15 augustus ‘Dag van Verbinding’: Demonstratie tegen de spoedwet in Den Haag

—————————————————————————————————————————————–

‘Met deze criminele wet wordt minister Hugo de Jonge alleenheerser, en wordt heel Nederland in uitzichtloze virusdictatuur gebracht’ – ‘Waar blijft de oppositie?’ – ‘Als je straks terugkijkt, wat heb JIJ dan gedaan voor onze vrijheid?’

—————————————————————————————————————————————–

Morgen organiseert het Algemeen Burger Collectief (ABC) op het Malieveld in Den Haag de ‘Dag van Verbinding’, een demonstratie tegen de corona spoedwet, het RIVM, het kabinet en de mainstream media. In de spoedwet wordt niet alleen de 1,5 meter als het ‘nieuwe normaal’ vastgelegd, maar krijgt minister De Jonge ook verregaande bevoegdheden om naar eigen inzicht scholen, bedrijven en andere gebouwen en instellingen te sluiten, en bijeenkomsten, demonstraties en evenementen te verbieden. Kortom: met de spoedwet verandert Nederland definitief in een totalitaire dictatuur.

‘Met deze wet wordt Hugo de Jonge een alleenheerser,’ wordt op de GoFundMe pagina van de organisatie geschreven. Boetes worden verhoogd naar minimaal 444 euro, tot soms duizenden euro’s. Mensen kunnen zelfs gevangen worden gezet als ze weigeren zich aan verplichte quarantaine te houden.

De politiek beweert dat de wet ‘tijdelijk’ is, maar dat is een leugen. Deze ‘christelijke’ minister krijgt namelijk iedere 6 maanden de macht om de wet zonder instemming van het parlement steeds met 2 maanden te verlengen. ‘Deze wet brengt heel Nederland in een uitzichtloze virusdictatuur.’

Door deze criminele wet ‘wordt minister De Jonge een soort dictator’

Mede-organisator Ferdinand van der Neut legde eergisteren bij Tom Zwitser (Blue Tiger Studio) uit waarom morgen zoveel mogelijk mensen naar het Malieveld moeten komen. De Jonge wordt echt ‘een soort dictator,’ waarschuwt hij. De minister kan letterlijk burgemeesters bevelen gaan geven, die moeten worden opgevolgd. In artikel 58F staat zelfs dat hij dit ‘naar eigen inzicht’ mag doen, en dus carte blanche krijgt. ‘In onze ogen is dat zelfs crimineel.’

De Jonge krijgt die macht al bij een ‘dreigende epidemie’, dus niet eens bij een vastgestelde pandemie. Hij hoeft ook niet te wachten totdat er al duidelijke signalen zijn, zoals veel Nederlandse zieken.

Alle groepen in het ABC vinden volgens hem dat deze wet klip en klaar maakt dat dit soort mensen ‘niet meer aan de leiding mogen staan, en niet meer vertrouwd kunnen worden.’ Zwitser en Van der Neuten wijzen op het door dit kabinet zeer vaak gebruikte ‘contrast principe’: je doet eerst een zeer extreem voorstel, doet na protest voor de vorm van water bij de wijn (‘kijk eens, we luisteren echt wel naar jullie’), zodat je uiteindelijk toch precies de wet krijgt die je op voorhand al wilde.

Teleurgesteld in slappe oppositie

Beide heren zijn verbijsterd dat de oppositie nog steeds geen motie van wantrouwen heeft ingediend tegen dit kabinet, dat ervoor gezorgd heeft dat we ‘in de meest extreme, en minst transparante periode ooit’ zijn beland. (Juist om deze reden hebben wij enige tijd geleden de links naar FVD en PVV verwijderd. Wij zijn diep teleurgesteld in het slappe verzet dat deze partijen bieden. Juist NU hadden ze alles uit de kast moeten trekken om het volk te verenigen tegen deze absurde maatregelen, en om dit kabinet te laten vallen).

Inmiddels zitten meer dan 40 groepen in het collectief. ‘Het gaat dus allang niet meer alleen om Willem Engel en Viruswaarheid die hiertegen opstaan. Je ziet een enorme behoefte aan verbinding, om samen iets te doen, want los van elkaar sta je machteloos. We moeten de handen ineenslaan,’ vervolgt Van der Neut.

Totaal falen van kabinet, RIVM en media

Het RIVM, het kabinet en de media falen op alle punten. Zo beweert het RIVM al twee jaar dat vaccins ‘bewezen veilig’ zijn. Stichting Vaccinvrij heeft al 10 WOB verzoeken ingediend om dat ‘bewijs’ boven tafel te krijgen, maar het RIVM weigert daar gehoor aan te geven (omdat dit bewijs er simpelweg niet is).

‘De maatschappij wordt naar de rand van de afgrond gedreven op basis van wat een paar ‘experts’ zeggen, niet op basis van bewijzen. Het is namelijk niet bewezen dat mondkapjes en afstand houden werken.’ Dat is op zijn minst onkunde, maar wij ‘vermoeden dat er ook zaken van corruptie aan het licht zullen komen, omdat je sterke tekenen van belangenverstrengeling ziet.’

Ondertussen vinden burgemeester Bruls (hoofd van de veiligheidsregio’s) en de ministers Rutte, De Jonge en Schouten het ‘maar wat mooi om de permanente noodtoestand ter beschikking te hebben,’ constateert Zwitser.

Media zetten vaccin twijfelaars nog steeds als ‘gekkies’ weg

Van der Neut: ‘Het is toch van de zotte dat je in de media belachelijk wordt gemaakt als je vragen stelt de veiligheid van vaccins? Kijk eens rustig naar de feiten!’ zoals het totale fiasco van de Mexicaanse griepvaccins, waar we op deze site (al in 2009) al talloze keren op gewezen hebben. Terwijl de overheid tientallen miljoenen heeft uitgekeerd aan slachtoffers van dat vaccin, omdat die permanente gezondheidsschade hebben opgelopen, zetten de media je nog steeds als ‘vaccin gekkie’ weg als je twijfelt aan de veiligheid van vaccins.

De mainstream media houden ook al jaren de vele bewezen schandalen met de WHO (en Bill Gates’) vaccins in Afrika en Azië stil. Bill Gates is er met zijn organisatie zelfs voor uit India getrapt. De door hem gepromote vaccins hebben namelijk zo’n half miljoen Indiase kinderen permanent verlamd gemaakt. ‘Veilig’ had vroeger toch echt een andere betekenis.

En waarom berichten de media niet over de positieve ontwikkeling dat er amper nog mensen in het ziekenhuis belanden en aan Covid-19 steven? De koppen zouden nu juist ‘Nederland bouwt groepsimmuniteit op’ moeten zijn. Maar dit wordt allemaal genegeerd; de media zaaien nu opnieuw paniek met een zogenaamde ‘tweede golf’.

Vaccin-kartel; JPCR coronatesten zeggen helemaal niets

‘Heel veel mensen hebben het onderbuik gevoel dat dit allemaal echt niet kan en niet klopt. Maar spreek je uit, sta op. Kijk niet meer weg.’ Zwitser: ‘Het is bizar dat het er toch doorgeduwd wordt, terwijl er allang een werkende kuur beschikbaar is.’ Van der Neut: ‘Ja, en andere landen gebruiken dat gewoon. Het is de oplossing tegen de Covid-19 situatie, maar het wordt allemaal stil gehouden. Het stinkt aan alle kanten. Er zijn zóveel tekenen van een vaccin-kartel.’

Van der Neut haalt dan de buitengewoon onbetrouwbare PCR testen aan, waar wij ook al vaak op hebben gewezen. Die test is totaal niet geschikt om het virus te signaleren; ze zien enkel een restje van een virus of bacterie (zelfs een gewone verkoudheid), en bestempelen dat automatisch als ‘Covid-19′. Door nu zoveel mogelijk te’ testen’ worden de statistieken volslagen willekeurig kunstmatig omhoog gemanipuleerd naar de ‘tweede golf’, die als voorwendsel kan worden gebruikt voor een tweede, nog veel langere en strengere lockdown.

NSB praktijken BOA’s laten zien dat ‘dienstbare overheid is verdwenen’

‘Als dit het niveau is waarop je met de samenleving omgaat, moet je je diep schamen, en maken dat je wegkomt,’ vindt Van der Neut. Zwitser: ‘Het hele idee van een dienstbare overheid is verdwenen. Het zijn allemaal machtspotentaten geworden, zoals de BOA’s die winkels komen sluiten na hun 6-avonden cursusje. Ze beginnen echt een plaag te worden; deze BOA’s worden breed ingezet voor dit soort NSB praktijken.’

Mensen moeten dit niet langer pikken, en in opstand komen, zoals bijvoorbeeld om een supermarkt heen gaan staan die van BOA’s moet worden gesloten (zoals in het oosten van het land al is gebeurd). Kortom: we kunnen deze machtsgreep, deze staatsgreep zelfs, nog stoppen, maar alleen met massale burgerlijke ongehoorzaamheid.

‘Als je straks terugkijkt, wat heb JIJ dan gedaan voor onze vrijheid?’

Van der Neut: ‘Deze fase gaat een keer voorbij. Maar als je straks dan terugkijkt, wat heb JIJ dan gedaan? Heb je dan weggekeken, of ben je opgestaan tegen het onrecht, ben je opgestaan voor onze vrijheden, voor de veiligheid van kinderen en mensen, van je naaste? Ga je zaterdag naar het Malieveld (met sprekers zoals oud-RIVM’er Nelleke Bakker, Jeroen Pols, Sven Hulleman, en een voormalige politieagent), of blijf je lekker thuis, en denk je ‘ik geloof het allemaal wel’?’

Kijk hier het hele interview (33 minuten):


Xander

(1) Blue Tiger Studio / YouTube


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

55

 1. @mod.:
  Misschien zelf eerst eens kennis nemen van de canvasreeks ‘kinderen van de collaboratie’ en de historische feíten, alsook de mening van de eigen broer/historicus over de antwerpse burgemeester vóór mijn reactie gecensureerd wordt?
  Mijn vrije mening is gestoeld op deze gelijkenissen met de historische feiten over de nazaten van eerdere collaborateurs, die nu overduidelijk met dezelfde methodes politiek beleid voeren uit wraak tegen de vlaamse bevolking, dat onmiskenbaar wordt bewezen door het gevoerde (wán)beleid de afgelopen jaren van federale en vlaamse regeringsdeelname door deze nazaten van eerdere collaborateurs.
  Nérgens post ik onwaarheden en het is verwerpelijk dit te onthouden aan het brede publiek op uw openbaar forum onder het voorwendsel van taalgebruik.

  Indien u uw taalgebruik niet aanpast, uw gescheld en getier, waar u al vaker op aangesproken bent, worden uw postings niet gepubliceerd. Lees de siteregels. Mod.

 2. Oma, als u uw taalgebruik niet aanpast, worden uw postings niet meer gepubliceerd. Lees de siteregels. Mod.

 3. @ Oma 3:50 pm. Verklikken, dat kunnen er heel veel in Nederland. In WWII, werden de meeste Joden vervoerd naar de gaskamers vanuit Nederland. Er werd 5,- gulden betaalt om een Joodse medeburger te verlinken bij de Duitsers. En deze laffe mentaliteit zit er nog steeds in Nedrigland, de goeden niet te na gesproken.

 4. op Nieuw Begin, 16/8, 02.29 a.m.

  ???
  dit kan niet van hieruit geschieden wegens ontbreken technische kennis.

  Verzoek. neemt u svp contact op met Anita.

 5. @amo: en heeft die lafferd die Maurice de Hond verklikte, zich ook durven kenbaar te maken of bleef de n lekker anoniem achter zn peeceeke? Opsporen en een goed aanpakken, dat collaborerende spul van onder de oorlog….lager kun je als mens niet zinken.

 6. Wat die spoedwet betreft: heeft het Nederlandse volk al geen enkele inspraak meer?
  Waar is de oppositie om de democratie af te dwingen en op te roepen tot een referendum zodat het volk zich kan en mag uitspreken over een spoedwet die zo ingrijpend het leven van élke burger en heel de samenleving verandert??
  Of is er reeds geen democratie meer in Nederland?
  Wáár is de oppositie? Wáár zijn de critici die de feiten eisen om de nood aan deze dwangmaatregelen te rechtvaardigen?
  Wáár zijn de wetenschappelijke bewezen feiten van een virus gevaar voor de volksgezondheid?
  Het weze nu wel overduidelijk dat het gaat om nazi-praktijken te kunnen opleggen om gehoorzaamheid af te dwingen.
  En géén enkele politicus doet zijn gezworen eed gestand om het volk te dienen?
  Het volk dat bovendien hun vet loon nog wel betaalt..maar geen inspraak krijgt of hun werknemers (?!) ter verantwoording kan of mag roepen!
  Dat belooft bij de volgende verkiezingen??

 7. De verklikkende medeburgers rapporteren anoniem op de diverse platforms van de sociale media, berichten als ‘desinformatie’. Dat overkwam Maurice de Hond, die zijn LinkedIn pagina verloor vanwege zulke meldingen. Hij ontving een bericht van iemand die zijn tevredenheid daarover meldde, en zich noemde “Een van de vele mensen die jou heeft aangemeld als gevaar voor de volksgezondheid, dat ben je namelijk ook”.
  Zo worden platforms die beloofd hadden neutraal te zijn, scheidsrechters van opvattingen.
  Kunnen we niet begrijpen hoe de DDR een verklikkers- en achtervolgingsnatie werd? Nu kunnen we elke dag zien hoe zo’n proces verloopt.

 8. In het Verenigd Koninkrijk maakte de gezondheisaminister op donderdagavond om 2300 uur bekend dat vakantiegangers in o.a. Frankrijk en Nederland 30 uur hadden om naar the UK terug te keren omdat anders verplicht 14 dagen thuisquarantaine wordt opgelegd.
  Geheel Frankrijk is plotseling een gevaarlijk land wegens Het Virus, evenals Nederland.
  Coronavirus: France quarantine starts after race to beat deadline – https://www.bbc.co.uk/news/uk-53789972

 9. @ Rode Wouw: 9:35 pm, op 15/8. Mijn vertrouwen in de politiek, is gedaald tot onder het vriespunt. Ze – Bilderberger Rutte (VVD) met zijn club (CDA,VVD,CU,D66), zullen alles in werking stellen om ons het gif van BillGates, door “de strot”, te duwen. En inderdaad 2.500 demonstranten op het Malieveld, daar lachen Rutte en zijn kliek gewoon om.

 10. De Zilveren Tong schreef:
  15/08/2020 om 5:18 pm
  Hier ligt een artikel uit zomer 2009 over de ‘varkensgriep’ dat, als het goed is, via Anita bij ‘Nieuw Begin’ is terechtgekomen. Wat is uw probleem om het gehele artikel te plaatsen op xandernieuws.net waar ik genoemd artikel niet ken maar wel mijn nickname zie staan?
  Kunt u zich nader verklaren?

 11. @helga zuijdam schreef:
  15/08/2020 om 8:43 pm :

  voor wat betreft de spoedwet is het nu aan de leden van de Tweede Kamer en aan de leden van de Eerste Kamer. Het is te hopen dat zij de vele goede kritische sites, docu’s en dergelijke zullen lezen en tot de conclusie komen dat de spoedwet buitenproportioneel is. Ik vind het een erg slechte wet en al veelzeggend dat de huidige regering er mee komt. Dat is niet geruststellend. Ook niet om handhaving personeel en opsporingspersoneel met de uitvoering van een dergelijke wet op te zadelen.

 12. geachte redactie en allen die hier posten,
  Wij kunnen het na vandaag toch over een ding eens zijn.. de andersdenkenden – in dit geval de anticonorawet en anti vaccin denkenden- hebben aan het kortste end getrokken. Met een bevolkingsaantal van 17 miljoen, was de opkomst bedroevend laag. Dit speelt de regering weer aardig in de kaart en laten de nederlanders elkaar en masse in de kou staan. Dit vooraf al wetende heeft mij al een half jaar geleden al doen besluiten om het fijne nederland te verlaten.
  Ik wens u allen een oprecht goede afloop toe, maar persoonlijk heb ik daarover mijn twijfels

 13. Hier ligt een artikel uit zomer 2009 over de ‘varkensgriep’ dat, als het goed is, via Anita bij ‘Nieuw Begin’ is terechtgekomen.
  Hierbij het verzoek aan Nieuw Begin (waar waarschijnlijk meer computerkennis aanwezig is dan hier …)
  dit gehele artikel te plaatsen op deze site
  Het gaat o.m. over een interview met toenmalig RIVM-woordvoerster Jessica Grootenboer in een schoolblad
  waarin ze o.m. stelt: ‘we geven niet ieder kind dit vaccin. Het tast het immuunsysteem aan.’

  En het RIVM zou het RIVM niet zijn als het niet kort nadien (begin setember 09) dit persbericht had uitgebracht:
  ‘we reserveren een deel van de vaccinvoorraad voor mensen met een VERMINDERD immuunsysteem’

 14. Zelfs de t-shrt-verkopers doen geen goede zaken.

  strega, uw reacties teruggelezen, en u wekt niet de indruk dat we hier met een oprecht kritische poster van doen hebben. U bent hier niet meer welkom. Mod.

 15. Makkelijk zat toch, je weet nu wie de echte machthebber en eindverantwoordelijke is, in de nederlandse kudde politiekers, wanneer het grondig mis gaat.
  Ontkennen gaat niet meer
  In tegenstelling tot belgie, waar er 9 verschillende regeringen en tig gouverneurs en hun knechten, de overbetaalde ambtenaren viro( logen), met adolf van ranst op kop,, die qua optreden en arrogante kop, mij altijd doet denken aan El Duche, wanneer hij toespraken gaf, – mekaar overhoop lopen om zoveel mogelijk als eerste paniek te kunnen zaaien, zonder ook maar 1 wetenschappelijk bewijs te tonen.
  Of wat denk je van spanje, -waar de 12 experten die de regering instrueerden, over wat te doen bij dit armageddon, – niet eens bleken te bestaan , nadat de oppositie hun namen via de rechtbank afdwong , en het de minister ( geen arts) van volksgezondheid zelf, met wat andere labiele politiekers, de hysterische lockdownmaatregelen , in samenspraak met de ongekozen narcisten en sociopaten van de eu, er door duwde, opnieuw ,zonder enige vorm van verifieerbaar bewijs, buiten de hysterische beweringen van de corrupte media.
  Hetzelfde geld voor de rest van de eu en waarschijnlijk de hele wereld.
  Maar de europese en globale schapen , zij graasden rustig verder , in anticipatie voor hun gifprik en een onverdoofde slachting.

 16. @Ronald Terpstra15/08/2020 om 12:12 am

  Je kunt (om de layout te bewaren) ook gewoon screenshots maken en die in Word plakken en bijsnijden.

  Succes! Goed idee!

 17. @Ronald Terpstra15/08/2020 om 12:12 am
  Ronald, kopieer de tekst en plak die in een Word document (of een andere tekstverwerker).

 18. Net gezien bij ‘Welingelichte’ kringen (ook daar laat het Nederlands nogal eens te wensen over):
  ‘zonder vaccin wordt het een heel taai najaar’
  Men is er wel heel erg de weg kwijt.

  Zonder dodelijk vaccin, dus met een onbeschadigd immuunsysteem, wordt het een prachtig najaar in vrijheid.

 19. @Mo
  Beste Mo, wie zijn toch die touwtrekkers waarover uw lievelingscomplotsite (Niburu) het voortdurend heeft. Wat willen ze? Waarom willen ze dat? Waarom trappen de ‘MSM’ zoals u dat noemt, in de smerige trucs van de touwtrekkers? Allemaal omgekocht? Is dat een beetje lucratief? Zo ja, waar kan ik me laten omkopen?
  groet

 20. Daar heeft hier iemand op deze website zijn leven beschreven, hij zou beter een dikke boek schrijven. Wij Belgen zijn wat braaf, wij gaan niet gemakkelijk op straat, doch zeker niet voor dat virus, gisterenavond werd ik omvergelopen door drie Engelsen die hun trein nog wilde halen, want ook Engeland sluit zijn grenzen, waar gaan we toch naartoe, gelukkig is er nog voetbal en koers; Shalol

 21. Beste Ronald,

  Ik kom ook uit Hilversum en wil je best helpen met flyeren. In principe is het niet zo moeilijk om de artikelen van Xander uit te printen, kwa lay-out dus ik jelp je graag.

 22. Lieve mensen komt er een een tweede corona golf ?

  Beluister emeritus hoogleraar immunologie Pierre Capel al 45 jaar actief met fundamentele medische wetenschap.

  Video Café Weltschmerz: “Is het één grote misleiding van het R.I.V.M. ?”

  https://ejbron.wordpress.com/2020/08/14/video-cafe-weltschmerz-is-het-een-grote-misleiding-van-het-rivm/#more-246809

  Kijk en huiver…en ontdek zelf dat:
  – het Corona virus geen nieuw virus is. Sinds 1954 wordt hier onderzoek naar gedaan;
  – de verspreiding van besmettelijke virusdeeltjes via aerosols 20 maal groter is dan via druppels (en daarmee social distancing van de baan kan);
  – de PCR test die op grote schaal de besmettingen vast moet stellen volstrekt onbetrouwbaar en daarmee volledig onbruikbaar is…maar daarmee wél het beleid van de overheid onderbouwt, de Spoedwet er doorhaan kan jagen en niet in de laatste plaats…een land in lockdown kan brengen en de burger op persoonlijke titel in huisarrest kan plaatsen, tot een strafbaar feit kan veroordelen en een boete van tienduizenden euro’s kan opleggen.

  In het voor-filmpje koning Willem Alexander met de uitspraak op de Dam:

  ‘Het minste wat we kunnen doen is niet normaal maken wat niet normaal is’.
  en:
  ‘ Onze vrije en democratische rechtsstaat koesteren en verdedigen’ .

  Beluister het indrukwekkende betoog van emeritus hoogleraar immunologie Pierre Capel al 45 jaar actief met fundamentele medische wetenschap. Hij heeft het over aerosolen, rekenmodellen, de W.H.O., covid19, lijst A ziekten zoals Ebola, pokken , de pest en de W.H.O. heeft covid 19 daar ook op geplaatst, hij heeft het over lockdowns, anderhalve meter en waarop dat alles dan gebaseerd is, over pandemie, schikkend om te lezen hoe de W.H.O met definities omgaat en informatie achter houdt waardoor nu onze economie is verwoest en de maatschappij is ontwricht etc etc. Deze zeer integere wetenschapper is monddood gemaakt door een juffrouw de zich ook nog rechter durft noemen ( fragment in de video: schokkend!)

  Hoe vind je goede wetenschappelijke artikelen:
  Ga naar google en vul in pubmed. Dan kom je in de grote bibliotheek van de National Institute of Health. ( N.I.H. )
  Hier kan je bijvoorbeeld artikelen ( Engelstalig) lezen over ‘ aerosol transmission’ . Daar vind je 3111 artikelen over aerosolen verplaatsing .
  Nu blijkt dat in 2020 alleen al 545 wetenschappelijke artikelen gepubliceerd zijn over de verspreiding van covid-19 terwijl het R.I.V.M. beweert dat de 1,5 meter afstand onderbouwd is ( wat in genoemde studies niet wordt bevestigd) en dat er maar weinig te vinden is over de verspreiding van aerosolen dan is dat een glasharde ontkenning van de realiteit blijkens deze wetenschappelijke studies!
  En dan: in 1 grafiek worden appels met peren vergeleken namelijk het aantal mensen die ziek zijn vormen de 1e golf van de corona flauwekul maar na de datum van 11 augustus worden in dezelfde grafiek niet de aantallen zieken grafisch weergegeven maar positief getesten! Zo wordt geheel kunstmatig een 2e golf gemaakt …u gelooft het niet dit bedrog?
  Kijk op 25 minuten in de video:
  https://ejbron.wordpress.com/2020/08/14/video-cafe-weltschmerz-is-het-een-grote-misleiding-van-het-rivm/#more-246809

  Ongelooflijk wat een misdadig bedrog door het R.I.V.M.. En erop baseren zich onze politici! Die zijn dus medeplichtig aan deze oplichting waardoor ons hele land kapot wordt gemaakt. Wat die 2e golf betreft: iedereen praat elkaar na!

  Het R.I.V.M. heeft alles in huis om de talrijke vragen die er zijn op te lossen…de vraag is : waarom doet het R.I.V.M. niets?

  Pierre Capel geeft als laatste advies: laat je niet naar de slachtbank leiden!

 23. @Ronald Terpstra:
  Selecteer de tekst, kopiëren en dan in een tekstverwerker plakken en afdrukken, dan heb je enkel de gewenste tekst.

  “Zo beweert het RIVM al twee jaar dat vaccins ‘bewezen veilig’ zijn.”
  RIVM liegt en bekent dat zelf ook nog.
  Niet enkel kunnen ze niet bewijzen dat vaccins veilig zijn want wetenschappelijk is nog NOOIT bewezen dat ze veilig zijn, de fabrikanten waarschuwen zélf voor nevenwerkingen en schadelijke gevolgen maar ook bekennen ze bovendien nog zélf dat vaccins niet werken!
  En dát elke keer dat men de drogreden aanhaalt dat een niet-gevaccineerde een gevaccineerde zou kunnen besmetten en dus een gevaar zou vormen voor de volksgezondheid, daarmee bekénnen ze dus OPENLIJK dat vaccins niet werken want ze beschermen gevaccineerden niet tegen besmetting!
  Ze beweren toch dat je beschermd bent als je gevaccineerd bent, dus antivaxxers mogen gerust ongevaccineerd door het leven gaan want ze vormen helemaal geen gevaar voor de volksgezondheid en voor de gevaccineerden??

  Maw: waarom zou je je nog laten vaccineren als ze zelf bekennen dat vaccinatie niet beschermt en dus niet werkt want je kan nog steeds besmet worden na vaccinatie?
  Om antivaxxers te dwingen tot vaccinatie, door hen als besmettingsgevaar te bestempelen, bekennen ze zelf de leugen van de bescherming door vaccinatie met de bekentenis dat vaccins niet werken!

  Zet em op, noorderburen!! Massaal naar de demonstratie op het malieveld in Den Haag!!! Onze steun heeft het Nederlands volk en wij hopen dat het de belgische schapen hun ogen ook opent want wij zitten met hetzelfde probleem: verdeel en heers door domme schapen die nog steeds niet willen inzien welke politieke machtsgreep gepleegd wordt onder het mom van de corona hoax!!

 24. De overheid is meer te vrezen dan het virus. De GGD wordt de steeds langere arm van de overheid en breidt het bron- en contactonderzoek steeds verder uit. Je wordt getraceerd na een bijeenkomst van een groep, en zou dan, als er een positieve gevonden is, 2 weken in quarantaine móeten, ook al ben je niet ziek. Dat is griezelig en dat jaagt mensen meer angst aan dan het virus, dat geloof ik. Ik wil zo ver mogelijk uit de buurt van de GGD blijven.

 25. omdat ik al heel oud ben Maar al vanaf 15 Maart weet dat dit niet goed was
  Ben ik al in de weer om mensen te laten weten KOm in ver zet
  maar helaas de mensen om mij heen zeggen Ja maar Rutte zegt dit en at dus daar moeten we naar luisteren
  Ik kan daar nier bij De meeste zijn Horende doof en ziende \blind
  Helaas kan ik door mijn leeftijd en gezondheid niet naar DEn Haag maar weet dat ik thuis op mijn knieen god zal bidden om HULP en verlossing van dit kwaad Ik hou van mijn mede mensen
  Maar vraag iedere iN Medelander een vlag mee te nemen van het thuis land
  Want dit kwaad is over de hele wereld uit gegoten
  Dus Russen Turken Belgen enz neem een vlag mee Ik heb de vlag al uit hagen bij mij thuis
  Ik wans ieder God zegen toe

 26. Video Café Weltschmerz: “Is het één grote misleiding van het RIVM?”
  https://ejbron.wordpress.com/2020/08/14/video-cafe-weltschmerz-is-het-een-grote-misleiding-van-het-rivm/#more-246809
  Kijk en huiver…en ontdek zelf dat:
  – het Corona virus geen nieuw virus is. Sinds 1954 wordt hier onderzoek naar gedaan;
  – de verspreiding van besmettelijke virusdeeltjes via aerosols 20 maal groter is dan via druppels (en daarmee social distancing van de baan kan);
  – de PCR test die op grote schaal de besmettingen vast moet stellen volstrekt onbetrouwbaar en daarmee volledig onbruikbaar is…maar daarmee wél het beleid van de overheid onderbouwt, de Spoedwet er doorhaan kan jagen en niet in de laatste plaats…een land in lockdown kan brengen en de burger op persoonlijke titel in huisarrest kan plaatsen, tot een strafbaar feit kan veroordelen en een boete van tienduizenden euro’s kan opleggen.

  In het voor-filmpje koning Willem Alexander met de uitspraak op de Dam:
  ‘Het minste wat we kunnen doen is niet normaal maken wat niet normaal is’.
  en:
  ‘ Onze vrije en democratische rechtsstaat koesteren en verdedigen’ .

  Beluister het indrukwekkende betoog van emeritus hoogleraar immunologie Pierre Capel al 45 jaar actief met fundamentele medische wetenschap. Hij heeft het over aerosolen, rekenmodellen, de W.H.O., covid19, lijst A ziekten zoals Ebola, pokken , de pest en de W.H.O. heeft covid 19 daar ook op geplaatst, hij heeft het over lockdowns, anderhalve meter en waarop dat alles dan gebaseerd is, over pandemie, schikkend om te lezen hoe de W.H.O met definities omgaat en informatie achter houdt waardoor nu onze economie is verwoest en de maatschappij is ontwricht etc etc. Deze zeer integere wetenschapper is monddood gemaakt door een juffrouw de zich ook nog rechter durft noemen ( fragment in de video: schokkend!)

  Hoe vind je goede wetenschappelijke artikelen:
  Ga naar google en vul in pubmed. Dan kom je in de grote bibliotheek van de National Institute of Health.
  Hier kan je bijvoorbeeld artikelen ( Engelstalig) lezen over aerosol transmission. Daar vind je 3111 artikelen over aerosolen verplaatsing .
  Nu blijkt dat in 2020 alleen al 545 wetenschappelijke artikelen gepubliceerd zijn over de verspreiding van covid 19 terwijl het RIVM beweert dat de 1,5 meter afstand degelijk onderbouwd is ( wat dus in genoemde studies wordt ontkend!) en dat er maar weinig te vinden is over de verspreiding van aerosolen dan is dat een glasharde ontkenning van de realiteit blijkens deze wetenschappelijke studies!
  En dan: in 1 grafiek worden appels met peren vergeleken namelijk het aantal mensen die ziek zijn vormen de 1e golf van de corona flauwekul maar na de datum van 11 augustus worden in dezelfde grafiek niet de aantallen zieken grafisch weergegeven maar positief getesten! Zo wordt geheel kunstmatig een 2e golf gemaakt …u gelooft het niet dit bedrog?
  Kijk op 25 minuten in de video:
  https://ejbron.wordpress.com/2020/08/14/video-cafe-weltschmerz-is-het-een-grote-misleiding-van-het-rivm/#more-246809

  Ongelooflijk wat een misdadig bedrog door het RIVM. En erop baseren zich onze politici! Die zijn dus medeplichtig aan deze oplichting waardoor ons hele land KAPOT wordt gemaakt. Wat die 2e golf betreft: iedereen praat elkaar na!

 27. “Waar komt de onzin vandaan dat virussen besmettelijk zijn?”
  https://www.thebernician.net/the-deception-of-virology-vaccines-why-coronavirus-is-not-contagious-2/
  Virale feiten
  Virussen kunnen niet via de huid of ogen binnendringen. Dergelijke vectoren werken niet omdat de slijmvliezen en het immuunsysteem kleine hoeveelheden vreemde eiwitten, zoals virussen, afvoeren.
  Virussen kunnen niet via wonden binnendringen omdat we uiterlijk bloeden, niet innerlijk.
  Virussen ‘bestaan’ niet buiten petrischaaltjes of een levend lichaam.
  Virussen kunnen niet functioneren zonder een gastheercel die ze produceert en codeert, en virussen kunnen niet repliceren zonder een gastheercel.
  Virussen ‘infecteren’ of ‘dringen’ cellen niet binnen. Ze zijn in de eerste plaats niet in leven om dat te doen.
  Virussen lossen bijna nooit levend weefsel op, tenzij in specifieke omstandigheden zoals polio en degeneratieve ziekten van het zenuwstelsel waar metaaltoxiciteit aanwezig is.
  De primaire functie van virussen is om dode materie op te lossen.
  Cellen produceren verschillende virale stammen, afhankelijk van de toestand van het betrokken weefsel.
  Er zijn 320.000 virale stammen die inherent zijn aan het menselijk lichaam, en elke cel bevat de virale eiwitmake-up om elke stam te produceren wanneer het lichaam erom vraagt.
  Virussen worden gesequenced / gecodeerd door bloedcellen via RNA / DNA om specifiek dood en stervend weefsel en afval af te breken.
  Virussen zijn zeer specifieke eiwitstructuren.
  Hoesten, niezen en spugen is geen vector voor de overdracht van virussen. Speeksel en slijmvliezen breken dergelijke deeltjes af.
  De huid is ook geen vector omdat virussen de dode huidlagen niet kunnen passeren.
  Virussen zijn het resultaat van interne toxiciteit veroorzaakt door de omgeving.
  Virussen zijn cyclisch bij dieren.
  Virussen voeden zich met afvalproducten in het bloed en weefsel.
  De enige manier om een virus buiten de natuurlijke middelen te krijgen, is via directe injectie (vaccin) of bloedtransfusies van een patiënt met een virus. In dergelijke gevallen analyseert het lichaam het echter alleen als vreemd weefsel dat moet worden verwijderd.
  Omdat het virus niet afkomstig is van de gastheer van het lichaam, weet dat lichaam niet de tijd en plaats waar het virus actief zal zijn, noch heeft het de sleutel om het te decoderen (RNA of DNA gecodeerd door de cel) en kan het de tijd van zijn activiteit.
  Als zodanig wordt het geanalyseerd als een vreemde stof die moet worden verwijderd. Eiwitoplosmiddelen (virussen) worden vervaardigd in verschillende sterktes om dit afval weg te gooien als levende microben het niet kunnen elimineren.
  Gedurende het hele jaar, bij seizoens- en klimaat- / temperatuurveranderingen, zal het lichaam grote hoeveelheden gifstoffen in het bloed dumpen voor verwijdering. Sommige van deze gifstoffen zijn zo giftig van aard, zoals kwik, formaldehyde en andere chemische bijproducten, dat levende microben ze niet kunnen voeden en elimineren zonder dood te gaan.
  Niet-levende eiwitten worden vervolgens door elke cel aangemaakt op de overeenkomstige locatie van het lichaam waar deze reiniging nodig is. Die giftige stoffen worden door virussen uit elkaar gehaald en afgebroken, zodat het lichaam ze kan elimineren en de homeostase kan herstellen.
  De enige manier waarop virussen als biologische wapens kunnen worden gebruikt, is via injectie, punt uit. Het is mogelijk dat dergelijke door de mens gemaakte virale stammen worden opgenomen in reguliere bestaande vaccins, en dit moet niet worden uitgesloten als een mogelijkheid, maar zoals eerder vermeld, worden virale stammen van buiten het lichaam niet herkend.
  Door de mens gemaakte stoffen die worden geïnjecteerd, kunnen echter worden ontworpen om extreme reacties bij mensen uit te lokken via verschillende niveaus van weefselsterilisatie en adjuvantia.
  Virussen kunnen soorten niet kruisen, dwz; van dier tot mens. Het is voor mensen onmogelijk om dierlijke griep te ontwikkelen – A. Omdat virussen niet besmettelijk zijn, en B. Omdat dierlijk RNA / DNA niet compatibel is met menselijk RNA / DNA.
  Dierlijk weefsel kan alleen in het bloed worden waargenomen door injectie van dierlijk weefsel, dat in het bloed terechtkomt en het spijsverteringskanaal omzeilt. Alleen dan zal varkensweefsel, of vogelweefsel, of dergelijk dierlijk weefsel in het lichaam verschijnen.
  Wanneer dierlijk vlees door een mens wordt geconsumeerd, wordt het omgezet in menselijk weefsel. Menselijke cellen kunnen geen dierlijke cellen of virussen produceren. Als we virussen ontwikkelen, zijn het menselijke virussen. Zelfs als dierlijke virussen menselijke cellen ‘kapen’, kunnen menselijke cellen onmogelijk dierlijke virussen produceren
  Coronavirus is een respiratoir virus dat wordt geproduceerd door cellen in de longen en ademhalingsgebieden om zichzelf te reinigen van systemische toxiciteit.
  Zo’n verkoudheidsvirus komt voor en functioneert op de volgende manier:
  Chemisch giftige stoffen uit de lucht worden in de longen en het ademhalingssysteem ingeademd> Giftige deeltjes belanden op het oppervlak van de longen en de met vloeistof gevulde zakjes in de longen (alveoli) waar ze vanwege hun toxiciteit niet kunnen worden losgemaakt of opgelost door levende microben en natuur> Specifieke niet-levende eiwitoplosmiddelstructuren (virus) worden vervolgens door cellen in het ademhalingssysteem aangemaakt om deze stoffen in de longen te demonteren en af te breken> Meestal treden milde griepachtige symptomen op, waaronder hoesten en koorts, die de reiniging in gang zetten en genezingsproces.
  Hoesten brengt bloed en voedingsstoffen naar de luchtwegen. De symptomen die gepaard gaan met het verwijderen ervan, zijn wat er optreedt tijdens SARS. Dergelijke giftige stoffen in de lucht worden veroorzaakt door verbranding van plastic, formaldehyde en door de fabriek bedorven lucht, die een breed scala aan zeer giftige bijproducten omvat.
  Ouderen met een reeds verzwakt immuunsysteem zijn vatbaarder voor meer geavanceerde respiratoire virusontgifting en zullen verantwoordelijk zijn voor de meeste sterfgevallen. Deze ziekte kan in miljoenen opduiken als gevolg van dichte bevolkingsgroepen zoals in China die dagelijks dergelijke lucht inademen. Dit betekent niet dat het besmettelijk is – dat is het niet.
  De 4 belangrijkste stappen voor het maken van het coronavirus
  1. Chemisch giftige stoffen uit de lucht worden in de longen en het ademhalingssysteem ingeademd.
  2. Giftige deeltjes komen terecht op het oppervlak van de longen en de met vloeistof gevulde zakjes in de longen (alveoli), waar ze vanwege hun giftigheid en aard niet kunnen worden losgemaakt of opgelost door levende microben.
  3. Specifieke niet-levende eiwitoplosmiddelstructuren (virus) worden vervolgens vervaardigd door cellen in het ademhalingssysteem om deze stoffen in de longen te demonteren en af te breken.
  4. Meestal treden milde griepachtige symptomen op, waaronder hoesten en koorts, die het reinigings- en genezingsproces op gang brengen.
  Waarom virussen in het lichaam ontstaan
  Zoals eerder vermeld, zijn de processen van fagocytose, schimmel, parasitair en bacterieel, die allemaal levende microben zijn, verantwoordelijk voor het consumeren en elimineren van dode cellen, cellulair afval en vreemd afval. Maar wanneer weefsel zo giftig is dat die levende microben zich niet kunnen voeden met die substanties en ze niet kunnen elimineren zonder te worden vergiftigd, zullen cellen samenspannen om zichzelf te reinigen door specifieke niet-levende oplosmiddelen te produceren die bekend staan als virussen, die die substanties afbreken en uiteenvallen in deeltjes om worden verdreven door de huid, slijm en darmen.
  Virussen verlaten de cel en beschadigen slechts een deel van de cel, maar vernietigen deze niet. Eenmaal uit de cel worden ze gereguleerd door antilichamen tegen witte bloedcellen om specifieke weefsels en afval op te lossen die nodig zijn om de relatieve homeostase te herstellen.
  Virussen vernietigen de cel waarin ze worden gerepliceerd niet, maar de wetenschap stelt dat ze andere cellen infecteren en andere cellen WEL lukraak vernietigen, wat geen bewijs heeft en geen logische zin heeft. Zo’n theorie is duidelijk niet waar, want dan zouden virussen elke levende cel zonder oorzaak aanvallen en het lichaam elke keer doden, maar dit gebeurt niet. Virussen lossen alleen dood en stervend afval op in bijna alle omstandigheden.
  De enige keer dat een virus levend weefsel lijkt aan te vallen, is wanneer metalen in het weefsel zijn ingebed, zoals poliogevallen, waarbij virussen in de wervelkolomgebieden moeten komen om weefsel te reinigen. Omdat metaal moeilijk uit het lichaam te verwijderen is, is het normaal dat virussen levend weefsel afbreken om die metalen te verwijderen, wat de illusie wekt dat het virus op de een of andere manier tegen het lichaam werkt. In werkelijkheid probeert het virus de systemische toxiciteit van het lichaam te genezen en om te keren.
  Conclusie
  Er is geen andere verklaring voor hoe het menselijk lichaam zichzelf in stand houdt. Het is het enige logische antwoord. De waarheid is al bijna 200 jaar verborgen door de wetenschap, maar werd lang geleden in de 19e eeuw onthuld door wetenschappers zoals Antoine Béchamp , die in zijn eigen experimenten documenteerde dat virussen terreinafhankelijk zijn, niet-levende middelen die afvalstoffen afbreken, dat ze komen van binnenuit, niet van buitenaf.
  Virussen zijn niets meer dan proteïnen die reinigen. Hetzelfde geldt voor kanker. Kanker is een andere manier waarop het lichaam zichzelf probeert te genezen, door dode cellen te cocoonen in een tumor waarin het lichaam niet in staat is deze goed te verwijderen, zodat het die cellen op een later tijdstip kan oplossen en uit het lichaam kan verwijderen. Het lichaam is wonderbaarlijk en vindt manieren om te genezen, ongeacht de omstandigheden. Het heeft manieren om paden te kortsluiten en te verkorten in tijden van problemen.
  Het is triest dat de moderne wetenschap zoveel mensen op een dwaalspoor heeft gebracht in hun denken met betrekking tot hun eigen lichaam en hoe het functioneert, wat alleen maar angst en paniek veroorzaakt, terwijl ze daardoor enorme bedragen binnenhalen voor degenen die aan de macht zijn. Dergelijke angst plaatst een wantrouwen in ons eigen lichaam, onze naasten en de natuur zelf, waardoor het lijkt alsof we machteloos staan tegenover ziekte; dat het buiten onze controle ligt en dat alleen de medische instelling ons van onszelf kan redden.
  Hoe kunnen machthebbers profiteren van een dergelijke chaos? Onderzoek die gedachte. Deze verwarring heeft geleid tot de ‘uitbraak’ van het coronavirus en de daaruit voortvloeiende angst en chaos rond deze gefabriceerde en buiten proportie opgeblazen gebeurtenis.
  Dit virus wordt duidelijk gebruikt om overal ter wereld politiestaatwetten en maatregelen in te stellen en deze zullen alleen maar toenemen als de meerderheid niet wakker wordt voor de leugens rond de aard van virussen en ziekten.
  Referenties
  The Poisoned Needle: Suppressed Facts About Vaccination, 1956, door Eleanor McBean MD, ND (toont de vele gevaren van vaccinaties, gemanipuleerde statistieken door de geschiedenis heen, hoe polio is ontstaan en de aard van virussen en ziekten.)
  Béchamp of Pasteur? A Lost Chapter in the History of Biology door E.Douglas Hume, 1923
  The Blood and Its Third Element door Antoine Béchamp, 1912
  Immunization: The Reality Behind the Myth, door Walene James, 1942 (bespreekt Béchamp’s ‘Terrain Theory’ van bacteriën en virussen .)
  The Dream & Lie of Louis Pasteur, RB Pearson, 1942 (voor het eerst gepubliceerd in 1942 onder de titel ‘Pasteur Plagiarist Imposter! -The Germ Theory Exploded’. Toont aan dat Louis Pasteur het werk van professor Antoine Béchamp plagiaat pleegde en vervormde. De auteur stelt de standpunt dat bacteriën in het lichaam een resultaat zijn, geen oorzaak van ziekte, dat vaccinaties schadelijk of op zijn best ondoeltreffend zijn en dat Pasteur de gevolgen van de vaccins die hij en zijn volgelingen creëerden niet besefte.)

  Uw tekst is onleesbaar , laat “witregels” open. Mod.

 28. Als je naar de hoorzitting met Van Dissel luistert, zie je een overheid die alle gedrag m.b.t. dit virus in kaart wil brengen. Alle mogelijke gedragingen van mensen wil men monitoren. Dat veroorzaakt een controle die schrikbarend is. Wij worden één groot laboratorium waarbij het RIVM de taak van laborant heeft gekregen en waarbij elk mens de positie van rat heeft gekregen die intensief gevolgd en gestuurd moet worden.
  Zetten we dit allemaal af tegen de ziekte, is er sprake van een enorme overreactie van de overheid. Je kunt niet ALLES controleren! En het is niet nodig!
  Helaas gaan de meeste Kamerleden helemaal mee dit beleid van een totaal volgen en controleren.
  Het is pure hoogmoed van die overheden dat ze denken alles onder controle te kunnen houden. Het is verstikkend voor de burgers.

 29. @ Rescue 8:58 pm, op 14/8. Inderdaad het ongelooflijke stilzwijgen der kerken. Het zijn geen “levende stenen”, meer, maar “dode stenen”, geworden. Huichelen met politiek en regering mee.

 30. Op https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/in-duitsland-stemt-de-meerderheid-welwillend-in-met-de-coronabeperkingen~bec8689f “In Duitsland stemt de meerderheid welwillend in met de coronabeperkingen”:

  “achtergrondquarantaineplicht duitsland
  In Duitsland stemt de meerderheid welwillend in met de coronabeperkingen

  In Nederland hikken veel mensen aan tegen quarantainemaatregelen als die verplicht worden opgelegd. Hoe wordt dat ervaren in Duitsland, waar ze zo’n plicht al sinds april kennen?
  Sterre Lindhout14 augustus 2020, 19:25”

 31. @ Spyfromthesky, beste
  Een perfect voorbeeld van misleiding, manipulaties en leugenachtige voorspellingen. Dank.
  Zelfs het meest verwerpelijke systeem heeft propaganda nodig, zo ook het nazie- systeem, indoctrinatie van de overgrote meerderheid van het Duitse volk. Goebels was een genie …. wanneer het gaat om ‘alle’ inwoners de zelfde kant op te laten kijken. Nu, 70 jaar na de beëindiging van deze ‘moordmachine’ , worden nog steeds herstelbetalingen gevorderd, zelfs nog uit de KNIL tijd. De scherpe tong van Goebels is inmiddels overgenomen door de media die ‘ a la minute ‘ wereldwijd te volgen is. Indertijd was men fout als men niet meedeed, nu ben je fout ‘als je ook niet meedoet’ . De ‘machthebbers’ , beheersen de media en de ‘herder dirigeert de schapen’ . WO I was een pandemie, WO II was een pandemie ; nu de derde pandemie : een influenza pandemie waarbij ‘alles uit de kast wordt getrokken’ om de hele wereldbevolking door vaccinaties ‘onder de kast te krijgen’ . Met ‘das haben wir nicht gewusst’ oder ‘das haben wir nicht gewollt’ redden we ons bestaan niet (meer).
  Brussel …. ‘een syndicaat te vergelijken met …., ontneemt het Europese volk stukje bij beetje hun bestaansrecht, waarbij hoe gek het ook mag klinken, de vakverenigingen straks of wat later, een machtspositie gaan krijgen. Ooit voor ‘bescherming’ van werknemers opgericht, straks een ‘solidariteit’s vereniging’ voor het misleide en bedrogen volk.
  Eind goed, al goed ? Nee, wanneer macht in de handen ligt van één organisatie is er geen sprake meer van vrijwilligheid. Wie de geschiedenis kent weet wat de gevolgen zijn ; de wijsheid ‘van vandaag’ is de waanzin van morgen …. óf vandaag is morgen gisteren …. .
  Den Haag : het Malieveld, de aanval is de beste verdediging .

 32. Onze manier van leven is niet te handhaven , bovendien zijn er teveel mensen op aarde . Nu is er constant behoefte aan olie waaraan niet voldaan kan worden , de volgende keer aan water .
  De wereld drugs handel is in handen van de Amerikaanse geheime diensten .
  Zij maken na hun oorlogen winst in een brandende wereld .
  Het terrorisme werd door die diensten naar Europa gehaald , want een volk dat continu in paniek is ( 911 of corona ) beseft dingen pas wanneer het veel te laat is .
  Zodoende leven we in de hel op aarde en kan de antichrist zich zeer binnenkort openbaren .
  Ik heb dit opgeschreven wat gelijk staat aan het lot tarten , is dit genoeg ?

 33. Er wordt hier gesproken over een bewezen kuur die andere landen al gebruiken. Een kuur die effectief is tegen de gevolgen van corona. Wat is deze kuur? Ik heb deze onmiddellijk nodig!!! Ben ontzettend ziek en gezien mijn aanleg/achtergrond heb ik angst voor een slechte afloop.

  GRAAG JULLIE INZICHTEN DELEN!!!

  Als u al flink ziek bent, moet u uw huisarts bellen.
  Bij beginnende milde klachten kunt u de onderstaande link eens bekijken.

  Dit is de website van de Nederlandse huisarts Rob Elens.
  https://zelfzorgcovid19.nl/ondersteunen/

  Mvg. Mod.

 34. Geacht Xandernieuws team,
  Graag zou ik willen weten hoe we aan een printversie van uw artikelen kunnen komen zonder de reacties er onder, dit om te kunnen flyeren in Hilversum.
  Omdat we net als uw team mensen duidelijk te maken dat het water ons aan de lippen staat.
  bij voorbaat dank,
  Ronald.

  Beste Ronald. We hebben geen printversie gemaakt. Maar u kunt de tekst selecteren en dan plakken in een document (Word of Open Office)
  Plaatje kan desnoods worden weggelaten of apart gesaved en dan erin geplakt. Mvg. Mod.

 35. Zou heel graag willen gaan, maar ik kan me geen boete/reiskosten veroorloven 🙁

  Dat zegt echter niet dat ik niets doe 😉

 36. woordje vergeten: trekt Trump snel de ……. IN

  Ooit vond een privé-ontmoeting met mark r plaats op zijn werkkamer in Den Haag (hij was toen fractievoorzitter)
  Gedachte na afloop: een lege huls: hij antwoordt wel, maar niet vanuit zijn ziel.

  en. kijk svp op natural news van vandaag.

  H

 37. woordje vergeten: trekt Trump snel de ……. IN

  Ooit vond een privé-ontmoeting met mark r plaats op zijn werkkamer in Den Haag (hij was toen fractievoorzitter)
  Gedachte na afloop: een lege huls: hij antwoordt wel, maar niet vanuit zijn ziel.

  H

 38. geen tijd ik moet van mezelf de kwalificatie kijken van de f1.

  de meneer met zijn goebels verhaal heeft idd een punt. maar er zijn altijd maaren

 39. Hopelijk trekt mr Trump zeer snel de niet-aansprakelijkheidsclausule voor de perfide vaccinbrouwers die hun een vrijbrief
  geeft voor dodelijke mengsels waarvoor ze niet vervolgd kunnen worden.
  Belangrijk is van mark r. een schriftelijke bevestiging te eisen dat genoemde brouwers in NL wel aansprakelijk zijn voor
  hun gifspuit.
  Verder: hippocrates-artsen zouden mensen die niet tegen de vaccinsamenstelling kunnen, om medische en/of religieuze redenen, een vaccinvrijstelling moeten geven.
  En in Godsnaam: doe aangifte wegens (poging tot) moord tegen het duivelse duo/trio, samenzwering tegen het NL-volk,
  hoogverraad.

 40. Een fragment, een vertaling van de beroemde rede van Goebbels over de totale oorlog die het volk opgehitst kreeg voorgelegd.

  De maatregelen die wij getroffen hebben en nog moeten treffen, zullen derhalve vervuld zijn van de geest van de nationaal-socialistische rechtvaardigheid. Wij houden geen rekening met klasse en beroep. Arm en rijk en hoog en laag moeten op dezelfde wijze worden aangesproken. Iedereen zal in deze ernstige fase van onze beslissende strijd worden aangespoord, en zonodig gedwongen, om zijn plicht tegenover het land te vervullen.

  Ook daarbij weten wij ons in de volste overeenstemming met de nationale wil van ons volk. Wij willen liever teveel dan te weinig kracht inzetten om de overwinning te behalen. Nog nooit in de geschiedenis der volkeren is een oorlog verloren, omdat de leiding teveel soldaten had. Zeer veel werden er echter verloren, omdat het omgekeerde het geval was. […]

  Het is dus tijd om de achterblijvers achter de broek te zitten. Zij moeten uit hun gezapige rust worden wakker geschud. Wij kunnen niet wachten tot zij vanzelf tot bezinning komen en het dan misschien te laat is! Het moet als een alarmsignaal door het volk gaan! Een werk van miljoenen handen moet onverwijld beginnen, en wel allerwegen.

  De maatregelen die wij reeds getroffen hebben en nog moeten nemen en die ik in het vervolg van mijn uiteenzettingen nader zal toelichten, zijn ingrijpend voor het hele particuliere en publieke leven. De offers die de afzonderlijke burger daarbij moet brengen, zijn soms zwaar. Maar ze betekenen toch maar weinig vergeleken bij de offers die hij moeten brengen als hij deze offers niet zou willen doen en daarmee de grootste nationale rampspoed over ons volk afriep.

  Men kan beter op het juiste tijdstip een operatieve ingreep doen dan geduldig afwachten en de ziekte zich eerst stevig te laten nestelen! Men mag echter de chirurg die de ingreep verricht niet in de armen vallen of hem zelfs wegens het toebrengen van lichamelijk letstel aanklagen. Hij kerft nooit om te doden, maar om het leven van de patiënt te redden!

  Wederom moet ik hier benadrukken dat, hoe zwaarder de offers zijn die het Duitse volk moet brengen, des te dringender de eis dient te worden gesteld dat ze rechtvaardig verdeeld worden. Dat wil het volk. Niemand verzet zich er tegenwoordig tegen om ook de zwaarste oorlogslasten op zich te nemen.

  Maar het strijkt natuurlijk iedereen tegen de haren in als bepaalde mensen zich op de een of andere manier steeds weer aan de lasten proberen te onttrekken. De nationaal-socialistische bewindslieden hebben de morele, maar ook de staatspolitieke plicht om zulke pogingen manmoedig, vastberaden en zonodig echter ook met draconische straffen te bestrijden.

  Omzichtigheid zou hier volkomen misplaatst zijn en waarschijnlijk leiden tot een verwarring van gevoelens en meningen van ons volk die een groot gevaar voor onze publieke oorlogsmoraal tot gevolg zou moeten hebben.
  Wij zijn zodoende ook gedwongen om een aantal maatregelen te treffen die voor de oorlogsvoering zelf weliswaar niet van vitaal belang zijn, maar een vereiste lijken voor de instandhouding van het oorlogsmoreel in het vaderland en aan het front.

  Ook de optiek van de oorlog, dat wil zeggen het uiterlijk beeld van de oorlogvoering, is in het vierde oorlogsjaar van een doorslaggevend belang. Het front heeft met het oog op de bovenmenselijke offers die dit dagelijks moet brengen, er een elementair recht op dat ook niet één enkeling in het vaderland het recht voor zich opeist om langs de oorlog en de daaraan verbonden plichten heen te leven.

  Niet alleen het front eist dit echter, maar ook het veruit overwegende fatsoenlijke deel van het vaderland. De vlijtigen hebben er recht op dat, als zij tien, twaalf en soms wel veertien uur per dag werken, zich vlak naast hem niet de luilakken loom uitrekken en de vlijtigen zelfs nog dom en niet geraffineerd genoeg verslijten. Het vaderland moet in zijn totaliteit zuiver en intact blijven, niets mag zijn oorlogsbeeld vertroebelen.

  Er is daarom een aantal maatregelen getroffen om recht te doen aan deze nieuwe optiek van de oorlog. Wij hebben bijvoorbeeld gelast de bars en de nachtclubs te sluiten. Ik kan mij niet voorstellen dat er tegenwoordig nog mensen zijn die hun oorlogsplicht nauwgezet vervullen en tegelijkertijd tot diep in de nacht in pretlokalen rondhangen. Ik kan daaruit alleen maar concluderen dat zij het niet al te nauw nemen met hun oorlogsplichten. Wij hebben die pretlokalen gesloten, omdat ze onze oorlogsmoraal tot last begonnen te worden en het beeld van de oorlog vertroebelden.

  En dat verdraagt het Duitse volk niet! Wij willen daarmee beslist geen schijnheilige rol spelen. Na de oorlog zullen wij graag weer handelen volgens het principe: leven en laten leven. Tijdens de oorlog geldt echter het principe: strijden en laten strijden! [bravogeroep en applaus]

  Ook luxe restaurants, waarvan de uitgaven in geen verhouding staan tot het bereikte resultaat, zijn tot sluiting gedoemd. Het kan zijn dat deze of gene ook tijdens de oorlog nog een hoofdtaak ziet in de verzorging van zijn maag. Met hem kunnen wij helaas geen rekening meer houden.

  Als aan het front onze strijdende troepen van grenadier tot veldmaarschalk uit de veldkeuken eten, dan –geloof ik – is het niet teveel gevraagd als wij in het vaderland iedereen dwingen om tenminste met de meest elementaire geboden van het gemeenschapsdenken rekening te houden! Fijnproevers worden wij wel weer na de oorlog. Nu hebben wij wel iets belangrijkers te doen dan onze maag te verzorgen.

  Ook ontelbare luxe- en representatieve winkels zijn inmiddels opgeheven. Zij waren voor het koperspubliek veelal slechts een steen des aanstoots. Voor de gemiddelde mens was daar praktisch nauwelijks meer iets te koop, hoogstens alleen als men zo nu en dan niet met geld, maar me boter of eieren betaalde.

  Wat hebben winkels echter voor zin die geen artikelen meer verkopen en alleen elektrisch licht, verwarming en menselijke arbeidskracht verslinden waaraan het ons elders, vooral bij de wapenproductie, alom ontbreekt.
  Men werpe hier niet tegen op dat de instandhouding van deze schijnvrede het buitenland imponeert.

  Het buitenland wordt het meest geïmponeerd door een overwinning! In de tijd van onze strijd waren wij straatarme nazi’s! En toen we gewonnen hadden, dong iedereen naar onze vriendschap! Ook als wij in deze oorlog ooit gewonnen hebben, zal iedereen onze vriend willen zijn. Zouden wij echter ooit het onderspit delven, dan zijn onze vrienden waarschijnlijk op de vingers van één hand te tellen.

  Wij hebben daarom en streep gezet door deze valse illusies die het beeld van de oorlog vertekenen! Wij zullen de mensen die daar in de lege winkels staan te lanterfanten aan een meer profijtelijke bezigheid helpen in de openbare oorlogseconomie. Dit proces is net pas op gang gebracht en zal uiterlijk op 15 maart afgesloten zijn.

  Het betekent natuurlijk dat een reusachtige reorganisatie van ons hele economische leven, honderdduizenden mensen worden in beweging gezet. Wij gaan daarbij niet willekeurig te werk, wij zijn namelijk niet nerveus. Wij willen ook niemand ten onrechte aanklagen of naar alle kanten berispingen en verwijten uitdelen.

  Wij doen alleen dat wat noodzakelijk is, maar dat doen we snel en grondig. Wij dragen liever een paar jaar verstelde kleren dan dat we een paar eeuwen in lompen rondlopen!
  Wat moeten we tegenwoordig bijvoorbeeld nog met modesalons die licht, verwarming en menselijke arbeidskracht verslinden?

  Zij zullen na de oorlog, als we daar weer tijd en animo voor hebben, opnieuw ontstaan, allicht. Wat moeten we met kapsalons waar een schoonheidscultus wordt bedreven die enorm veel tijd en arbeidskracht opslokt, die voor in vredestijd weliswaar fijn en prettig is, maar in oorlogstijd toch op zijn minst gemist kan worden? Onze vrouwen en meisjes moeten niet bang zijn: zij zullen ook zonder vredesachtige uitdossing bij onze als overwinnaar huiswaarts kerende soldaten in de smaak vallen (hilariteit en krachtig applaus).

  In de overheidsinstanties zal in de toekomst wat sneller en minder bureaucratisch gewerkt worden. Het maakt beslist geen goede indruk als daar na een achturige werkdag klokslag zes de dossiermap wordt dichtgeslagen en het werk neergelegd. Het volk is er niet voor de instanties, de instanties zijn er voor het volk.

  Men werke dus niet zo lang tot de klok slaat, maar tot het werk af is. Dat is het gebod van de oorlog. Wanneer de Führer dat kan, kunnen zijn loonslaven dat ook! Is er voor een langere werktijd niet voldoende werk, dan staat men tien of twintig of dertig procent van de medewerkers af aan de voor de oorlog van vitaal belang zijnde economie en stelt daarmee weer een dienovereenkomstig aantal mannen vrij voor het front, dat is immers het probleem!

  Dat geldt voor alle posten in het vaderland, zowel civiele als militaire. Misschien zal juist daardoor ook het werk in de overheidsinstanties wel wat sneller en wat minder flegmatiek worden uitgevoerd! Wij moeten tijdens de oorlog niet alleen grondig, maar ook prompt werken. De soldaat aan het front heeft ook niet wekenlang de tijd om uitvoerig over een maatregel na te denken, die vervolgens van hand tot hand in een dossiermap door te geven en daarna in die dossiermap te laten verstoffen.

  Hij moet onmiddellijk handelen, omdat hij anders zijn leven verliest! Wij in het vaderland verliezen weliswaar door traag te werken niet ons eigen leven, maar wij brengen het leven in gevaar van het Rijk.[…]
  Helemaal moet iedereen het in deze tijd tot een vanzelfsprekend gebod van de oorlogsmoraal maken om de grootste egards te betrachten met de gerechtvaardigde eisen van het werkende en strijdende volk. Wij zijn geen spelbrekers, maar wij laten het spel voor ons ook niet verknoeien!

  Als bijvoorbeeld bepaalde mannen en vrouwen wekenlang in de herstellingsoorden rondlummelen, elkaar daar geruchten overbrieven en daarbij de plaats innemen van zware oorlogsinvaliden en arbeiders en arbeidsters die, na zich een jaar of twee jaar hard te hebben ingezet, recht op vakantie hebben, dan is dat schandalig en daarom afgeschaft! De oorlog is niet de juiste tijd voor een bepaald amusementsbelust gespuis.

  Onze vreugde tot het einde aan toe is het werk en de strijd, daarin vinden wij onze innerlijke psychische genoegdoening. Wie dat niet uit eigen plichtsgevoel begrijpt, moet tot dat plichtsgevoel opgevoed en, zonodig, gedwongen worden. Hier help alleen een harde aanpak!
  Het maakt bijvoorbeeld op het volk geen goede indruk als wij met een reusachtige propaganda de leuze uitvaardigen:

  ‘Wielen moeten draaien voor de overwinning’, het hele volk daaruit de conclusie trekt en geen nutteloze reizen aanvaardt en werkloze plezierreizigers uit dien hoofde echter alleen maar meer plaats in de trein krijgen. De trein dient tegenwoordig voor transporten en zakenreizen die voor de proloog belangrijk respectievelijk noodzakelijk zijn. Op vakantie mag alleen degene aanspraak maken die anders zwaar in zijn werk- en strijdkracht zou worden bedreigd.

  De Führer heeft sinds het begin van de oorlog en lang daarvoor niet een enkele dag vakantie gehad. Wanneer dus de eerste man in het land zijn plicht zo serieus en verantwoordelijk opvat, dan moet dat voor iedere burger en burgeres uit het land een stille, maar toch niet te negeren wenk zijn om zich ook daarnaar te richten. De regering doet anderzijds alles om voor het werkende volk in deze moeilijke tijd de nodige ontspanningsmogelijkheden te behouden.

  Theaters, bioscopen en concertzalen blijven op volle toeren draaien. De radio zal trachten zijn programma nog uit te breiden en te vervolmaken. Wij hebben beslist niet de bedoeling ons volk te hullen in een grauwe winterstemming. Wat ten bate is van het volk, wat zijn strijd- en werkkracht in stand houdt, staalt en vergrot, dat is goed en in het belang van de oorlog.

  Het tegenovergestelde dient te worden afgeschaft! Ik heb daarom als tegenwicht tegen de zojuist beschreven maatregelen bevel gegeven de intellectuele en psychische ontspanningsplaatsen in samenwerking met onze partijgenoot Ley niet te verminderen, maar te vermeerderen! Dat geldt ook voor de sport. Sport is tegenwoordig geen zaak van bevoorrechte kringen.

  Vrijstellingen en dienstplicht zijn echter ook op sportgebied volkomen zinloos. Sport heeft immers de taak de lichaamskracht te stalen, zij het in hoofdzaak wel met het doel deze tenminste in de ergste tijd van nood van het volk ook in te zetten.
  Dat alles wil ook het front. Het eist met stormachtige instemming dat het Duitse volk in het vaderland zich solidair verklaart.

  Wij willen nu niets meer horen over voor de oorlog onbelangrijke bedrijvigheid en gewichtigdoenerij. Wij willen daar geen tijd en geen energie meer aan verspillen. Wij willen niets meer horen over een overspannen, omslachtig vragenlijst-gedoe voor alle flauwekul!
  Wij willen ons niet versnipperen in duizend kleinigheden die voor de vrede wellicht belangrijk waren, maar voor de oorlog geen betekenis bezitten.

  Vreemd, er zijn best wel aardig wat parallellen als je bepaalde maatregelen met Corona bezie.

  1)
  De maatregelen die wij getroffen hebben en nog moeten treffen, zullen derhalve vervuld zijn van de geest van de nationaal-socialistische rechtvaardigheid. Wij houden geen rekening met klasse en beroep. Arm en rijk en hoog en laag moeten op dezelfde wijze worden aangesproken. Iedereen zal in deze ernstige fase van onze beslissende strijd worden aangespoord, en zonodig gedwongen, om zijn plicht tegenover het land te vervullen.

  Ook daarbij weten wij ons in de volste overeenstemming met de nationale wil van ons volk. Wij willen liever teveel dan te weinig kracht inzetten om de overwinning te behalen. Nog nooit in de geschiedenis der volkeren is een oorlog verloren, omdat de leiding teveel soldaten had. Zeer veel werden er echter verloren, omdat het omgekeerde het geval was. […]

  Het is dus tijd om de achterblijvers achter de broek te zitten. Zij moeten uit hun gezapige rust worden wakker geschud. Wij kunnen niet wachten tot zij vanzelf tot bezinning komen en het dan misschien te laat is! Het moet als een alarmsignaal door het volk gaan! Een werk van miljoenen handen moet onverwijld beginnen, en wel allerwegen.

  De wereldwijde gerechtvaardigheid als maatregel van Corona is de ‘lockdown’ die wereldwijd wordt toegepast Iedereen wordt aangespoort in deze Corona tijd om zijn beste te blijven doen met de opsomming van richtlijnen.

  Alleen samen kunnen we deze vijand (Corona) verslaan. Doen we niet niet allemaal samen, dan verliezen we de strijd. Oeps wat een parralel.

  De achterblijvers achter hun broek zitten. Straks krijgen we een overheidsorganisatie waar bij er burger zijn als taak om andere bugers in de gaten te houden en zelfs aan te geven en te controleren.

  2)
  De maatregelen die wij reeds getroffen hebben en nog moeten nemen en die ik in het vervolg van mijn uiteenzettingen nader zal toelichten, zijn ingrijpend voor het hele particuliere en publieke leven. De offers die de afzonderlijke burger daarbij moet brengen, zijn soms zwaar.

  Maar ze betekenen toch maar weinig vergeleken bij de offers die hij moeten brengen als hij deze offers niet zou willen doen en daarmee de grootste nationale rampspoed over ons volk afriep. Men kan beter op het juiste tijdstip een operatieve ingreep doen dan geduldig afwachten en de ziekte zich eerst stevig te laten nestelen!

  Men mag echter de chirurg die de ingreep verricht niet in de armen vallen of hem zelfs wegens het toebrengen van lichamelijk letstel aanklagen. Hij kerft nooit om te doden, maar om het leven van de patiënt te redden!
  Wederom moet ik hier benadrukken dat, hoe zwaarder de offers zijn die het Duitse volk moet brengen, des te dringender de eis dient te worden gesteld dat ze rechtvaardig verdeeld worden. Dat wil het volk. Niemand verzet zich er tegenwoordig tegen om ook de zwaarste oorlogslasten op zich te nemen.

  Maar het strijkt natuurlijk iedereen tegen de haren in als bepaalde mensen zich op de een of andere manier steeds weer aan de lasten proberen te onttrekken. De nationaal-socialistische bewindslieden hebben de morele, maar ook de staatspolitieke plicht om zulke pogingen manmoedig, vastberaden en zonodig echter ook met draconische straffen te bestrijden.

  Omzichtigheid zou hier volkomen misplaatst zijn en waarschijnlijk leiden tot een verwarring van gevoelens en meningen van ons volk die een groot gevaar voor onze publieke oorlogsmoraal tot gevolg zou moeten hebben.

  De burgers moeten het offer brengen tegen Corona. Er mag zelfs geen genegenheid zijn onder je eigen familie. De eis is dat iedereen moet meedoen tegen Corona. Elke maatregel moet opgevolgd worden (Een school in Assen mag dit ook per decreet doen, een provincie waar amper Corona voorkomt en op wiens gezag mag een school dit doen?).

  3)
  Wij zijn zodoende ook gedwongen om een aantal maatregelen te treffen die voor de oorlogsvoering zelf weliswaar niet van vitaal belang zijn, maar een vereiste lijken voor de instandhouding van het oorlogsmoreel in het vaderland en aan het front. Ook de optiek van de oorlog, dat wil zeggen het uiterlijk beeld van de oorlogvoering, is in het vierde oorlogsjaar van een doorslaggevend belang.

  Het front heeft met het oog op de bovenmenselijke offers die dit dagelijks moet brengen, er een elementair recht op dat ook niet één enkeling in het vaderland het recht voor zich opeist om langs de oorlog en de daaraan verbonden plichten heen te leven. Niet alleen het front eist dit echter, maar ook het veruit overwegende fatsoenlijke deel van het vaderland.

  De vlijtigen hebben er recht op dat, als zij tien, twaalf en soms wel veertien uur per dag werken, zich vlak naast hem niet de luilakken loom uitrekken en de vlijtigen zelfs nog dom en niet geraffineerd genoeg verslijten. Het vaderland moet in zijn totaliteit zuiver en intact blijven, niets mag zijn oorlogsbeeld vertroebelen.
  Er is daarom een aantal maatregelen getroffen om recht te doen aan deze nieuwe optiek van de oorlog.

  Wij hebben bijvoorbeeld gelast de bars en de nachtclubs te sluiten. Ik kan mij niet voorstellen dat er tegenwoordig nog mensen zijn die hun oorlogsplicht nauwgezet vervullen en tegelijkertijd tot diep in de nacht in pretlokalen rondhangen.

  Ik kan daaruit alleen maar concluderen dat zij het niet al te nauw nemen met hun oorlogsplichten. Wij hebben die pretlokalen gesloten, omdat ze onze oorlogsmoraal tot last begonnen te worden en het beeld van de oorlog vertroebelden.

  En dat verdraagt het Duitse volk niet! Wij willen daarmee beslist geen schijnheilige rol spelen. Na de oorlog zullen wij graag weer handelen volgens het principe: leven en laten leven. Tijdens de oorlog geldt echter het principe: strijden en laten strijden! [bravogeroep en applaus]

  Het is fatsoenlijk als alle mensen meedoen. We hebben zo vaak gehoord van onder andere Rutte dat het asociaal is als je je niet houdt aan de regels. Je krijgt ook een schuldgevoel aangepraat dat je verantwoordelijk ben voor de ander.

  Ook in onze Corona tijd werden worden of opnieuw bars en en nachtclubs gesloten. Er mogen geen pretlokalen zijn. Ook wereldwijd werden vele pretparken gesloten of sommige zijn deels open met in het buitenland zelfs alleen naar binnen met een muilkorf.

  4)
  Ook luxe restaurants, waarvan de uitgaven in geen verhouding staan tot het bereikte resultaat, zijn tot sluiting gedoemd. Het kan zijn dat deze of gene ook tijdens de oorlog nog een hoofdtaak ziet in de verzorging van zijn maag.

  Met hem kunnen wij helaas geen rekening meer houden. Als aan het front onze strijdende troepen van grenadier tot veldmaarschalk uit de veldkeuken eten, dan –geloof ik – is het niet teveel gevraagd als wij in het vaderland iedereen dwingen om tenminste met de meest elementaire geboden van het gemeenschapsdenken rekening te houden!

  Fijnproevers worden wij wel weer na de oorlog. Nu hebben wij wel iets belangrijkers te doen dan onze maag te verzorgen. Ook ontelbare luxe- en representatieve winkels zijn inmiddels opgeheven. Zij waren voor het koperspubliek veelal slechts een steen des aanstoots.

  Voor de gemiddelde mens was daar praktisch nauwelijks meer iets te koop, hoogstens alleen als men zo nu en dan niet met geld, maar me boter of eieren betaalde. Wat hebben winkels echter voor zin die geen artikelen meer verkopen en alleen elektrisch licht, verwarming en menselijke arbeidskracht verslinden waaraan het ons elders, vooral bij de wapenproductie, alom ontbreekt.

  Luxe en representatieve winkels moeten we ook vanaf in deze Corona tijd. We hebben alleen nog louche zaken nodig (vaak zaken van allochtonen). Alles wat westers is V&D, Bijenkorf, Hema etc. etc. dat moet allemaal weg. Dit doen we ook zelf omdat heel veel mensen in de valkuil zijn getrapt om veel via internet te kopen.

  5)
  Men werpe hier niet tegen op dat de instandhouding van deze schijnvrede het buitenland imponeert. Het buitenland wordt het meest geïmponeerd door een overwinning! In de tijd van onze strijd waren wij straatarme nazi’s! En toen we gewonnen hadden, dong iedereen naar onze vriendschap! Ook als wij in deze oorlog ooit gewonnen hebben, zal iedereen onze vriend willen zijn.

  Zouden wij echter ooit het onderspit delven, dan zijn onze vrienden waarschijnlijk op de vingers van één hand te tellen. Wij hebben daarom en streep gezet door deze valse illusies die het beeld van de oorlog vertekenen! Wij zullen de mensen die daar in de lege winkels staan te lanterfanten aan een meer profijtelijke bezigheid helpen in de openbare oorlogseconomie.

  Dit proces is net pas op gang gebracht en zal uiterlijk op 15 maart afgesloten zijn. Het betekent natuurlijk dat een reusachtige reorganisatie van ons hele economische leven, honderdduizenden mensen worden in beweging gezet. Wij gaan daarbij niet willekeurig te werk, wij zijn namelijk niet nerveus. Wij willen ook niemand ten onrechte aanklagen of naar alle kanten berispingen en verwijten uitdelen. Wij doen alleen dat wat noodzakelijk is, maar dat doen we snel en grondig.

  Wij dragen liever een paar jaar verstelde kleren dan dat we een paar eeuwen in lompen rondlopen!
  Wat moeten we tegenwoordig bijvoorbeeld nog met modesalons die licht, verwarming en menselijke arbeidskracht verslinden? Zij zullen na de oorlog, als we daar weer tijd en animo voor hebben, opnieuw ontstaan, allicht.

  Wat moeten we met kapsalons waar een schoonheidscultus wordt bedreven die enorm veel tijd en arbeidskracht opslokt, die voor in vredestijd weliswaar fijn en prettig is, maar in oorlogstijd toch op zijn minst gemist kan worden?

  Onze vrouwen en meisjes moeten niet bang zijn: zij zullen ook zonder vredesachtige uitdossing bij onze als overwinnaar huiswaarts kerende soldaten in de smaak vallen (hilariteit en krachtig applaus).

  Als de oorlog tegen Corona ooit gewonnen wordt, dan hebben we nodig dat iedereen en echt iedereen meedoet en zich laat inenten.

  Vraag, er is een groep die zich laat inenten en een groep die dat doelbewust niet doet.
  Als het goed is kunnen degene die ingeënt zijn geen gevaar lopen. Immers ze zijn beschermd door het vaccin. Wat is dan voor risico van de groep die zich niet laat inenten? OK, die kunnen hooguit besmet worden en wellicht zullen er ook nog overlijden en wat juiste zorg nodig hebben, maar dat is er toch geen probleem op zich.

  Ze kunnen toch geen zorg ontzeggen als je geen vaccin heb. Ze ontzeggen ook toch geen zorg aan de vele kanslozen longkanker patiënten zich heel hun leven zich hebben kapot gerookt of iemand die zijn leven in de alcohol heeft vergooid en leverproblemen heeft etc. etc.

  De reset. We hebben een reusachtige reorganisatie nodig voor ons hele economische leven.

  De kapsalons moeten dicht. Het is toch maar een schoonheidscultus. Eigenlijk allemaal zonder. Ze kunnen beter sluiten in de lockdown. We zullen wel zien welke zaken overleven. Ze kunnen zich beter laten omscholen om in de zorg te werken. Evenals al die luxe vliegreizen. Hebben we helemaal niet nodig. Laat het KLM personeel zich maar omscholen. Stewardessen kunnen ook lief zijn voor ouderen en zorg bieden.

  Ik stop met de parrallen. Ok, soms ingevuld, maar eigenlijk best wel eng. Eng in die zin als je globale parrallellen ziet en ook de maatregelen die genomen zijn en eng in die zin met dezelfde propaganda. Helaas nu wereldwijd.

  Je kunt andere alinea’s zelf nog wel bekijken of invullen. Dit wordt anders veel te lang en het is eigenlijk al een lang stuk van dit fragment van 15 pagina’s van Goebbels rede.

  Spyfromthesky

 41. En hoeveel christenen hebben hun politieke partij de wacht al aangezegd? Je hoort niet veel van die lafaards.
  Ja een, Dieleman gelukkig. De kerken, ook de evangelischen, zijn politiek correct en laten geen protest horen. Laodicea.
  Straks zullen zij horen van hun meester, Ik ken u niet, Ik zal u uit mijn mond spugen.

 42. Logisch kan het Kabinet, RIVM en Media niet bevestigen dat dit covid 19 vaccin veilig is.
  Een m RNA vaccin met Ggo is nog nooit op mensen getest geworden. Het is gewoon een experiment wat ze uitvoeren op mensen.

 43. Hoe laat begint de demonstratie?
  Ik moet van uit hengelo komen.
  Gaarne zo snel mogelijk bericht aub.

  Met vriendelijke groet,
  Gerard Ahne.

 44. En bij de verkiezingen wordt Hugo de Jonge in de beste tradities, met 79,9% gekozen en de nummer 2 slechts 9,9%…..

 45. welke xandernieuws mensen gaan ook. We lezen al jaren en moeten massaal de straten op. Niet met geweld maar met een overmacht van gelijkgestemde, die gerechtigheid willen, zwart, wit geel groen paars oranje en alles wat je kan bedenken het maakt niet uit. WIJ zijn het VOLK en zij vrezen ons en we zijn op zijn gevaarlijkst als we ons niet laten misleiden tot geweld, want dan speel je vanzelf een politiestaat in de kaart.

  Praat in op de polities, raak een gevoelige snaar op een positieve manier en zorg dat ze ontwaken. Ze spelen ook hun rol en als ze in gaan zien, dat zij als geen ander een verandering teweeg kunnen brengen, dan kunnen er snel dingen veranderen

  Ga je zelf ook Sander??

  Mensen het is tijd om te doen wat JUIST is……. Wees niet bang dat je alles kwijt raakt als doet wat JUIST is, want als je niets doet dan raken we alles kwijt wat ons lief is.

  LOVE greetz GeoFFreY ik ga proberen er te zijn morgen!

Comments are closed.