iedereen voor achterlijk in samenwerking met de regering .

 35. Wanneer wordt Merkel veroordeeld voor al die moordenaars die zij heeft toegelaten .

 36. En vooral niet de daders straffen! Dat werkt uitstekend! Stel je voor dat zulke lieve mensen worden gestraft!

 37. Van de NOS is het nog te vroeg om conclusies te trekken. Wanneer is die tijd dan aangebroken? Pas over tien, 100 of duizend incidenten? Volgens mij is dit gewoon het toppunt van terreur! We staan erbij en keken ernaar en gaan gewoon weer door. En het gaat niet alleen om deze twee incidenten maar om alle incidenten te samen. Berovingen, verkrachtingen, moorden en steekincidenten. Elke dag maar weer! Maar bij de verkiezingen gewoon weer op dezelfde partijen stemmen die dit hebben mogelijk gemaakt. Hopelijk heeft Merkel een ernstige ziekte onder de leden, van daar haar getril. Dat is de wraak van alle slachtoffers die door haar beslissing er zijn gekomen! Maar inzien dat ze fout is geweest dat zal ze niet doen en te nimmer toegeven! Net als de farao die tegen Gods wil inging en tot de laatste plaag aan toe bleef volharden in eigen onkunde. Alleen de wraak van God kan Europa tot inkeer brengen of toch niet?

 38. Ik krijg steeds meer de neiging om ‘oog om oog, tand om tand’ toe te passen, met dit soort zombies. In ieder geval, dat mijn hele lijf tegen me zegt dat mijn handen steeds meer gaan jeuken.

 39. bozeoudeman 29/07/2019 om 2:34 pm

  Niets aan toe te voegen helemaal mee eens vooral die eerste drie zinnen!
  Wakker worden allemaal jong oud iedereen en verzamelen en samenhouden om die schuldigen die een systematische sluipende genocide op het volk en cultuur uitvoeren om deze van hun posten te verwijderen en over te brengen naar een tribunaal opengesteld voor dit soort misdadigers en landverraders.

 40. Het wrange is wel dat dit nu voor de 2e keer in een week gebeurd op een plak waar de gehersenspoelde Duitsers voor enkele jaren terug nog masaal hun Gästen welkom klapte. (Bahnhof klatschers)

 41. Bedankt madam Merkel, U bent hier geheel verantwoordelijk voor. Met dat waanzinnige: ” Wir schaffen dass”.

 42. Gekscherend hoor ik dan : je mag ook niks meer tegenwoordig …. .
  Maar dan komt het. Iedereen, durf ik te zeggen, wordt alleen maar bozer en bozer. Een enkeling zegt, vaak achteraf, dat ze het eenvoudig niet meer weten. Ga dan maar in Brussel wonen, daar zegeviert het onbenul. De politie heeft al meer dan voldoende te doen met de autochtoon. Door onderwijs, opvoeding én gemakzucht lijkt het er op dat ook hier bij de Nederlands mens de ,inhoud van hun gereedschapskist in het putje is terecht gekomen…. . Dhr. Wilders had gelijk, willen we dit of willen wij dit niet ! Het is te gek voor woorden dat het volk dit toestaan. Een volk dat geregeerd word door Brussel
  Het lied : -de internationale- zou eenvoudig herschreven kunnen worden

 43. Wanneer zijn we het zat?
  Wanneer nemen we het recht in eigen hand?
  Wanneer geven we eens een duidelijk signaal naar het bestuur dat we het niet meer nemen?
  Waarom laten we de afhandeling keer op keer over aan laffe en of corrupte rechters die jammeren dat de moordenaar een psychose had.
  Waarom luisteren we naar zich verrijkende schoften van advocaten die stellen dat moordenaars een tweede kans moeten krijgen, en een derde en een vierde en ga maar door.
  De slachtoffers zijn dood, die krijgen geen ontelbare kansen meer.
  De doodstraf moet worden heringevoerd!
  Levenslang moet levenslang zijn!
  Strafaftrek bij voorbaat moet verdwijnen.
  Rechters die dat niet aankunnen zoeken maar een andere baan!
  Het linkse slappe heelmeester gedrag heeft genoeg gekost en verpest.
  Het gehuil over moeilijke jeugd gehad moet maar eens ophouden.
  Het gejammer dat wij blanken dit zelf hebben aangericht ook.
  Wanneer is genoeg genoeg?
  Als je eigen kind wordt vermoord?
  Als je eigen partner wordt vermoord?
  Als je jezelf word vermoord?

Comments are closed.