18 jaar na 9/11: Universitair onderzoek bevestigt dat WTC-7 toren opzettelijk werd opgeblazen

Laboratorium analyses hebben aangetoond dat de WTC torens werden vernietigd door zeer geavanceerde explosieven. (Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (6)).

—————————————————————————————————————————————-

Brandweerman 9/11: ‘Veel bewijs dat het een massamoord en geheime agenda was’ – Brandweercommissarissen: Overweldigend bewijs van vooraf geplaatste explosieven – Al-Qaeda leider roept op tot nieuwe aanslagen op Amerika, Europa, Rusland en Israël

—————————————————————————————————————————————

Gisteren werd herdacht dat het 18 jaar geleden is dat de wereld voorgoed veranderde toen vier verkeersvliegtuigen werden gekaapt door moslimterroristen, die twee daarvan in de Twin Towers en één in het Pentagon vlogen. Althans, dat is de officiële versie, waar al heel lang door veel mensen, waaronder duizenden experts, aan getwijfeld wordt. Vorige week werden de resultaten van een 4 jaar durend onderzoek van de Universiteit van Alaska Fairbanks (UAF) en ‘Architects & Engineers for 9/11 Truth’ gepubliceerd. De conclusie is éénduidig: het lijdt geen enkele twijfel dat in ieder geval het WTC-7 gebouw, dat niet door een vliegtuig werd geraakt, met explosieven werd opgeblazen, en onmogelijk door een brand in slechts 2,5 seconden compleet en rechtstandig in elkaar kon storten.

In de weken na de rampdag verwijderde New York zo snel mogelijk al het puin van WTC-7 en vernietigde dit, zodat de echte oorzaak niet meer forensisch kon worden aangetoond. Sceptici wezen er van meet af aan af dat het onbestaanbaar is dat een stalen wolkenkrabber als gevolg van een gewone brand volledig instort. Tot op heden is de WTC-7 toren het enige geval in de hele geschiedenis.

Het definitieve rapport volgt later dit jaar, maar in de voorlopige versie geven onderzoekers van de Universiteit van Alaska Fairbanks en ‘Architects & Engineers for 9/11 Truth’ de zogenaamde ‘complotfanaten’ gelijk. Na een zeer grondig, 4 jaar durend onderzoek zijn ze tot de conclusie gekomen dat de WTC-7 toren onmogelijk door brand kan zijn ingestort, maar door ‘een bijna gelijktijdig falen van iedere kolom in het gebouw’. Oftewel: het gebouw is opzettelijk opgeblazen.

‘Dit was een misdaad, een massamoord’

In juli riepen de brandweercommissarissen in de regio New York al op tot een nieuw officieel onderzoek. In een gezamenlijke resolutie stelden ze dat ‘er overweldigend bewijs is dat vooraf bevestigde explosieven… de oorzaak waren van de vernietiging van de drie WTC gebouwen.’

‘Ik zeg onverbloemd tegen mensen dat het een misdaad was, een massamoord,’ verklaarde de voormalige marinier en 9/11 brandweerman Christopher Gioia. ‘Dat was alles wat het was. 3000 mensen zijn in koelen bloede, voor onze ogen op TV, vermoord.’ Gioia zegt dat alles wat er op 9/11 gebeurde wijst op ‘een zeer goed gepland complot… Voor mij is dit als psychologische oorlogsvoering, dus dat men de focus voortdurend van de feiten naar dramatiek verlegde.’ (2)

Tevens zijn een groot aantal van de duizenden hulpverleners en overlevenden van de aanslagen (ernstig) chronisch ziek geworden, vermoedelijk vooral door het gebruik van explosieven met voor de mens schadelijke stoffen.

Officiële aanklacht tegen FBI voor negeren overweldigend bewijs van opzet

Het genoemde ‘Architects & Engineers for 9/11 Truth’ diende eerder dit jaar samen met het ‘Lawyers Comittee for 9/11 Inquiry’ en nabestaanden een officiële aanklacht in tegen de FBI en de officiële 9/11 Commissie, omdat het bewijs dat de drie torens door van tevoren geplaatste explosieven werd vernietigd nooit serieus is onderzocht. Dat geldt ook voor de ‘high fivers’ –onbekende mannen die de aanslagen fotografeerden en daar duidelijk erg content mee waren- die door getuigen werden gezien.

Daarnaast wordt opheldering geëist over de jarenlang ontkende en weggemoffelde steun van Saudi Arabië voor de 9/11 terroristen; wil men duidelijkheid over de verdwenen beelden van alle bewakingscamera’s in en rond het Pentagon, precies toen het gebouw door een ‘vliegtuig’ zou zijn geraakt, en wordt gevraagd naar de inhoud en opnames van de telefoontjes die passagiers pleegden ten tijde van de kapingen. Ook wordt de voormalige speciale aanklager Robert Mueller beschuldigd van het opzettelijk achterhouden van de Saudische betrokkenheid bij de aanslagen (3).

Nu duizenden experts stellen dat de officiële versie een leugen is, neemt de Amerikaanse overheid sinds begin 2019 voor het eerst sinds 9/11 al het bewijs dat de WTC gebouwen van tevoren werden ondermijnd en opgeblazen serieus in overweging. Dat moet feitelijk ook wel, want in laboratoria verrichte wetenschappelijke analyses van 9/11 puindeeltjes hebben het gebruik van geavanceerde explosieven aangetoond. Seismische experts onderschrijven de constatering dat er pal voor, tijdens en na het inslaan van de vliegtuigen explosies zijn geweest.

De rechtstandige instorting met ‘vrije val’ snelheid van alle drie de torens waren overigens al meer dan voldoende bewijs dat het enkel en alleen om een ‘gecontroleerde demolitie‘ kon gaan. (1)

False flag gevolgd door ‘war on terror’ en digitale controlestaat

Enige dagen voor 9/11 blijkt de Israëlische Mossad de CIA te hebben gewaarschuwd voor aanstaande aanslagen, en ook op de Saudische terroristen te hebben gewezen die in Florida vlieglessen hadden gevolgd. Met die waarschuwing werd niets gedaan, hoogstwaarschijnlijk omdat de CIA allang op de hoogte was, en in het diepste geheim besloten had om de terroristen niet alleen hun gang te laten gaan, maar ook nog eens gebruik van hen te maken door zelf de WTC torens op te blazen, zodat de daarop volgende schok die door Amerika en de wereld zou gaan kon worden aangegrepen om Afghanistan en Irak aan te vallen en te bezetten, en ook in andere landen zoals Syrië, Jemen en Libië een ‘war on terror’ te beginnen.

Of de Saudische moslimterroristen mogelijk werden gerekruteerd en opgeleid door de CIA, of toch op eigen houtje handelden, zal vermoedelijk nooit duidelijk worden, maar dat maakt voor de conclusie niets uit: 9/11 was zonder twijfel een false-flag operatie, en leidde onder het mom van ‘terrorisme bestrijding’ en ‘veiligheid’ over de hele wereld tot het stapsgewijze beperken van de vrijheden van burgers en de opbouw van een (camera & digitale) controlestaat.

En niet te vergeten tot vele honderdduizenden doden in de genoemde landen, wat een perfecte voedingsbodem bleek te zijn voor islamitische terreurorganisaties zoals Al Qaeda en ISIS. De oorlog in Syrië en Libië bracht vervolgens een enorme migrantenstroom naar Europa op gang, met alle gevolgen van dien. (4)

Analist James Bovard noemt vooral de Patriot Act die in 2002 werd aangenomen één van de belangrijkste stappen naar het realiseren van een Orwelliaanse ‘1984’ hel, waarin alle handelingen, activiteiten, uitspraken, schrijfsels, voorkeuren en kenmerken van iedereen –crimineel of niet- kunnen en mogen worden gecontroleerd en opgeslagen. De stapsgewijze invoering van deze totalitaire controle, waarin gewone burgers vrijwel geen vrijheden en privacy meer hebben, is bijna 18 jaar na de Patriot Act angstwekkend ver gevorderd (5).

Al Qaeda leider roept op tot nieuwe aanslagen in Amerika, Europa, Rusland, Israël

De 68 jarige Al Qaeda leider Ayman al-Zawahiri greep de 9/11 herdenking aan om in een videoboodschap moslims op te roepen om nieuwe aanslagen in Amerika, Europa, Rusland en Israël te plegen. Al-Zawahiri is één van de twee meest gezochte terroristen ter wereld. De VS heeft een beloning van $ 25 miljoen uitgeloofd voor de tip die leidt tot zijn arrestatie.

De Al Qaeda topman herhaalde in zijn gebruikelijke jihadboodschap dat het Amerikaanse leger een ‘kruisvaarders campagne tegen alle moslims’ voert, en dat de VS ‘enkel de taal van geweld begrijpt.’ Toen de video online werd gezet zei president Trump in het Pentagon dat ‘als iemand ons land durft aan te vallen, wij met de totale Amerikaanse macht en de ijzeren wil van de Amerikaanse geest, die onbreekbaar is, zullen antwoorden.’ (6)

 

Xander

(1) The Duran
(2) Epoch Times
(3) Infowars
(4) The Future of Freedom Foundation via Zero Hedge
(5) The Future of Freedom Foundation via Zero Hedge
(6) Zero Hedge
(7) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. @Anoniem 13/09/2019 om 11:41 pm:

  Ja maar… Als het staal volgens jou dan had moeten blijven staan dan had het staal ook nog intact geweest indien men explosieven had gebruikt.

  Er hadden dan hele lengtes onbeschadigde staal op de grond moeten liggen. Volgens jouw theorie blijft dat staal namelijk heel.

  Maar persoonlijk blijf ik er bij dat het buigen of barsten is zodra er 10 verdiepingen op een volgende verdieping vallen. Misschien is het staal opgefrommeld of in stukken gebroken.

  Denk ik hoor!

 2. @beste mevrouw, mijnheer “Anoniem”,
  Kennelijk is iedereen volgens u, die niet meegaat in uw (complot)denken naïef, erg simpel, geen expert enz.

 3. @Tom, je denk idd erg simpel na en je bent duidelijk geen expert. Het WTC gebouw bestond uit een zeer sterke metalen kern met dikke stalen balken die naar boven steeds dunner werden. Deze kern zorgt voor de draagkracht en stabiliteit van het gebouw. Daaraan zijn de vloeren en de gevels opgehangen. De dragende constructie is natuurlijk ook zeer goed beschermd tegen brand met diverse maatregelen. Het falen van een vloer of wand tast de kern niet aan.

  Als de vloeren inderdaad als domino’s zouden vallen zou de draagconstructie nog steeds overeind blijven. Maar dat is dus niet gebeurd.

  Wat je verhaal betreft hout versus staal bouw, dat klopt. Als houten balken gaan branden vormt zich een laag kool aan de buitenkant wat de binnenkant beschermd. De draagkracht wordt wel minder door het kleinere weerstandsmoment van de kleinere balk maar de sterkte blijft behouden. En voordat hout het begeeft gaat het eerst kraken. Als een stalen balk heet wordt verandert de doorsnede niet. Alleen sigma, de spanning die het kan houden neemt snel af. De balk gaat dus zonder waarschuwing sterk doorbuigen. Alleen dan hebben we het over een IPE, HE-A of hoogstens een HE-B balk met een zeer kleine massa/oppervlak dat opgewarmd wordt.
  De massieve stalen balken in de kern van het WTC waren veel massiever en rechthoekig van doorsnede.

  Ik heb geen TH gedaan, slechts HTS, maar ik weet wel hoe zo’n gebouw in elkaar steekt. Die zijn echt wel goed gebouwd.

  Dus doe maar niet ‘simpel nadenken zonder verder onderzoek’ als je er geen verstand van hebt.

 4. Allemaal ‘experts’ en ‘wetenschappelijke onderzoeken’ … Iemand roept wat en dan is het opeens waar.

  Ik hoor vaak van brandweerlieden dat ze liever een brandend houten huis ingaan dan een brandend metalen/betonnen huis. Beton en staal kan onaangekondigd bezwijken vertellen ze mij.

  Maar als ik gewoon simpel nadenk zonder verder onderzoek te doen:

  Stel even dat een gebouw 100 verdiepingen heeft en er vliegt een vliegtuig naar binnen op de 90e verdieping. Er breekt brand uit. De kerosine brandt maar uiteraard ook het interieur.
  Vervolgens drukt het gewicht van de verdiepingen 91 tot en met 100 op de verzwakte constructie van verdieping 90. Verdieping 90 bezwijkt en het gewicht komt op verdieping 89 terecht. Deze bezwijkt en zo gaat het door naar 88, 87 , 86 etc.

  Ik vind het persoonlijk logisch dat het dan redelijk recht in elkaar stort. Ik zou het vreemder vinden wanneer de torens om waren gevallen. Dan had er zeker weten iets niet geklopt.

 5. @realist
  Weet u iets over windbelasting van een high rise? Of van vloerbelasting, veiligheidscoefficienten, dynamische belastingen (aardbevingen), berekeningen van metaalmoeheid, veranderende belastbaarheid bij verhoogde temperatuur? Daar is elk modern gebouw op berekend en vooral deze enorm hoge gebouwen. Het gewicht van een vliegtuig is peanuts vergeleken met deze belastingen.

  Ik heb pas een brand meegemaakt op mijn flat, 3 woningen uitgebrand, op het trottoir eronder liggen aluminium vlekken als zilveren gestolde waterspetters. En de constructie van de flat is nog goed. Die is zo zwaar dat er weinig mee gebeurt. En deze is maar 14 hoog.

 6. @A.J. de Jong quote”Christenen behoren zich aan de feiten te houden en moeten niet meedoen aan complotdenken. Complotdenkers beweren in feite dat hoogstaande mensen, w.o. oprechte christenen, leugenaars zijn en schuldig zijn aan de massamoord op 9/11″

  Wilt u ‘christenen’ gaan voorschrijven wat ze moeten denken? Of wilt u zeggen dat ze gewoon alles maar moeten geloven en hun verstand bij de deur (‘De Deur’?) moeten inleveren? En dus maar niet moeten denken. Het woord complotdenken stamt uit 1963, na de aanslag op JFK, waar zoveel mensen die hun gezond verstand nog konden gebruiken als een methode van schade beperking werden weggezet als paranoïde, goedgelovige, niet logisch denkende, psychologisch beschadigde mensen.

  Ook kan ik uw redenatie niet volgen dat hoogstaande mensen niet bewust zouden liegen. Zouden de manipulators en leugenaars zich niet júist voordoen als eerbare ‘fijne’ mensen? Of christen. De beste dekmantel voor Satanisten en Luciferianen is zich voor te doen als pastor, dominee, priester, filantroop enz.

  Ik veronderstel dat u niet echt zo naïef bent. Dat u weet dat Satan zich voordoet als een engel van het licht, en dat u psalm 2 ook kent. “De koningen der aarde stellen zich op, en de vorsten beraadslagen te zamen tegen den HEERE, en tegen Zijn Gezalfde,…”
  PSALMEN 2:2 SV-RJ
  De bijbel doet niet aan ‘complotdenken’ maar wijst direct de schuldigen aan. Hoogstaande mensen…

  Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mvg. Mod.

 7. …. bij 4000 personen die –
  – in de nabijheid van deze moorddadige aanslag-
  -waren is kanker gediagnosticeerd ….
  Radioactiviteit ?
  Informeren wij ons wel voldoende ?

 8. Ik geloof 95% van alle nieuws niet, zo ook geloof ik 95% van dit artikel niet

 9. @Bossini
  Voor notoire complotdenkers is het schier onmogelijk zaken objectief waar te nemen; zij zijn bij voorbaat al bevooroordeeld.

 10. @Scharkey. Je vergeet het gewicht van het vliegtuig. Daar waren de constructies van de 2 torens niet op berekend. Dus dat de 2 torens instorten is niet zo vreemd. Alleen het instorten van WTC-7 is wel verdacht.

 11. Er gebeuren de vreemdsoortige ongelukken, waarvan heel veel met opzet wordt gedaan.
  Oorlog voeren is ook opzet. Nu de tachtig jarige oorlog met alles vernietigende wapens.
  Zogenaamd voor veiligheid, maar alles wordt onder druk gezet en het gewone volk wordt alle vrijheid afgenomen.
  Mensen worden tegenelkaar opgezet, De een gunt de ander het leven niet. En scholen werken daar aan mee.
  Hogerhand de overheden zijn niet eerder tevreden dan een ieder is uitgehongerd.

 12. Het zijn allemaal leugens die het stomme publiek maar blijft geloven en de z.g. “christenen” zijn de grootste onbenullen.

 13. Toch een knap staaltje van wie dan ook om een stel fanatieke moslims zo ver te krijgen dat ze hun leven opofferen voor de zaak van de vijand. Want daar komt het ten principale op neer.
  Bovendien zou het interessant zijn eens uit te vlooien door wie al die experts, wetenschappers en deskundigen worden betaald die al die complotverhalen de wereld in slingeren. Of doen die vier jaar onderzoek zonder daarvoor gehonoreerd te worden? Gelooft u het zelf?

 14. @john,

  Ja hoor, natuurlijk krijgt Israël weer de schuld!
  Als je alleen maar naar Press TV kijkt, en die propaganda als zoete koek slikt, dan kan het niet anders, dan wordt je blik vertroebeld.
  En “groter Israël”?
  Een landje dat de helft van Nederland in oppervlakte is?

 15. Wenn Scheisse zu Gold Wird ( vrij vertaald : wanneer de leugen regeert )

  Op veteranstoday.com : Breathtaking:Solving Nuclear 9/11, the Pommer Report

  9/11 heeft alles veranderd, de ene oorlog na de andere. Miljoenen doden als gevolg. De ‘deur’ naar nog meer oplichting is nog verder opengezet…. de Scripall affaire, MH 17, gifgasaanvallen Syrië ….

 16. Beste mensen, Het gaat in dit artikel over 9-11. In het stukje hierboven mijn bevinding. Maar kijk ook eens naar de MH17 waar ook bijna 300 mensen zijn omgekomen of moet ik zeggen 300 mensen zijn opgeofferd en vermoord om politieke redenen. De twintowers hebben tien keer zoveel slachtoffers gekend ik zou hierover meer kunnen zeggen maar dan word mijn reactie niet gepubliceerd.
  De MH 17 werd neergehaald om Rusland uit te lokken en Europa op te zetten naar een conflict met Rusland en het is te danken aan de vastberadenheid van de Russen dat dit niet gebeurd is. Rutte zei “de onderste steen zal boven komen” en meende geen woord van deze uitspraak want wist exact wie de dader was van de misdaad tegen deze onschuldige burgers.

 17. “Universitair onderzoek bevestigt dat WTC-7 toren opzettelijk werd opgeblazen””
  Is dit het einde van alle tegenspraak, nee toch. Alle feiten die bewijzen dat er geen opzet in het spel waren tellen dus niet meer.
  Christenen behoren zich aan de feiten te houden en moeten niet meedoen aan complotdenken. Complotdenkers beweren in feite dat hoogstaande mensen, w.o. oprechte christenen, leugenaars zijn en schuldig zijn aan de massamoord op 9/11

 18. @ramshoorn de enige persoon die op de dag van de aanslag heel dicht bij de waarheid zat was Donald Trump en zei toen ook dat america niet meer het land was van voor de aanslag .en dat het jaren zou duren voordat de waarheid eindelijk naar buiten zou komen.in zijn herdenking van gisteren kon hij de volle waarheid nog niet vrijgeven. maar die zal op tafel komen .en is niet tegen te houden als je logisch na denkt kom je uit bij de nwo en het groter israel met jerusalem als machtsbasis dus de !!!!!! .Pech want dat smerige feestje zal voortijdig in de kiem gesmoord worden (.Alles wat niet van waarheid is zal van de planeet verwijderd worden.) bron Q

 19. Ieder die metaalkunde gestudeerd heeft weet brand in een gebouw met metalen draagstructuren levensgevaarlijk is voor brandweerlieden, omdat het metaal op elk moment te zacht kan worden om de structuur te dragen, en dan stort alles in.
  https://www.rd.nl/oud/weet/010918weet10.html
  Bij een kerosinebrand ontstaan temperaturen van 1200 tot 1300 graden Celsius, zegt Edwin van de Snepscheut, instructeur van brandoefencentrum Risc op de Maasvlakte in Rotterdam. Hoe lang zo’n brand duurt, durft hij niet te schatten. „Dat hangt ervan af over welke oppervlakte de kerosine verspreid is.” Hij verwacht dat de kerosine relatief snel opgebrand is, eerder in de orde van minuten dan van een kwartier.
  https://newsmonkey.be/deze-smid-maakt-op-geniale-wijze-een-einde-aan-de-complottheorie-rond-9-11/
  https://www.nrc.nl/nieuws/1999/03/04/uranium-niet-op-grote-schaal-verstoven-7437714-a15086
  Een kerosinebrand is maar bij uitzondering heet genoeg (heter dan 1.130 graden) om uranium te doen smelten, maar binnen een bepaald temperatuurtraject kan uranium wél spontaan gaan branden en daarbij verstuiven.

 20. De echte reden was van waarom het WTC-7 plat moest, was omdat in dat gebouw een goudvoorraad lag die de FED geleend had van China met een waarde van 1 biljoen dollar. Die goudvoorraad moest de FED op 12-09-2001 weer terug geven aan China. Al het goud was al voor de instorting verdwenen, naar een onbekende plaats en China heeft dat goud dus nooit terug gekregen. Zo moesten ook beide WTC-1 en WTC-2 plat, omdat deze torens voor vele miljoenen dollars verzekert was en dat de deadline ook 12-09-2001 was. Want volgens het verkoopcontract zou deze per 12-09-2001 de overdracht zijn. Dit is dus een zeer goed georganiseerde operatie geweest, om zo alle bewijzen te verduisteren die naar de echte daders zouden kunnen leiden. Zo moest ook iedereen die eigen filmopnames ervan hadden gemaakt, deze inleveren bij de instanties. Zogenaamd voor het onderzoek, maar was eerder bedoelt om zoveel mogelijke bewijzen te verdoezelen. Denk eens zelf na, als je een toren hebt van 6cm dikke profiel balken van gehard staal, die een smeltpunt hebben van ongeveer 1600 graden Celsius. Daar vliegt een vliegtuig tegen, die een wanddikte heeft van amper 3mm Dural Aluminium en die als in een tekenfilm zijn eigen silowet dwars door die toren zou boren inclusief zijn vleugels en dan zijn kerosine met een verbrandingstemperatuur van maximaal 1300 graden Celsius, die torens kunnen neerhalen? En ook nog eens precies recht standing in elkaar laat storten, als een implosie. Als je dat echt gelooft, dan mis je iets aan je gezonde verstand. Als er echt vliegtuigen tegen die torens zouden gevlogen zijn, zouden die vliegtuigen als een leeg blikje bier/frisdrank in elkaar geplet zijn en zou er enkel een vuurbal ontstaan zijn. Er zouden wel ramen gesneuveld zijn, waardoor er op diverse verdiepingen brand zijn ontstaan. Maar in geen enkele scenario zou dit leiden tot ineenstorting van de torens. Dus met andere woorden, het officiële verhaal klopt van geen kant. We worden belazerd waar we bijstaan.

 21. Xander , mis in uw artikel het daadwerkelijk aanwezig zijn van radioactiviteit…. !

  Kan ook zijn dat ik mijn ‘leesbril’ niet gevonden heb.

 22. 18 jaar herdenken na 9/11?

  George Bush jr. en Tony Blair vertellen hopelijk misschien ook nog eens de volle waarheid?

  Ik las al veel ongelooflijke details in het boek van:
  Robin de Ruiter: George W. Bush en de Mythe van Al-Qaida…[2004] De verborgen macht achter de Terroristische aanslagen van 11 september 2001. Mayra Publications.

 23. De torens bestonden uit een staande kolom van een staal constructie van de grootste balken loodrecht omhoog en afgewerkt rondom met steen en beton glas enz.
  Een kerosinebrand word niet heter dan 700 graden Celsius.
  Deze temperatuur is voldoende om het staal enigszins te vervormen en wat zachter te maken dan in koude toestand maar wanneer de torens rechtstandig instorten is er meer aan de hand dan een kerosine brand véél meer zelfs. Zelf heb ik erg lang met staal gewerkt en het in alle vormen kunnen krijgen die ik voor ogen had onder andere gewerkt met H.E.M. 1000 balken en kenners weten die kom je die niet dagelijks tegen ook dikke staalblokken gesneden 400 mm dik onder andere offshore constructies gelast enz. enz. Ik weet echt wat staal is.
  Men maakt mij daarom niet wijs dat de torens zijn ingestort door een fikje van kerosine en de inslag van een vliegtuig, pertinent ONMOGELIJK!
  Gisteren heb ik vernomen dat er door de bedriegers een aantal lesuren naar onze kinderen besteed gaat worden over complotdenken en complottheorieën waarmee de kinderen worden gehersenspoeld vergelijkbaar van opzet als de stimulans van klimaatspijbellaars.
  De wereld is een uitermate verderfelijk en leugenachtig oord geworden.

 24. Xander gaat nog veel teveel uit van saoedische moslim terroristen en vliegtuig inslag, terwijl bewezen is dat beide torens doorschoten zijn met missles. Zo ook het Pentagon. 911 was een inside job van a tot z en dat was al zo doorzichtig als glas vanaf het begin. De regering Bush heeft 3000 eigen mensen de dood ingejaagd en de media was volledig op zijn hand.

 25. Ik herinner me nog goed het moment, vlak ná 9/11, dat ik me realiseerde dat er sprake was van een misdadig complot van de kant van de Amerikaanse regering zelf. Wàt een vreemde gewaarwording was dat! Alle feiten wezen erop. Maar dat kòn toch niet! Als je toch de President van de Verenigde Staten al niet meer kon vertrouwen! Hoe moest je dan tegen de wereld aankijken!? Wat voor een wereld was het dan waarin je leefde?
  Een ommekeer in mijn denken.

  Ondertussen ben ik aan die manier van denken en kijken gewend geraakt. Ik ben er helemaal niet blij mee, dat niet. De wereld is veranderd. Je kunt niemand meer vertrouwen, d.w.z., je kunt je vertrouwen niet meer stellen op mensen, op regeringsleiders, gezagsdragers. Dat is pijnlijk. Dat is de onaangename maar onweerlegbare realiteit. Misschien is het wel altijd zo geweest. Mij is het pas ná 9/11 duidelijk geworden. Iets van naïviteit, maar ook van onschuld, zuiverheid is verloren gegaan.

 26. Inderdaad de torens zakten loodrecht in elkaar, dat is alleen mogelijk als er van tevoren uitgekiend dynamiet is geplaatst. Een staaltje van deep-state i.s.m. de C.I.A. bron: boek: patronen van bedrog van Willem van Middelkoop.

 27. Er zijn die dag heel veel vreemde dingen gebeurt. Building7, wat instortte met vrijevalsnelheid zonder dat er een vliegtuig was ingevlogen is het allervreemdste. Maar ook het kapen van de vliegtuigen met als enige wapens breekmesjes. En überhaupt het met zo’n snelheid 3x precies raak vliegen. En de toevallige afwezigheid van het grootste gedeelte van de luchtmacht, men kon uren rondvliegen, onderweg naar de doelen, zonder te worden gestoord door een straaljager. En het instorten van de Twintowers terwijl die niet hard brandden maar eerder smeulden, de Zuidelijke toren was na een half uur al bijna gedoofd, daarom zie je ook mensen naar buiten kijken door het gat van het vliegtuig.
  Wat de Amerikaanse staatssecretaris van transport, Norman Mineta, in zijn verhoor zei slaat alles wat mij betreft:
  https://www.youtube.com/watch?v=bDfdOwt2v3Y

 28. Een zeer interessant artikel, stel je voor dat het zo zou gebeurd zijn, maar ik schrik of kijk van niets meer op, hopelijk komt er eens een diepgaande onderzoek maar ik vrees dat het daar te laat voor is. Shalom

Comments are closed.